Első High School Musical 3 trailer

Mivel átköltözik a tévéről a mozivászonra, így most lássuk a trailerét a High School Musical legújabb felvonásának. A kisképernyőn hatalmas sikereket aratott, és tippre a vásznon is kaszálni fog a Disney vele. (poszter)

149 hozzászólás a “Első High School Musical 3 trailer” bejegyzéshez

  1. ilyen lehet agymosottnak lenni!
    255 rgb mosoly mindenhol,hibátlan mindeki nesze neked példakép.
    ez egy ph.os.!:)

  2. az egyetlen pozitívum a kis barna főszereplő lány…

    de most komolyan, mikor a srác énekel a kosárpálya közepén olyan az arca mintha a farkán taposnának…

  3. tudom, hogy divat f*kázni, de ha egyszer nem te vagy a célcsoport…

    azért csekkoltam a trailert (még nem láttam az első 2 részt, de csak megnézem, mert érdekelne a nagy hype), hogy ne érje szó a ház elejét, és látom, hogy valóban divatf*káról van szó. egy sima tinimusical – én inkánn örülök, hogy végre feltámad a musical műfaja, bár mág ez az évi 1-2-3 film is kevés.

  4. winnie: azzal nincs is baj h feltámad, de az új generáció MUsicaljének (nagy M-mel) hívni fura. Vagy szomorú?

  5. kiskis

    ugyan mar, ott a sweeney todd, meg a repo is jonak tunik,a brodwayon rengeteg jo musical van, amit erdemes lenne vaszonra vinni, ehelyett ez…
    Amugy en nem divatbol fikazom,sott,en azt mondom, h nem uwe boll a legrosszabb rendezo a vilagon (a Seltzer-Friedberg paros siman beelozi)

  6. amikor a kosárpályán énekelt a csávó, olyan jól esett volna, ha a labda fejen bassza….remélem nem lesz a bemutató hetén semmi olyan film, ami emiatt bukni fog a pénzáraknál….

  7. mondjuk mar sertes lenne megemliteni a hsm-et a HAir mellett, v a Jesus Crist Superstar mellett, ezert nem irtam oda az elozo kommentemben :D

  8. ööö, pont most tetted meg…

    amúgy meg, logikusan az új generációnak szól, próbáld csak meg megnézetni velük a jcs-t vagy a hairt…

  9. A HSM a föld…sőtt a világ legjobb filmje és szerintem a 3.rész lesz a legjobb!És nem igaz,hogy itt mindenki csak fikázni tudja!:S Én biztos,hogy megfogom nézni és szerintem még rajtam kívűl vagy 10000 hsmes rajongó. És sztem a Now or never is tök jól sikerült!(a szám címe ami a trailerben megy)
    És szerintem a bemutató hetén sok film amit ugyan akkor játszanak majd bukni fog,mert a többséget majd a senior years érdekli és Zanessa!:)

  10. Tapsot kérek kemény 2 másodpercet kibírtam a kosárlabdás izéből, de utána elment az életkedvem is…
    (Ez nem fika, tényleg eddig bírtam.)
    “És szerintem a bemutató hetén sok film amit ugyan akkor játszanak majd bukni fog,mert a többséget majd a senior years érdekli és Zanessa!:)”
    Igazad van, ennél nagyobb sikere csak a Kis Vuknak volt XD
    “sőtt a világ legjobb filmje” Ez ott kezdődik, hogy a sőt egy t és ott ér véget, hogy megagyhaltam.
    (Még jó, hogy nem itt forgatták, mert a nyál elöntené a Kárpát-medencét.)
    De mindegy nem én vagyok a célközönség. :D
    (Sajnos most sikerült elképzelnem A célközönséget.)

  11. elnézést, de sztem ez a poszt tökre kihagyható lett volna. minek foglalkoztok vele,

  12. (persze jogos, h például én minek foglakozom vele annyira, h beírjak, simán kerülhettem volna.. csak sajnos nem tehettem,,)

  13. Mammut

    16 eves vagyok, vagyis elvileg pont en kene veres szajjal vedjem, de konkretan en ezreztem magam kinosan, amikor neztem…
    A foldkeregseg legjobb filmje?! Ne mar, nem birom visszafolytani a rohogest :))))

  14. Hm, lehet hogy régebben én is ugrottam volna, ha ezt meglátom. Most már nem zavar. Micsoda jellemfejlődés!

    Magamat még az új generációba sorolom – igaz, ez attól függ, hogy hány évet is értünk egy generáción -, de nekem bejön a Hair. Alapvetően rossz dolognak tartom ezt az egész korosztályos erőlködést. Aki nálam fiatalabb az _már_ hülye, aki nálam öregebb az _még_ hülye, és én vagyok a legokosabb. Ugyan. :)

    Egyébként ha ehelyett adnák a Hairt, szerintem bejönne a mostani tiniknek is, max. hiányolnák a trendi telókat meg sminkeket.

  15. Azért azt nem értem, hogy valaki miért nem fogja fel, hogy nem neki szól 1 film. Megnézi a trailert, és ha esetleg rájön közben, nah ez nem az én filmem lesz akkor kikapcsolja és tovább lép…nem kell agyba főbe fikázni, mi értelme?!? csak úgy? főleg csak azért kommentelni, hogy írjunk valamit:
    “Ments meg az ilyen filmektől istenem”
    Mondom ezt úgy, hogy az első részt láttam, és valszeg a 2 és 3. részt soha nem fogom megnézni…

    Az hogy bukni fog 1-2 film az azért túlzás, de megcsappan a nézettsége az elképzelhető.

  16. Szeretem a musicaleket meg az amcsi középsulis filmeket (10 dolog, A csaj nem jár egyedül), sorozatokat is (FNL,OTH, anno 90210), de ez valami katasztrófa. Semmitmondó dal és antipatikus színészek… ezt a filmet akkor se, ha hozzám vágnák a jegyet, de még tv-ben is elkapcsolós lesz.

  17. madcows:
    tapasztalatból mondtam, hogy soknak nem jön be, van az ismerettségben pár tini :) persze, hogy akadnak kivételek, jogos, nem fűztem hozzá a “tisztelet a kivé….”

    ZiAP:
    amúgy nem tudom, hogy mikortól számít “újnak” egy generáció, de a sok 80-as remake azt mutatja, hogy kb. 25-30 év jelenti ezt (és feltételezem, itt többen is ebből a korosztályból vannak), persze, ez se jelent sokat, mert jönnek 90-es remakek is, sőt mintha lett volna vmi 2000-es film is, bár ezeknek még annyira sem látom értelmét :)
    de ha azt vesszük, logikusan már 10-15 év különbség is rengeteget számít

    de mindenesetre én is hasonlóképpen vagyok, valszeg 5-10 éve én is falra másztam volna tőle, sőt, tuti, de most simán meg is nézem, mint ahogy az 1-2-őt is megnéztem, és simán jó volt, persze valszeg nem megyek el miatta moziig, majd ráér dvd-n

  18. Én vagyok a menő a sztár a suliban! Amerika, gazdagság és intelligens diákok? Mindenki sexi és szőke ! WTF
    És mi az, hogy HSM rajongók? Mi után is rajongtok?
    Go MSN IWIW MyVIP VIVA be vagyok baszcsizva? Agymosás a köbön még hogy ez egy musical!
    HSM xddd SZÁNALMAS!

  19. vacsad
    miert? mi a banatot varsz egy musicaltol, h vegig legyen narralva?

    Nfr
    Meg tudlak erteni, nekem is halalom, amikor roviditik a szavakat, meg minden szart megvesznek, mert az “okosok” szerint trendi, (megkerdeznem, h az adam kosztum retro? :D), en azt mondom: ami regen gagyi volt, az ma is az, ami most gagyi, az is marad…

  20. Hát a címből kiindulva a középsulis korosztálynak szól leginkább :)

    Amit NFR írt azzal értek én is egyet. A régi klasszikus musicalekben nem volt minden ilyen színes, nem volt mindenki topmodel, mégis eladható volt. Ami miatt bukó lehet ez az csak amiatt lehet, hogy “nem trendi” ilyet nézni, még a célközönségnek sem. Gondolok itt a Linkin Parkos pólós 10 évesekre stb…

  21. Nekem az első kettő is tetszett, romantikus musical, mi ezzel a baj? :)

    ez is nagyon jó lesz

  22. nem igazán értem, miért annyira tragikus ez a film, pont ugyanaz a szint (éneklős limonádé), mint a grease, csak 40 évvel később, úgyhogy az Klasszikus.

