36 hozzászólás a “Megjött a Batman: Gotham Knight trailer” bejegyzéshez

  1. Sztem Kevin Conroy-t azért szülte meg az édesanyja, hogy a kisfia hangjától belúdbőrözzön a Batman animációkat néző ember fiának szőre.
    Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt ne adják majd ki itthon is. Csak kérdés, hogy mikor és hogyan (mert pl aki szinkronra vágyik – nem én – annak is van megfelelő jelölt: JLA-ben, aki a Cartoon Networkön adja a hangját Batmannek)

  2. Annyira nem nyűgözött le,persze majd megnézem,de hát inkább a The Dark Knightot várom mint ezt!

  3. Japán anime animátorok végre elvégzik azt a munkát, amit az amcsik évek óta nem tudtak… igazán jó Batman animációs filmeket csinálnak :D:D:D:D
    Yoohh lesz…. ide vele :D

  4. Jay Jay ez azért enyhn túlzás…a Batman the animated series nem véletlenül nyert emmy díjat. Nézd meg akármelyik részt, De leginkább javaslom a Mask of the Phantasm illetve a Return of the Jokert. A világ legjobb animációs filmjei között vannak (szerintem és mások szerint is). Sőt akár the Justice League sorozatot vagy a New Frontiert is bepróbálhatod. Bruce Timm és csapata a királyok ebben a témában. Jah és mellesleg a Gotham Knight is ko-produkció – amerikai és japán írók/animátorok vesznek részt benne.

  5. drága sAnyi, 1 másodperces imdb keresés után.. 8 July 2008 (USA)

    tudom, hogy egyszerűbb kérdezni, de ennyivel?

  6. az mti megerősítette a hírt, miszerint a gotham knight az animatrix ötletét ellopva fog sikerhajhász módon rajongótábort toborozni magának. a film megjelenéséig hírzárlatot rendeltek el a nagyobb filmes portálokon és a torrentoldalakon.

  7. hát ennyivel :) lusta vagyok de legalább őszinte ;) én azért jobban örültem volna egy Jim Lee-féle koximaxi Bruce Wayne-nek mint a mostani karmos csodának ;( (legalább annyiból rendesek hogy pont a szülinapomra rakták)

  8. Lehet én is túl könnyűt kérdezek, de miközben ezt írom google is pörög. Szóval a trailer alatt hallható zenékről van valakinek valami infója?

  9. bachterman ez komoly? Most azon kívül, hogy a Mátrix is ezer meg ezer helyről “merített”, tényleg ilyen…nem is tudom mi a jó kifejezés…gyököttek (nem jut jobb eszembe)egyesek? Mert a Mátrix? Vagy mégis miért? Semmi más filmnél nem volt tudtommal ilyen, pedig lett volna rá alkalom elég.
    Hihetetlen…

  10. Bocs a dupla-post-ért, de még ayit megjegyeznék, hogy majd pont Batman-nek kaparnia rajongótáborért…röhely.

  11. Baromira várom!!!
    Batmannek nem kell rajongótábort kerítenie mert van dögivel, Batman, Pókember, Rozsomák, a képregény népszerüségben ők szoktak általában a trónért vetélkedni. Filmeket nézve a Pókember alulmarad a BAtmannel. A Rozsomák meg majd elválik.

  12. uuh..fiúk, hány évesek vagytok is?: ) ez vmi borzasztó .. azt hittem a film trailere azért néztem bele, de ezek az anime izék ingyen sem kellenének :D

  13. inkább tőled kérdezhetnénk hány éves vagy (ha nőtől kérdeznénk ilyet), ha a rajzra úgy reagálsz hogy kicsiknek való (“hány évesek?”)

  14. Az elején az a kis intro monológ nekem úgy hangzott mintha Larry “Morpheus” Fishburne hangja lett volna:)

  15. Ez nagyon frankó, kedves Mariann!

    Arra leszek kíváncsi, hogy milyen “ősi” Batman-ellenségeket fognak ellőni a rajzfilmekben. Ha a Dark Knight után is lesz live action Batman film, akkor remélem, nem lesznek ilyen-olyan ellentmondások és hibák.

