Look look, it’s Holmes

Nem szaroztak, már neki is ugrottak a Guy Ritchie féle Sherlock Holmes történetnek a srácok. Jöttek is képek a forgatásról, Sherlockról, akit Downey alakít (hír). Hátezérdekeslesz.

Robert Downey Jr. shooting Sherlock Holmes - first pics

26 hozzászólás a “Look look, it’s Holmes” bejegyzéshez

  1. Ebből azért sok nem jön le. Talán annyi, hogy Holmes egy laza stílusú, belevaló arc lesz. Ritchie szakít a konzervatív, merev figurával. ez tényleg újdonság.

  2. Miért ne lehetne sportcipő olyan jelenetnél, ahol nem mutatják a lábát? A keménykalap meg gondolom azért van, mert Holmes még nem találta meg a saját stílusát -> Sherlock:Begins

  3. nekem is Chaplin volt az első gondolatom, nem Holmes. ettől függetlenül kiváncsian várom egy angol rendező filmjét az angol nyomozóról.

  4. Azért tűnik lazának mert nem jelenet közben készültek a képek, hanem szünetben vagy vmi hasonló. Akkor csak nem játssza meg magát Downey :) a filmbeli Sherlock szerintem ennél sokkal másabb lesz.

  5. Ezek szerint heccből szivarozik. Kávé plusz szivar=reszelős hang :D Csak nem vmi alkesz gentry sherlockot kapunk az arcunkba aki unalmában nyomozgat?! :D

  6. akár az is benne lehet, hogy modern sherlock lesz, azaz napjainkban. Vagy csak tényleg szünet é azér tstarbuck, de a szivar akkor durva Downeytól.

  7. akinek eddig nem tűnt volna fel, ez nem egy jelenet a filmből. a cipő, a nadrág (?) és a szivar mellett erről árulkodik a kávéspohár is.

    “már csak Bondot kéne nekik adni.”

    miért, ne maz övék? ok, hogy van benne amcsi munka, de alapvetően angol. a legutóbbi pl. angol, amcsi és cseh koprodukció volt. vagy csak angol legyen?

  8. Király ez a Downey gyerek! Jobban kedvelem már mint Jhonny Deppet! :)) Nagyon várom ezt a filmet!

  9. Csak nehogy Downey úgy készüljön fel a szerepére mint a Tropic Thunder-ben. Még holtan találnák egy brit ópiumbarlangban.

  10. “Még holtan találnák egy brit ópiumbarlangban.”

    off-spoiler: pedig a Holmes regények egyikében pont egy ilyen helyen kukázza össze Watson… persze nem holtan.

  11. Nézem a képet, mondom, jé Chaplin film. Aztán olvasom a szöveget és meglepődök. Majd meglátjuk.

  12. Ez a két kép a szünetben készült. Volt valami gigszer (már szinte menetrendszerű), ezért le kellett álljanak, addig lazulás volt. Nevetgéltek, stb. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.