  23. A HSM a föld…sőtt a világ legjobb filmje és szerintem a 3.rész lesz a legjobb!És nem igaz,hogy itt mindenki csak fikázni tudja!:S Én biztos,hogy megfogom nézni és szerintem még rajtam kívűl vagy 10000 hsmes rajongó.

    Atyaég kislány… :D “a világ legjobb filmje” ??!
    Ó istenem, hol tartana az emberiség, ha ez a “film” lenne a legjobb a világon!? :D Persze, lehet szeretni, meg rajongani, de ez a kijelentés mégis csak erős egy kicsit :D

    És szerintem a bemutató hetén sok film amit ugyan akkor játszanak majd bukni fog,mert a többséget majd a senior years érdekli és Zanessa!:)

    Hát ha azon a héten jön ki a Kis Vuk 2, akkor tényleg van esélye, hogy lenyomja :D
    Monduk egy Batman: The dark knight-al nem ereszteném össze, mert az csúfos lenne… :D (mondjuk ez amcsiknál jobban kijönne..)

    Én is még csak 18 vagyok, de két három éve sem rajongtam az ilyen filmekért :D

  24. Hali!

    Nem kéne ennyire lehúzni. Én láttam az eddigi 2részt, ezt is megfogom, és ennek ellenére a hair a másik kedvencem, láttam a jesust is, d. dancinget is- nem feltétlen a történet szuper mindig, a zene a lényeg ebben a filmben is, és nem szar egyáltalán. DE: nem 30éveseknek….10-16éves korosztály imádja(én 21 vagyok :) )nekik szól, róluk szól. Ezzel ki kell békülnötök.Nem az volt az álma a forgatokönyveseknek hogy valami komoly mondanivalója legyen a filmnek, mint pl a Hair-nek.
    pp

  25. Csak azt próbáltam kinyögni hogy a sztori jó csak nekem jobban tetszene mint “rendes” film mivel nem musicalbuzi vagyok :)

  26. Lehet hogy egy kicsit túlzásba estem,de akkor is…sztem jó a film…nagyon jó…és nem kell engem idézni…kösz

  27. Október 24? Már látom előre Fűrész 5 vs. HSM!XD És még a születésnapom is akkor van:D

  28. “Hát ha azon a héten jön ki a Kis Vuk 2, akkor tényleg van esélye, hogy lenyomja :D”

    mert? ha jól emlékszem, a hsm vmi rekordot vagy mi a fenét döntött nézettségileg a csatin :) simán összeereszthető bármely filmmel

  29. Simán lever minden filmet…Lehet,hogy vannak néhányan akiknek nem ez a véleményük,de nem hiába van a hsmes oldimon is napi több száz látogató.Tehát szerintem simán lever minden filmet.És amúgy itt az egész város a hsm 3-at várja.
    Új hír jelenik meg róla a neten?? Egyből mindenki rá kap:)

  30. Jó jó, oké! :D
    bocs, hogy valakinek a lelkébe tapostam(tunk), de engem irritálnak az ilyen produkciók :D

    Mindenki szép, okos, és boldog… minden tökéletes. Szirupos és teljesen irreális…

    de ez az én véleményem.

  31. ahogy írtam is “A kisképernyőn hatalmas sikereket aratott” azaz a HSM-nek az első héten lesz nézi bázisa az fix

  32. “hiába van a hsmes oldimon is napi több száz látogató.Tehát szerintem simán lever minden filmet.”

    Több száz látogató az semmi, nehogy már ebből következtess bármire.

  33. mit jelent az, h oldimon?…komolyan nem értem.

    amúgy, h ne legyek off a film teljesen hidegen hagy. talán, ha nem raknak be mellé arra a hétre semmi hype-osabb produkciót, akkor elképzelhető, h itthon is sikeres lesz…külföldön százas, h sokakat érdekel, de nem hinném, h egyébként hazánkban is akkora rajongói bázisa lenne…vagy csak az én ismerőseim nem találkoztam még ilyen emberrel.

  34. “miert? mi a banatot varsz egy musicaltol, h vegig legyen narralva?”

    :D

    Generációk kapcsán én kisebb számokban gondolkozok (4-5 év), de ezeket nem lehet pontosan kategorizálni. Az emosokkal szerintem volt egy váltás, amiből én már teljesen kimaradtam. Nem szeretem őket, de utálni sem képes, annyira hidegen hagy. Kinövik úgyis. Igaz, néha idegesítő, amikor egy ilyen kis szar azt hiszi, hogy ő tartja a vállán a világot… Szóval valamilyen kultúrális változásnak kell történnie az új generáció kialakulásához, bár sokkal inkább átmenetes ez a dolog, mint elsőre gondolnánk. Pl. véleményem szerint az emo irányzat sokkal régebbi annál, mint amikor valóban megjelent. Már Kornnak, de ilyen Good Charlotte n+1 bandáknak is voltak néhol nagyon érdekes számai, amivel nem igazán tudtam mit kezdeni, az addigi minta alapján. :b

    Ezzel a filmmel kapcsolatban negatívumként én is a realitás teljes hiányát tudnám felhozni. Mintha valamilyen meseországban lennének.

  35. Lever mindent így van ugy is a minap találkoztam egy olyan plakátta “Te még heteró vagy?” Már semmin sem csodálozom…
    Megyek is élem tovább a középszerű életemet és nézek valami jó kis filmet! =)

  36. Furesz 5 vs HSM3
    -tuti a hsm lesz a befuto, mivel tobb kamasz a hsm jegyevel fog belogni a fureszre

    megegyszer megismetlem,mert vki irta: 16 eves vagyok, szoval elvileg rolam szolna, nekem szolna, de kossz, ilyen szar ingyert se kene. akik meg azt mondjak, h minden idok legjobb filmej, annak nincs viszonyitasi alapja, ez a velemenyem, de igerem tobb kommentet nem fuzok hozza, mindent elmondtam es elmondtak helyettem, max annyit, h ilyen filmet en is tudnek gyartani, csak par sablon kell…

  37. huszonvalahány vagyok, a hair-en meg a grease-en nőttem fel, kívülről tudom mindkettőt. és tetszik a high school musical, most akkor mi van? senki ne mondja hogy néha nem esik jól egy kis limonádé. és inkább ezért rajongjanak a kölykök mert ez alapvető disney-igazságokra tanít.

  38. mondjuk az a baj h esélyt látok arra h a hsm3-vagy h a fenébe rövidítik sikeresebb lesz itthon mint mondjuk a dark knight és ez a hazai mozibajárókat is igencsak értékelni fogja…..

  39. igazából sztem simán esélyes lehet, hogy kint is sikeresebb lesz :)

    persze, majd meglátjuk, és egy statisztika geek biztos tud jobb példát, de mondjuk ami hasonlít, az a hannah montana koncertfilm, ami ötödannyi moziban majdnem annyit hozott, mint most a hellboy 2 pl., akkor egy hasonlóan pár ezres moziszámmal (disney, és relatíve elég nagy sikernek számít náluk, szóval miért is ne) a hsm3-nak igen jók az esélyei a sikerre, amondó vagyok, szerintem persze

  40. háát okké… bnőm oda van meg vissza az első két részért, szal tőlem nem tudja meg h moziba lesz a 3.:D én az elsőn elaludtam a 2.al meg se próbálkoztam xD…
    lehet vkinek ez jön be, de ha musical akkor már Hair.

  41. Ez kemény löket volt…Tegnap néztem meg a 12 Majmot, az film! De ez??? Inkább kihagyom…:)

  42. Szerintem is hatalmas siker lesz, mert kb az általános 5 osztályától egészen érettségiig terjed ennek a rajongótábora – tudom mert van egy hugom ebben a korban – és azok mind el fognak menni erre a filmre. Előttem már megírta mammut de én is simán el tudom képzelni hogy sikeresebb lesz mint a TDK. A top 10 blockbuster filmben benne lesz asz év végén. Ebből a szempontból ez egy rendkívül sikeres marketing termék, mert találtak egy olyan fizetőképes célcsoportot (attól hogy a szüleiké az a pénz attól még pénz) ami eddig nem igazán volt lefedeve, ennyire egységesen. Van nekik egy koncertsorozatuk, amin a legnagyobb stadionok voltak dugig töltve, már sokkal korábban elvitték a jegyeket. és ez csak egy kis szelet.

