A befejezett Hulk CGI

A legújabb TV spotokban már az új, fejlesztett CGI-t lehet látni. Hát ennyit a nagy “a CGI még nincs kész” dologról. Tényleg nem volt befejezve, viszont a végeredmény sem rózsás.

HUlk CGI

Ellenben a TV spotok maguk elég pörgősre sikerültek. Lesz itt zúzás.

28 hozzászólás a “A befejezett Hulk CGI” bejegyzéshez

  1. Sajnos így sem szép. Kár érte, bár az egész filmet nehéz lenyelnem. Egyike vagyok azon kevesek, akiknek tetszett az első Hulk film, ennélfogva nem értem minek pár évre rá egy valószínűleg gyengébbet csinálni, max. nagyobb nevekkel a színészek között. De nem ítélek előre, megvárom szépen a bemutatót.

    Amúgy csak én gyűlölöm és vetem meg a CGI-t a filmekben?

  2. Nem vagyok egy szakértő de Hulk színe sötétebb tónusu lett és póló foszlányok vannak rajta, ez az ujítás? Mert ugyanugy nagyon guminak nézki

  3. Én is szeretem a CGI-t, de most komolyan mit vártok? Azt hogy teljesen hű emberszerű figura legyen Hulk!? MErt annyira még nem fejlett ez a technika, ahhoz még sok víznek kell lefolynia. Persze nem Iron Man szintűre van megcsinálva. De hát egy fémpáncélt azért könnyebb megcsinálni reálisra, mint egy anatómiai teste, Hulk esetébe.
    Nekem igenis bejön ez az új kinézet. Sötétebb a bőre színe, ez elve jó, aztán teljesen látszanak az izomszövetek, más az arca, sokkal élethűbb. A 2003-as Ang Lee-féle Hulk meg egy szar ehhez képest.Az olyan mintha egy Hubbabubba-reklámban rohangálna valami nagy zöld rágó.
    Irány a mozi! EZ az én véleményem, lehet osztani! üdv.

  4. Jah és human, majd nem tudsz betenni egy nagyobb képet!?
    Jó lenne kielemezni a képet. :)

  5. Nekem az új TV-spotok frnakón meghozták a kedvet a filmhez. Lehet mégiscsak a premier napján megnézem.
    A CGI nekem megfelel, ha a hangulat ott van, szerintem abszolút jó lesz. Ezalatt persze erre a Fugitive szerű a trailerek és spotok által sugallt hangulatra gondolok.
    Lehet mégiscsak jó kis popcorn-mozit kapunk! Éljen!

  6. Jaj még annyit hogy remélem ebben már “beszél” a Hulk.
    HULK SMASH! pl. Abomination megszólalt így van remény.

  7. Tomee: Ha találsz egy Hulk méretű és zöld bőrrel felruházott embert ezen az istenverte bolygón, akkor nem kéne CGI-t használni…XD

  8. Valószínűleg (csak valószínűleg… :) ) nem találok, de nem is azt mondtam, hogy máshogy is meg lehetne oldani, csupán annyit, hogy nem szeretem a CGI-t (főleg az ehhez hasonló gyengét) és ezért alapból hátrányból indul nálam a film.

  9. “Ha találsz egy Hulk méretű”

    FeketeLaci volt kasztingon, zöldre volt fesve, csak túl bután nézett a stábra, megijedtek tőle… :)

  10. Szerintem jó. Én speciel nem találkoztam még Hulkkal az életben, szóval felőlem az is lehet, hogy pont így néz ki. Lehet, hogy a bőre pl. gumiszerű lesz amikor átváltozik. Nem igazán értem, hogy mit problémázunk. :) Ez egy mese ffs! Tessék úgy hozzáállni!

  11. Azért picit, nagyon nagyon picit, a vonásai hasonlíthatnának a főszereplőére (Edward Norton) de én semmilyen hasonlóságot nem véltem felfedezni.. ti hogy vagytok ezzel?

  12. “Azért picit, nagyon nagyon picit, a vonásai hasonlíthatnának a főszereplőére…”

    két szeme van, két füle, egy orr két orrlyukkal, plusz száj… ebben kb. ki is merült a hasonlóság. :)

  13. Amúgy akármennyire is lehúzzátok a filmet hogy szar lett CGI meg hogy minek újra HULK mert az első is szar volt meg ilyenek, biztos hogy kurva jó lesz már csak azért is hiszen a marvel studios csinálta akár csak a vasembert és ha az nézzük hogy annak mekkora sikere volt akkor nem lehet baj. Viszont ha azt nézzük hogy HULK nem az a…hogy is mondjam, szóval nem a legkedveltebb szuperhősök közé tartozik sztem..nem vmi populáris azt is mondhatnám :) bár nem értem miért?

  14. Nem rossz, de miért fénylik, mint a gumi? Plusz az tényleg igaz, hogy cseppet sem hasonlít Edward Nortonra (erre azért figyelhettek volna)

  15. Ennek szerintem tök normális arca van. Az Ang Leesen én órákig röhögtem, olyan hülye pofája volt.

  16. a végső változatban hulk ruhát próbál már, ami hát nem jó rá, ezért rohadt ideges lesz… höhö.

    de azért ahogy látom a testszag mindkettőn rajta van, há ritka büdös lehet : ))

  17. Kedves human!
    Csak annyit akartam mondani hogy ha nem lesz olyan nagy sikere a HULKnak, akkor az nem azért lesz mert szar lett a CGI vagy mert az Ang Lee-s verzió jobb vagy ilyesmi. Hanem azért mert szerintem kevesebben kiváncsiak egy HULK-ra, mint egy Vasemberre vagy Pókemberre. Az emberek nem szívlelik annyira ezt a zöld szörnyet, nem olyan populáris. A kis gyerekek a játszótéren nem azon vitatkoznak hogy ki legyen a HULK hanem hogy ki lesz a szuperman, a pókember vagy a batman és ezzel ki is merült a szuperhősök fogalma. A lényeg hogy a HULK-ot nem szeretik annyian és kész:) és nem értem mi bajuk vele?

  18. Witi: saját magadnak mondasz valamennyire ellen. Először is tisztázzuk, hogy melyik orszgáról beszélünk. Itthon szinte minden szuperhősös film bukta ez tény.

    Odakinn viszont a Hulk ismertebb, mint a Vasember, sőt, csomóan húzták a szájukat, hogy miért cisnálnak Vasember filmet, viszont mégis sikerült eladni, és rekord bevételeket nyomni!

    A Hulk ismertebb, és benne van, hogy az Ang Lee film akadályozza (túl hamar rebootolták szerintem), de benne van az is, hogy gagyi a CGI, ami igenis számít egy blockbuster filmnél. Oda a közepes színészetért és a jó látványért ülsz be. Most nem Nortont szóltam le, de nem véletlen, hogy az Oscar díjak között szinte sosincs csihipuhi filmes szerepért színész. Nem lehet akkroa mélységet bevinni a popcorn funba. Ha meg nem popcorn a film, a karakter mélységeire és vívódására mentek rá ezerrel akkor miért erőltetik a hatalmas CGI bunyót? Plusz ha a mélységre mentek, akkro tuti bukni fog a film blockbusterként reklámozva.

  19. Igen én most magyarországról beszéltem. Azt meg nemtudom hogy kint mennyire ismert a HULK vagy mennyire nem. De köszönöm a felvilágosítást. Amúgy van abban vmi amit mondasz….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.