Kezdődnek a durva Sicko botrányok?

Legalábbis odakinn, itthon meg nem akarok gonosz lenni, de ezen ülni fognak, én azt érzem. De ha már ki van tűzve a bemutató időpontja, akkor nyugodtan jelezzétek.

Itt egy baromi jó “interjú” Mooreral, videó lentebb helyben (ha nem megy akkor irány a link), ahol bemutantak egy riportot, amiben megkérdőjelezik a film állításait és utána meg Michael Moore élőben durván kifakad. Mekkroa már a beszólás, hogy “kiváncsi vagyok milyen gyógyszerreklám következik utánunk”. Lol.

Érdekes megnézni a Sicko filmkritikámnál a kommenteket. Mellesleg tényleg felrakták a site-ot, amit a videóban emleget Moore, ahol a Sicko cáfolatot szétkapják. Egyszerűen kell, hogy legyen benne valami, akármilyen tipikus állítás/tipikus válasz párosokat lehet hozni a biztosítók vs állami egészségügy témában.

A másik oldalon is megy már a levelezgetés, egy BlueCross (egyik biztosítócég ott) belső memó már kikerült. “If popular, the movie will have a negative impact on our image in this community.” — Barclay Fitzpatrick, Vice President of Corporate Communications, Capital BlueCross

human
írta
2007. 07. 11. 01:45
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Kezdődnek a durva Sicko botrányok?” bejegyzéshez

  1. meg kell néznem a Sickot!az igaz,hogy Moore mindig elfogult és inkább propagandafilmeket csinált,mintsem dokukat,de amik itt elhangzanak nagyon durvák még akkor is ha elosztom őket kettővel.abban is pl igaza van,hogy amit a 9/11-ben elmondott,nagyrésze bekövetkezett,ill. tényleg úgy volt.az már egy másik dolog,hogy ne követeljen már bocsánatkérést,és ne támadjon mindenkit a háború miatt,természetesen igaza van abban is,hogy a médiának sokat köszönhet bush,hogy még tart…
    elképesztő mennyire szétesett és pénhajhász az usa med care-je,tényleg arról van szó,ha bevezetnék az általános egészségügyi ellátást,akkor az olcsóbb lenne a mostaninál(mármint a kormánynak),még úgy is hogy azt a 47 miliót is ellátják akiknek most semmilyen biztosítása nincs!és tényleg $15 a vizitdíj?vagy legalábbis valami hasonló dolog.
    a listát,amit mutogatnak megkeresetem,mi a 66-ik helyen vagyunk!megelőz minket többek között szenegál,kuvait,mexikó,horvátország,kazahsztán,egyiptom és még sok-sok gazdaságilag alattunk lévő ország
    http://www.photius.com/rankings/healthranks.html

  2. Mit gondolsz, mi más lehet a célja Moore-nak, mint a botránykeltés? Mást úgy sem ér el…

  3. -Unfortunately, we are out of time…
    -Out of time! I’ll see you in three years! :laugh:

    :D:D

  4. Diego, nem feltéttlen botránykeltés. Mondjuk ez is benne van mert ebből vana pénze. Botrány, sok ember kiváncsi, sok nézi, sok lové moore bácsinak. De mind emelett ott vana figyelem felhivó szerep is.

  5. Jó kis interjú, bár ennek ellenére az emberek BIRKÁK. Szal tökmind1 mit tesz. Beülnek a filmjére, megdöbbennek, majd az esti híradóval, barátok közttel, stb. elfelejtik ezt. És nem tesznek semmit semmi ellen.

  6. Na szóval a liberálisok megesküdnek arra, hogy nekünk kell és jó lesz a több-biztosítós rendszer.

    Nyilván jó lesz. Ugyanúgy, ahogyan a többi biztosító is jó, a baleset-jármű-ingatlan biztosítások esetében.
    Pl. a Tisza parti házakra – ahol az árvíz pusztít – gyakorlatilag nem lehet lakásbiztosítást kötni a nagy kockázat miatt. Persze ez teljesen érthető a biztosító részéről, nyereségre törekszik.

    Na de egy EMBER esetében az egészségügyi KOCKÁZAT mérlegelése nyereségvágyból nekem a koncentrációs lágereket juttatja eszembe, ahol a kényszermunkára és a gázkamrába válogatták szét a zsidókat, persze aki tudott ARANYÉKSZERREL fizetni, az egy ideig elkerülhette a gázt.

    Elérkezett a bosszú pillanata?!

  7. Az újkori magyar történelem egyik legnagyobb gazdasági bűntett-sorozatáról és annak következményeiről

    A minden bizonyíték ellenére is a többbiztosítós rendszer védelmében felszólaló fanatikusokért is szót emelve, én most előre bejelentem, hogy az Egypártrendszer – értsd: MSZP, SZDSZ, Fidesz és társai – miatt megszavazott (merthogy a Fidesz ellenállása javarészt művi, ő is pokoli jól fog keresni a rendszeren) többbiztosítós rendszer az újkori magyar történelem egyik legnagyobb rablási sorozatává vált és válik a jövőben is.

    – 1. A biztosítókat nem pályáztatás útján választják és választották – mert az csak színi előadás, totális hazugság -, hanem előre lebeszélt módon, bűnszervezet létrehozása és működtetése során.

