Inside the Wild Pókember

Pár pletyka meg előrelépés meg ilyesmi. Pénteken este még kitolták a netre a hírt, miszerint Inside Man 2 in the workz, és ez hivatalos. Az Universal bejelentette. Írójuk mgé nincs, de a Hotel Rwandát elkövető papírra vető Terry George-ot szeretnék a forgatókönyv írásához megnyerni. meg hát Spike Lee-t a rendezői székbe. És mellesleg mindkét főszereplő, Owen meg Washington is szeretné megtudni mit hoznak ki a figuráikból.

És ha már Spike Jonze, a Where The Wild Things Are-ról (amit rendezett) rengeteg pletyka volt, meg tologatták meg minden, most úgy néz ki jövő októberben bemutatják. Persze ez a kitűzött cél semmit nem jelent…

És végül a nagyágyú, a hírek híre: Spiderman 4-5. A Sony betojt hogy megint nehezen szedik össze a csapatot, ezért rögtön az egybe forgatást szeretné, hogy aztán két évben is legyen boxoffice nagyágyúja. Ami hír most járja az egyelőre annyi, hogy Raimi és Toby aláírt a negyedik részre, a forgatást 2009 második felében kezdenék, a bemutató meg 2011-ben. De mint mondom, a Sony szeretné ha az 5. részre is eláírninának. És ami egyelőre jóhír, hogy Kristen Dunst aláírása még nem szerepel a papírokon, bár a karakter szerepel a forgatókönyvben.

Ja és, úgy néz ki új írókkal de lehet mégiscsak lesz Ghostbusters 3. Dan Aykroyd szerint legalábbis, szal ez pletykaszákba megy egyelőre.

26 hozzászólás a “Inside the Wild Pókember” bejegyzéshez

  1. a Ghostbusters 3-ra kivancsi lennek. Az elso 2 reszben mai szemmel nezve a CGI “szellemek” nem nagyon jonnek at. de mai technikakkal egesz latvanyos film lehetne belole

  2. Ezzazz Pókember folytatást még még… raimi és tobey is jóhír.én kirstennek is örülnék,de mégjobban ha james franco is visszatérne.(halálának ellenére)

  3. Ghostbuster 3at a népnek! Régi nagy kedvenc az első két rész! A főcímzene pedig királyság! :D

  4. “Ezzazz Pókember folytatást még még… raimi és tobey is jóhír.én kirstennek is örülnék,de mégjobban ha james franco is visszatérne.(halálának ellenére)”

    Irigyellek, hogy a harmadik rész után is így megmaradt a lelkesedésed. :)

  5. Nekem a pokember 2nel elment a lelkesedesem es a 3-asnal visszajott mondjuk lehet Venom miatt(regi kedvenc:P). en azert kivancsi vagyok mit kepesek meg kihozni a Pokemberbol.

    NBZ85: a ghostbusters focimzene tenyleg nagyon nagy…

  6. A Pókemberre kíváncsi leszek, eddig a rajzfilmsorozatot követték, vajon most milyen irányba megy majd a film?

  7. Ghostbusters 3-ról már többször nyilatkozták hogy nem lesz, persze semmivel se hivatalosabban, de lényegében a nemsokára megjelenő játék lenne az új rész, persze eredeti hangok meg minden.

  8. “Irigyellek, hogy a harmadik rész után is így megmaradt a lelkesedésed. :)”

    leginkább elfogult vagyok,de minden hibájának ellenére szerettem a harmadik részt is.tudom majdhogynem egyedül vagyok vele :D

    hátha ez az új forgatókönyvírócsávó kitalál valami jót.

  9. Jó hír a Pókember visszatérése! A harmadik résszel nem volt baj szerintem, bár gyengébben sikerült mint a második (nekem az az etalon) azért körülbelül volt olyan jó mint az egy, csak másért lehet őket szeretni.

  10. Az egész mitológia meggyalázása volt a Spiderman 3. Három dolog miatt szerettem csak: Topher Grace (nem valami nagydarab pacák, de jóképű), Gwen Stacy feltűnése (ő lett volna eredetileg még a hatvanas években Pókember szerelme, csak lecserélték MJ-re) és Stan Lee cameója.

    És inkább az Ultimate világát ültessék át filmre már, mert az jóval modernebb.

  11. És a hiperül profitorientált Sonytól vásárolja vissza a Marvel a filmesítési jogokat, vagy a képregénykiadó szerezzen nagyobb beleszólást a Pókember-moziba.

  12. Pókemberből már a 3 is sok volt. Nemhogy még 2… Viszont egyetértek a többséggel, Ghostbusters 3 jöhet :)

  13. Dunsztom sincs mit esznek ezen a Dunston, de remelem soha tobbet nem szerepel egyetlen filmben sem. Ronda… brutal ronda… szineszkedni sem tud, csak bamban nezni… udorito.

  14. Rondának épp nem mondanám, de színészkedésben tényleg gyenge, szóval én se sírnék ha nem látnám több filmben…

  15. Kár, hogy Tobey marad. Olyan béna fejeket tud vágni, hogy az Peter Parker megalázása. Kirsten viszont maradhatna.
    Plusz kéne egy tisztességes forgatókönyv.

  16. Régen kedveltem a Pókember képregényt, de egyik filmet se láttam, pár kép az elsőből elijesztett. Ja és ennél rosszabbul főszereplőket választani nem lehetett volna: ez a Maguire gyerek egy nyomi, nem tudom elképzelni róla hogy benyom egy olyan intrikus poént mint a képregénybeli megfelelője. És bár Kirsten Dunst épp nem csúnya (bár nem is igazán szép sztem), mindenképpen bamba és idegesítő.

  17. Maguire egyszerűen erőtlenül játszik. Sam Raimi pedig – korábbi sikerei dacára – egy dilettáns pondró, aki megszédül a pénztől; papírvékony önkritikája velőtrázó dolgokat művelt a Spiderman-franchise-zal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.