28 héttel később (28 Weeks Later)

Kezdjük ott, hogy visszatelepülés Londonba rossz ötlet. Logikátlan. Mint ahogy a filmben jó párszor előfordul átgondolatlan lépés. Mármint ha egyszer visszatelepülnek Londonba, katonai ellenőrzés alatt, akkor mindenre kell valami terv, meg a tervnek egy pót terv, és így tovább. Nem a focipályán vagyunk, itt átgondolt stratégia kell minden helyzetre. Ehelyett persze elég gyorsan becsöppenünk a káoszba, mondanom sem kell. Egy folyamatos adrenalin pumpált menekülés a film 2/3-a, készüljetek fel.

28 Héttel később - Betolja a kocsit (28 weeks later)

Persze tudom miért logikátlan, az amerikaiakat akarták kicsit kritizálni valószínűleg, mivel ők felügyelik a visszatelepülést. Tipikus jelenet, hogy a katona tesz az orvos véleményére, amikor az a vírus visszatéréséről papol, inkább benyomja neki a tököscsávó dumát: If it comes back, we kill it. Code Red. Ahogy kell. Persze gyorsan belecsap a ventilátorba a fertőzött vér, és hát ott mutatkozik meg, hogy miről is van itt szó kérem szépen. Belevezetik a 220-at a képbe és elkezdődik az aprítás. Mivel itt katonák vannak, nem civilek mint az első felvonásban, így bizony elég magas a bodycount, azaz jópárszor beindul a daráló és pár ijesztéstől eltekintve egy brutál akciófilmet láthatunk.

Ami nem jött be, hogy gyerkőcök a középpontban, és “erőtlen” gyerekekért valahogy nem tudok annyira izgulni. Persze a lánytesó szemei baromi jók, és a rájuk vigyázgató Rose Byrne is szép, de semmi igazán A-kategóriás sztár nincs itt, csak pár innen-onnan ismert arc, a Lost-os Michael, meg a Wire-ből az egyik csávó, meg ilyenek. Valójában persze a beleéléshez ez így jobb is.

Sajnos a kamerarángatást elcseszték megint – az ennyire túlzott mikor megy ki a divatból végre, nagyon kevesen tudnak jól bánni vele – viszont a trükkök kidolgozása baromi jóra sikeredett. A kihalt London meg egyszerűen pricelessz ismét.

28 Héttel később - maszkos katonák (28 weeks alter)

És hogy mi hiányzott? Amikor Cillian Murphy elszabadult. Oké, sokaknak az inkább mosolyogtató volt, de szerintem átjött a 28 nappal későbben az az érzés, ahogy kiengedte az állatot belülről, azt az állatot aki az eszével nyomja le adühkórosokat és katonákat. Na itt ilyen nincs, viszont a trailerben is látható csávóhóz azért fűződik pár cool pillanat. Na meg az is zavar, hogy kicsit túlhasználták az elsőből a nekem legjobban tetsző zenét, itt vagy 3-4* is felhangzott.

28 Héttel később értékelés

Ha nem lett volna ennyire logikátlan jópárszor.. de az akciók és a gore miatt egy 7/10 azért simán jár neki, épphogy nem 8 na. Búnusz: poszter, trailer. Mellesleg Boyle valami olyasmit emlegetett, hogy 28 Months later, és esetleg ő rendezné (meg Oroszország mint helyszín is pletyka). De ez még nincs kőbe vésve.

61 hozzászólás a “28 héttel később (28 Weeks Later)” bejegyzéshez

  1. Hű de gyors voltál xD Ma megnézem én is. Első részt is csak tavaly láttam, nincsenek nagy “igényeim”, szóval biztos nézhető lesz :)

  2. Éppen imént néztem meg, az elgondolás kegyetlenül jó. Ezek az angolok 1re jobb filmeket csinálnak!

