43 hozzászólás a “Beszarás jó Wanted trailer!” bejegyzéshez

  1. Kellemes trailer valóban; a végére már egész pörgös is lett. Várom a filmet. A végén a choose your destiny felirat nagyon ott van, mortalosok előnyben :D

  2. mondjatok már 5 jó akciófilmet az utóbbi évekből /Michael Bay-en kívül/? engem valahogy egyik se tud lázba hozni, rengeteg akcióklasszikus volt a 80-as 90-es években, de ilyen filmeket már nem nagyon tudnak csinálni az utóbbi években..azok amellett hogy ütős akciók voltak, sok közölük vicces is volt, de a mostaniakra egyikre se tudnám azt mondani hogy akkor most ezt rohanok a moziba egyből megnézni…. szóval(lehet 10 is)?

  3. Ott elúszott, hogy mondjuk, amikor felvetetted hogy Bay igazán jókat csinált, aztán behoztad a 80-as 90-es éveket :)

  4. akkor kérünk egy képkimerevítést, amint angeline jolie beszűkült szemöldökkel pisztolyt ránt 00:24-nél HD-minősgében. (nekem az olyanokat sajnos nem játssza le)

  5. amúgy tovább nem is nézem, majd ha lesz a film, nem lőjük el.

    “mondjatok már 5 jó akciófilmet az utóbbi évekből /Michael Bay-en kívül/?”

    gondolom poén, de bay nem nagyon csinált akciófilmet, jót meg plánenem. ott a halálos hajsza, vagy mi. (running scared) vagy a crank vagy a shhot em up vagy a…, izé. van még?

  6. A transformers meg az island mi ha nem akciofilm? A minoseguk mas kerdes..
    ‘Akciofilmebbek’ mint a crank ami mar-mar komediaba hajlik.

  7. nem az akciófilmmel volt a gond, hanem a “jó”-val. (mármint jó akciófilm nem egyenló jó film. nyilván jó a transformers, de nem jó akciófilm.)

    akciófilm az akciófilm, nem scifi, amiben robotok vannak, vagy scifi, ami jövőben játszódik és klónokkal foglalkozik.

    akció a die hard, a running scared, a crank, a shoot em up – és a többi. érdemes az oldszkúlra szűkíteni ha bay, akkor a rock, a bad boys akció: lövöldözés, verekedés, miegymás. a scifi-akció az más.

  8. VÉGRE VALAMI EKSÖN!
    nem tudom mit irtatok, de majd visszaolvasom!
    A lényeg hogy várólistás lett :D

  9. Ehh még egy elég érdekes film. Monnyuk azok a pisztolyok nagyon hihetőek (forgatható kamerás pisztoly, hűűű), de amúgy rendben van sztem ez a film.
    Habár a téma mintha viszatérne a filmeknél (apuci kém és kinyírták, a pici fiú meg nyomdokaiba lép és persze a legjobb ügynökcsajt is elkapja), megint egy tömegtermék…

  10. Én most erre kíváncsi lettem, de kb. 90%, hogy csalódni fogok.
    Mindenesetre Jolie nénit rehabilitálom ezennel.

  11. hehe… hd-ben azér látszik, hogy jolie sem mai csirke :) milyen durván el fog terjedni a digit utómunka, ha a hd is elterjed :P
    @winnie: próbáld meg a lejátszóban lévő hd linkeket. elsőre ill. az alsó linkeken nekem se játssza le.

    és a kért kép:
    http://href.hu/x/3uhp

  12. Ahogy sejtettem, frankón seggbekúrták az eredeti képregényt, egyszerű bérgyilkosos faszságot csináltak a kúl villain-story helyett. (nem lesz szarlény :[ )

    Azért vizualitásilag a ruszki csávó alázza egész Hollywoodot.

  13. Barátocskám egy korábbi képet ebből a filmből a Tomb Raider 3-nak tulajdonítottad. :-P

  14. hm? ha már félreértetted direkt azt a mondatot és a Batman WANTED féle kettős címből nem jöttél rá (vagy abból, hoyg az ehhez a bejegyzéshez csatolt címke azon bejegyzéshez is csatolva van..), csak arra céloztam, hogy a gagyi oscart szerezni próbáló filmek helyett visszatér a szexiséghez. köszönöm a figyelmet.

  15. ebben mi a jo? cgi hegyek, tortenet nulla (apu ugynok volt akkor biztos fiucska is tuti ugynok lesz, muhahah), angelina mar leirta magat reg… ha ilyen kutyus, mindenfelrobbanos valamit akarok, akkor nezek james bondot :D
    morgan freemannek meg ennyire kell a penz?

  16. Egyetértek veled, ez egy látványfos. Nekem nem jön be a reális alapokra helyezett cgi-kamu. De akinek ez kell?
    Ja és ítt vki vergődött, h csak Bay csinált valamirevaló akciófilmet az elmúlt 10 évben… Bourne trilógia – no cgi, full akció.