  43. Nekem még mindig a Karácsonyi Lidércnyomás a No1. musical kategóriában, szorosan követi a Halott Menyasszony, Sweeney Todd számomra csalódás volt Burton előző munkáihoz képes de hát ízlések és pfonok…

  44. De mi ez, hogy “This movie is not yet rated.”?
    Hát mi a fene lehet benne, ami akár 12-es besorolást is igényelne? A legjobban azt bírom, amikor még a moziban is a film elött a “Besorolás alatt” cimkét kapjuk, sőt van olyan dvd is ami a Ba feliratot kapta-(erről csak hallottam mondjuk, szóval közel sem biztos). XD
    Mit csinálnak ezek? Hetekkel a bemutató elött megkapják az anyagot direkt ezért…

    “hiába van a hsmes oldimon is napi több száz látogató.Tehát szerintem simán lever minden filmet.”

    Istenem, pont ezt az értelmi színvonalat képzeltem el célközönségként és lőn sötétség, így lett…
    Menj inkább az oldidra csetelgetni ahelyett, hogy itt árasztiznád a sötétséget az agyacskádból.
    (A legviccesebb, hogy azt hiszi, hogy naponta többszáz magyar bámulja az oldalát, ez pedig konkrétan ugyanaz a 30 csetliba akik naponta 20-szor felmennek kb. + az igazi rajongók )

  45. En nagyon szeretem a High School Musicalt híres film. Imádom nagyon 1-2-ig de legjobban inkább a zenéjét!

  46. na csa. ezt a sok agyhalott hozzászólást… komolyan mondom egyesknek kéne valami terápia.. 16 vagyok és fiu, mégis tetszik, jobban mint a hair. nem azt mondom hogy hú ez a világ nagy áttörése meg mittudomén. de attól még nem rossz. akinek meg nem tetszik az nézze azt amit akar. érdekes hogy akik az ilyen filmeket nézik azok se mennek oda a batman fűrész meg minden szerencsétlen katasztrófa oldalra hogy fikázzák akkor ti minek? mert azt hiszitek hogy hú nagyobbak vagytok ezek meg kis pöcs ötödikesek. hát inkább nektek kéne visszafogni magatokat. ti is biztos olyanok lehettek hogy vagytok x évesek azt semmi új nem jó nektek csak mindig a megszokott régi szarok. fejlődni kéne a világgal. ez már a XXI. század nem az 70es évek. bár van néhány 10 éves is aki jön hogy húú ugy megverlek :D haha.
    peace

  47. vaze dave…
    17 vok és nekem nem tetszett. pedig én is beletartozom a célközönségbe. csak nem látom hol van itt az értelem. szépfiuk, meg szép lányok énekelnek. és?

  48. most komolyan, mint vmi terápiás csoport… adam vagyok, 26 éves, és alkoholista :D

  49. szégyen hogy ennyi hozzászólást termelt ez a bejegyzés, de ha vita van akkor vita van… :D

    elvileg még én is a célközönségbe tartozom, én mégis jobban szeretem az olyan filmeket, amikbe szorult egy kis értelem, ötlet, humor, látvány, történet, stb…

    jajj, hát mit tegyek… igényes vagyok. :D

  50. dave egy határtalan idióta, én meg télleg adam vagyok, talán a célközönségbe tartozom, de attól még ez…..hát ha nem is szar, a rajongói azok.

  51. “fejlődni kéne a világgal. ez már a XXI. század nem az 70es évek. bár van néhány 10 éves is aki jön hogy húú ugy megverlek :D haha.”
    Ha ez a fejlődés akkor revolúciót akarok, most!

  52. Én 15 vagyok, és rohadtul nem értem, hogy mit lehet ezen a nyálas, buzis, szarzenés hülyeségen szeretni.Ez nem mu8sical, csak egy kupac szar.A Hair, a Jesus Christus, a Sweeni Todd, a Napfivér és Holdnővér a musical, ezek nem. A világ legjobb filmje?!?!?Ez komolyan gondolja akárki?

  53. Hé Magyarok!! Igen ezek vagyunk mi!! Ti!!! Mi a csudáról beszéltek itt?? Két gyermeket nevelek,és hiszem,hogy ezzel a filmmel nincsen semmi gond!! Tinédzser világ,szerelem,zene,tánc. Ja hiányzik az öldöklés,vér,félelelem!!?? Akkor már nem is film az egész?? Annyi debil gyerek futkos az utcán,az enyém nem lesz ilyen,remélem,mert teszek róla.

  54. Nah én a 17 éves fejemmel sokkal jobban élveztem a Hairt vagy monjuk a Hajlakkot még a sweeny todd is jobb volt de mikor elkezdtem nézni anno az első részt hát majdnem maradando károsodás lett a vége mármint a monitornak most meg ez hát a csajon kivül talán majd az lesz a jo még hogy nem lesz hosszu és gyoran jöhet utána egy jo film a moziban XD ez musical azért mert a kemény 90 percet végig nyálazzák? Ez a musical szo alázása. Csak sajnálni tom azokat akik szeretik a célközönség pedig 0-10 éves kor akik nem veszik észre mekkora nagy a Zs kateges stori

    Amugy csak igy tovább végén még lesz magyar verzio is az operettben :O

  55. Még annyit mondanék egy kicsi mondanvaloja lenne de neeem itt meselenden minden szép és jo világbéke mindenki imád mindenkit kiscicakiskutya stb tényleg ez igen kis iskolás kisgyerek mgnézi film végén jajj de jo jajj de szép most én is mek akkor HS,-be én is olyan pöcs akarok lenni jo példa gyerekeknek tény jobb mint a saw V nézné de akkor inkább valami tanulságogs disney MESE ne ezt aminek értelme nincs ennyi erővel bármilyen iskola ének oráját leadhatnák ennyi

    amugy sztem tuti siker lesz sajna XD lesz még vagy 8 rész

  56. Tisztelt F.É. Láttál a Hair-ben, vagy JCS-ban vért, vagy öldöklést?Mert én nem, de akkor asszem rosszul láttam.A Sweeny Todd egy más téma, nem gyerekmese.De a gyerekeid nem ettől lesznek debilek, hanem attól, hogy a TV-ben látják ezt a szemetet, és egytől egyig olyanok akarnak lenni, mint amlyenek azok a szereplők.És ezzel nincs is semmi ba, mert a gyerek ilyen.Olyan akar lenni, mint amilyet látott.De akkor akarjon inkább Szimba, vagy hófehérke lenni, ne egy hülye plázacicus, vagy egy agyatlan homokzsák…

  57. fogjátok már fel h az ellenvélmeény nem egyenlő azzal hogy “köcsög vagy”. Minden utóbbi törölve lesz ezután is. Retro, téged meg addig tutira töröllek, amíg nem raksz vesszőket meg pontokat, hogy tagold a mondandód.

  58. dave: attól még, h vki korodbeli vagy esetleg némileg idősebb úgy határoz, h neki nincs ínyére ez a film és ezt meg is osztja a filmbuzi olvasóival, attól még a hozzászólása miért válik agyatlanná? lehet, h neked jobban tetszett, mint mondjuk a hair…nekem nem. mind a hair, mind pedig a grease sokkal jobban tetszett és mindkettőt többször is láttam…akkor már agyatlan a hozzászólásom? nem hiszem. a véleménynyilvánítást kultúráltabb keretek között is közzé lehet tenni, nem kell mindenkit egyből lehülyézni, azért, mert más az értékrendeket tart szem előtt, amikor bemegy egy moziba és filmet választ magának.

    és nyugodtan meg lehet dobálni, de továbbra is tartom a véleményemet, miszerint ez az alkotás egy cseppet sem értékes számomra. és nem azért, mert nincs benne vér és gyilok halomszám. ez pedig nem jelenti azt, h lehülyézlek téged azért, mert te meg fogod nézni. csókolom.

