Agyő, nagy Ő! (The Heartbreak Kid)

Enyhe moziláz tört rám az utóbbi hetekben, így amikor vígjátékra akartam menni, akkor gondoltam beválasztom a Farrelly tesók filmjét, hiszen mégiscsak letettek már valamit az asztalra. Nos, ez utóbbi lehet, hogy igaz, hiszen a There’s Something About Mary az viszonylag jó film, de ez nem az. Az a baj, hogy nagyon nem. Az egész lényege kb az, hogy Stiller megakarta mutatni az izmos felsőtestét, mert már egy nő nem akart lefeküdni vele Los Angelesben, miután ilyen fullgáz Éjszaka a múzeumban filmekkel lenullázta a nevét (de felpontoztam azt régen, bár ez még rosszabb annál azért, az biztos).

Agyő nagy Ő két főszereplője

A törénet röviden annyi, hogy csávó 40 fölött van már, mindenki cikizi az agglegény élet miatt, ezért gyorsan megházasodik, méghozzá szépségügyileg egy baromi jó nőcit választva. Semmi “Nagy Ő” dologról nincs szó, így a magyar cím már most elhasalt, de legalább szellemes, nem? Szóval ott a bombajó nő, akinek nem kicsi bozótja van középen (nyugi, megmutatják) és baromi csúnyán beszél. Ez nem jön be hősünknek, ezért gyorsan belehabarodik, még a nászút alatt, egy másik nőbe. Na ennyi.

Nem azt mondom, hogy nincs benne pár esztelen ötlet, de sajnos elveszik a középszerű vígjáték mocsokban. Ami valamennyire megpróbálja helyretenni a dolgokat, az az, hogy a film felnőtteknek szól, és nem is próbáltak semmi goof juice baromságot, azaz senki sem finomkodik, amikor emberinek kell lenni. És ezt pozitívumként hoztam fel, ajjaj. Pontozásilag egy 4/10-et eresztenék el, mert még hosszú is volt (a visszaszökik a határon dolgot naagyon elhúzták).

20 hozzászólás a “Agyő, nagy Ő! (The Heartbreak Kid)” bejegyzéshez

  1. miért? miért nézted meg??? dzsí!

    ha nem számítjuk az epic movie-szerű cuccokat és a hi-profile-nál maradunk, akkor nálam ez az év legszar*bb filmje. tirka nagy ballaszt, töremlék, hollywoodi mocsok, talán a tavaly táncoló talpakhoz tudnám hasonlítani:)

    döbbenetesen rossz és mégis… szerte a neten olvasni, hogy mekkora királyság. nem baj. bűnrossz. a közönségnek meg nincs ízlése. nem mintha nekem lenne:)

    (ui: az MM-dolog szerint azért apró spoiler fent)

  2. hát nemtom, már a trailerben bennevolt. az egész tartalom amit leírtam bennevan a trailerben is.

  3. oké, az jogos. csak tudod, én és a trailer:) (egy órán belül van?)

    mindegy, az volt a film legjobb pillanata. nem kicsit döbbentem meg, hogy “jé, ez nem is arról fog szólni, amit hittem”. szóval csavar. utána megint a nihil.

  4. Hát jah. Elég laposra sikerült Farrelly-ékhez képest. Én is csalódtam de a vége poénok nagyot ütöttek!!!! Nem tudom miért kell a legjobb dolgokat stáblistába dugni! :D:D:D (Uhh, micsoda szópoén!!) :D

  5. Ez a film egy borzalom, egyszerűen senkinek se lehet ajánlani. Haverokkal nézéshez műfajából eredően nem alkalmas, randifilmnek dettó.. Az egyetlen pozitív élményem Michelle-en kívül az volt, mikor hallottam hogy nagyot hasalt a film a kasszáknál :)

  6. Nem tudom hogy miért húzzátok le ezt a filmet annyira…nem volt valami izgalmas sem de nézhető “haverokkal meg ne nézzétek” :D

  7. Én sem értem, szó sincs év hasalásáról. Nyilván nem tör az élbolyba vígjáték fronton, de Apatow ezen oldalon is fényesre szopogatott hype-jait konkrétan leveri. Szerencsére résen voltam, és korrigáltam a hibát. Nm.

  8. Nem értem mit fanyalogtok, én most néztem meg, eddig semmit nem tudtam erről a filmről és tetszett. Ez egy vígjáték ha nem vettétek volna észre és annak szerintem jó. Végig érdekes és mulatságos . . .

  9. erről a fimről nehéz normálisan nyilatkozni. elég tré volt:S
    a tancoló talpak meg sztem nem rossz, mert az 1 mese. és egy mesének sztem majdnem mindent el lehet nézni.

  10. Lehet,hogy megköveztek érte…de szerintem állat a film.
    Szétröhögtem magam,imádom a Stiller-féle vígjátékokat!
    Kötelező mindenkinek!!!!!

  11. Szerintem se volt vele semmi baj sőt nagyon tetszett,pedig én eddig csak azt láttam h mindenhol lehúzzák mint itt is.És szerintem is az embereknek tényleg nincs ízlése mert egyszer láttam sg-n egy szavazást ahol ez a film asszem 2007 legrosszabbja volt vagy a top 10-ben volt benne az tuti és a Híd Terabithia földjére meg a legjobb film lett,pedig én komolyan mondom hogy annál szarabb filmet még életembe nem láttam

  12. Baromi rosszra számítottam, de ahhoz képest csalódtam jókorát. Nincsenek benne hatalmas poénok, sőt néha talán fárasztó is (bár az elején az ex-nő esküvője hatalmas), de végig belengi valami ártó hangulat, hogy itt nem lesz teljes hepiend, hanem inkább rosszmájú kárörvendés. Ez egy kissé gonosz romantikus vígjáték volt, amit nem néznék meg a közeljövőben újra, de talán egy pár év múlva biztos.
    10/8

  13. Szerintem a film szódával elmegy.Az utolsó fél perc volt a legjobb,mert ott láthattam Eva Longoriát!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.