A sötét lovag bemutató!

Gondoltam két videó elég lesz most így hirtelen, erre körbenézek és itt van A sötét lovag kamerával lekapott trailere, amit az I Am Legend előtt vetítettek. Egyelőre ez ilyen tuti nagyon vadássza a stúdió eset, meg valamikor majd nemsokára (jövő hét?) jön jó minőségben is. Addig meg aki nem bír várni az megnézheti ezt jól. Persze én nem bírok várni, meg ti sem.

JOKER ZÚZ!

61 hozzászólás a “A sötét lovag bemutató!” bejegyzéshez

  1. Ígéretes, csak azt nem értem, hogy miről fog ez szólni… Hogy lehet a sztorit összehozni az eredeti Batman filmével?

  2. Lol hát már a Batamn Kezdődikkel újraindult a sorozat nem vetted észre? :DD Eleve reális 100%ig és más a rendező stílúsa de mégis hasonlóan sötét mint Burtoné szerintem mindkettő ki**** jó. Ez pedig top 1-2-3 batmanben lesz az tuti.

  3. Senki sem akarja összehozni. Felejtsétek már el a régieket! (Az első kivételével amúgy sem ért egyik sem egy kalap semmit sem.) Persze Jack Nicholson jó volt meg minden, de az a sorozat egy külön dolog, az új Batman filmekhez abszolut semmi köze. Tiszta lap volt a Batman: begins, ez meg annak a folytatása.

  4. “Lol hát már a Batamn Kezdődikkel újraindult a sorozat nem vetted észre?”

    Nem, őszintén szólva fel sem merült bennem… És hidd el, nem csak én voltam ezzel így. Ha ugyanaz a karakter (sőt: karakterek!), akkor ez így nekem nagyon furcsa… Nem is értem, hogy miért kell újrakezdeni. Egész könnyen össze lehetett volna illeszteni, felteszem kellő számú ellenség állt még rendelkezésre, akit használni lehetett volna. Nekem ez kissé fantáziátlan, majdnem olyan, mint egy remake, még ha nem is az, tudom! Enyhén nehéz lesz elvonatkoztatni nekem (és gondolom még jónéhány embernek, aki látta) az eredeti sztoritól. Hiszen ugyanazok a karakterek! Ettől még érdekel, és meg is fogom nézni, csak furcsa, és nem értem, hogy mi ebben a poén.

  5. a képregényben többször is volt reboot valszeg, de egyszer biztos. Most akkor miért adták ki azt a képregényt, ami alapján ez készül? Vagy mi a gond?

  6. Kezdetek óta hangoztatják, hogy újra lesz gondolva a széria. Hangulatban kicsit más, valamint történetben is (pl. Joker és Two-Face közötti kapcsolat, meg maga az egész világ). Visszamentek egy kicsit az időben, és egy fresh startot vettek…
    Másik meg az, hogy vajon ki akarná egy ilyen szétszart széria fonalát felvenni (lsd még Superman, köztes megoldást választottak, nem is nagyon működött).

    Amúgy meg:
    váááááááhhh. akaromakaromakarom.
    még megnézem párszor is kimegyek az utcára üvöltözni.

    Ez a Joker mindent visz.

  7. Nekem gőzöm sincs a képregényekről, ezt vállalom, soha egyet sem láttam, csak elképzeltem, hogy elmennek a népek a moziba (akiknek egy jó része feltehetően látta az első Batman filmet), just for fun, nem néznek utána részletesen semminek, és akkor előjön Joker… Kiváncsi vagyok, hogy a vetítéseken hányszor fog elhangzani, hogy “De hiszen ez már meghalt, nem?”.:) Persze aki nem látta, vagy utánaolvasott, annak tök mindegy, de lesznek még rajtam kívül is meglepett emberek. Ettől még valószínűleg jó film lesz, csak ezt az “újrakezdés” dolgot nem ártott volna tisztázni, jobban kommunikálni. Nem tudom, hogy a Batman fanokon kívül ezt hányan hallották. Sima mozibajárók közül biztos nem nagyon-nagyon sokan. És ezért talán nem kéne leharapni a fejem, csak egy ártatlan, naiv kérdés volt…

