Magyar standup: Kovács András Péter a Fábry Showderben

A minap bukkantam emberkére én is, és nettó 20 percnél is több röhögés lapul a tovább alatt tőle. Az első videót különösen ajánlom, főleg a második felét, a Norbis poénoktól kezdve indul be igazán. Sajnos a második videóban úgy simán Pablo Francisco-tól nyúl, legalábbis azonnal ez ugrott be amikor néztem. na nem baj.

A videók Kovács András Péter kérésére eltávolítva.

37 hozzászólás a “Magyar standup: Kovács András Péter a Fábry Showderben” bejegyzéshez

  1. megígértem az egyikkőhalmisnál h megdícsérem. most meg is teszem csak így tovább KAP:) és tényleg hajaz arra amit észre vettél Human.

  2. ezek nagyon jók, stáljuditosnál majdnem kiköptem az éppen fogyasztott narancsot :D

  3. Az első rész archúzós poénja és a pisztolymellek meg egy 2000 körüli Robin Williamsből vannak…

    Szerintem a csávó arra épít, hogy Magyarországon úgyse beszél senki idegen nyelvet elég jól ahhoz, hogy standupot nézzen.

  4. Csatlakozom Sesam megjegyzéséhez, pofátlan lenyúlások vannak benne Robin Williams-Live on Broadway című műsorábol. Szánalmas.

  5. mit küldtél? bár lehet sok linkes, akkor tényleg van moderálás a sok spam miatt a linkeseknél.

  6. soklinkes (10+) de te akkor elvileg látod a freeblog adminfelületén, sőt elvileg elküldtem mailbe is, de gyakorltilag 3:50 van tehát 90% hogy azt a mailt te sose látod

  7. Szerintem Kovács András Péter már lassan nagyobb, mint Bödőcs…

    Hogy lopta-e volna a mozi előzetes hangját, az sem biztos, mer kb másfél éve vagy még több ideje ment le adásba az a rész.
    Meg amúgy kb. 3 éve is volt a nagy hírű balász showban egy pali, aki szintén ezt a mozi előzetest, vagy comming soon-t próbálta előadni…elég gyatrán

  8. Gyerekek! Szerintem teljesen mindegy, hogy nyúlta-e vagy sem, de amikor hallgattam, vicces volt. És ennyi. Erről szól a standup!Nutellával fogyasztom, csók!

  9. Igen! Imádom ezt a foszert olyan kár hogy most ment el abbol a sulibol amibe most én járok. De a kollégája is nagyon ott van. Csak annyit ha jog ilyen viccesé tesz akkor vigyázz egyetem jövök:D
    DR. Szöszi

  10. Ki nem szarja le hogy lopott.Én spec idegesítőnek találom Robin Williamst.
    Ha ezen a csávón valaki nem tud röhögni az már klinikai eset.
    Mert nem csak az a lényeg ,hogy mit mond hanem ,hogy hogyan mondja.
    Én könnyezve röhögtem még másodszori nézésre is.
    A Rubint Rékásat meg valószínűleg nem lopta.
    Ez akkor is k***va yoooo:)

  11. Imádom az összes magyar standupos srácot !!
    Hihetetlen jóók !!!
    De mind közül Kovács András Péter a LEGJOBB !!!!

  12. A szellemi termék lopása bűncselekmény és gusztustalan! Nincs benne munka, kreativitás. Ez a csávó pedig a Fábry Showderbe ilyen lopott anyagot adott elő. Ezért Fábry is felelős lehetne.

  13. egészségedre.. vonjuk Fábryt felelősségre amiért megengedte a srácnak, hogy szétröhögtessen egy rakás embert a műsorába. én röhögtem a videón, de most, hogy a kommented olvasom (különösen a gusztustalan utáni felkiáltójel hatott rám), úgy vélem, felelősségre kéne vonni Human-t, amiért ilyen “lopott anyagot” tett ide be. Human, bűnhődj! :)

    És valamikor betehetnéd majd a Beliczai-videót is a Fábryból ;)

  14. bárki bármit mond, ez a fazon egy állat!!! rég röhögtem ennyit mint most!ne csináljátok már a fesztivált! lopta? na és akkor van? mindenki máshogy adja elö a sztorijait, nincs két ugyanolyan ember!
    szerintem Ő baromi jol csinálja amit csinál!!!

  15. “a jog viccesse tesz”.
    Candy te jo huje vagy. de ne aggodj, ha jol nezzel ki, majd az ilyen csavok vicces dolgokat fognak muvelni veled a jogin. es plussz jo hir, h benne leszel majd a kovetkezo fellepsuk anyagaban. vicces lesz. mindenki rajtad fog rohogni

  16. Nagyon tud a srác!!! Nem lehet nevetés nélkül végig nézni, és hiába irta valaki hogy szánalmas, csak irigységből irta mert lehet hogy ő megsem tudna szólalni ennyi ember és ekkora nyilvánosság előtt.

  17. Éppen tegnap néztem meg élőben.Nem normális a pali,ennyi hülyeséget előadni,ráadásul így…profi vagy Bandi!!!

  18. Nem érdekl h ez a srác lopott vagy nem lopott, attól még qrva jó…
    Ha meg lopott is azt se sokat, mert a legjobb poénok még így is “magyarok”…
    Király a csóka, sztem az egyik legjobb, de a többit is imádom…
    Vivát Stand Up…

  19. mindenhonnan le van véve az összes KAP-videó. pedig nekem ő a kedvencem:) de most komolyan ezek lopott poénok? ebből mennyi igaz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.