Mark “Max Payne” Wahlberg berág

Kicsit furcsa mostanában Wahlberg. Oké, már az betehette sok embernél a kaput, hogy kijelentette az első Payne hír körül, hogy neki van street-cred-je még, azért őt választották. Viszont most meg olyan rosszul bírja a kritikát, hogy öröm nézni. Az alábbi SNL paródián, amiben ő a célpont, nemhogy nem tudott nevetni, hanem még nyilatkozott is a hülye, ezzel égetve magát. És még egyszer mondom, nem az a baj, hogy nem tetszett neki a róla készült paródia, hanem hogy rögtön ilyen nyilatkozatig szaladt.

Someone showed it to me on YouTube. It wasn’t like Tina Fey doing Sarah Palin, that’s for sure. And “Saturday Night Live” hasn’t been funny for a long time.

És akkor most a show részlet. Szerintem elkapták a hanghordozását simán.

human
írta
2008. 10. 14. 15:20
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Mark “Max Payne” Wahlberg berág” bejegyzéshez

  1. A paródia pedig hatalmas, de annyiban igaza van Markynak, hogy SNL egy ideje már nincs a csúcson.

  2. MW jó ideje égeti magát, de a Night Live régóta nem fav, lassan halom sz*rkupac lesz az egész, kár érte.

    Payne movie viszont várós.

  3. Sztem teljesen igaza van, az SNL nem vicces, és bár ezen kicsit mosolyogtam, de semmi köze nincs Wahlberghez(jó fogjuk rá hogy a hanghordozását elkapták, so what?).
    A Studio 60-be ezerszer jobb paródiák voltak(Nic Cage-es pl), pedig annak nem az volt a fő profilja, hogy magákat a paródiákat minőségben hozza.

    Másrészt meg amit mondott az egyáltalán nem kiakadás sztem. Sztem pont az a kiakadás, ami szerte a neten megy ezzel kapcsolatban. A médiában mindig ez megy: vki megfogalmaz egy kritikát a róla készült paródiáról, akkor mindenképp ő a szar arc, akármilyen ötlettelen is maga a paródia.

  4. szerintem jól lehozta a figurát bár nem vágom mi köze volt az állatokhoz és így nem esett le a poén nekem …

    valaki elmagyarázná?

    szal hiába adta jól, szerintem annyira nem volt jó

  5. Hülyén jön le, amikor az áldozata egy paródiának negatívan beszél róla, de sajnos igaza van, annak ellenére, hogy azért a fenti videó nem az SNL topja. :)
    Hanghordozását tényleg eltalálták, de szerintem se vicces.

  6. Valóban nem túl vicces, de ilyenkor a legrosszabb amit tehet a kiparodizált személy, hogy fölkapja a vizet és úgy reagál, mint esetünkben Marky…
    Ha nevetett volna 1et és elüti vmi gyenge poénnal akkor most ő lenne az überjófej srác.

  7. gondoltam leírom én is a véleményem, de már Jamesch leírta egy az egyben egyetértek vele.

  8. Tényleg ha az elején nem mondja hogy Mark Wahlberg, lehet ki se találják kit utánoz. Ha nincs politika, nem véletlenül van az SNL nézettsége a béka segge alatt, mert egyszerűen nem vicces. Most ez Tina Fey – Sarah Palin cucc jó volt, de ettől nem kéne halálba éltetni. Olyan mint itthon a Gálvölgyi, lapos és unalmas, egész ritkán találó poénokkal, amit úgyis belinkeli valami blogger! :)

  9. Hát ez gáz… mármint a kis film… Mark nem is olyan durván akadt ki… multkor is tök szimpi volt mikor NFL networkön beszél kedvenc csapatárol és a Max Payneről is. Mellesleg igaza van a SNL nagyon ritkán talál bele valami jó poénba

  10. nem érzem h sértődött kijelentés lenne ez a részéről. ha vmi zavarhatta, h ha már parodizálják akkor csinálták volna mókásabbra. két dolog tud gázos lenni: a kínos és/vagy a gyenge szar poénok. ez az utóbbi volt – én se lelkesednék.

  11. Én tudok keveset az emberről vagy mi. Mért vicces az, hogy állatokkal beszél. Az SNL meg egy szégyen. (OK a paródia meg tényleg olyan, mint a halottak, vagy jót, vagy semmit).

  12. Bár Samberg jól adja a karakter, a sketch önmagában még nem vicces és abban abszolút igaza van Márknak hogy gyenge egy ideje már az SNL, amire persze lehet védekezni a “persze a piperkőc nem bírja a kritikát” fogással (és amennyi bólogató kutya nézi odaát a “független” médiát lesz is foganatja), de attól még sajnos igaza van és így a kritika kritikája – mint általában – lesz a nevetség tárgya (jobb helyeken).

  13. Én inkább MadTV-t nézek, az sokkal infantilisebb és kevésbé PC, de ez a paródia nekem a Hathaway-es SNL rész csúcspontja volt (és az is marad)…

  14. Kicsit bulváros lett ezúttal a bevezető human. :D

    Sztem nem mondott semmi gázat Wahlberg. Abban meg kajak igaza van , hogy elég gyenge paródia. A hanghordozás nem elég ahhoz , hogy röhögjek rajta, vicc meg nem nagyon volt benne.

  15. rohadtul nem az ember érdekel, hanem a színészi képességei.
    Ha a mozi jó, akkor nem érdekel :D

  16. Nekem éppen elég volt látni, mikor a Happening-ben egy (mű)szobanövénnyel próbál tágra nyílt boci szemekkel kommunikálni. Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
    Azt hiszem végül ez utóbbi opciót választottam. :)

  17. Szerintem jópofa volt ez a “paródia”, annak ellenére hogy tényleg csak annyi benne a poén hogy utánozza a hanghordozását, de szerintem vicces :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.