Wall-E is in the Air

Rendben, most szólok, hogy ez az eszméletlenül jó Wall-E előzetes elég spoileres. Ellő megint pár apróságot a filmből, méghozzá olyanokat, amiket sajnálni fogtok, hogy előre tudtatok. Ennek ellenére én nem bírtam ki, és most hajnali 3 és itt vigyorgok, mint egy vadalma (amik nem tudom hogy vigyorognak, de tuti valahogy így).

human
írta
2008. 06. 02. 02:54
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Wall-E is in the Air” bejegyzéshez

  1. Had kötöcköggyek már egy kicsit! :) (Nem a filmel kapcsolatban, az jó lesz…)
    Több itteni ‘fórumnál’ olvastam ezt a vagy felhasználói vagy admini hozzászólást mint fentebb hogy “ez az eszméletlenül jó Wall-E előzetes elég spoileres” meg hogy “ne nézd meg ha már várod a filmet”… értitek mikre gondolok.
    Máj kvescsön:
    Valóban van olyan ember a világon aki azt hiszi hogy 1-2 “agyonefektezett”, “alá-zene-kevert” pár másodperces “villanáskától” akármit is megtud egy filmről és már “rosz szájizzel fogja megnézni a filmet”? Vagy urambocsá’ nem fogja megnézni mert ‘látott mindent’ belőle? Hogy a fenébe látnánk egy filmből mindent a spoilerek alapján?
    Vagy van oylan elvetemült aki káromkodni fog a moziban a film közben hogy “navaze, tuti hogy most fog jönni az a 0,5 mp-es jelenet a filmben ami volt a trailerben, már nem is érdekel!! grrrrrr”
    öhh

  2. Tényleg a nyár legjobban várt mozija eddig, és ez a zene alatta, hatalmas. :D

  3. Azt hiszem én itt hagytam abba a filmélmény rombolását. Ezt a trailert már meg se nézem, a 300-ban is azért csalódtam hatalmasat mert vagy 20 percet láttam a kész filmből ilyen-olyan kisvideókon keresztül. Innentől Ban-E.
    Lehet, hogy tényleg winnie tolja jól…

  4. Béla: igenis van olyan, a Vasembernél lehetett látni, ahol egy jelenet sem volt újdonság! Nem volt olyan akció, ami meglepetést okozott, mert mindent tudtunk előre szinte. Azóta jelzem, ha vlmai nagyon spoileres, de ezen felesleges vitázni, te csak nézd az előzeteseket, ha téged nem zavar, és annyi.

  5. Human:
    Köszi, nekem hihetetlen, mert én nem vagyok olyan :)
    Énnálam az nem zavarja a 1,5-2 órás film FOLYAMATÁT, hogy láttam belőle 10×0,5 mp-t SZÉT-EFFEKTEZVE.
    Pont erre irtam, hogy amikor folyamatában nézed a filmet, akkor nem azon jár a fejed (már ha valaki normális (tisztelet a kivételnek)), hogy “na most fog jönni az a 0,5 mp!!…. nem most!!… na jó ha eddig nem jött akkor MOST!!…”
    Ez szerintem már beteges, de nem vitatkozni akarok én, csak számomra ez természetellenes.
    (Aki igy gondolkozik az kérem ne járjon moziba…)

  6. Béla: most írjam le ugyanazt? Ez egyrészt kurvára offtopik, másrészt meg hidd el, én is azt hittem, hogy nem vagyok ilyen amíg a Vasember minden akciójelenetet el nem lőtt a reklámkampányában. Tudtam, hogy milyen akciók lesznek, nem volt meglepetés – és nem a 0,5 másodpercek miatt, hanem tudod kikkel küzd meg, hogy nyomja le őket, minden. De ezt már írtam! Felesleges erről újra írnod, hiszen te nem vagy ilyen. Van aki meg azt nem érti, hogy lehet a káposztást tésztát cukorral enni, amikor borssal az igazi. Ennyi, innentől törlöm ezt az offtopikot.

  7. hát ez meggyőzött :D 1-2 jelenetet tényleg ellő, de annyira MÉG nem Ironman – talán. amúgy lehet tudni hogy hány percesre szánják?
    OFF:a káposztás tészta borssal ehetetlen szvsz

  8. Erre csak azt tudom mondani, hogy ENNYI! Hihetetlen film, most már biztos vagyok, hogy a Ratatouille után egy újabb kedvenc animációs filmmel bővül a kedvencek csoport.

  9. haaat, ez nem nagyon gyozott meg. még a hortonhoz sem kaptam kedvet, majd ha lesz szinkron hozza megnezem. meg van egy kicsi l’ecso lemaradasom, igy mondom, h az open season ota nem lattam jo anim filmet

  10. Tényleg aranyos, kicsit LOL, de sztem azért távol áll a “Tényleg a nyár legjobban várt mozija eddig” témától, meg hát már isten tudja mióta oltogatják a népet ezzel a anim. filmel, komolyan akinek volt kedve eddig hogy megnézze már annak is elmegy a sok várakozástól…

  11. MSzerintem mivel ebben se fognak beszélni, ezért mérsékelt sikere lesz. Nem ismerem a teljes történetet, de ha két robotszereplőről fog szólni az egész, akik sípolnak egymásnak, akkor ezt megunják a nézők, s a dialógusok hiányát még a képi humor sem tudja feltétlenül pótolni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.