My Name is Bruce bemutató végre!

Úgy tűnik pénteken van mostanában a legnagyobb hírdömping, de hogy a My Name is Bruce trailere is most ficcenjen be, azt nem vártam.

Kegyetlenül jó a bemutató! Bruce Campbell (Evil Dead, Spiderman, meg még rengeteg film) magát játssza, a színészt, akit felkérnek a kölkök, hogy segítsén valami szörny ellen. (És a zene mennyit ad a paródiához.)

human
írta
2007. 12. 14. 12:50
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “My Name is Bruce bemutató végre!” bejegyzéshez

  1. nah most nem tudom szabad-e itt ilyenről csevegni, de van már a filmből release torrenten.
    Fesztiválokon már bemutatták a filmet.

  2. olyan írjon aki már leszedte és megy neki. pl a borosi által küldött linkre ne fájjon a fogatok, mert tspyos és tömörítet cuccon belül tömörített és még passwordöt is kér, azaz 99% hogy fake

  3. winnie? te tényleg leszedted? mert borosi is egy olyat javasolt, de nem bizonyult valósnak. vcdquality sem hallott még az említett screenerről. szal érdekes.

  4. azért mondom (látatalanban), hogy b*szott nagy fake lehe, ha hónapok óta free-n van csak, noname free-n és senki nem tud róla, sehol nincs fent. dögg nem szokta az ilyeneket megenni, dörzsöltebbnek hittem ennél.

  5. Atom! Állat! Vááááááá! Ez de mekkora! Akarom-akarom-akarom-akarom! Bruce for President!!!

  6. Engem egy kicsit a “3 amigo” c. filmre emlékeztet. A történet legalább is…tod: színészt felkérnek hogy gyürje le az ellent a fimekben láthato ezközökkel, de ő csak egy színész és bénázik, de utána csak legyűri az ellent, és mindenki happy. Ez is kb erről szól, ha jól vettem ki…Boring!

  7. kicsit tényleg 3 amigós, de itt azért van különbség, mégpedig, hogy létező színészt rángatnak bele a kalandba, ezzel pedig máris megalapozzák valszeg a film egyik erősségét, a rengeteg utalást más Bruce Campbell filmekre, aki fan, azt meg is veszik kilóra, nem mintha enélkül ne tapadna mindegyikük a képernyőre, mert ha Bruce Campbell film és fan vagy, általában pont ezt teszed :) amúgy nem csak a képernyőre lehet, a könyvekre is rá lehet tapadni, hajrá :D

  8. I very much love summer :)
    Someone very much loves winter :(
    I Wish to know whom more :)
    For what you love winter?
    For what you love summer? Let’s argue :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.