  59. Öhmm, asszem én félre lettem értve.Senkit nem hülyéztam le a fórumon, hanem a HSM szereplőinek tulajdonságait akartam kifejezni.

  60. Ez azon dolgok közé tartozik, amiket NEM KELL KOMOLYAN VENNI. Disney produkció, kezdetben tévéfilm. Most kezdjük el szidni Hófehérkét amiért naiv és bizik a kampósorrú öreg néniben?
    … Ezek a filmek nem világmegváltásra készültek. Inkább egy generáció FILINGJÉT (bocs, nincs hosszú im) mutatják be. Laza, naiv, gyermekded filmek. Miért vennél komolyan olyasmit, amiben mindenki énekel? Lehetne fikázni, hogy miért tud egy kosárlabdás srác zenei múlt nélkül blattolni… de MINEK, ha nem ez a lényeg?
    Nem hiszem, hogy igénytelennek számit valaki, aki szereti az ilyen laza filmeket is. Nem lehet minden filmnek összetett története, jól felépitett karakterekkel, fejlődéssel és a többi. Vannak filmek, amelyeknek egyetlen célja van, a SZÓRAKOZTATÁS, és szerintem ezt a High School Musical filmek remekül teljesitik. Viccesek, aranyosak, ártatlanok.
    Az egy dolog hogy ha valaki nem szereti ezt zenei stilust, és nem tud egy órára kikapcsolódni és azt tettetni, hogy minden jó ha jó a vége, az szerintem egyedi “probléma”, nem a filmek hibája.
    Az első résznek még úgy ahogy mondanivalója is van, ami szerintem sokat jelent néhány 13-14 évesnek.

    Nagyon kellemetlennek találom, mikor azért szidják mert népszerű vagy mert nem kedvelik a műfajt. Igen, rengeteg rajongó van akik nyálcsorgatós visongásba kezdenek Zac Efron és a film láttán, de emiatt miért kéne az egész bagázst és a szinészt lefokozni? Csak azért mert pl. Johnny Deppnek több milliós visitozós elvakult rajongótábora van, nagy hiba lenne rossz szinésznek tekinteni.

    Nem mondom, hogy tökéletes. Nem mondom, hogy kiemelkedő. Nem mondom, hogy meg nem értett mestermű kimagasló szinészi teljesitményekkel. De ez a film NEM VESZI MAGÁT KOMOLYAN, igy nem értem, a kommentelők többsége miért teszi ezt. Egy kicsit butácska (és erre rá is játszik néhol), laza, kellemes kikapcsolódás. Van akinek. Van akinek meg nem. EZ VAN. :)

  61. F.É. úgy örülök, hogy nem te vagy az anyukám, ő ugyans sohasem AKARTA hogy ilyen vagy olyan legyek, sohasem TETT RÓLA.
    Így nem lettem egy operett-álomvilágban élő, a valós élettől frusztrált figura.
    És nem lettem sorozatgyilkos se, pedig szeretnék…

  62. nekem at igazán dühítő az ebben a filmben h sugalja amit az összes ilyen nyugati tinifilm miszerint éld az életet,szórd a pénzt minden szirszarra csakhogy te legyél a legmenőbb a suliban,tiporj át mindenen csakhogy te légy az első….nekem ez a film is ezt sugalja,de ugy látszik beválik a recept mert nyelik az emberek…..

  63. tudjátok én úgy gondolom, hogy legalább egy filmben legyen minden tökéletes ha már az élet úgy szar ahogy van… valahol kell látnunk egy boldog életet is :P

  64. nowhere man! Az kicsim,hogy te mi szeretnél lenni,senkit sem érdekel. Itt most a tinimusical lenne a téma,én pedig kikérem magamnak,hogy nem a filmhez szólsz hozzá,hanem engem “frusztrált figurának” nevezel!? Amúgy szerintem beszélgetned kéne anyukáddal,hátha kiderülne 1.2 dolog!! De a véleményem az,hogy a musical meglepetést tartogathat még nézettségi számban.

  65. Én csak azt nem értem miért kell anyázni egymást rögtön… A kuturált vita szerintem állati jó dolog, csak kell hozzá egy bizonyos fokú inteligencia( nem függ össze az életkorral). Sajnos néhány ember kivételével, csak bugyuta, egymásra mindenféle szidalmat fröcsögő hozzászólások érkeztek. Kár.

  66. Lehet rá jelzőket aggatni, a legjobb szerintem az, hogy OSTOBA. Még csak nem is vicces.
    Akit ez szórakoztat, hát legyen neki jó, engem inkább dühítene ez az üresfejűség.
    A lányom amúgy nagy rajongója a sorozatnak, de majd TESZEK RÓLA hogy többnek lássa az életet, mint a divat.
    pl. együtt megnézzük az Amerikai Szépség-et.

    Kedves F.É., ígérem elmondom mindezt az anyukámnak is (jót fog nevetni rajtad) de ha esetleg te is beszélgetnél a gyerekeiddel, lehet akkor is kiderülne 1.2. érdekes dolog…

  67. A sok dugós, ölős, tanmesés semmit mondó szar között ez már egy kincs. Egyébként meg nem kell nagyzolni kedves barátaink ez is olyan mint a Győzike… senki nem nézte!…. :) Erről a fikákról mindig az jut eszembe amikor a hülye gyerek megy lehúzott ablakokkal a városban kocsival kb. 100W valós teljesítményen megy a acid vagy a house és élvezi. Csak az a gond, hogy nem magának zenél, hanem menően másnak, hogy ő milyen menő is?! Amikor meg kiér a városból, örül, hogy végre letekerheti a hangerőt és hallgatja a nem éppen elvárt szirupokat, hanem amit valójában szeret. Lehet döbbenet lenne, ha nem mindenki az elvártat adná, hanem valójában azt amit szeret. A 40 éves értékeket meg nem kell keresni (Hair), mivel az nekik volt érték, ahogy a 4 éves unkaöcsém oda van a VUK-ért az ország meg megette reggelire, mert akkor épp az volt a trendi, még ha egy kicsit is tetszett valakine azt sem vallja be közönség előtt.

    Ezekre szintén nagyon jó példa egy kisgyerek:
    – Szerinted is ocsmány ez a néni? (Te)
    – Igen (Kölök)
    Másnap, ugyan az a nő a képen.
    – Szerinted is szép ez a néni?
    – Igen

    Ki lehet próbálni!

    http://www.origo.hu/teve/20070823-legnezettebb-kabelteves-musor-a-high-school-musical-2.html

  68. “62. edemem, ekkor: 2008. 07. 15. 14:38”

    edmem, nem tudom mit írjak erre. ezzel magadat jellemzed.

  69. hogy itt mindenki milyen komolyan veszi magát:))) a -lenézemafilmetmertakkorértelmesnektűnök-kategória a legjobb. amúgy hozzá lehetett szokni, hogy az összes amcsi filmben a kis anorexiás, szőke libák kapnak főszerepet, és persze mindenki intelligens, tökéletes. nem is értem, hogy ezen még vki meg tud lepődni. tuti siker itthon is, kint is. a grease-től az különbözteti meg, hogy erről lerí, hogy egy stúdióban felvett műbalhé az egész. a dalszövegek?-:)) röhej, bár musical, megbocsátható. elvileg a korombeliek egyik fele rajong érte, a másikfele meg büszke rá, hogy lenézi. engem hidegen hagy, nem érzek fizikai fájdalmat, amíg nézem, addig meg nincs gond.

  70. Nem ertem mit rinyaltok annyit! Ha nem erdekel titeket a film akkor miert nezitek meg a kisfilmet? Es ha nem lattatok volna legalabb az egyik reszet akkor nem tudnatok hogy szar vagy nem! Amugy eskuszom az agyam megall az ijen huje f@aszoktol mint ti vagytok azt hiszitek azzal menok vagytok hogy ennyire leszarjatok a musicalaket nekem igenis tetszik a film es szerintem erdemes megnezni. Jaj de hat mit is varhat el az ember az ijenek csak a horrort meg mindenfele kiba…. filmeket szeretnek na jo engem nem is erdekel!