  8. “ezt az “újrakezdés” dolgot nem ártott volna tisztázni, jobban kommunikálni”

    Várjunk csak, nem az volt az előző film címe, hogy Batman KEZDŐDIK? :D

  9. És? Számomra ez pl. csak annyit jelentett, hogy láthatjuk majd, hogy miért lett Batman stb., magyarul a fiatalkoráról lesz szó, a korábbi filmek előtti időről. Ennyi, semmi több. Egyáltalán nem volt egyértelmű.

  10. Nem volt egyértelmű? Hol élsz te? Barlangban? Még az életében egyetlen képregényt nem olvasó barátnőm és a kilenc éves öccse is tudta, hogy ennek az ötödik batman filmnek semmi köze az első négyhez…

  11. Mellesleg az nem tűnt fel, hogy az Burton féle első Batman filmben is láthattuk, hogy indul a Batman karrier? Mert segítek, ott is azzal indul a történet, hogy a Denevérember feltűnik Gothamban…

    Szóval én nem tartok attól, hogy majd az emberek értetlenül ülnek a moziban. Főleg azért nem, mert két éve azzal van tele az internet, hogy jön az ÚJ Joker.

    Üdvözöllek a XXI. században.

  12. Bateman, köszönöm ezt az intelligens stílusú felvilágosítást. Gondolom most nagyon nagy embernek érzed magam! Legalábbis őszintén remélem! Valószínűleg az élet már területein nem tudod kiélni magad… Örülök, hogy hozzájárulhattam a lelki békédhez. Legalább a neten, nicknév alatt Te lehetsz a király.

    Mellesleg ezek szerint nem csak én élek barlangban, ahogy ezt voltál oly szíves megjegyezni, hanem számos ismerősöm is. Szép nagy barlangban élünk, hogy mindannyian elférjünk benne. És próbáljuk nap mint nap felérni a 9 évesek szellemi szintjét! Ezentúl még jobban fogunk igyekezni, ígérem!

  13. “Enyhén nehéz lesz elvonatkoztatni nekem (és gondolom még jónéhány embernek, aki látta) az eredeti sztoritól.”
    Ja, ha csak néztek, hogy valami mozog a nagy vásznon, akkor tényleg nehéz. Lehet vinni kell majd agyakat is a moziba és akkor működni fog a dolog.
    Trailer: amennyire látszik az alpján ígéretes, bár ezt a motort még mindig nem vette be a gyomrom. 1:13-nál és 1:22-nél az a begins-es kocsi?

  14. Jbc4wa: légyszíves a személyeskedést fejezd be.

    Mellesleg ha eddig nem tudtad, akkor már tudod hogy reboot (Batman Begins – Batman Kezdetek ugye, az még jobban árulkodik is, mint a kezdődik), elmondhatod az ismerőseidnek is, és akkor már ti is tudjátok majd, hogy az Új Joker tényleg új Joker lesz, nem pedig újraforgatják az első batman filmet más szereplőkkel.

  15. Hmm, megpróbáltam a te szemszögedből tekinteni a dologra, Jbc4wa, és van benne valami. De az is igaz, hogy elég régóta megy már a kampány, vmit csak hallottál róla. És a Kezdődik is elég egyértelműen nem úgy ért véget, hogy az első film előzménye lehessen.

    Mindenesetre ne tekintsd az új sorozatot lehúzásnak. A rajongók érdekeit is szem előtt tartották (a várhatóan sok zseton mellett), mikor belementek a rebootba. Mert a Burton-féle verzió is jó volt, de Nolan sokkal közelebb akarta vinni az új filmeket a képregény eredeti hangulatához, legfőképp talán a Batman: Első évet alapul véve (a vicces az, hogy a ’89-es filmhez is az adta a kezdőlökést, csak kicsit elcsúszott). A két koncepció nem fért meg egymás mellett. És valljuk be, bármilyen sok ellenfele is volt még hátra Batmannek, senki nem akarhatta megint végignézni Neon Fashion Batman öltözését batbimbó, -segg és -lőcs beállításokkal.

