12 hozzászólás a “A Body of Lies posztert is kapott” bejegyzéshez

  1. Remélem a poszter változni fog, rosszul összeeszkábált “csak azért is pisztolyt adunk a kezébe” – tipusú képmontázs. Ez nem ér fel a Ridley Scott filmjeihez méltó képi gazdagsággal, tessék stílusosabbnak lenni.

  2. a film csak jobb lehet, mint ez a poszter… kicsit összevisszának tűnik, mint amit kb. 10 perc alatt raktak össze…

  3. hát bizony ez a poszter eléggé barkácsmunka, vmiféle heat-bourne1 hibrid, remélem a filmben több fantázia lesz. bár scottot, crowe-ot és dicapriót (csak hogy igazodjak a divathoz:)) nem féltem

  4. Tényleg kicsit összekapottnak tűnik a poster, viszont szerintem beállításilag nem olyan rossz ahogy a két szereplő viszonyul egymáshoz, ez elég jól utal a filmre szerintem. Legalábbis amit tudunk a filmről az alapján.

  5. Szereposztás nagyon jó, rendező is, remélem a film is jó lesz (valószínű igen :-)) a poszter meg a legkevesebb

  6. A poszter a legkevesebb sztem. Én mindhárom urat – márcsak azért is Leo, Russell és Ridley :))) – nagyra értékelem, és a filmet meg már alig várom! Nálam tuti “futok és megnézem” kategória.
    Ja, egyébként meg akkor lennének igazán trendiek (fúj, de szép szó ez) ha a vezetékneveket megcserélnék a képen, mert mostanában úgy van az, hogy Leo felett kéne legyen, hogy Crowe, és Russell felett, hogy DiCaprio. Már amennyire én ezt megfigyeltem :))))

  7. Szerintem a poszter nagyon rendben van.Én a filmet tuti,hogy megnézem mert nekem a kedvenc színészen DiCaprio a New York bandái óta.Véleményem szerint jobbat alakít mint a Véres gyémántban és oscar díjra jelölik és meg is kapja!!Croweról csak anyit igazán nagyot alkotni csak ridley Scottal tud ezért is érdemes lesz megnézni.

  8. Ha nem tudnám hogy ki rendezte és ki játszik benne egy pilanatra sem hivná föl a figyelmemet ez a plakát.semmitmondó!De hál’istennek mindent tudok:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.