  3. sztem Oroszhon elég gyenge lenne ,mert szvsz pl. a régi orosz katonaruhába forgatott filmeket már nem nagyon kajolják a mozibuzi népek

    SPOILER
    :)hanem, inkább ahol ez végződött, *****ban és ott is folytatódna, na az ütős lenne, ahogy szétzúzzák ott a helyszíneket! :)
    /SPOILER VÉGE

    (esetleg az egész világra kiterjedhetne a helyszín, hiszen a film sztorijában bőven benne van ez a lehetőség)

  4. muszáj jelöletlenül spoilerezni? most bejelölöm, de kezd elegem lenni, szóval lehet hogy simán törlés lesz jövőben a jelöletlen spoilerezők sorsa

  5. nem volt rox. a 28 nappal később monnyuk sokkal jobb de a kihalt London télleg awesome .. még több zombifilmet a népnek.. a 28 hónappal későbbet is megnézem az tuti. én 1 erős 6.5/10-et adnék neki.( a kiscsaj meg iszonyatjólnézki )

  6. Átlag horrornak elment volna de 28 nappal késöbb folytatásként szerintem elég gyenge.

  7. SPOILER-
    “Kezdjük ott, hogy visszatelepülés Londonba rossz ötlet. Logikátlan. Mint ahogy a filmben jó párszor előfordul átgondolatlan lépés. Mármint ha egyszer visszatelepülnek Londonba, katonai ellenőrzés alatt, akkor….”
    ” A kihalt London meg egyszerűen pricelessz ismét.”
    SPOILER.

  8. Hali!
    Magyar mozikba eljut ez a gyöngyszem valamikor?
    vagy marad a dvd-ha igen mikor jön ki?

  9. Jaj de hülye vagy somi.
    Ezzel az erővel minden trailer spoiler.
    Az hogy te leírtad hogy a végén itt meg ott mi volt vagy mi nem, az tényleg lehet spoiler. Mert tudom hogy mi fog történni a végén. Éééérted? Nem? Nembaj… :-/

  10. 3.5/10

    sztem nagyon sok benne a kerdes, mint hogy kerult ez ide, miert nem vettek eszre stb…

  11. somi: kihalt london mint helyszín pricelesz. Ettől még hülyeség, hogy a civileket visszatelepítik egy nemrég fertőzött környékre. Képzeld el mondjuk ha Chernobilba költöztek volna vissza 28 héttel később. Ettől még Chernobil jó helyszín a Stalkerben :D

    Racoon: elvielg augusztusban bemutatják, de konkrét időpont nicns kitűzve, így nem tom.

  12. Kösz
    Egyet szeretnék még tduni úgy általában:):
    a tankokkal mit kezdenek a zombik/fertőzöttek?
    az első részben sem volt világos, hogy miért nem működött a blokád, hisz a tankba nem hánynak be vért a fiúk…

  13. Nagyon sokszor a 2. rész rosszabb, mint az első, de szerintem ezt most sikerült elkerülni, mert vhogy jobban tetszik a weeks, mint a days. Nálam olyan 7/10, ami az első 6/10-éhez képest ugye magasabb. Ja.

  14. Nem vagyok oda ezekért a filmekért. Valahogy én sem érzem reálisnak hogy zombik le tudnának nyomni egy társadalmat (akkor már inkább sárkányok :). Az első elment egy nem különösebben jó filmnek. A második részt meg súlyosbítja a buta katona faktor lásd Resident Evil, Sziklák szeme, szóval sokat nem várnék tőle semmikép.