  71. Nha idefigyeljen minden hsm fikázó!!

    minek jöttök ide és nézitek meg ha egyszer nem szeretitek ezt a filmet…..mi se fikázzuk azt amit ti szerettek…nem értem mért kell beleszólni. Nme lehet mindnekinek ugyanolyan az ízlése..ezért van disco pop rock rep emo..stb…..hogy mindenkinek legyen az izléséhez való zene.. mert a zene az fontos :D…
    és azért van töksok film..hogy mindneki megtalálhassa amit szeret… szal ku*vára nem értem h minek kell idejönni és az egészet lefikázni.

    ja és a hasm oldalak rajongóknak van fenttarva!! nem fikázós majmoknak! szal mindneki aki nem szeretti akadjon le a filmről …mert keni ortega igenis szép munkát végzett

  72. “Es ha nem lattatok volna legalabb az egyik reszet akkor nem tudnatok hogy szar vagy nem!”
    kiki drága, arra esetleg nem gondoltál, hogy valaki azért nézi meg vmelyik részét, mert kíváncsi, és véleményt akar alkotni?:) amúgy azzal, amit leírtál, csak magadat minősítetted, úgyhogy fuss neki mégegyszer, értelmesen, faszozásmentesen. ja, és higgadjá’:)

  73. Hát… nekem tetszik. És nem értem, hogy mi ezzel a probléma. :D Ez is tipikus amcsi film, mondanivalója sztem nem sok van, de néha jó megnézni. De ettől nem érzem magam retardáltnak, vagy ilyesmi. :D Foggal-körömmel védeni soha nem fogom, mert én se érzek fizikai fájdalmat(nemtom, h ki írt ilyesmit, de nagyon jó szövege van az illetőnek :D) miközben hallgatom, viszont akkor se akarok öngyilkos lenni, ha lemaradok róla. Moziban megnézni pedig nem fogom, mert annyira azért nem vonz.
    Számomra Zac is sokat dob a filmen, mert kétségtelenül jópasi, és bárki bármit mond, sztem ez sokat dob a nézettségen. (mondjuk sztem John Travolta is helyes a Grease-ben) És semmi baj nincs azzal, ha megnézem, hogy a főszereplő hogy néz ki. 16 évesen ez belefér sztem..mondjuk a bugyim azért nem nedvesedik tőle, és ez rendben is van.

  74. Sziasztok ti is szeretitek a hsm-et? Én konkrétan imádom mikor lesz a mozikban nem tudja valaki?

    Köcce szépen
    puxxa

  75. Üdv mindenkinek!

    Teljesen véletlenül keveredtem ide, olyan emberként, aki NEM rajongó, és NAGYON szereti a zenés-táncos filmeket: mind a maiakat, mind azokat, amiken felnőttem (lásd Dirty Dancing, Grease, és a sokak által favorizált Hair, stb stb)
    Annyit szeretnék az egészhez hozzáfűzni, hogy az itt jelenlévők 90%-ának egyetlen egyet kéne megtanulnia: hogy NEM FIKÁZZUK A DOLGOKAT! Le lehet írni hogy nem tetszik, vagy tetszik, de annyira önelégültnek lenni hogy azt hisszük az a jó film amit mi annak látunk és az a rossz amit mi nem, és ezzel belegyalogolni mások érzéseibe szerintem SZÁNALMAS! Megmutatja milyen remek emberek vagytok! Minden itt lévő embernek van olyan kedvenc filmje, amire legalább 100 embert hozok aki zsigerből rávágja hogy phos (ezt innen vettem valakitől, mai rövidítős “baszcsis” és általam egyébként soha nem használt szavak közé kerül ez is)
    Ha nem tetszik, menj tovább, vagy írd be hogy nem tetszik és úgy menj tovább. Ez emberség.
    Hmm, és most jöhet a fikázásom, mert úgyis az lesz… :D

  76. Szerintem ha már a zenés és táncos filmeknél vagyunk akkor a step up jobb film, de a leg inkább zavaró nekem, hogy ez a Troy gyerek a legjóképűbb a legnépszerűbb és legjobb kosaras, legjobb golfos srác aki minden csajnak kell és ő a tökéletes pali. Ez engem nagyon idegesít, hogy ennyire felsztárolják.

  77. Hello!
    Bocs, hogy közbe szólok, de akármennyire is tetszik valakinek ez a film vagy nem, mind2nek azért illene tiszteletbe tartania a másik véleményét, nem tetszhet mindenkinek minden! :S A fanoknak mondom,hogy aki nem szereti azt még nem kell lefikázni, aki meg utálja, az se fikázza a másikat, csakmert szereti ezt. Jó oké “szólásszabadság van” meg minden, leírhatja mindenki a véleményét, de itt már ahogy látom arról szól az egész, hogy jobban le tudjátok oltani a másikat(tisztelet a kivételnek) és már-már teljesen eltérnek egyesek a témától, a másikat oltják és csoportterápia :P stbstb. Én egyetértek kovacskingus hozzászólásával, ha tetszik írd , hogy dejó volt tetszik ha nem akkor vagy menj tovább vagy írd azt h nekem nem tetszik és ennyi le van tudva az egész.
    Én a 2. láttam, szerintem nem volt olyan rossz, egyszer megnézhető és egész jók voltak benne a zenék, ennyi.
    Bye,bye

  78. először énis fikáztam de megnéztem és nekem qrvaára de bejön,de az a sok hülye aki még nemis látta fikázza de ha megnézné akkor megváltozna a véleménye!!mocskos jó a film!!
    rohatt jól csinálják a szereplők, és a zenék is rohatt jók!!

  79. sziasztok!!!!:) nagyon jo lett az elsö a második ésa harmadik high school musical !!:D nagyon tetszik mindenkinek

  80. hogy jó túlzás…túlságosan is sok a rózsaszín felhő….meg lehet nézni,de az,h. kedvenc film legyen-ahhoz közel sem áll.persze jó érzés,h. ott mindenki tökéletes,de ehelyett valami komolyabbat is alkothattak volna…mondjuk amiből tanulni is lehet….
    ezt ma olvastam iwiwen:
    “Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról,
    hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem…

    Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy
    “kislányt”, aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!!!),
    műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát!
    Hát…nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta,
    hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen
    izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk,
    esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is
    volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.

    Na, miután “kigyönyörködtem” magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV,
    SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést!
    Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a
    többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
    Mondtam neki, hogy igen, az évszakot kell felírni, a hónapot, napot, Duna
    vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros
    összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát…
    Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot…tévedtem, csak az tűnt fel,
    hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?!
    minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta:
    “Tudom ám, hogy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van.”

    Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája
    lesz.”

  81. Ebben az iwiw történetben az a legviccesebb, hogy aki tanít, aki iratja a ZH-t, sem áll a helyzet magaslatán. “tök pinkbe öltözve” “rajta!!!” három felkiáltójel, komolyan? és a többi.

    biztosan kapnak diplomát hülyék, de a fentebbi történet körül csak úgy terjeng a kamuszag.

  82. LOL hülyeség volt amikor a csávó kosarazott azt a csaj elkezd énekelni a meccs közepén:D

  83. jesszus…itt mindenki olyan komolyan veszi ezt a filmet, mintha véresen komoly lenne.ugyan csak pár kommentet olvastam el,de az is bőven elég volt. ez a film nem arról szól, hogy legyen valami értelme, ezt meg lehetne érteni. én láttam első kettőt,és a harmadikat is meg fogom nézni,mert egyszerűen csak jó néha nem hülye akció filmeket nézni. senki nem állítja, hogy ez a film olyan klasszikus lenne, mint a Hair vagy a Grease ( mellékesen megjegyzem a Sweeney Todd volt eddigi életem legrosszabb filmje a Zűrhajó és a Doom mellett, pedig Johnny rajongó vagyok). ennek a filmnek a lényege, hogy szórakoztasson olyanokat, akiket érdekel, ha nem akarod megnézni, nem kell, de nem kell folyton mindent fikázni. mindenki nagyon jól tudja, hogy nem ilyen a világ, de sztem sokkal jobb elképzelni ilyennek néha napján.

