W. azaz a Bush-film trailere

Megjött az Oliver Stone féle “feldolgozom Bush életét a választás előtt vazze” film trailere. Meglátjuk hogyan jutott hatalomra Amerika mostanra legjobban utált elnöke…

human
írta
2008. 07. 27. 23:34
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “W. azaz a Bush-film trailere” bejegyzéshez

  1. Én vagyok a hibás csak most néztem meg a trailert (igen nem kellet volna enélkül kommentelnem) az eddigi cuccok alapján amerika #1 éljen éljen Bush elnök filmnek néztem.

    Félreértettem elnézést!

  2. rjth:
    Sokan vannak akik csak elv nélkül utálják az USA-t. Nekem megvannak az elveim és indokaim, persze nem minden USA állampolgárra nézve.
    De ez nem egy olyan blog ahol ilyenekről kéne beszélgetni, sokkal inkább a filmekről.

    Engem annyira nem köt le a cucc, de azért lehet, hogy megnézem.

  3. Hááát..nem is tom.
    Amilyen dolgokat láthattunk ebben Bushról még a végén meg is fogják szeretni.
    Én legalábbis megszerettem.
    Mert kiderült h nem alapből hülye, hanem útközben pattant el neki vhol a rúgó..:D

  4. Hmmm…Nekem szimpatikusnak tűnik. Mármint nem Bush, hanem ez a film. Kíváncsivá tett, már csak azért is, mert a Planet Terror óta nagy Josh Brolin-rajongó vagyok.:)

  5. Oliver Stone a republikánusok szócsöve! Ami tény. De az is tény, hogy szegény most már rangon aluli filmeket tesz le az asztalra jó pár év óta. Hol vannak a régi szép idők (Szakasz, Született Július 4-én, Született Gyilkosok,A Doors vagy a Minden héten háború)?

  6. oliver stone számomra is elvesztette már a hitelét. egyáltalán nem csodálkozom, h egy ilyen témával jön elő, véletlenül az elnökválasztás évében.

    kíváncsi vok a sok amerikaellenes kiabáló közül hányan jártak már ott, illetve hányan tudnak róla többet, mint h időnként szar kormányok mégszarabb háborúkba kergetik. vicces lesz látni, h obama megválasztásával miként változik majd amerika megítélése. az egész csak pr, pont mint ez a film. ezért kár stone-ért (és ezért kár sean penn-ért is, aki ugyanezt csinálja, csak távolabbi analógiák mentén).

  7. Az X akták poénos jelenete nekem nem esett le. (Nézik a képét és beindul az x-zene, Bush lenne az ET?)
    Most ez a film vígjáték lesz vagy elmondja az életét Bushnak, hogy az emberek kicsit megsajnálják? Ez a film sem kóser nekem.

  8. jellemző módon sokaknak fogalma nincs arról hogy miről fog szólni a film, de máris kritizálják. akit érdekel, nézze meg és utána pofázhat.

  9. birom oliver stone-t (bar picit haragszom ra, amiert eltert tarantino forgatokonyvetol), josh brolin rulzzz, nekem varos, nem kicsit, jollatom? tony blair keaton? :D (koltoi kerdes, utanna nezek)

  10. Hogy lehet utálni egy egész nemzetett? Ne jár megdonászba és bumm… :D
    A trailer alapján nem rossz alkotás…

  11. “Oliver Stone a republikánusok szócsöve!” – akkor nem hinném, hogy Bush ellenes film várható…

  12. Kivancsi vagyok ra. Lehet, hogy szar lesz, de azert politikai beallitottsag ide vagy oda, le a kalappal Stone elott, hogy bele mert vagni egy ilyen temaba most, es nem mondjuk husz ev mulva.
    Ez off, de az amerika-ellenessegrol meg az emberi jogi aktivistakrol annyit, hogy amikor Tibetben lottek az artatlanokat, egy kinai nagykovetseg sem lett megdobalva…

  13. A következő A like Arnold lesz? Na az még lenne valami! Egy filmsztárról film, aki az emberek hülyesége miatt ismert politikus is lett, bár a politikához csak annyi köze volt amennyit a felesége súgott neki a háttérből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.