  17. engem megvettek az ívben repülő golyónál, amit tetézett a vonatba szálló kocsi, vagy maga ahogy a vonaton bunyozókra lő Angelina. Ennyi.

  18. Nekem tetszik az előzetes, James McAvoy jó színész (mondjuk ez gondolom a filmből nagyon nem fog kiderülni), Morgan Freeman szintén, Thomas Kretschmann-nak remélem azért nem olyan jelentőségű szerepe lesz mint a Next-ben (ergo jelentéktelen). Amúgy az ilyen különös akciójelenetkben Timur Bekmambatov eléggé szakértő, ez látszik, ha az ember vet egy pillantást a Night Watch vagy a Day Watch előzeteseire.
    Így előre nem ítélnék (nem lenne sok értelme..), az előzetes kellően hatásos, jó ez a “The sheep or the wolf – the choice is yours” szöveg, remélem, jó lesz a film. Azon meg szerintem felesleges hurrogni, hogy irreálisak az akciójelenetek, elég sok akciófilm van így ezzel, remek alternatíva az új Bourne, tessék azt nézni :)

  19. Király Wantedböl film készül. A képregényt imádtam.Mark Millar egyik zseniális agymenése. Amúgy hogy egy téveszmét eloszlassak: Apuci nem volt kém, ennél sokkal bizarabb, szuperbűnőző volt, méghozzá a világ legjobb gyilkosa. Végre Jolie is egy olyan szerepben ami ráillik, hiszen itt csak lövöldöznie kell meg jól kinézni:)

  20. Ettől féltem, semmi köze nem lesz a képregényhez :-( De legalább kapunk egy újabb agyatlan akciófilmet :-)

  21. hát kicsit félreérthetően fogalmaztam… nem úgy értem hogy Bay filmjei a legjobb akciók, csak gondoltam úgyis sokan őt említik majd, de tévedtem…(amúgy én bírom a jobb filmjet, oké hogy sablonosak néha meg ugye elég megalomániás a pali, de a célnak megfelelnek a jó filmjei)

    aki meg Jason Stathamből akciószínészt csinált annak a
    #>˘!Łß¤x-ját…ilyen cranck meg szállító féléknél igényesebb filmcímeket vártam volna. a Bourne-öket viszont sokan dícsérik… amúgy meg Féktelenül, Die Hard 3, na ezek nagybetűs akciófilmek voltak…az ilyeneket hiányolom
    szóval? még filmcímeket plíz

  22. nem tudtam honnan ismerős a gyerek, de aztán rájöttem, hogy az utsó skót királyból
    amúgy jolie kisasszony kicsit érdekesen fest azon a screenshot-on :D még pár év és simán eljátszhat valami gonosz boszorka szerepet smink nélkül

  23. Hát Angelina Jolie miatt képes vagyok egy filmt nem megnézni, ha egyébként tetszene is, de ez így egy fos. Semmi értelmét nem látom ennek a trailernek, de mindegy.

  24. Ha jók a forrásaim ez a film a Wanted című képregény legyalult változata lesz, az eredetileg szexi nő helyett Angelina Jolieval, mellesleg rendesen át is írták, szóval kapják be, lehetne ez még ennél is jobb.

  25. akkor jó ha érted. kevés akcióhősnőnk van, és jolienak jól áll, miért baj ha olyan filmben látom szívesen?

  26. akkor is vannak filmek amiken érezni hogy az oscar miatt készült, szerintem a Mighty ilyen. A Clintest majd meglátjuk.

  27. Imádtam a képregényt, remélem a film apropóján lesz majd belőle tpb is. Azért úgy látom, h eléggé átirták a filmet, ami szerintem nem feltétlenül baj. A közeljövőben úgyis lesz elég maszkos-cicanacis szuperhős a mozikban, bár ez mindenképp valami mást nyújtana, mert itt a gonoszoknak szurkolhatnánk, de lényeg a lényeg: a trailer alapján elég jó filmnek tűnik, és … Angelina Jolie … :).

  28. akció filmek: Die Hard 4, 24 sorozat összes, Mr és Ms. Smith, Bourne trilogy – na ezeket nem Michal Bay rendezte:) jah és az Underworld 1 az is jó volt

    szerintem is üt a Wanted -nézős lesz nagyon

  29. Wanted – Red Band – Russian Trailer
    erre a névre keressetek rá

    ez a legütősebb vanted trailer

  30. A beszarás jó jelzó nem elég jó, ezt annál is jobb jelzővel kéne illetni, mondjuk k…a jó-val… XDXD lol

  31. ez a film fenomenális…nem vagyok egy olyan típus akit meg lehet győzni de ezt nem elég 1x megnézni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.