    – 2. A biztosítók tulajdonosi és döntéshozói köre javarészt az alábbi politikai háttérrel rendelkezik:
    a) Izrael (Moszad-érdekeltségek),
    b) Oroszország (az orosz maffia),
    c) Németország (állami körei),
    d) Egyesült Államok (államhatalmi, azaz nemzetbiztonsági háttérrel).

    A legerősebb lobbi a zsidó, így meghatározó erővel zsidó és Moszados üzletembereknek és mammut méretű oligarcháknak fogják szétosztani – a nemzeti vagyon helyett, mert az nem létezik, a külföldről, többek között hogy úgy mondjam – a tőlük felvett hiteleket, hatalmas összegeket.

    – 3. A sokbiztosítós rendszer már a kezdetektől fogva olyan botrányokat fog produkálni, amik eddigi szavaimat nyilvánvalóvá teszik, mind a korrupciós összefonódások (értsd: népirtás előkészületeit), mind a bűnözői háttér tekintetében.

    – 4. A megbízott cégek mögött olyan bűnözők vannak és lesznek a világ élvonalából, akiknek nevei visszatérően merülnek fel gigantikus méretű korrupciós bűntettek, eltussolások és gyilkosságok kapcsán.

    – 5. A sokbiztosítós rendszer elképesztő mennyiségben fogja termelni a szegények és a hátrányos helyzetű rétegek leromlott egészségügyi ellátását a gazdagoknak kedvezve, ami a lakosság általános egészségügyi hanyatlásával és a halálozási statisztikák megnövekedésével fog járni.

    – 6. A sokbiztosítós rendszer meg fogja növelni az idegen (a nemzetbiztonsági törvényt idézve: “ellenséges”) titkosszolgálatok tevékenységét és hatékonyságát, valamint a Magyar Köztársaságba való beágyazódását, és az ebből eredő összes, a Magyar Köztársaságra nézve káros és hátrányos következmények mértékét és mennyiségét egyaránt.

    – 7. A többbiztosítós rendszer meg fogja emelni a magyar lakosságtól elrabolt, idegen államokba történő vagyonok kimentésének összegeit, és növelni fogja mind az anyagi, mind az erkölcsi inflációt a beláthatatlan jövőre nézve. Az eladósodásra nézve egészen addig lesz fokozó hatással, amíg az ország államadósságát – azt végleg eltörlő hatállyal – meg nem semmisítik.

    – 8. Ha én tudok ezekről, akkor Gyurcsány Ferenc, Kóka János és Horváth Ágnes is tudott, csak éppen ezerszer annyit, mégpedig egy emberként, bűnszervezeti felállásban, így evidens, hogy börtönben a helyük. Ez egy nagyon fontos kitétele a nagyon-nagyon sokbiztosítós katasztrófarendszernek, a nagyon-nagyon sokfelé szétherdált közpénzek és nagyon-nagyon gazdag emberek további vagyongyarapítása és az ország tönkre tétele érdekében végzett döbbenetes tömegpusztításnak.

    A sokbiztosítós rendszer a javarészben zsidó érdekeltségű és hátterű posztkommunistáknak egyik legnagyobb, látható módon is tetten ért pénznyelő rendszere (lesz), gigantikus méretű fosztogatásokkal, és a nemzeti hiteleknek a Föld legkülönbözőbb pontjaira történő szétlopásával.

    A sokbiztosítós rendszer a magyaroknak személyenként, az első években is legalább százezres nagyságú költségekbe fog kerülni (forintban), a csecsemőktől az aggastyánokig. Ez azt jelenti, hogy ha a szervezett bűnözés (a maffia) nem hozta volna létre a sokbiztosítós rendszert, akkor Magyarországon már az első évektől kezdve százezres vagyonokkal maradhatna több a csecsemőktől az aggastyánokig a pénztárcában, személyenként.

    A felvett hitelek kamatai miatt, az adósságcsapda okán újabb hitelek felvételére fog sor kerülni, ami azt jelenti, hogy a sokbiztosítós rendszer megszűnése után is fizetni fogja a magyar lakosság Gyurcsány Ferenc és Kóka János bűntetteinek következményeit, mégpedig évente a nyugati mammutok felé lerovandó adósság címén addig, amíg a jelenlegi világrendszer össze nem omlik, vagy a Magyar Köztársaság államadóssága más módon el nem töröltetik.

    A számla:

    Ez a nép is csak azt érdemli, amit maga választott és maga hagyott működni, sőt, még támogatott is. Fizessen a nép, amely – Fico (szlovák miniszterelnök) és Gasparovic (szlovák köztársasági elnök) óta újra megtanultuk Európától és Izraeltől – kollektíven bűnös saját politikusai vérengzéseiért és bűntetteiért. Cinikusan azt is mondhatnám, hogy ezért is van az, hogy a politikusok helyett e világon mindig a nép és a lakosság fizet.

    Fizessetek, magyarok.

    Ja, és ne felejtsék el benyújtani a számlát a Népszava, a Népszabadság, az MTV és a tv2 vezetőinek és újságíróinak, ügyvédjeinek és jogászainak (külön említem a Duna Televízió ügyvédjét), mert ők és a hozzájuk hasonlók készítették elő és járultak hozzá az első sorokból a médián keresztül az újkori magyar történelem egyik legnagyobb gazdasági maffiabűntett-sorozatának előkészítéséhez, mégpedig tudatosan, részleteiben tudva a dolgokról.

    Lám, én megmondtam előre. Ezt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.