13 hozzászólás a “Burn After Reading karakterposzterek” bejegyzéshez

  1. Clooney és Pitt együtt eleve nem lehet olyan xar, de h ezt még megfűszerezzük a Coen Brádörszel, no meg Malkovich papával.. igazi fincsi svédasztal – csak éppen éhen halunk mire tálalják.. wmf!

  2. Komoly a szerplőgárda. Kíváncsi vagyok milyen film lesz. Clooney úgy néz, mint aki szellemet látott. :)

  3. Raven: ha van hozza normalis hang, akkor semmi gond az r5-el (mondjuk r5 line-okat en is kerulom a mozis hang miatt).

    De ez azert valahol szomoru, hogy hamarabb hozzajutok r5-ben, mint megneznem moziban. Miert kell 3 honapot csusztatni a magyar mozikban egy ekkora nagyagyut?

  4. Remélem Coenéknak köszönhetően semmi köze nem lesz a korábbi pitt-clooney langyosvíz baráti összejövetelszerű koprodukciókhoz, Malkovich meg biztos jót nyom majd ebben is szal hadd jöjjön csak siessen szépen a moziba be!

  5. várós, teljes mértékben.

    pittnek igazi sutyerák feje van, kurva jól átjön már a képeken, hogy valszeg egy irgalmatlan nagy kretént fog játszani. clooney nem akkora sutyerák, de neki is elég ecccerű fizimiskája van a képen. tilda valóban földönkívüli arcstruktúrával bír, ettől még lehet jó az alakítása, francis-t nem különösebben kedvelem, de ő is jó színésznő, itt majd meglátjuk. malkovich viszon iszonyat… az egyik kevenc. nem nagyon láttam szar filmjét, ráadásul bármit eljátszik, elnökgyilkost, sorozatgyilkost, értelmifogyatékos erőembert, márkit, rafkós orosz pókerjátékost, saját magát, mindent és bárkit. nálam ő a húzónév ebben az alkotásban…

  6. Pitt feje mekkora már? Tuti nézős. FM-et én sem csípem (valaki?), de rossz alakítást még nem nagyon láttam tőle.

  7. xido:
    Gondolom plasztika beavatkozások…

    De engem annyira nem izgat ez a sztár világ, tehát nem tudom át esett e ilyesmin, csak gondolom. :)
    A film várós.

    rastalove

  8. Én láttam angliában, és szerintem jó film lett. Jobb lett mint az előző filmjük (no country for old men), de nem jobb mint a pl. a big lebowski. szerintem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.