  15. 5 év óta vártam már e filmet.Kb ezt is vártam tőle.
    Mégegyszer nem lehetet volna elsütni az első rész nyomasztó fellingjét.Itt Több volt a pénz ezt lehet látni.
    Vannak hibái a filmnek Pl: néhány eröltetett effekt(Hellikopteres mészárlás/nappalm bomba)+meg a szerintem túlzásba vitt kamerarángatás.Sajnosa sokszor nagyon sötét van
    a filmben,de ez legyen az én bajom,hogy idegesít:)Az is eléggé populáris,hogy két gyerek,akik a lakásukat akarják megkeresni a lezárt területen kivül nagyon könnyen kijátszák az us army-t.Néha meg előre tudtam,hogy mi fog történni.
    A pozitív oldal:Iszonyat jól a makeup ok + úgy ahogy van a fertőzöttek globálisan .Igen fertőzöttek,nem pedig zombik.Nagy különbség.
    A történettel is telibe találtak,ismét.Mély érzelmi válságok.Egy teljesen kihalt és halott város újrabenépessitése.A következő 28 Mounth later…böl (remélem) kiderülö immunitás ami miatt bekerül a kor a zárt közösségbe.
    Nagyon gyors a film,s igy is 100 perc hosszú.Érdekes párhuzam kezd kialakulni George A.Romero dead tetrológiája és ez a film között.A film legvége is ezt sugalja.
    Az év legjobb horror filmje eddig a hibái ellenére.
    Nálam 10/9 pont

  16. hát egyáltalán nem vagyok oda ezért a műfajért, de vannak jó részei a filmnek. nagyon nevettem például a helikopteres gyakós rész alatt, az kicsit army of darkness kategória volt már :D de különben nézhető 6/10 imo

  17. Sztem azért nem volt rossz. Kevés jó van ilyen témában, szal ha az első rész 9/10 akkor ez is megérdemel egy olyan 7.5/10et.

  18. Tényleg nem volt tökéletes a film, mégis nagyon tetszett. Főleg a zene szuper, ugyanaz mint az első részé nagyjából. Másoknak is bejöhetett, mert két trailer is ezzel a zenei témával jött ki most (Death Sentence és Beowulf) és amikor meghallottam akkor vagy 5 percig nem tudtam honnan ismerem. A történetben tényleg sok volt a következetlenség. Odafigyelhettek volna kicsit. A helikopteres rész tiszta marhaság de nagyon bejött nekem is. :D :D Ez a rész jobb volt mint az első. Adok neki 7/10-est.

  19. kiss béna lett ez a cikk, egyébiránt ugyanolyan fos mint az előző rész, fele dögunalom aztán ugyanolyan értelmetlen mint a másik rész,nagyon gagyi

  20. A smárolós szemkinyomós rész b*szott gusztustalan lett de eltekintve egész jó kis film. -szerintem-

  21. Miért hiszi mindenki azt h ez egy zombifilm? Nem zombi fertőzött… Kaladoral értek eggyet!

  22. a helikopteres rész a legjobb! ilyenek sorozatából kellene állni a filmnek baszod nem pofázni meg kergetőzni!

  23. szerintem ez az év legjobb horrorfilmje eddig, én már nagyon vártam, imádtam a helikopteres jelenetet, sztem inkább a braindeadre hasonlít az a rész. gyönyörű zene & gyönyörű fíling. az előzö is nagyon jó volt. idén már csak az új halloween kell kijöjjön és teljes lesz az év…

  24. nem a kaldor írja , hahem egy egy ismerőse…
    Ez a film gagyi…
    Miért?
    Nem ezt vártam a rendezőtö.l, de zseniáilis volt
    Miért?
    ti tulaajdomkeppen mit akrtok?
    KATUS

  25. “Persze tudom miért logikátlan, az amerikaiakat akarták kicsit kritizálni valószínűleg, mivel ők felügyelik a visszatelepülést”

    Ja, értem. Ha más hadsereg felügyeli akkor nem lett volna problem mi? Demagóg.

  26. mivel tipikus amcsi kliséket hoztak, így max a készítők azok.

    vicces amúgy hogy ledemagógozol, mert én absz nem tartom olyna hülyének az amerikaiakat, mint a magyarok többsége pl.

  27. Üdv.

