11 hozzászólás a “Azt hiszem a Transformers ütni fog mint a 220” bejegyzéshez

  1. ebben teljesen igazad van, ez a film szerintem is utni fog…olvastam valahol korabban, hogy mar csak ezert is megerte beulni a kalozokra…nem 100% an, de valahol osztom a velemenyt…

  2. nagyon remélem, hogy nem hiába várom ezt a nyáron a legjobban. holnap én is megnézem az előzetest moziban :-)

  3. Transformers roxx, először féltem hogy nagyon gagyi lesz (benne van a pakliban), de engem már azzal megvettek hogy megmaradt az iuuí átváltozós hangeffekt :)

    Die Hard 4…itt figyel az első 3 rongyyánézett vhsen és dvdn. De nem várom. Mert szar lesz. Sajnos.

  4. Nem lehet tudni amúgy hogy hol lehet majd angolul megnézni?
    Vérző szívvel bár, de biztos megnézném szinkronnal is, de hát már csak a térhangzásos (eredeti mixing ugyebár) dolgok miatt is szívesebben ülném végig englissül.
    (Egyáltalán szinkronos lesz?)

  5. 99% hogy szinkronos lesz. feliratosan meg biztos a MOM parkban, ami egyelőre a minőségi filmnézés szinonimája kezd lenni.

  6. dejó nektek ott fent:S nálunk van egy szar palace cinema a plázában és csá, azt nézed ami ott van, vagy nem nézel semmit…minőségi ritka filmek 0, sunshine is 1 hóval pest után érkezett ide, csak legkisebb teremben és napi 1 vetítéssel…szánalom

  7. Ugyanez itt is, én nyíregyi vagyok. Egy filmért meg ugye nem megyek fel pestre, marad az itthoni “házi mozi”:)

  8. Egerbe se jobb a helyzet, igaz, a pesten valo tanulas megkonnyiti a dolgokat. De igazabol innen is miskolcra szoktunk/szoktak lejarni, ha valami normalis helyen akarnak moziba menni az emberek.

    normalis ertsd egerhez kepest!

  9. Hát most mondjam azt, hogy csak emiatt a trailer miatt ültem be a Karib 3-ra premiernapon a tömött terembe – amit utálok ?! Najó nem teljesen. A fenti film is érdekelt, de ha nincs előtte TF bemutató akkor ráért volna vmi üresebb napon is megnézni :) Ütött… Szóltam is a gépész haveromnak előtte, hogy ne spóroljon a kakaóval a bemutatók alatt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.