Jólérzik magukat a HSM 3 forgatáson

És így ugratják egymást, ahogy ebben a tovább mögötti videóban láthatjuk. Zac folyamatosan vizeslufival dobálta színésztársait, erre ők msot visszavágtak. Ami durva, hogy csomó tinitől meg lehet hogy nem tinitől is olvastam a “best. prank. ever.” reagálást. Lehet csak a félmeztelen Efrontól indultak be?

15 hozzászólás a “Jólérzik magukat a HSM 3 forgatáson” bejegyzéshez

  1. Hát, ezek se látták a Viva La Bam azt a bizonyos részét Knoxville-lel.. Na ARRA mondanám, hogy best prank ever.. Ez maximum szánalmas kis locsolkodás a matekóra utáni szünetben….

  2. Igaza van liloo-nak! Bam vs Knoxvile! Nah az volt a szívatás! Nem kevés dollár kárral! Azért látszik hogy unatkoznak!

  3. ja, mert a Bam vs Knoxville olyan spontán volt és nem forgaókönyv szerinti,mi?
    erről azért jobban el lehet hinni, hogy csak forgatási szünetben összeálltak hülyülni

  4. best prank ever?…hát ez igen gyenge ahhoz, hogy ezt állítság, de persze a sok kis idióta, akik odáig vannak, meg vissza ettől a gyermektől rajongásukat ilyen mondatokkal realizálják…cink…

  5. azert ez nem vetheto ossze azzal, amikor bam margera a menyasszony ruhaban (a leendo felesegejeben) paintballozott, majd odaszogelte a garazshoz…

  6. Mondjuk jóhogy megrendezett a Viva la Bam! Ne mond hogy nem megrendezetten te tökön vágod magad az 5 kilós kalapáccsal, meg minden előkészület nélkül egy bika elé állsz bekötöt szemmel XD(Jó, ez mind Jackass trükk, nem Viva La Bam-es). Nem mondom, vannak hülye ötleteik nekik is, van amikor túlzásba viszik!

  7. Nagyon menekült a srác, bár tök hülyeség volt a lakókocsiját telerakni WCpapírral, ha éppen amikor benyit pofánöntik egy vödör vízzel és egyből fordul is ki rajta. Úgy kellett volna hogy egy tűzoltócsapról működő locsolócsővel telibetrafálni 2 lakókocsi között. Jackassben is kemények voltak a tűzoltóslagos részek.:D

  8. Ezen a videón most nevetnem kéne? Csak mert szerintem ez qrwára nem vicces. Sok hülyegyerek vizipisztollyal rohangál…

  9. Látszik hogy nyár van és uborkaszünet, mert egy ilyen masszív szánalomvideó max. 75 éven túliaknak okozhat sokkhatást.

    S Z Á N A L M A S

  10. Hát ez tényleg felháborító és visszataszító, hogy próbálják jól érezni magukat, vagy másokat szórakoztatni. Totálgáz, tényleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.