  84. Szerintem Tök tuti lesz a HSM3 ,De ez is Nagyon jó ez a videó klip.És már nagyon várom a filmet!

  85. Ebbe a musicalbe annyi a gond, hogy egyhangú az egész.
    Az 1ső meg a 2.-ba is ugyanaz van.. 1ütt vannak, összeveszik a csávó meg a csaj, aztán érzelgősdi és happy end…
    mind2őnél ugyanez volt. A számok is elég gyengék : 2 részből állnak… 1. a szerelmi részek 2. meg a “húdeszeretjük1mást, és 1ütt a csapat”…Ráadásul engem a visítozós részek nagyon irritálnak

    Másrészről azért 17-18 vagy akármennyi évesektől azért nem kell világrobbantó sikert várni. Nézzétek a kort is emberek!
    Sztm azért nem olyan “rettentőszar”… korukhoz képest elmegy…

    4/10

  86. Jah még annyi, hogy a Jézus Krisztus Szupersztárt, vagy a Hairt ne is hasonlítsuk ehhez. (Nem tudom ki mondta) Közelébe se ér ez azokhoz.

  87. Hát nem tudom, hogy mit fikázzátok a Musicel-eket! Szerintem a Grease is tök király, A Hajlakk is, és a HSM és a HSm2 is tök jó, meg a 3 is az lesz!És ha nem szeretitek, akkor minek mondtok ilyen baomságokat!Van amit én sem szeretek, de azért nem fikázom!Ja, és szerintem csaak féltékenyek vagytok Zac-re! Mer örülnétek, ha legaláb csak az 1% lány lenne belétek szerelmes, mint Zac-be! Egy HSM és minden musical rajongó!

  88. mennyit lehet ezen szenvedni…én nem szerettem, megnéztem az első 2 részt, és megtetszett…akinek nem az így járt..de nem lehet olyan filmet vagy bármit csinálni, ami minden embernek tetszik…csak azon csodálkozom, hogy még azok is, akiknek nem tetszik, anyit képesek itt szenvedni rajta..ha nem tetszik ne itt fikázd, menj és nézd a batmant ennyi…

  89. Imádom a HSM-t.Láttam az 1-2-t,a 3-dik részt alig várom és remélem lesz folytatása ugyanúgy Vanessával és Zac-el.Bár elég érdekes lenne ha örökké iskolába járnának hisz ők is idősebbek lesznek.

  90. Felesleges a régi nagy musical-filmekhez hasonlítgatni a HSM filmeket, más kor, más divat, más elvárások. A HSM egy teljesen korrekt, őszinte, szerethető zenés film, tele baromi tehetséges fiatalokkal és a mai kornak megfelelő dalokkal. Mindez pedig nagyon bejön a tengerentúon és sokaknak itthon is, kortól függetlenül. A 3. film pedig az előzetes alapján nagyon nagy dobásnak ígérkezik.

  91. Most komolyan úgy gondoljátok, hogy a 16 év körüliek a célcsoport? Hm… én kicsit kevesebbet mondanék. Én most láttam az első két részt, mert kistesóm imádja. (Amúgy 22 vagyok, és nem lett a kedvencem, még azt sem mondom rá, hogy “nem rossz” kategória.) De megnéztem kistesómmal, mert ő oda van érte! Amúgy ő 10 éves. Na, sztem ez az a korosztály, amelyik rajong érte! Bár… ott van a 27 éves unokatesóm, aki pár hónapja megkért, hogy szerezzem meg neki az első két részt, mert neki is tetszett… (Ez nekem irtó fura, de erre szoktak valami olyasmit mondani, hogy izlések és pofonok.)
    Szóval ez tényleg egy csúcs film – a 10 éveseknek!! Különben sem kötelező megnézni senkinek. Én sem fogom többet. XDD

  92. Ja, és még annyit, hogy ezzel nem fikázni akartam. Mert a csajnak pl. tök jó hangja van benne (asszem Gabriellának hívják a filmben)!! Úgyhogy… csak magamat tudom ismételni, akinek nem tetszik, az ne nézze meg! Akinek tetszik, az úgyis megnézi majd a hármat is (és a többit is, ha lesz még folytatás). Nekem annyira nem jött be, de egyáltalán nem haltam bele, hogy megnéztem. Vagy ti még nem láttatok igazán rossz filmeket? Mázlisták!! XD

  93. Végigolvastam már ezt a veszekedést! Ez már szerintem gáz amit csináltok! Akinek tetszik a film az nézze meg, akinek nem az hagyja ott! Az tényleg hülyeség h a világ legjobb filmje mer kinek mi a favorit!

  94. Most tényleg ilynenért szidni a másikat…
    Mindegy szerintem Amit Sue írt úgy a 72 komment táján abszolút igaz, én csak arra lennék kiváncsi, hogy annak idején a Grease, vagy Dirty Dancinget is így fogadták-e, nem nem akarom azokat dicsérni, vagy egy lapon említeni a High Scool Musical-lal. De mindkét film nagy siker a mai napig és nincs semelyiknek se bonyolult története, oscardíjas alakításokat is nélkülőzi, mégis mindenki ismeri.

  95. nem értem azokat az embereket akik nem is látták egyik részt sem és mégis itt geciznek!nincs jobb dolgotok???ha valakinek nem tetszik az ilyen stulusú film menjen innen a pi*ába!de komolyan aki ennyit foglalkozik vmivel az igenis szereti ezeket a filmeket csak itt olyan sok a műmacsó, hogy azt hiszi ha itt fikázza a kedvenc filmjét attól nagykirály lesz!!!hát közlöm veletek hogy kurvára nem!szánalmasak vagytok!!!ennyi…

  96. Marcsy a commentedre is csak annyit tudok írni hogy Zac-re is csak azé buknak a csajok me ezzel a hót szar filmmel bekaszált milliókat, a csajok a pénzes pasikra buknak,ennyi,am meg egy kis szánalmas szar lenne, ha enm lenne HSM!

  97. Nekem semmi bajom a High School Musicallal, tetszik is. Majd megnézem dvd-n a 3. részt is, talán kedvtől függ. Nem tudom mi bajotok a musicalekkel, ha nem szereted őket akkor nem ennyi nem értem miért kell róla kisregényt írni.
    Az is nagyon jó, hogy lesz fűrész 5. Azt viszont a 4.rész után nem tudom megnézzem-e moziban. Nagyon unalmas volt szerintem, de hátha mégsem. Talán megnézem:D

  98. elolvastam pár kommentet… én 14 éves vagyok, musical rajongó. én nem hiszem, hogy olyan oldalakon kéne fikázni a HSM-et, ahol inkább a rajongótábor fordul meg, nem pedig az “antiHsm-esek”, mert sajna vannak ilyenek. ezeket a fikázásokat hagyjátok azoknak a kluboknak a bejegyzéseibe, ahol ez a bizonyos antiHSM cucc működik.
    nekem az a véleményem erről az egészről, hogy a ’80-as években a Grease, a Hair, a Dirty Dancing… megjelenése is hasonló volt, ott is megoszlottak a vélemények pl.: ez a John Travolta olyan, mint egy b*zi (pedig csak jól táncol és énekel….)… ezt a három musicalt legalább annyira szeretem, mint a HSM-et, mert a szüleim által ezeken nőttem fel.
    sajnos a magyar musicalszínészek között is vannak olyanok, akikről sokan azt hiszik, hogy b*zik(ezeknek a férfiaknak feleségük és gyerekeik vannak), csak azért mert táncolnak és énekelnek, és fellépés közben ki van húzva a szemük.
    szal én szeretném megkérni azokat, akiknek nem tetszenek a HSM filmek, hogy ne fikázzák olyan oldalon, ahol szeretik.