    A új film pedig várós, de nagyon! :D De k***a messze van még a bemutató… :(

  16. “Jbc4wa: légyszíves a személyeskedést fejezd be.”

    Ugyanezt ajánlanám másoknak is… Nem én kezdtem, de úgy látszik nem egyenlő a mérce.

    Amúgy meg thx az infót, legalább már egyikünk sem hal meg hülyén.

  17. Hihetetlen, hogy van aki még mindig nem tudja, hogy a Begins (nem vagyok hajlandó leírni a magyar címet)új szériát indított. Semmi olyan nem volt ami akárhogyan kapcsolatba hozhatta volna, még a karakterek sem, ha egy picit is figyelt az ember. Ez olyan mintha azt mondaánk hogy a 2007-es Transformers akkor a rajzfilmsorozat előtt játszódik? Nem, nem játszódik előtte.
    A másik: komolyan szeretnéd hogy Schumaher utolsó filmje útnától folytassák a szériát? 8 ÉV kellett mire a stúdió be mert vállalni egy új Batman mozit. Muszály volt előről kezdeni mert az emberek be sem mertek volna menni…
    Így végre sínen van a széria, és reméljük James Bod szerű új életet kap.

    Mindegy.

    A trailer nagyon állat még így is! Hétfőn lesz HD-ben is azt hiszem, de a hivatalos oldalon tuti fent lesz jó minőségben. Csak lenne már itt:)!

    Oh.

    Why so serious?

  18. olyan lesz mint a star wars, a keaton kilmer clonney féle filmek lesznek a 5-6-7-8 as részek és most forgatják le az előzményt :D:D:D

  19. – Plusz bőr lehúzás a témáról
    – Picit trendiztetés
    – Pénz, pénz, mégtöbb pénz, (box office, DVD, mechandising)
    – Mindezt mesteri fokon mindenki nagy örömére…

    Warneréknál ügyes és okos emberek dolgoznak és jó művészekkel dolgoztatnak…

  20. DNO: nem értelek, hiszen minden filmnek a profit a célja. a te kedvencednek is, ha az nem pont a Batman vagy egy remake éppen.

  21. Drága Fiúk!

    Azt nem értem, miért nem tudjátok úgy felfogni a Nolan- és a Burton-féle storyline-okat, mintha mindkettő más-más univerzumban játszódna. A Marvel-képregények kedvelőit sem zavarja meg, hogy van az originális verzió, illetve az Ultimate (Újvilág, 8 éves) világegyetem (itt a sok karakter teljesen új eredettörténettel rendelkezik), sőt, még crossoverezett és a két világ. A képregényben és a rajzfilmekben jól megférnek egymás mellett a különböző “DC-Földek”: a Batmanből van felnőtteknek szóló véres verzió képregényben, viszont az új “The Batman” animációs, eljapánosított sorozat gyerekeknek szól. Az én szívemhez a Nolan-féle értelmezés sokkal közelebb áll, jobban visszaadja a képregény hangulatát, földhözragadottabb; a Burton által jegyzett világ szerintem túl meseszerű, cirkuszias.

    (Human, az eredeti DC-univerzumban a nagy reboot a nyolcvanas évek elején volt, de azóta is történnek apróbb változtatások, csiszolgatások az “originális” vonalon, főleg retconokkal.)

  22. A probléma nem ennek a felfogásával van, hanem azzal, hogy vannak akik egyáltalán nem veszik észre és utána problémáznak, hogy hogyan jön össze a kettő. Egyébként is, ha jön a Justice League film amiben egy teljesen más Batman/superman lesz, más univerzummal akkor is ez lesz?