    AZ egész SPOILERES csak az olvassa aki látta
    —–

    Szerintem egyedi a film hangulata. Valóban vannak benne idegesítő dolgok, és logikátlanságok. Még a film keretein belül(saját logikáján belül) is voltak hülyeségek benne. PL annál a jelenetnél amikor apuci megfertőződik és elkezdi leszedegetni a katonákat. Akkor mutatnak olyan jelenetet amikor egy katona rátalál hullákra. Namost azoknak elméletileg ugye rögtön át kellett volna alakulniuk nemde? Ehelyett csak ott feküdtek hullaként. 2. film/önlogikai hiba: mutatnak olyan zombit is a film alatt ami még tökre mozog és megy pedig hiányzik a fél teste… Namost akkor miért is halnak meg attól ha egyszer kétszer belelövünk???
    És akkor még ezt tetézi a történeti logikátlanság, ami már ugye csak az ésszerűséghez viszonyítva bukik meg és lesz logikátlan (ezért különböztetem meg az általam nevezett film/önlogikai hibáktól). Ilyen pl hogy a gyerekek miután meghallgatták apjuk “elborzasztó” beszámolóját és rémálmából riad fel a gyerek, mit csinálnak? Hát persze hogy rögtön kimennek a biztonsági övezetből… Aztán az apjuk meg valahogy különleges zombi/fertőzött- karriert fut be, hiszen ugyebár ő is főszereplő.:D Túléli a lövöldözést, bombázást, és rendszeresen megtalálja a családját. Hát nem tök valószínű?:P De persze ezekre aztmondhatják a rendezők hogy hát, végülis megtörténhet… ezért nem önlogikai hiba mint mondtam. Persze vannak más példák is, amikor a történés valahogy nem ésszerű síkon folyik…
    Na de elég a kritikából. Ezzel csak azt akartam bemutatni hogy én nem elfogultsággal mondom azt a filmről hogy jónak tartom, hanem nagyon is látom a hibáit.
    És hogy miért tartom jónak? Mert szerintem a hangulata elragadó. Az ürességet nagyon szépen mutatja be, szinte kicsit művészien is. SPOILER!: És amikor már rettegtem, hogy “happyend” lesz a vége, nagyon kellemes csalódás ért:D :P /SPOILER
    Minden hibája ellenére, én egyedi filmnek tartom, és sokkal igényesebbnek mint hasonló zombis társait. Kategóriájában: 8pont/10.
    (bocs ha hosszan írtam)

  28. Jah, igazad van, sorry. Így utólag elolvasva télleg spoileres az egész :D

    Üdv: Wanderer

  29. teljesen logikátlan, de legalább látványos. televolt bicskanyitogató hibákkal pl.: távcsöves puska éjszakai módban és 20centire lehet ellátni vele, vagy amikor az iménti eszköz puskatusával püfföli a fertőzött a csaj fejét, és távcső szemszögéből látjuk a becsapódásokat, abszolút forditva kéne látnunk, aztán amikor elkülönitik a civileket egy olyan terembe ahonnan elméletileg nem lehet kijutni, de a fertőzött barátunk kinyit egy hátsó ajtót és bejön, de az sem rossz hogy porig égetik egész londont és mégis marad egy rakat fertőzött..ami helyett még kilehetett volna valamit találni az a szemkiszúrás, teljesen ugyanúgy mint az előző részben. az egyetlen emlitésre méltó jelenet az helikopteres dara. a theme songot meg tenyleg tul sokat használták 10es skálán 4 mert egy jó film bárgyú folytatása, különálló filmként 10ből 6lenne

  30. Mi az a SPOILER (az autók dizájnelemein kÍvül)? Beszéljetek már magyarul, hogy az egyszeri hülye is megértse!

  31. Szerintem aki egy ilyen oldalra téved filmkritikát (vagy vmi hasonlót) olvasni, igenis tudja hogy mi az a spoiler.

    Egyébként szabad definícióban a spoiler olyan, a film cselekményéről/karaktereiről olyan fontos elemeket tartalmazó szöveg, ami negatívan befolyásolja a film élvezeti értékét.