  99. kitti: szerintem rajtad kívűl nem 10 000-en nézik meg. több száz millióan.. :)
    musicalrajongónak igaza van.. ha nem tetszik/enek akkor ne irkáljatok ide..
    én is szeretem a musicaleket nem rossz dolgok..
    és várom a premiert.. nagy robbanás lesz az bizti. : )

  100. Olyan vicces, hogy egy-két ember szinte minden nap feljönn, hogy lefikázza ezt a filmet, amiért ez tényleg a szórakoztatásra készült és nem feltétlen a 16-17 éves korosztálynak…:DMellelseg látom, hogy senki nem kommentálta Sue véleményét! Neki volt teljesen igaza!:D Érdekes az ő véleményére már senki nem tudott mit mondani.:D Komolyan nem értem miért kell fikázni a filmet vagy F.É. nevelési módszerét. Pláne, hogy az utóbbihoz senkinek semmi köze. Nyílvánvaló, hogy nem a High School Musical 1-3-ig a világ legjobb filmje, de tény, hogy egy rövid időre szórakoztat. Nem feltétlen kell, hogy minden film arról szóljon, hogy Jézusom milyen ez a mai világ. Most erre a kommentemre rögtön fog jönni vagy 6 ember, aki majd a Hairrel vagy a Greassel kezd el dobálózni.:D De ez nyílvánvalóan egy Disney film gyerekeknek, akik még nem léptek abba a korba, hogy megértsék a Hairt. De ennyi erővel kazdjük el szapulni a Kishableányt, mert nem arról szól, hogy milyen volt hippinek lenni?:DMiért veszi ezt a filmet mindenki ilyen komolyan?:D A szórakoztatásra készült és ugyan mindenhol azt hangoztatják, hogy a 16-17 éves korosztály a célcsoport, de nem.:D Aki megnézi megnézi, aki nem, nem.:D ÉS ezért sztem nem egymást kell mocskolni, mert mindenkinek más tetszik. Izlések és pofonok.:D Én lehet elmegyek pár barátommal. Tessék megbotránkozni, hogy jújj azért ez 16 éves fejjel. De elmegyek, beülök rá és legfeljebb azt mondom majd, hogy hát ez a film nem ért meg 1100 HUFot.:D De most komolyan…csak ez az egy ilyen film lenne.:D Sok puszi a nem rajongóknak meg a rajongóknak is.:D

  101. kit érdekel, hogy nektek nem tetszik? nem is ti vagytok a célközönség…
    nem a stílusom az ilyen műfaj, de kikapcsolódni nagyon jó.
    akinek nem tetszik, ne nézze meg! ha meg egy részt sem láttál, miből állapítod meg hogy milyen? :S
    nem attól lesz érettebb valaki, hogy látatlanban leszól egy filmet

  102. mondjuk én pont abban a táborban vagyok, akiknek semmi baja a filmmel, de még én sem értem az ilyen megnyilvánulásokat: “Olyan vicces, hogy egy-két ember szinte minden nap feljönn, hogy lefikázza ezt a filmet”, hiszen az utóbbi 1 hónapban kb. csak pozitív kommentek jöttek, lol

    amúgy meg általában minden film arról szól, hogy van rajongótábor, és ellentábor, csak némelyiknél hangosabbak, nem értem, miért kell ezen fennakadni :)

  103. Szerintem a High School Musical egy könnyed szórakoztató tinifilm,sok egész jó dallal színezve! NEm kéne mindenkinek lefikázni szerintem,mert egyáltalán nem rossz!
    Nézzétek meg,és sztem mindenkinek tetszeni fog (najó a fiúknak kevédsé,de a csajoknak tuti!) Nem láttam még olyan csajt,aki ne szeretné a romantikus filmeket,max csak cikinek tartja és titkolja!!
    Mind1……
    És az első 2 részt is láttam,szerintem nagyon jók! A másodikba kifejezettem jó számok vanna,az elsőnek meg cuki a sztoryja,és kiváncsi vagyo a 3. részre is!!!
    Szóval megkérek mindenkit,hogy csak azért,mert sokan fikázzák,attól még ne fikázza oldalszámra……thx!!!
    :-)

  104. A High School Musical jó film! ÉS ez tényleg egy rajongói oldal,ugyhogy inkább dicsérni,és rajongani kellene itt érte szerintem,mintsem fikázni…..de ez is csak egy vélemény….üdv…:D

  105. A 6 éves unokahúgom imádja az első két részt, tud minden dalt, nincs is ezzel baj. Én nem láttam őket, de nem is én vagyok a célközönség.

  106. Én azt mondom,h inkább ezt nézzék a fiatalok,mint azt h ki h gyilkolja le a másikat,meg az olyan filmeket aminek elvileg valóság alapja van és közbe látszik rajta h semmi köze nincs hozzá (pl. Wanted).
    Na,meg a másik fele h voltak egy páran akik nézték a Pokemon-t,a Dragon Ball-t stb… és azt képzelte h ő is szuperhős.
    Csak azt tudom mondani,aki nem kíváncsi rá el lehet a tv-t kapcsolni,akinek meg tetszik az nézze.Ízlések és pofonok.
    Nem szeretehet mindenki mindent,az már túl jó lenne.

  107. Okés srácok, olvasva ezeket a comment-eket egyre nagyobb szemekkel bámultam. A film története alapjában véve naon kir meg minden, láttam mind a két részt, de fogalmam nincs miről kéne szólnia ennek a harmadiknak. Főleg, hogy a negyedik is készül Oo. Az már nem is High School, hanem Collégium. Tejesen elkanyarodtak a történet elejétől. A véleményírók nagy részének meg az a mondanivalóm, ha nem tetszik, ne nézd meg. Azt hiszem ez logikus. Főleg, hogy állítólag 20-30 év között vagytok, lehetne annyi eszetek, hogy inkább komolyodnátok, minthogy fikázzatok. Ez a film divat? Nem, egyszerűen csak szeretik. Nekem például az osztálytársaim fele nem divatból szereti ezt a filmet. Viszont ha szerintetek ez divat, akkor a fikázgatás nektek micsoda? Erre kérek magyarázatot. Ne gyertek azzal az inndokkal, hogy egyszerűen ez van és kész. A nagy fenéket. Még az én testvérem se fikázza fiú létére, pedig nem a kedvence, azt elhiheted. Mellesleg 17 éves. Egyet kell értenem lolival, hisz ez a film nem 30 éveseknek való, hanem 11-16. Arról mi nem tehetünk ha ti néhányan 16 éves fejjel nem rajongtok érte, az a ti dolgotok. Az igazi oka, hogy a film ilyen nagy siker lett az az, hogy remekül illusztálja az AMERIKAI középsulis diákok életét. A topmodelles megjegyzéssel sem értek egyet, hiszen Zac Efron és Vanessa ezzel a filmmel lettek híresek, szóval nem számítottak nagy “csillagnak” eddig. Ha nem tetszik azt nem kell az egész világ szeme alá szarni, mert azzal csak azt vonatkoztatják le, hogy nem vagytok százasok. Nah, ez a véleményem. Nem is maradok ennyi buzi között sem sokáig. Huzzatok anyátokba aki mégegyszer olyanokat ír, hogy: bár baszta volna agyba a labda…stb. Ennyi rossz buzit egy helyen. Kész röhej.

  108. Mégis megnéztétek mindkét filmet, sőt, amint látható a 3. rész előzetesét is… Annak ellenére, h “szar”, érdeklődve bámuljátok, és láss csodát, még a történet fonalát is betéve tudjátok… Akkor ki a nyomorék? :D

  109. Szerintem tök jó lessz a HSM 3! Sokkal jobb mint az eddigiek! Alig várom már hogy játszák a jetixen!CSÁKÓ

  110. ez a high school musical 3 a legjobb film amit eddig láttam. Tisza pörgős ! : a koeográfiája kiváló. nem tudom ki a koeográfista de kitünő munkát vegzett : ajánlom ezt a filmet mindenkinek

  111. Kedves HSM-et ócsároló ifjúság!
    Miért is ciki ilyen filmet nézni?…mert Te már akár 18 évesek is elmúltál és nem vonatkozik rád a piros karikás jelzés?…és onnantól sikk az öldöklés az erőszak és attól érzed “tökös” legényeknek magad, hogy ilyen “moslékot” nézel?…a majdhogynem szexjelenetekkel tarkított délutáni filmekről nem is beszélve.
    Vagy esetleg a film nézése közben szembesültél saját hibáiddal vagy hiányosságaiddal és fáj az igazság?
    …én valami ilyesmit sejtek a háttérben.
    Valóban rétegfilm a HSM, de nem közvetítenek annyi erőszakot sem, mint amit néhány órás intervallumban egy kereskedelmi tv-csatorna. A karakterek különbözőek megnyerőek és hitelesek, van történet is a háttérben. A lényeg azonban a zene és a tánc.
    A fiam 9 éves és nagyon örülök , hogy Ő és a barátai szívesen néznek hasonló filmeket.
    Várjuk a 3. rész bemutatóját és minden rajongónak jó szórakozást kívánunk. Üdv. Mindenkinek. Manka és G.