  23. Azért lettem nagy képregényfanatikus, mert életem második, moziban látott filmje a Batman volt (1989-ben, ekkor voltam 6 éves). Előtte talán a Hupikék Törpikék moziváltozatát láttam, de nem bizti.

  24. Én olvastam a képregényt is,láttam a filmeket is,és tisztában is vagyok vele,hogy újrakezdődik,de engem nem zavar ha valaki nem tudja…
    Amugy meg a Tim Burton első kettő rész(főleg az első) teljesaen rendben van, pedig nemigazán vagyok oda Keatonért!
    Eléggé várom ezt a filmet,de sztem az eredeti képregény képi világához Burton filmje közelebb áll! Hangulatban viszont Nolan verziója szerintem veri.

  25. “24. DNO, ekkor: 2007. 12. 14. 17:10

    – Plusz bőr lehúzás a témáról
    – Picit trendiztetés
    – Pénz, pénz, mégtöbb pénz, (box office, DVD, mechandising)
    – Mindezt mesteri fokon mindenki nagy örömére…”

    Ezzel teljesen egyetértek, de ha sokan egy olyan filmet kapnak, amivel elégedettek, akkor szerintem nincs olyan nagy probléma. Láttunk már jó filmeknek szar folytatását, amin látszódott, hogy tényleg csak azért készítették, hogy a név hozzon egy kis profitot. Itt meg emelett azért tiszteletben tartják azt is, hogy Batman méltó filmet kapjon ne olyat mint a 3-4 rész.
    Amúgy meg a Burton-ös filmek is iszonyat jók voltak (és még most is azok), de az egy teljesen más felfogás, más értelmezés. Valóban nehezen férnek meg egymás mellett, ha folytatásnak tekintjük.
    Ami még érdekes, hogy a Batman filmek ugyanazt az utat járják be mint anno a kéregény ill. a régi sorozat. Az eredeti képregények is komolyabb hangvételűek voltak (mint a Burton-ösök is), majd a késöbbi képregények, ill. a régi sorozat ugyanolyan könnyed, nehezen komolyan vehetőek lettek mint a 3-4 rész, aztán meg a 80-as években ismét komolyra váltott, akárcsak a Begins.
    Ami Jokert illeti, talán én elleneztem leginkább, hogy mért lesz a Dark Knight-ban Joker, hisz azt már faszán filmre vitték, Nicholsont nem lehet ebben felülmúlni, még ha más felfogásba helyezik is. De megváltozott a véleményem, az új Jokerre is nyitott vagyok, és rájöttem, hogy nem szabad összehasonlítani, mert homlokegyenest különbözik. Nicholson féle Joker egy komikusabb Joker volt, mint amolyan gonosz bohóc. Ez meg – egyre inkább úgy tűnik – egy pszichopata. De mégis jó.

    Bocs a hosszúságért

  26. Nicholsonos Joker is elegge szociopata volt :)
    De mondjuk a Schwarzeneggeres resz az mar kicsit gaz volt

  27. Ha nem tévedek a Batman Forever-ben Harvey Dent ölte meg Bruce szüleit, az 1989-es filmben pedig Jack Napier.Szóval a régi szériában sem volt egységes a sztori, hiába vannak bennük azonos színészek(pl. Alfred, Gordon).
    Két hete ment a tv-ben az eredeti 89-es Batman, és épp azelőtt néztem meg a Beginset is.Őszíntén nagyot csalódtam benne, sokkal jobbra emlékeztem.De nagy pozitívum volt Joker szinkronja, és a felejthetethen filmzene Danny Elfman-től.

  28. A Batman Foreverben semmi köze nem volt kétarcúnak a Wayne szülők halálához, bár Robin szüleit ő ölte meg.

    Érdekesség hogy Danny Elfman zenéjének (ami a világ legjob filmzenéi közé tartozik) van jópár közös motívuma az első Farkasember filmével. Most nincs linkem e aki tudja hallgasson bele….

