Sahara

Nincs szivem rosszat irni errol a kliseszornyrol ami Szahara nevre hallgat, mert a sok, mar ezerszer elcsepelt alapanyag ellenere a film szamomra mukodik, megpedig a pure szorakozas zonaban. Szerencsere nem akar tobb lenni mint egy egeszestes kalandfilm, es mint emlitettem, ez bizony sikerul neki. (bar ugy tunik csak szerintem, anyagilag hatalmas bukta)

a 3 főszereplő ül a kocsiban

Valami polgarhaboruban elveszett pancelhajo meg egy jarvany korul bonyolodik (persze nem tulzottan) a tortenet. Az elejen latjuk a sokak szerint antiszineszno Penelope kisasszonyt amint epp egy jarvany utan akar eredni, ami nem tetszik par embernek (konkretan egy folytogatas kereteben fejtik ki neheztelo velemenyuket), de a buvarregeszakarki megmenti a szepseges doktornot, aztan mellesleg elindul egy sivatag kozepere megkeresni egy pancelos hajot. A no ugye a jarvany utan eredve kerul ismet bajba, mert egy kiraly berag rá, de szerencsere feltuni…

Szoval ertitek, nem egy Indiana Jones, de azert a Nemzet Aranyanal jobban sikerult darabrol van szo, es mivel az annyi pontot kapott amennyit, ezert ez most 1-2-vel többet, 7/10. Igen igen, igy most egy eleg felpontozott egyszerketszer nezheto izgalmas filmrol volt szo amelynek nemsokara itt a hazai bemutatoja is, de aztan csak olvatosan, mert az imdb ponszama nem arra utal, hogy mindenkinek jo szorakozas.

human
írta
2005. 06. 25. 22:40
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Sahara” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.