  32. Látom nem érted, direkt? Spoielr az, ha a film végét vagy egy fordulatot elárulsz. Például ha valaki nem látta a 6. érzéket, erre te elmondod, hogy Bruce végig halott.

  33. Human most teis spoilerezhetnéd,mert lehet van olyan “elvetemült” aki nemlátta a 6.érzéket:))))

    Amugy tényleg idegesítő ez a spoiler dolog,lassan már trailert meg tartalmat se érdemes olvasni mert mindent lelőnek vele…

    Imádom a zombi filmeket,de ez nem tetszett,több akció kéne bele mint ahhogy irták páran!Az első rész jobb volt,tényleg sok benne a hülye megondolatlan idegesítően logikátlan döntés,bár fene tudja lehet ilyen szituban ilyen bagy mégnagyobb hülyeségeket csinálnának az emberek…

    4/10

  34. hihetetlenül gyenge kritika sztem amit olvasok, vagy nem ugy nézte a filmet ahogy egy kritikusnak kell, vagy egyáltalán nem is látta. De neten mindenki publikálhat..

  35. 1, láttam a filmet, ezt nem is tudom hogy lehet megkérdőjelezni, amikor csomó mindenről írok ami nincs a trailerben meg a leírásban.

    2, ez marhára egy filmélményekről szóló blog, nem pedig a filmvilág kifacsart mindentleíró elemzései, akik 3 bekezdést nem tudnak írni egy filmről spoiler nélkül.. Mondjuk a Cinemába még így is beférnék, ezzel a “hihetetlenül gyenge kritika”-val, lehet felülmúlnék 1-2 írást ott (náluk sokszor előfordul, hogy tényleg nem látták a filmet és mégis írnak)
    http://filmbuzi.hu/archives/2007/04/24/napfeny-sut-a-cinemara/

    3, látjuk hogy mindenki publikálhat, még te is (a komment is publikálás)

  36. urbi: “nem úgy nézte meg ahogy egy kritikusnak kell” jézusom. az a halálom, amikor az ún. filmkritikus elmeséli az egész filmet jelenetről jelenetre elemezve az összes poénnal és spoilerrel együtt, csak, hogy lássuk, hogy hű milyen figyelmesen végignézte, lám nem hiába kapja a fizetését.

  37. teljesen félreértesz:) hagyjuk, további jo alkotást (tényleg nem ironikusan értve)
    isolde, szerintem egy szoval se mondtam h az a jo elemzés ha végigelemzi a filmet (mondjuk jelenteről jelenetre)

  38. hát én most néztem meg és annyira nem jött be, tulajdonképpen csak azért néztem meg mert
    1 láttam az első részt is,
    2 mindig is tetszett az ötlet hogy kihalt városban futkároznak emberek,
    3 te vag az én párom
    ennyi a véleményem erről a filmről

    na mindegy remélem a Im a legend jobb film lesz, bár az meg amcsi film úgyhogy inkább csak csendben szorítok érte

  39. Ciao. Én most néztem meg a filmet, úgy, hogy még az első részt nem láttam, de ami késik nem múlik :) Elolvasgattam amiket leírtatok, helyénvaló a néhol kicsit átgondolatlanság, de nekem alapvetően tetszett a film. Csak futólag olvasgattam a hozzászólásaitokat, főleg a hosszabbakat, de nem tettetek említést a zenéről. Nekem nagyon tetszett a kicsit néhol nyomasztó, és elnyomó zene, valamint, az effektek hangjai és a “pörgős” hangfoszlányok… Én egy filmet elsősorban, azért nézek meg, mert arról szól amiről, és azok játszanak benne akik, bár itt nem volt sztárdömping, és eleinte azt sem tudtam, hogy miről szól, de nagyonis meglepett, milyen érezhető a magány és a kihaltság. Lehet kicsit melankólikus vagyok, meg valamiféle művész, de nekem ez jutott róla eszembe… Megnézem az első részt, és majd a 3.-at is, legalább “átzombizonk” egy péntek éjszakát :)
    Nálam 8.5/10 :)