  112. ó, igen, akinek nem tetszik a HSM az rögtön kiontott belekben gázol.

    Kedves anyuka, visszább lehet venni az előítéletből, és elfogadni mások ízlését, esetleg majd a szegény kölkeidét is, ha 14 évesen ellened való lázadásból üvöltetik majd a hörgősmetált.

  113. human, egy anyukának h mondhatsz ilyet?Oo Másrészt ő egy szóval se mondta azt h: kapjátok be; huzzatok a francba..stb. Egy szóval se mondta azt, hogy rákényszeríti a gyerekeit bármire is. Ellenkezőleg: Örül a gyereke izlésének. Még az én negyven éves apám is végig tudta ülni a filmet, bár igaz az első rész jobban tetszett neki^^’ mindegy.. De azért te hány éves is vagy? Mert a fogalmazási módszered.. hogy is mondjam.. elakadt az ovinál.

  114. Kedves Human.
    Azt gondolom kicsit félreértetted a hozzászólásomat…vagy netán Te is az “ujdonsült 18 évesek” közé tartozol…hogy ennyire személyes sértésnek vetted a mondataimat?
    Én magam is a Depeche Mode-n nőttem fel…hidd el nekem , pontosan tudom mit jelent az LÁZADNI..minden és mindenki ellen.
    Nem előítéletekről van itt szó, sokkal inkább arról, hogy egyesek mennyire nem tartják tiszteletben mások véleményét…lsd. korábbi hozzászólások.
    A lázadásnak is megvannak a határai, lehet úgy is lázadni , hogy attól még EMBER maradjon az illető….ez viszont már csak szocializáció és nevelés kérdése.
    Sajnos nem tudom azt elfogadni, hogy elmebeteg forgatókönyvírók és rendezők karöltve gusztustalan filmeket visznek vászonra, erőszakra buzdítva ezzel a fiatalokat. (ezt nem én találtam ki…ezek tények…és nem előítéletek!)
    Üdvözlettel : Manka :-)

  115. nyilván 18 éves vagyok rögtön, amikor arra próbálok rávilágítani, hogy te mennyire nem fogadod el mások véleményét a filmről, közben pedig pampogsz, hogy ők nem fogadják el a tied. Ez eléggé visszás, remélem érthető. (főleg h a fölöttünk levő kommentek között rengeteg pozitív van)

    Veled ellentétben én elfogadnom, hogy neked és sok embernek tetszik a film, ezt várom cserébe is. Absz nem vettem támadásnak, hogy neked tetszik, mert érthető, az viszont nem, hogy akinek valmai nem tetszik, az biztos a teljesen szélsőséges másik véglet, épphogy 18 éves és belekben gázol. Megmondom simán, hogy rengeteg 20-40 közötti embernek sem tetszik, ilyenek ezek a filmek, nem tetszenek mindenkinek, olyanoknak sem, akik esetleg a romantikus gyerekeknek nézhető filmeken lógnak, de a HSM-et mégem veszi be a gyomruk.

    Az viszont nevetséges, hogy rögtön az életkorommal próbáltál személyeskedni (pedig a mehet gomb fölött ott van, hogy ne személyeskedjetek), mintha én most beírnám hogy 60 éves befásult banya vagy, tuti azért írsz ilyeneket. Ugye, hogy mennyire nem érv, és nem ide tartozik? Légyszíves te is hanyagold az ilyesmit a jövőben. A mondatokkal lehet vitatkozni, ha az ember személyébe kötsz (pár példa: megverlek, dedós vagy, nincsenek ujjaid, hülye vagy) az már nem vitatkozás, érvek ütköztetése, hanem személyeskedés.

    bett: örülök a részvételednek, viszont az én fogalmazásomra beszólni ilyen stílusban, hogy is mondjam, vicces volt. Két mondatot nem tudtál összerakni. (A korom ismét csak nem tudom hogy jön ide, szerintem idősebb vagyok mint te, vagyis remélem, hogy ilyen stílussal te mondjuk 17 éves vagy és még kinövöd. Azért remélem, mert az emberekbe vetett hitem ingatjátok itt meg, ha ilyen stílussal és mondatvégi kétpontok meg ^^ jelek között kaptatok érettségit, aztán beszóltok másnak az írására.)

  116. Bett: Köszi az együttérzést.
    Human: Bárki véleményét elfogadom, mert véleményt alkotni nem tilos…sőtt…de az nem jelenti azt, hogy egyet is értek Vele. A sok pocskondiázó megjegyzés….-szándékosan nem azt kifejezést használtam amit Ti-…. bosszantott fel és nem az, hogy nem vagyunk egy véleményen.
    A személyeskedésért utólagosan is elnézésedet kérem, bár az első kommentben nem Rád gondoltam, de Te magadra öltötted….hmmm…ez is érdekes.
    Viszont Te szépen kiosztottad Bett-et…olvass csak vissza kedves Human…
    Üdv. Manka

    u.i.: 33 vagyok :-)…a mai “60 éves banyák” nem annyira a DM-on nőttek fel….nem más ez csak matematika. :-)

  117. human: kiábrándítalak: 14 vagyok.. az egyetlen ok hogy így írtam smilékkal, mert reménykedtem, hogy ebből észreveszed: fiatal vagyok még. Vicces volt a megjegyzésem? Pedig komolyan gondoltam minden szavát.

  118. Bett: próbálkozz még kicsit a szövegértelmezéssel, hiszen a korod pont nem kiábrándító, még van remény hogy normális leszel.

  119. Mi a fa**é kell piszkálni a HSM-at fogadni merek hogy még 1 részét se látáttok akkor meg minek írtok ha nem látátok a HSM et ha akkor írjatok ha látátok már valamelyik részét adig ne irjatok hogy ha 1 budös rész nem láttatok belöle ja meg hogy ha rá szálna valamelyik lány vagy fiú a HSM beli szereplőre akkor az jobban jár ha leszáltok róla mert nagy baj lesz nem mondom hogy miért majd meglátjátok.

  120. Csak az első két része a Jetixen ment, abból következtetünk :D:D Amúgy spec nekem semmi gondom vele. Ashley Tisdale bejövős :):)

  121. “…jobban jár ha leszáltok róla mert nagy baj lesz nem mondom hogy miért majd meglátjátok…”

    nyihihii… :)

  122. De most komolyan. A High School Musical végre arra a szintre ért, hogy a harmadik részt végre moziba is leadhatják. Ez bizonyítja, hogy a világon nagy sikert aratott az első kettő.

  123. ÖÖÖ… Nem értem, hogy miért ikázzátok, lhet, h nektek nem tetszik de attól még el kell viselni, hogy más ezt szereti, ezért van oda. Jó film, jó történettel, jó dalokkal és táncokkal. Benne egy ordítóan helyes gyerekkel, aki nem Zac Efron(aki a főszereplő …. fúj), hanem Lucas Grabeel. Ennyi. Kész. És most majd nyugodtan jöhetnek a beszólások h “Fúj, te ilyet nézel…”
    Attól még a film jó és LG is helyes marad. :P

  124. Szerintem zseniális….mármint semmi szar sztorival kasszasikert csinálni XD de komolyan, ehhez azért tudni kell valamit.

    Én megnéztem a hármat, mert hugom ezt kérte szülinapjára. (no comment)
    Nos kb 45 percig reménykedtem benne hogy lesz valami történet és értelem az egészben. Aztán feladtam. De azért a legnagyobb az volt mikor a szupercsávó egy délután alatt elmegy a csajhoz az ország másik végébe a lepukkant kocsijával. (persze a csaj pár perccel előbb magyarázta h már repülővel sem érne oda az esti fellépésre….lol) De hát a szerelem ereje XD
    Én nem vagyok öreg 18 vagyok, de komolyan sajnálom ha ez a korunk musicalje, mit mondjak sokat elárul a mai fiatalságról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.