  29. Jbc4wa: Lehet, hogy csak rizsa volt, de azt mondták, hogy Nolan sokkal jobban szeretne képregényekhez hű lenni, mint annó Burton. Ez számomra teljesen elfogdható magyarázat volt (a fenti kommentekig eszembe se jutott, hogy igazából marketing lenne mögötte), tekintve, hogy az eredeti képregényekben szó sem volt arról, hogy Batman “teremtette” volna meg Jokert, valamint az újhullámos “nagyon hű” (hifi :-)) képregényadaptációk divatját, kezdve a Sin Cityvel.

    kiskelgyo: “Ez meg – egyre inkább úgy tűnik – egy pszichopata.”

    Ez megint nem túl meglepő, ha azt nézzük, hogy a képregényekben Joker bizony überbrutál pszihopata. :-)

  30. H minek a reboot? neked nem tűnt fel barátom h a batman és robinnal a széria színvonala Tartaros poklának legaljánál van? vagy szívesebben néznél meg még egy olyan giccsparádét? én aligha. új rendező, új batman ergo: új joker. én imádtam burton filmjeit meghatározóak voltak nekem mindkettő de örülök a rebootnak és imádom. ugyanaz mégegyszer uncsi lett volna

  31. nem minden képregényben de azokban amiket alapul vettek ehhez a filmhez és már a beginshez is tényleg az. pl killing joke: megnyomorítja barbara gordont, megkínozza a felügyelőt stb. joker tényleg egy pszichopata. sőt szociopata.

  32. Fishi, pedig de, részben Batman teremtette a Jokert! Annak ellenére, hogy Joker 1940-ben született, 1951-ben mutatták be először az eredetét (és ezt a történetet dolgozták át 1988-ban, a “The Killing Joke” című füzetben.

    Jack Dzsondóra egy vörös búrát húztak, így lett a Red Hood. Többedmagával betört egy vegyi gyárba, majd a Batmanus rajtakapta őket. A maszktól nem látott sokat, így amikor Batmantől kapott egy állast, leesett a hídról egy savval teli – mondjuk – üstbe. A vegyszertől zöld haja lett, fehér bőre és borzasztó kinézete.

    (Ezt nem díjaztam a Burton-féle Batmanben utólag: miért kellett Jack Napier/Jokernek megölni B.W. szüleit!)

    Amikor sötétebbre és komolyabbra válott a comics széria, Jack XY eredettörténete kiegészült azzal, hogy egy szerencsétlen standup komédiás volt, a terhes nejét kinyírta egy vízforraló.

    Az angol Wikipedián megtalálod a Joker eredettörténetét részletesebben.

  33. jajj. am volt már olyan hogy prequel… gondolom hallottátok már ezt a kifejezést. én is erre gondoltam hogy a begins az az. de csak most láttam meg hogy nem, nem az. ennek ellenére ez is tetszik nekem, szal nem értem miért kell bántani másokat, ha épp nem voltak vele tisztában. Fura gondolat amúgy ez a reboot, nem gyakran fordul elő, de sztem is, mint pár korábbi hozzászólónak is, az a véleményem, hogy erre szükség van, ha pénzt akarnak keresni vele, mert a régi fonal továbbvitelével csúnyán megbuknak minden próbálkozás:)
    (Am azt azért jegyezzétek meg, hogy az überfanok kedvéért sosem fognak filmet csinálni -legalábbis ilyen blockbustert- ergo a pénz az úr!)<<---ezen nincs mit és kár is vitázni. Riszpekt a köpenyesnek! :D

  34. napi sok ora internetezes ellenere se keveredtem bele sehol az infoba h uj batman lesz,szoval van ien .. :)
    meg jo h van ez az oldal :P
    a film pedig k*rva jonak igerkezik!:)varjuk:)
    mellesleg tipikus magyar jellemvonás h ha vki nem tud vmit paraszt modon le kell ugatni..gratula :)
    intelligens emberi hangnemben veletlenul sem lehetett volna felvilagositani….