  40. Én csak 1 pszicho trillert szerettem volna ajándékba,ehelyett megkaptam ezt a filmet.De nem bánom,mert nagyon tetszett.Kicsit elszomorodtam mikor néztem,mert eszembe jutott,hogy ez a nagy felhajtás a filmben akár megis történhetne,de persze létező vírussal,napjaink fenyegető vírusai.

  41. Nekem csak most sikerült megnéznem, sajnálom, hogy itthon nem adták a mozikban. Már nagyon vártam, úgyhogy amikor megláttam az áruházban a polcon gondolkodás nélkül megvettem…
    …és igazából nem csalódtam. Tény, ami tény, hogy bizonyos szempontból jobb az első, eredetibb, tán egy kicsit feszkóssabb is.
    Viszont, a második rész szebb, nagyon jól kidolgozták a karaktereket, a fertőzöttek életszerűbbek, talán a végére egy kicsit elnagyolták az egészet. De hihetetlenül szép, kifejezetten művészi, és engem még a kamerarángatások sem zavartak, mert szerintem a helyükön voltak, ördögien jó operatőrileg.
    Az első részben sem túl ismert színészek játszottak, hogy úgymondjam Cillian Murphy sem egy túl ünnepelt sztár, az újban meg azért Robert Carlyle meg Cathrine McCormack egyértelműen nagyobb múltú színészek. Csak az ember ritkábban néz angol filmet.
    Pokolian figyeltek a részletekre, és ez látszik is, túl azon, hogy a kihalt Londonban tényleg egy mozgó lélek sem látszott, vagy például a végén a stadion gyepének elgazosodása és a kedvencem, amikor az unatkozó katonák a visszatelepülteket kukkolják unalmukban. Szerintem 10-ből, 8,97243… :P
    A tökéletet filmtől mondjuk tényleg messze van, voltak valóban logikai buktatók. De a zombi filmektől (én maradnék ennél a megfogalmazásnál, még ha tényszerűen nem is azok) elvárható maximális szintet hozott. Ha lesz folytatás nem feltétlenül para, Boyle úrból kinézek, hogy tud még kakaót löttyinteni a sztorira, legalább meg lenne az angolok saját szuverin “Romero” trilógiájuk.

  42. Annyira csúnyán elkurták a film utolsó 20 percét hogy az fájdalmas. Imádkozik az ember hogy a helikopter találja el a menekülőket. A 2 gyereket logikusan már a karanténból kiszabadulásuknál szanaszét kellene lőni. Ettől függetlenül van benne jó néhány kíváló jelenet!

  43. Sziasztok.

    Azokkal értek eget, akik azt mondják, nem tökéletes a film(messze nem), de a hagulata lenyűgöző. Jók a képek, jók a znék, és még mennek is egymáshoz…:)

    Spoiler Warning !!!!

    A hülyeség teteje, hogy az egészséges népet egy olyan helyre zárják be, ahova bárhonnan be lehet jutni egy kölyökkutyának is. Amikor kitör a járvány…
    Arról nem beszélve, hogy Don olyan simán jut be az egyetlen ismert fertőzötthöz, mintha cukrászdába menne. Azért ennyire nem lehet szaz amerikai sereg. Nehogymár seni ne őrizze…

  44. Srácok ne mondjátok már! Ez elég fos film volt! A cikk miatt néztem meg (“…de az akciók és a gore miatt egy 7/10 azért simán jár neki, épphogy nem 8 na…”)

