Heti Bemutatók: Április 19.

Egy vallomással kezdem, az Orvlövész-re elmegyek még holnap (intermission: human kitér a dobott kövek elől), ti pedgi a Felforgatókönyv-re mentek, mert egy baromi jó film. A Faterok motoron részemről nem ajánlott, de mégiscsak sztárcsapat, szal ha már vígjáték akkor inkább a Faterok mint a Bazi nagy film, legalábbis így ránézésre. A többiről majd ti írtok kommentben, a 10 nap lehet nézős.

  • Bajnokok
  • Bazi nagy film
  • Az emigráns – Minden másképp van
  • Faterok motoron
  • Felforgatókönyv
  • Orvlövész
  • 10 nap szeptemberben
human
írta
2007. 04. 19. 22:51
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Heti Bemutatók: Április 19.” bejegyzéshez

  1. Shooter-t tegnap letudtam és hatalmasat csalódtam benne. Hosszú, szörnyűek a karakterek és a párbeszédek, egyedül az akciójelenetek és az operatőri munka érdemel említést. Mark Wahlberg korrekt, de egy gyengébb rendező irányítása alatt ő is belesüllyed a középszerbe, a többieket meg már ne is említsük. Elég felejtős film, ami régimódinak akar látszani, közben csak simán gyenge. 4/10-et ér, így utólag jobb lett volna kihagyni.

  2. szerintem nem olyan gáz :) felfedeztem egy két sorozat színész Jimmy Coopert The OC-ből és Twennert PB-ből :D

  3. és még Missing Eltűntnek nyilvánítva egyik szereplőjét itt is FBI Agent volt.
    “boston legal “FBI-os csaj aki segített The Shieldes pasinak Nicknek és ott van még az özvegy csaj a 24-ből :D

  4. Faterok motoront még kedden néztem premier előtti vetítésen. Sajnos nagyon sok kiszámítható dolog van benne, vagy csak egyszerűen szánalmas részek. Itt is tarolnak a fingós, buzis poénok, ráadásul a végén a stáblista alatti jelenet…

  5. Nekem határozottan tetszett a faterok motoron, szakadtam a röhögéstől. Amióta minden filmre őgy ülök be, hogy ez tuti egy rakás szar lesz azóta tök jókat csalódok. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.