  35. SzilviBarack, kedvességed lehengerelő, nagyon szépen köszönöm, de a világért sem fárasztanálak vele. :-)
    Ebből is látszik, hogy csak úgy nagyjából sejtem a dolgokat, de a lényeg, hogy megerősítést nyert, hogy nem maradt Burton teljesen hű az eredeti történethez. :-)

  36. Az első Batman film extrái közt asszem Tim Burton mentegetőzik, hogy nem az ő ötlete volt, hogy Joker ölje meg Batman szüleit. Ha jól emlékszem. :)

  37. Ez az!!Joker a legnagyobb arc!Heath Ledger áthozza a vászonra a beteg képregény karaktert..Kész vagyok ettől a fejtől!Atom beteg,nagyon durva,gyerekkori álmom éled újra…alig várom..
    2008 summer..WHY SO SERIOUS?

  38. Kíváncsi leszek, hogy Joker használ-e toxint. Mert ha igen, akkor majdnem biztos vagyok benne, hogy Dr. Craine-től fogja beszerezni.

  39. GYermekkorom óta nagy Batman fan vagy bár volt egy kis szünet nekem a sorozat a returnal zárodottbe az azutáni 2 rész mit ne mondjak nevetséeg volt két egyáltalán nem oda illő denveréeberrel és a negatív szereplők se voltak tulzottan inspirálok aztán jött a begins ami teljesen át írta a az eredetit és mégsem érdekelt senki max a képregényfanok de a változást meg kell szokni (pl hitman, a többi bérgyilkos nem klon volt meg se volt az) és mégse szolt senki 1 szót sem tehát aki nem bír hozzászokni ne nézze szerintem az árnyak ligája pl egy hatalmas ötlet volt cska ugy mint az is h minden felszerelését saját cégétől szerzi meg szinte és szerintem a Dark Knight-tol is ezt várhatjuk majd átdolgozott sztori tökélyre fejlesztett technólógia és bár Cristian Bane-él talátam volna jobb Batmant is azért illik a képbe egyébként Heath Ledger tegnap hunyt el (állítólag) altató tuladagolásban de ez a filmet nem befolyásolja mert el készült de akkor is R.I.P. aíg kész nem lesz ajánlom ezt a kis filmet amit egy amatőr studió készített de remekre sikeredett…: http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w

  40. Fent van a youTube-n az fim első 6 perce amit épp látni lehet belőle arról arulkodik hogy nagyon jó lesz!

  41. Nem is tudom, hogy Heath Ledgert sajnálome-e jobban, vagy a kétéves kislányát. Véletlen gyógyszer-túladagolás…ki fogja helyettesíteni a 3. részben?

  42. Nem is tudom, hogy Heath Ledgert sajnálom-e jobban, vagy a kétéves kislányát. Véletlen gyógyszer-túladagolás…ki fogja helyettesíteni a 3. részben?

  43. Közvélemény kutatás:D :ki melyik színészt rakná Batmannek? (részemről : David Borenaz,Daniel Craig)

  44. Eddie Murphy vagy Sylvester Stalonne, ez nem is kérdés…

    Ha minden igaz a film csúszik Ledger halála miatt.

  45. A film nem fog csúszni Ledger(R.I.P) halála miatt!!!Ha minden
    jól megy állítólag júl.18-án mutatják be az USA-ban.Valahol azt olvastam hogy Magyarországon már júl24,én bemutatják.Bár ezt ketlem…Kétségtelen hogy Joker fog a legnagyobbat alakítani!!!:)Mindenki nézze meg,aki csak tudja…az előzetesek alapján biztos jó…:)

  46. Új hír: állítólag a Madárijesztő ebben a részben nemcsak visszatér, de meg is fog halni, méghozzá Joker keze által.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.