Bemutató a Transporter 3-nak

És “Ravasz az agy” zenére. Tudom, hogy a Stooges szám régebbi, de a Ravaszban is szerepel Statham, meg ez a szám is. És hát a Transporter 3 trailerét is feldobja.

One condition, I drive my own car

30 hozzászólás a “Bemutató a Transporter 3-nak” bejegyzéshez

  1. biztos a lostból nyúlták a bumm-ot :)

    Ha már idézet: “One condition: I drive my OWN car”.

  2. Basszus, én Transformers-t olvastam a címben :D Kattintottam is ezerrel, aztán csodálkoztam :)

  3. egyet mondjon meg valaki: mi volt a baj Jason Stathammel a Ravaszazagyban v a Blöffben? miért nem maradt meg az olyan filmeknél? miért neki kell lennie az új JCVD-nak??? milyen jó lett volna pl egy In Bruges (a Blöff óta a legjobb) kaliberű filmben…

  4. nnna, ez is olyan film lesz, amire majd a generáció” le fogja írni előre, hogy “ú, ez kurvajó” lesz:)

    várom, naná, hogy, hétha összejön. az első szállító okés volt, a másodikat szerintem nagyon elgagyizták, mintha egy élőszereplős rajzfilm lett volna.

  5. mózes: nagy igazság, de hát anno jcvd-nek és ss-nek is megvolt a közönsége, most stathamből lesz b-sztár, de ettől még ő is menő a videótékákban. (remélem egyszer moziba is befut.)

    az meg nem az ő hibája, hogy főleg ilyesmivel keresik meg és ő még nem nagyon válogathat a szerepek között.

  6. Hinnnye ez tetszik :)
    Meg is nézem még egyszer, egyébként mikor lesz ez valahol?:) Meg nálunk gondolom később adják…

  7. Látványos lesz, remélem jobb lesz a 2-nél mert az nem tetszett annyira.Örülök h T-Bag(Robert Knepper) is szerepet kapott benne:)

  8. fú gyerekek,én azt hittem hogy ez a Crank 2(mondjuk annak is elmenne)…főleg annál a résznél volt “crank-es” mikor felkelt a műtő vagy milyen asztalról és közbe meg órakattanások halladszódtak,már azt hittem most kapta meg a gép szivet vagy mit…aztán utána olvasom hogy transporter 3,azért ilyet többet nem csinálok x)

  9. winnie: kritikailag ugye msot futott be megint, az angol rablós filmmel. Csak aztán jön a Transporter 3 meg a Crank 2 és irány vissza az akcióba.

  10. statham-nek ez már a 3. készülő filmje? (crank2, transporter3, death race)

    btw csípem ahogy rúg, amolyan paraszttaposás módjára :D

  11. Zsír lesz nagyon, nekem az első még nem tetszett, de a második agyatlan kis akciófilm volt, amiből manapság kevés van. (mármint nem agyatlanból, hanem akcióból)
    A 2000-es évek Van Damme-ja visszatér!!! Come On Death Race!!!

  12. Nekem is crank 2 ugrott be róla, meg egy kicsit a Shot ’em up
    akciójelenetei.
    De nem lesz unalmas ennyi egykaptafa szerep?

  13. Human említette, de aki esetleg még nem látta: Bank Job c. filmben játszik Statham és az a film rendben van. Nem ilyen agyatlan, bunyós mint ezek, hanem igazi jó film, történettel, meg minden. Ajánlom megtekintésre.

    Persze ezt is megnézem majd, de az előző hihetetlen gáz volt. Csakúgy, mint a Crank. Transporter 1 nem volt rossz.

  14. a Shoot ‘Em Up? erről??? hagyjatok már, az ehhez képest mestermű, ég és föld…

  15. Az első rész nem lett volna rossz, de emlékeim szerint a zene nagyon nem passzolt a filmhez, és a verekedés se jött be. Mindenki nyomja a karatét. A 2. részt már végig se tudtam nézni. Ez hasonló f*snak tűnik…

  16. Egyszer olvastam egy interjút Stathammel… A lényeg, hogy kérdezték, hogyan tovább? Ő erre azt mondta, kezd telelenni a töke, hogy csak akcióember leeht, akar drámázni.

    Utána meg megcsinálta a Transporter 2-t :D

    Meg persze a Bank job-ot. Szóval meg kéne érteni, hogy a pénz az pénz. És amíg fiatal színész valaki, oké hogy emg teremteni egy bizonyos fokú presztizst, de gondolom a pénz is jó, ha jön a házhoz…
    Emberből van ő is, na. De legalább látszik, hog törekszik a jobbra, ha tud. Mi kell még?

  17. tényleg kicsit sablon figura, de szerintem neki pont ez áll jól. nem kell mindenkinek ezerarcúnak lennie, kell hogy legyen néhány biztos pont a filmvilágban, ha statham akkor pörgős akció és tökös poénok. kész

  18. Gyerekek, nézzétek meg a London c. filmet! Abban Statham van, és drámázik, de nem is akárhogy! [a spoiler meg moderálva a faszba – a szerk]

  19. hát ez nagyon nem dobott fel. “With you it’s always complicated”: ez volt a legfaszább mondat amit be tudtak vágni a trailerbe? az a műtőasztalos meg tényleg Crank-os volt, azt se szeretem. a Bank Job nekem nagyon bejött, arra a szerepre tökéletes volt Statham, nem kéne ilyen szarokkal lehúzni a nevét

  20. dan : és a Revolvert, ami egy hatalmas film, igaz, nem Statham miatt, bár ő is jól hozza a szerepet.

  21. Szállító első része volt eddig a legjobb, a második egy rakás szerencsétlenség. Ott jó volt az Audi..
    Amúgy a Ravasz a Blöff meg a Bank meló volt az ahol talán nem az örjöngős állat szerepét kellett eljátszania.
    A szállító 3 most elsőre jobbnak tűnik mint a 2.. mondjuk attól már csak jobb lehet. Revolverben átlagos szerepet hozott, az nem miatta volt jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.