  16. Ha minden igaz a Gotham Knight-ban szereplő ellenfelek: Killer Crock, Scarecrow(madárisjesztő), Deadshot, Man-bat illetve még kettő aki nem jut eszembe. Nem a legőfbbeket lövik el, sőt szerintem direkt figyeltek rá hogy a Nolan világba nehezebben átültethető karaktereket használják, és ez jó húzásnak ígérkezik.

    Mariann te meg egyike vagy azoknak a sajnos még mindig túl nagy számban lévő embereknek, akik nincsenek tisztában a pop-kultúrával, és foggalmuk sincs manapság miből készülnek rajzfilmek, képregények illetve grafikus novellák. Nem lenne ez baj, ha nem szólnátok be folyamatosan azoknak akik tudják mi ez és szeretik. Általában nem szoktun olyat fikázni amiről nem tudjuk micsoda, és jogosan várható el ez tőletek is.

  17. nekem a disney,pixar a rajzfilm, ezek a durva vonásokkal skiccelt akármik,nem. bocs :) nem kell azért megsértődni, csak kicsit elhűltem, hogy egy filmes oldalon ilyet vár valaki.. :) nem fikáztam, csak azt hittem ezeket gyerekek nézik, nem felnőttek.

  18. lol, a disney pixar sokkal inkább gyerekeknek való. Nézd már meg mennyi erőszak lesz ebben

  19. Disney pixar rajzfilmekben sincsenek mindig édibédire és “finomvonásura” csinálva a rajzok/animációk. Pl Lilo és Stich meg the incredibles, ezek sem azokkal a tipikus bambi figurás szereplőkkel rendelkeznek…. Mr Incredible álla legalább akkora mint batmané :)
    Meg ha nem ütközöl meg azon hogy a mostani disney pixarokat felnőttek is nézik akkor ez mitől meglepő? mert animáció és nem élőszereplős remake?

  20. jah, rosszul mondtam (még ha nem is csak nekem válaszoltál) – szóval disneyt pixart nézhetik gyerekek is, mert nekik sem felkavaró annyira.

  21. Egyszerűen röhely, hogy ha rajzolva van akkor csak kisgyerekeknek való. Nincs ezeknek szemük? Itt a bemutató egy katintásnyira és fúúúúúúúúú nehogymá felnőttek nézzenek ilyen gyerekes akármit…..hihetetlen.

  22. Hát inkább egy Disney, mint egy ilyen ugrálós-mászkálós-repülős-lövöldözös agyonverlek, szétkenem az agyad a földön cucc. Én Mariannak adok igazat, bocsi srácok.

  23. igen, mariannak adsz igazat aki szerint ez fiataloknak való, mert idősek nem nézik? “ugrálós – mászkálós – repülős – lövöldözös agyonverlek, szétkenem az agyad a földön cucc”

  24. Byron, gratulálok, nyilvánvalóan neked sincs róla halvány gőzöd se, hogy mi történik egy hasonló animációs filmben. Okoskodjatok csak…

  25. Byron , nem kell bocsánatot kérni senkitől, szabadon véleményt alkothatsz..egyszerűen nem értesz hozzá és kész :)

    király lesz ez ..

  26. én inkább maradok kisfiú, és nézek továbbra is véres brutális és mélyenszántó rajzfilmeket, olvasok képregényeket. nem érzem, hogy szégyellnem kellene magamat miatta. :P

  27. Utálom ezt a felfogás ami animáció és rajzolt = gyerekeknek
    anno pl a dragon ballal is ez volt a helyzet, mert a szeretett TV-sek közül rengetegen ebben a világban éltek, azóta persze a ló túloldala a dolog de ebbe ne menjünk bele. Én 20 éves vagyok és szeretem a rajzfilmeket és ebből nem is akarok kinőni.

  28. Ez egy hangulatos rajzfilm, tetszett. Egyébként, hogy egy animációt nézünk-e, az semmiképp se korosztály-függő. Egy erőszakos rajzfilmtől elinteni másokat olyan, mintha Gallileivel vonatnánk vissza, hogy a Föld mozog.

  29. Aha, szóval a Batman rajzfilmeket gyerekek nézzék? Hát szerintem meg pont hogy inkább ne.. Nézzétek meg a Batman Beyond – Return of the Joker-t, abban van egy pár perces jelenet, amiben bemutatják, hogy a Joker miket művelt az elfogott Robin-nal.. Na aki azt a pár perces részt jószívvel engedné a gyerekének végignézni, annak csak gratulálni tudok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.