    És nagy csalódás a filmben és bennetek! Mitől is jó? Géppuskáznak a tömegbe, és alig van hulla…

    SPOILER:
    FŐ bénaság: a szuper fertőzött test (mutter) szobája előtt nincsenek őrök! sehol senki! (Bezzeg a reptéren minden méteren áll két katona!!) EMIATT indult a fertőzés helló! :) Tiszta vicc!
    Ezután már csak erős csalódottsággal vegyül szánalommal néztem a filmet… Azis vicc, hogy ezek nem igazi zombik, csak agresszív antiszociális emberek vérben forgó szemekkel..:) (Örülök, hogy másnak is feltűnt, hogy nem kell fejbelőni őket, de vannak erősebb szervezetűek is, akik lábak nélkül is birják…;) )

    … ez nagyon gyenge fos volt…utana meg csak ugy kisetal a zombibacsi a parkolohazba es csakugy szedi le a katonakat, mint a legyeket…azok meg nem csinalnak semmit, és át sem alakulnak! (Ez nekem is feltűnt)…hogyne…még csak nem is lövöldöznek….semmi rádióüzenet…ez is anyira szar volt!

    A másik meg hogy minek zártak be az embereket az eloterbe? miert nem engedtek ki az evakuálásnál? És utána a művészbejárón megjön a főzombi… Ez is full ertelmetlen volt!

    SPOILER OFF

    Az üres Londonnal jöttök itt…kb 5 percig mutatják..naés? Nem a táj miatt nézek egy akció horrort! És annyira nme is volt nagyszám…2007-et írunk! talán 10 évvel korábban rácsodálkoztunk volna…de ennél sokkal jobb hangulata van annak a National Geogrphic vagy Discovery (már nem emlékszem) reklámnak, amikor New Yorkot mutatjék 10ember / Km2 népsűrűséggel…az kap 10/10 et! Ez nagy lof*szt a seggébe!

    Tehát nálam a 3/10 a vége miatt!

    Az egészben csak aza szomorű, hogy ez a film nálatok 7/10-et kapott…pf!

  45. …b kategoria RTL klub..:) Meseszerű jelenetekkel (helikopteres hent…latvanyos de elegé szanalmas is egyben…és a szokásos nem tud célozni az ellenseg..:)

    Amugy most komolyan ebben az eg vilagon semmi félelmetes nem volt! Az akció részek is tlejesen szarok voltak…nme is ertek, hogy hogy a fenebe lelkesedtetek be erre…

    “A holtak hajnala” uj verzioja sokkal parásabb volt, amikor a real zombi csavok sebesseget felturboztak…az franko volt teljesen! az nalam Zombi kategoriaban 9/10…az felelmetes is volt par helyen….ez meg egy Vasarnap esti RTL klubbos moziverzum…vagy az TV2? tok mindegy, fos mind a kettő.

  46. ütős film nem is kell ennél jobb. hangualt nagyon jo. zene is ütős. akinek nem tetszik minek ír egyáltalán.
    menjél wowozni ha ennyire geek vagy.
    vagy írd meg jobbra haha.ugyis sztrájk van ott ahol ez készül.

  47. egyértelműen jobban sikerül a 28 nappal később, abban volt egy kis elvont érzés, de ebben ezt nem éreztem egyáltalán, túl későn térnek a lényegre, mekkora baromság, hoyg beterelik a civileket egy nagy terembe, aztán meg megfertőzi őket az apa, ez aztán terv a javából, eccerűen bekellett volna zárni őket a saját lakásaikba azt kész… összességében elég jó film, de nem érezni azt a hatást amit az első rész gyakorolt, nekem kissé már kezdett hollywoodosnak tűnni, de ettől még teccik, kér hogy nem tűntek benne fel az első rész szereplői, az tök jó lett volna, és remélem lesz új rész

  48. …pár perccel ezelőtt láttam és…huh…ez oda***tt …
    (10-ből 9)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.