9 hozzászólás a “Josh Brolin, W.” bejegyzéshez

  1. Ez vicces. Ha nem tudnék semmit a filmről azt hinném a poszterek alapján, hogy a film Mr. Bush laza/könnyed/vagyakármi oldaláról szól.
    (mert az a gondterhelt arcú, összekulcsolt kezű kép az inkább egy olyan embert mutat, aki épp bujócskázás közben leskelődik, nem pedig egy komoly, nehéz döntések előtt/alatt lévő elnököt)
    (bár most olvasom az imdb-n, hogy comedy-crime-drama)

  2. Kíváncsi vagyok, mit csinálnak itthon a címével.

    “Kérek egy jegyet a duplavére.”
    “Kérek egy jegyet a dáboljúra.”

    Mondjuk úgyis átírják valami “Bush-ójárás” vagy “George Bush – Az elnök története” szintű baromságra.

  3. Ezzel már középsuliban is szórakoztunk. Akkor a nyerő a képregényhősökre hajazó Bush-man nyert. Akár ebben az esetben is jó lehetne :)

  4. Chimera, sztem ez illik hozzá. Ő nem egy gondterhelt, komoly elnök, hanem egy komolytalan idióta. Irónia nélkül nehéz Bush-ról filmet csinálni.
    Jó filmnek ígérkezik, nemcsak a téma, hanem a rendező miatt is. Oliver Stone ritkán készít rossz filmeket.

  5. Luthor, ha te mondod. Kíváncsi leszek rá, de nekem ez kicsit olyan, hogy Amerikának már több, mint a fele azt várja mikor kerül ki a székből és adja át valaki másnak, viszont Oliver Stone el akarja mondani a világnak, hogy nem kéne rá rossz szájízzel emlékezni! Lehet tévedek.
    Mellesleg Oliver Stone szvsz az Any Given Sunday óta nem rendezett jó filmet, amit én sajnálok a legjobban.

  6. “…viszont Oliver Stone el akarja mondani a világnak, hogy nem kéne rá rossz szájízzel emlékezni!”

    Ööö, ezt mintha már múltkor is felrótta volna valaki, de senki nem szólt érte, hogy az egyik leginkább baloldali/háborúellenes hálivúdi rendezőről beszéltek úgy mintha ő akarná majd utólag legitimálni az elmúlt 8 évet, nem pedig a FOX csatorna, igen…
    Jó volna ha nemcsak a Doors filmet meg a Született gyilkosokat nézné meg mindenki Stone-tól, mert a régebbi filmjeiben igen markáns politikai vélemény(eke)t fogalmaz meg, és ezek egyike sincs összhangban azzal, amit feltételeztek róla 8vagy erről az alkotásról).
    Ez sem paródia lesz, hanem rendes játékfilm amellyel rekonstruálnak bizonyos valódi eseményeket, akárcsak a többi – előző elnökökhöz köthető – művében.
    Ha bármit máshogy tüntetnének fel benne, mint ahogy az a valóságban megtörtént, hülyére perelné a Bush család a stúdiót, de mivel Georgie nagyon beszédes volt fiatalkoráról, van egy rakás megjelent életrajza ill. a Fehér Házban történt – de nem titkosított – dolgok ált. dokumentálva vannak a kongresszusi könyvtár nyilvános szekciójában így nehéz lesz fogást találni a filmen, amelyben Bush-t az igazi valójában kívánják bemutatni (ergo: papa pici fia a keleti-parti kokszos tejbetök, akiről sikerült kialakítani a megbízható autókereskedő imidzs-t, amivel az USA-ban ugye választást lehet nyerni).
    Uff, én beszéltem :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.