Jön a Butterfly effect 3 is

Az első egy fasza popcorn film volt, én is imádtam. A másodikat meg sem néztem, nem hiszem hogy egy egyenesen dvd-re készített folytatás annyira jó lehet (javítsatok ki ha tévedek, eddig mindig megégtem ilyeneknél, lásd starship troppers), erre már csinálják a harmadikat. Vagyis tervezik a készítést, és szeptemberben kezdődne a tényleges forgatás.

A történet? Egy időutazó srác a középiskolai barátnőjének a halálát deríti fel. A young man with the power to time travel who attempts to solve the mystery of his high school girlfriend’s death. Hát egyelőre ennyit tudni, még nincs rendező, se semmi, csak a forgatókönyvíró Holly Brix.

24 hozzászólás a “Jön a Butterfly effect 3 is” bejegyzéshez

  1. elsőt én is imádtam, második nem tetszett. nem volt benn logika, a főszereplő srác karaktere is hülye volt, ahogy “megoldotta” a film végére a “dolgot”, és egyszerűen nem éreztem a mondanivalóját. az 1. részben minden a helyén volt, mikor láttam tv-ben, kényszert éreztem, hogy megnézzem megint

  2. a második 4/10 inkább, az első nekem nagyon bejött. A harmadik azért kap még egy esélyt.

  3. első nekem olyan all time top 20 kb, imádtam. a 2.at nem láttam, de nem is érdekel azok alapján amiket hallottam róla, nem akarom elrontani a feelingemet >]

  4. A masodik szo szerint nezhetetlen, a harmas is ugyanolyan szar lesz. Viszont az elso az egyik legszebb film, amit valaha lattam.

  5. Szerintem az első nem annyira pop-corn movie.
    A másodikat nem láttam….de nem is áll szándékomban.

  6. Az első tetszett, de arról nem is tudtam, hogy van második része. Annak is annyi köze van az eredetihez, mint a Vad vágyak 2-nek?

  7. Az első megvan dvd-n, nagyon jó film. Viszont a másodikról mégcsak nem is hallottam :S, a kommenteket olvasva jobb is.

  8. hát, az első valóban nem volt rossz, de még az is felejthető… azon, hogy (~) azonos címmel készült még egy, azon csak röhögni tudtam, nem néztem meg. de az, hogy készíteni akar valaki egy harmadikat is, az már-már vicc… ráizgult valaki a témára, a baj az, hogy csúnyán rajta is maradt. de hogy ebből film készüljön, az tényleg elég száni. :)

  9. Ööö, ezek után csak félve jegyzem meg: nekem tetszett a második rész.
    Persze semmi extra nem volt, de hozta ugyan azt a “megváltoztatok valamit és borul minden” sémát, ami szerintem jól oldottak meg és nekem a színészek is bejöttek.

  10. az elso szerintem lenyegesen tobb, mint egy jopofa popcorn mozi. a “folytatasok” meg kit erdekelnek?

  11. ezen kicsit erős, h az elsőt popcorn movie-nak titulálod Human!
    [a másodikról – és úgy néz ki h a harmadikról – szót se érdemes ejteni]

  12. egyetértek aaa.-val, a popcorn movie sztm is nagyon erős kifejezés erre a filmre…

  13. miért, mi? mély dráma? az egyetemi környezet miatt hiába scifi, popcorn a cucc. nem rétegfilmnek készült.

  14. azért szerintem mélyebb film, mint egy olyan amire popcorn jelzőt lehet aggatni. szal nem egy vasember, pókermber és társaik, mert az popcorn. itt meg főleg az ending anti-hálivúd, meg van benne egy kis mindfuck is… rá lehet tenni magad erre a sarokbaszorulós hullámvasútra. legalábbis én egy jó pár éve rá tudtam tenni magamat, bár lehet h már ma nem lenne elég amit tud nyújtani :)

  15. Az első filmet nagyon jól összerakták, talán még logikai baki sem volt benne, végig izgalmas volt a sztori. A 2. már egy unalmas lagymatag valami volt, annyira nem fogott meg, hogy csak 1-2 jelenetre emlékszem belőle (mintha jó csaj szerepelt volna benne :)

  16. Én is csatlakozni tudok a fentiekhez, az első rész tényleg nagyon jól sikerült. Miután hallottam a straight-to-dvd másodikról és olvastam róla pár (a fentiekhez nagyon hasonlító) kritikát, azt a “részt” én is kihagytam, a harmadik is erre a sorsra fog jutni – megvárom míg valaki bátor bepróbálja és ha jó én is megnézem :)

  17. Nemszeretnék senkit sem megbántani de ahogy olvasom a hozzászólásokat , pár naív és buta dolgot véltem felfedezni.
    Az , hogy valakinek nem tetszett az miért dönt meg mást arról hogy szar a film? 2008 éve tudhatnák az emberek hogy minden ember más…valakinek tetszik valakinek nem…ennyi..

    Léteznek oylan dolgok amit szkeptikus emberek nembírnak felfogni , nemis akarják inkább röhögnek egyet. Majd eljön az idő mikor kicsit megvilágosodsz. Hogy miről beszélek? Van aki tudja… és hálisten egyre többen lesznek…

    Végezetül senkit sem szerettem volna megbántani , nem állt szándékomban ha megtettem akkor bocsánat. De tudjátok ezis egy vélemény , ami olyan mint egy segglyuk -> Mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra…

  18. Én is láttam a másodikat, de annyira jelentéktelen volt, hogy nem is emlékszem rá, az első viszont teljes mértékben epic, nekem… másnak meg popcorn, van ilyen, nyilván vica-versa (könnyen lehet olyan film, ami nekem egyszer nézős, másnak top5), kár ilyesmin fennakadni.

  19. Nem mellékesen az első résznek köszönhetően avanzsálódott nálam Ashton Kutcher dízsbuziból jó színésszé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.