27 idegen igen (27 Dresses)

Ennyire felesleges filmet nem is tudom mikor láttam utoljára. Sablonos? Hát persze, de hogy semmi apróságot nem tudtak bele rakni amiben más mint 100 elődje, azt nem tudom megérteni. Például az August Rush története sem az igazi, de mégis egy csodás film lett. A 27 idegen igen története sem az igazi, és a film egy unalmas romantikus valami (nem vígjáték, ahhoz poén is kellett volna!) lett. Hogy mennyire kiszámítható? Mindjárt meglátjátok.

27 dresses - katherine leült és bibis a popója

Tehát a történet: egy 30 körüli csajról szól, aki már 27 esküvőn volt koszorúslány, de az élete még csak közelében sem volt ahhoz, hogy ő házasodjon. Mellesleg imádja az esküvőket. Mondom a többi skatulyaszereplőt, utána már majd ti is simán összeteszitek a történéseket. Szóval van még egy jóképű újságíró, aki a házassági rovatot vezeti a New York Journalban (nem emlékszem pontosan, de az egyik nagyobb NY-i lap). A srác elhatározza, hogy ír egy felfedő cikket hősnőnk szánalmas esküvőfüggéséről, de a lehúzó írás előtt nem sokkal kezd belezúgni a nőbe. Igen, a nagy fordulat kitalálható. A belezúgás is. Mivel Katerine Heigl, aki a főhősnőt alakítja itt, a Grace Klinikából jött, így ennyi bonyodalom nem elég. Szerepe szerint szerelmes a főnökébe, aki viszont a húgába esik bele, és feleségül is kéri.

Micsoda bonyodalom, ezeknek többségét lehetett előre tudni a filmről, de most hogy leírtam talán könnyebb kibontani. Aki nem tudja a sztori folytatását nagy vonalakban, annak bevonjuk a filmbuzi klubkártyáját. Tényleg ne nézzétek meg ezt a filmet. A kidolgozás legalább teljesen profi munka… profin kiszámítható. Nincs semmi extra ott sem, és hát Heigl kisasszony sem egy színészistennő, hogy feldobja a szerepében a filmet. A Knocked Up-on kívül eddig még nem láttam jónak.

Ez ilyen, hogy megnézed a 27 idegen igent, és 1 órával meg két sörrel később már azt sem tudod mi volt benne. 3/10, mert néha szép volt Katherine, bár nem valami jó színész, néha jó volt a zene… és ennyi.

25 hozzászólás a “27 idegen igen (27 Dresses)” bejegyzéshez

  1. pont azt akartam írni, hogy már nem emlékszek mik történtek benne. tegnap írta winnie sorozatjunkie-n hogy heigl 6 milliót kapott érte, majdnem egy milliárd ft, ezért. nem szabad belegondolni ilyenekbe…

  2. A Silver-kártya 3 000 egy évre, a Gold pedig 5 000. Különböző előnyök, prémium szolgáltatások – több kép emailen, ilyesmi.
    Haha.

  3. csak nem hepi end a vége? :D
    már a trailer is taszított, megfogadióom human tanácsát: messziről elkerűlöm a filmet.

  4. Ez egy olyan film aminek még a DVD-jét sem fogom megvenni. nem hogy moziba mengézzem.

  5. Xpressen azért érdemes lesz elolvasni a kommenteket. A legsablonosabb filmhez is beírják, h “soha ilyen jót nem láttam”.

  6. “Ez egy olyan film aminek még a DVD-jét sem fogom megvenni. nem hogy moziba megnézzem.”

    :))
    mi értelme van ennek a mondatnak? fekszem

  7. Pedig heteken át rágódtam, h megnézzem e filmremeket, de szerencsére segítettél, h ne hulljak álnok csapdájába :D

  8. lehet hogy sablonos de ilyen jó filmet még nem láttam szivdemarkól és megérintte átéltem az egészet nagyon jó volt de majd megnézem ujra meg ujra éd 10-es skálán 20-ra értékelem:)

  9. Nem volt ez olyan rosssz… Tipikus tucat romantikus film 5/10 És már ezzel is 5 ponttal több, mint az említett Knocked Up :D

  10. Nekem naggyon tetszet!!! De én az a romantikus kislány vagyok akinek készítették… Ennyi!
    A pasik tényleg távolról kerüljék el a filmet!!!

  11. szerintem katerine heigl nagyon jó színésznő.És lehet hogy a pasiknak szar a lányoknak tetszhet.

  12. nem tudom, hol voltál, de ahol én, ott végigröhögték az egész filmet, még a pasik is. sőt, az idősebb korosztály is!

  13. Annyira szánalmas legtöbbötök!Ezen a filmen sőt bármelyiken nagyon sok ember munkája van benne,és sokat dolgoztak rajta,szerintem nem kéne ennnyire lehuzni!Gáááz!Megnézzzném hogy ti mit csinálnátok!…

  14. 19.-Luna, mindnyájan szakavatott filmrendezők vagyunk, de a kommented miatt most tényleg szörnyen elsajnáltuk magunkat, én se húzok le soha többé romantikus filmet:'(
    De azért ezt a sz@rt nem nézem meg.

  15. Sztem baromi jó volt, lehet h olyan mint minden átlagos szar amcsi film, de azért ebbe vtak olyan részek amik nem elhanyagolhatóak!Én élveztem!

  16. Okay. Szar…Hol vannak a jók? Az Oroszoknál? Vaszilij Suksin: Vörös kányafa, vagy a “Prémium” – halálotokig nézetném veletek. (Sajna nekem még kötelező volt és élek, tehát nem is olyan rövid az élet, sok szar film belefér.) Vagy Cseheknél az Ellenőrzött vonatoknál, vagy Az én kis falumnál? Vagy a hatalmas Olasz művészfilmeknél? Mindannyian Hollywoodon rágódtok évek óta és az ízlésbeli különbségeiteket csócsáljátok…

  17. Örülök, h kifinomult az ízlésed, de nem hiszem, h ez a te kedvenc oldalad lesz.

  18. Ez az film jóformán ugyanaz, mint az a Jennifer Lopezes volt, aki akkor házaság szervező volt. Teljesen felesleges megnézni is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.