Incredible Hulk a tényleges ugrató ember

Vagyis ez elvileg a hivatalos teaser poszter. Tudjátok Edward Norton, meg a zöld fény meg ilyesmi, és a Hulk reboot. Néha amúgy meglepődök, mert úgy tűnik jópár embernek tetszett az előző Hulk film, az Ang Lee féle. Lehet, hogy volt benne lélek, vagy ilyesmi, de hát egy műanyag valami ugrált, nem egy a Hulk. Na mindegy, én az újat sem várom annyira. Valahogy Hulk sosem volt az a nagykedvenc.

Incredible Hulk teaser poszter

21 hozzászólás a “Incredible Hulk a tényleges ugrató ember” bejegyzéshez

  1. nekem túlzott bajom nem volt az elsővel, a közepesnél kicsivel jobb is volt talán, az meg, hogy az effekt hogy sikerült, sosem izgatott igazán :)
    vártam ezt is, csak már megint ez a “reboot”, ez vhogy taszít, eddig nem tudtam, hogy az lesz

  2. Én bírtam az Ang Lee-féle Hulkot, szvsz a lény gumiszerűsége sem zavart annyira. Ettől függetlenül erre is kiváncsi vagyok, érdekel, hogy Nortonék milyen filmet csinálnak, mennyire lesz más, mint az előző.

  3. Nekem bejött az előző Hulk, ezért persze mindig osztanak azok akikkel erről beszélek. Jól mondod Human, lélek volt benne. Ez az új meg már csak Norton miatt is kötelező.

  4. Az előző Hulk jó volt, Eric Bana is jó volt, Edward Norton-t nem tudom elképzelni Hulk-nak. Fura. Meg ennek a figurának a sziluettje is! :-P

  5. Nem állítom, hogy a legjobb elképzeléseket valósította meg az Ang Lee-féle verzió, csak sokaknak a gond vele a megvalósítás körül kezdődött (figura hitelessége, színészi hitelesség, sztori). Én simán megnézhetőnek tartom, mind a mai napig. A figura sziluettje nekem az Ultimate Avengers-féle Hulkot idézi. Norton remélem, kerüli azt a hibát, amibe N. Cage esett a Szellemlovassal és a Nexttel kapcsolatban. talán, ha sikerül a rajongás tárgyától elrugaszkodni, és objektíven kezelni, egyfajta szemlélődő érdeklődéssel.

  6. Nekem az Ang Lee-féle Hulkban pont Hulk kinézete tetszett,bár azért tényleg kicsit gumiszerű volt,de kihozták belőle,amit lehetett!Nekem egyszerűen azzal volt a legnagyobb bajom,hogy a sztori valami hihetetlenül szar volt.Olyan szörnyen ostoba dolgok voltak benne,hogy az már fájt,de az tetszett,ahogy Hulk szétveri a hadsereget,meg dobálja a tankokat,de hogy a faterja is átváltozik,valami lénnyé…pfffff
    De ami még nagyon nem tetszett hogy úgy oldották meg a képkockákat,mintha képregény lenne,azaz egy képet,több különálló kis képkockára bontottak és mindegyik párhuzamosan zajlottak az események,csak kicsiben-hát ez kurvára nem volt jó!
    Amúgy én láttam az új Hulk kinézetét,illetve csak a fejét,youtube-on fent van,egy sajtótájékoztató alkalmával megmutatják pár másodpercre és mindenki tapsol és üvöltözik-nagyon más lesz mint a korábbi,de rondább is! :P

  7. Nekem is a képregényes vágás jött be a legjobban, meg a betűkészlet :) Ami gáz volt, az a filmvégi harc, meg az, hogy Hulk mindenkivel kesztyűs kézzel bánt, még a bunkó katonákkal is.

  8. Hadd legyen már egy ilyen vélemény is: szerintem rettenetes volt az a film. A Hulk kevésbé harsány színe miatt nekem eleve jobban tetszik ez a változat, bár Emil Blonskytól előre félek. Remélem, nem lesz belőle az a gagyi monszta, ami a képregényben is volt. Edward Nortont rossz filmben még amúgy nem láttam (pedig hát…), úgyhogy remélem, nem szakad meg a sor most sem. Ettől függetlenül ha Edward Norton lennék, nem akarnék képregényfilmben szerepelni.

  9. Ok, már látom is, hogy nem lesz olyan gagyi ez az Abomination. :)
    Ui.: Human, nem rosszallásból mondom, de tényleg erőltetni kell ezt az ugrató embert? :)

  10. Hi Mindenki. Én nagyon imádom az 1.részt. Nekem tökéletesen bejött, tetszett a kép megosztás és Hulk kinézete is. Nekem abszolut nem tetszik a buta, “túl csúnyítjuk a monsztát, hogy durvábban nézzen ki” cucc. Az 1. részben nekem nagyon szinpatikus volt Hulk kinézete, abszolut semi bajom nem volt vele és szerintem jó volt, hogy úgymond, szelíd volt, nem olyan vadállat, hogy átváltozik egy nagy ocsmány szarrá, oszt szét*bsz mindent. A zenéje is nagyon átjött, mindig megindít bennem valamit mikor megnézem azt a filmet. Már 5 ször láttam, természetesen nem olyan jó mint elsőre, de még így is azt kell hogy mondjam, nagyszerű film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.