28 hozzászólás a “Batman: The Dark Knight nemzetközi poszter” bejegyzéshez

  1. Fasza nagyon.

    Magyar cím meg tuti valami elferdített baromság lesz mint mondjuk a Jumpernél. Jah meg tuti beleteszik hogy Batman, pedig pont azért van ez a cím hogy megszakítság ezt a trendet. Nah mind1. Csak legyen már itt!

  2. Put a smile on that face :D hahahahaha

    Új trailer jeeeee üti fog a film gyerekek most már nincs kétség.

  3. A sötét lovag nagyon is jó név ennek a filmnek, nem a fordítók hibája, hogy ilyen idióta nevet kapott a film.

  4. A címnek önmagában semmi baja. Sőt a The Dark Knight kurva jól hangzik. Szerintem magyarul is jó, de tuti lesz még pár ember aki rosszra asszociál…

  5. Én ezen a címen sem lepődnék meg:

    Batman: Már megint kezdődik, avagy a Sötét Lovag legendája folytatódik :)

    Mert mostanában kb. ez ellemző a magyar címekre…

  6. Aranyérmes poszter! Komoly, ízléses és a nagyváros arculatát is pontosan ábrázolja. Batmant a magány és békétlenség aurája lengi körül, márpedig éppen ezek határozzák meg Bruce Wayne életét.

  7. csak nekem ugrik be erről Darth Vader:??:) amugy tényleg jó a plakát..már a begins-nek is tetszett , huu de belegondolok h a forever meg a robinos rész megkora egy .sz…r..volt akor ez a Batman csúcs, majdenm komolyan vettem az első részt , reméljük megtarták a hangulatott , plakát alapján eddig nyerő

  8. A 2010-es záródarab már biztos, ahogy a rendező személye és a főszereplők is. Ha a 3. Joker is utoléri Ledger játékát (pirulák nélkül!), akkor egy jó darabig Batman fog terpeszkedni a filmes dobogó mindhárom fokán.

  9. Nekem mind1ik BATMAN film tetszett, Ledger-t meg nem kéne cikizni, mert szegény depis volt a szerep miatt!!!(komolyan) A poszter nekem is tetszett, de a Joker-es is qrva jó!!
    A cím:(???)Hát itt látok rengeteg jó 5letet, de az igazi kérdésem nem a címhez kapcsolódik! Itt minden rész követte, vagy előzte meg az előző részeket(lásd: Batman(1.rész Jack Nickolson)-Batman:Kezdődik stb..) Itt holn van előzmény, vagy folytatás??? Jack Nepie beleesik a savba, harcol a bőregérrel, aztán meghal!Itt hol van az előzmény??Folytatás??? Erre “varjatok” gombot!!!
    Cím: Batman:Gotham hőse, vagy Batman-A rettenthetetlen lovag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.