Max Payne

Ekkora kicseszett nagy ziccert rég láttam. Kicsit szomorúan üldögéltem a film után, mert én mondom nektek, szerintem ott volt benne a potenciál. Egyszerűen csak el kellett volna dönteni, hogy noirosan nyomozni akarnak, vagy egy sötét hangulatú akciófilmet. Hát nem döntötték el, inkább a film első 2/3-ba betették az egyiket, a végére a másikat.

Max Payne kritika

Max Payne családját lelövik, ő pedig még évek múltán is azt a kihűlt nyomot követi loholva. Mivel a sok zsákutca nem fér másfél órába, így a bulldog mentalitásával bizony megüti a jackpotot, csak épp méhek jönnek ki az aprópénz helyett. Ha ez nem érthető, akkor használjunk valami más hasonlatot: belerepül a kaki a ventillátorba. Hullák mindenütt, meg Mona Sax a Paynenek szurkoló csapatban.

Igazából az a filmmel a nagy baj, hogy baszki a játékban ott volt a hangulat, de ott volt a sok akció is. És persze, nem volt igazából bonyolult, de nem is kellett hogy az legyen. Ide sem kellett volna más. Ha nem próbáltak volna nagy drámát írni, akkor legalább mi, akciófilm és játék rajongók éltetnénk, mert a kritikusok akkor is leszólnák. Ehelyett az van, hogy 55 kicseszett perc telik el a nyomozással és addig nuku lassított felvételek, meg nuku rendes lövöldözés. És ez a baj. Mászkálunk az ismerős vagy kikacsintós helyszíneken, a képi világ erősen bejövős, és semmi nem történik, csak felkoncolják Olga Kurylenkot, miután kurvásan viselkedett kicsit.

Igazából rendben, lehetett volna tényleg nyomozós filmet csinálni, de ahhoz meg vékony volt az a forgatókönyv. Na, de hogy pozitívumot is említsek, az utolsó 30 percben beüt a C4, kitör a buli. Onnantól egy korrekt akciófilm tárul a szemünk elé, ami igazából semmiben sem újít, ha a drogos ámokfutás viszonylag érdekes megvalósítását nem tekintjük újításnak, viszont szórakoztató, és látványos. Mondanám, hogy ez megmenti a filmet, de nem lenne igaz.

Stay away from Max Payne, you don’t wanna be near him when judgement day comes. A hitmannél jobb volt, így 5/10 a részemről, de mondom, ez egy kihagyott ziccer, a két szék között a padlóra ülés tipikus esete. (A magyar alcímet pedig nem vállalom ide fel a poszt címébe, az tuti)

human
írta
2008. 10. 30. 23:29
megjelenés
128
hozzászolás


128 hozzászólás a “Max Payne” bejegyzéshez

  1. Én nagyon vártam már ezt a filmet. Kb 5 éve. Életem legnagyobb filmes csalódása. Én nem lennék ennyire kegyes. Mondhatnám azt is hogy felháborítóan sz*r volt.
    Sajnálom…

    Egyébként a gamestaron ha rákerestek Max Payne-re, akkor kidob egy film trélert amit néhány éve készítettek rajongók. Az a gagyi trailer jobban áthadja a max payne feelinget mint ez a gyalázat :(

  2. Szomorúan olvasom az írást, bíztam abban h azért nem kapott jó kritikákat mert nem játszottak a kedves filmesztéták játékkal stb, de akkor úgy tűnik mégsem alaptalan a lehúzás.

  3. baszki én is elszomorodtam :\

    még nem néztem meg, de ha igy itt is le van huzva.. akkor durván egy világ dőlt most össze bennem .. nagyon vártam .. nha majd köv héten .. pendulum koncert után

  4. jaja, én is egy max payne muvit ültem le megnézni, de valami teljesen mást kaptam… talán ha nem max payne muvi lett volna, még tetszik is, de így…

  5. A hangulat szerintem rendben volt, kellőképpen sötét (a Roscoe Street-i megálló viszi nálam a leghangulatosabb helyszín címét). De, (és ez egy nagy de) túl sok kavarás volt a sztorival és persze a legnagyobb gond: semmi lényegi akció. Voltak remek momentumok, Marky Mark is nagyon jól elvitte a szerepet, de bőven többet vártam és többnek is kellett volna lennie. Kár érte, az 5/10 nálam is áll.

    Csak így, lábjegyzetben: a credits után tényleg volt egy plusz jelenet? Tudjátok, mint az Ironmanben.

  6. Hát, akkor majd DVD-n kölcsönzős-megnézős lesz asszem. 5 vagy 6 pont már olyan mindegy lenne. Ennek kicseszett nagyot kellett volna durranni, amolyan TDK-t megközelítően.

    Ok Mark, say Hi to your mother for me!

    Kár…

  7. Na mégis elmetem ma. Lehet egy teremben ültünk sokan. :D Negyed 7 es előadásra ültem be a Westend 14es termébe azon nem titkolt vággyal, hogy a barátnőmnek a HSM3 után megmutatom, hogy hogyan is kell jó filmet választani.

    Hát nem mondhatom, hogy telkes elégedetstséggel mondtam a bnőmnek a végén, hogy: “Ugye megmondtam, hogy nekem kell filmet válkasztani.” Persze, hogy védtem a mundér becsületét.

    A filmmel túl nagy probléma nincsen, de nem is vitte le a plafont a fejem felül,l amit előzetesen nagyon vártam tőle.

    Tudom lerágott csont, de a szinkron most se tetszett. Az orosz nő beszédét utánozni kívánó magyar női szinkronhang jobban hasonlított egy Sátoraljaújhelyi roma kofa hanglejtésére, mintsem egy orosz maffiózóéra…

    Az utolsó 30 perc képi világa és akció-dússága viszont odabaszott nálam, és humannal ellentétben nálam kicsit megmentette a filmet. Lehet, azért mert a játékot nem toltam sosem. Tudom: Blame on me! :D

    5/10 lett volna , de az utolsó 30 perc megtolta 1 ponttal és bár eddig nem említettem, valahogy tetszett benne a zene, és ez megér még fél pontot. Tehát:

    6.5/10

  8. Hú mennyi elgépelés… Na mind1. Betudom annak hogy nem tudok gépelni és hogy késő van. :D

  9. Human azt hittem nem játszottál vele. (felkaptad a vizet mikor kérdeztem, hogy az angyalok a drogtól vannak?)
    És a drogtól vannak?

  10. A szinkrontól félve ezért nézem majd (holnap) ma feliratosan, addigis az írás nem hagyom hogy elvegye a kedvem.

  11. nemtudom de pörgős akciójátékból miért olyan filmet csinálnak amiben 3 akciójelenet van, és mindegyik max. 10 perces?

  12. Trib: persze, hogy attól vannak, ahogy már 102103041401410szer kibeszéltük, és azon kaptam fel a vizet valszeg, hogy vissza sem kerestél rá. De mindegy, hagyjuk ezt már itt.

  13. Igazából nálam is öt pontos a film, de én nem is láttam a potenciált benne. Teljesen rossz volt az egész koncepció. A történet érthetetlen volt (én végigjátszottam 2x nekem nem). Mila Kunis szerintem rossz választás volt. Az ismerős helyszínek miatt csak a szívem fájt, mert nem azt adták amit vártam. A klubban ahonnan nem lehet ki jutni élve 4őr + Lupino? WTF?! A zene húzta fel 5ösre, az tetszett. A szinkron rossz volt? Legalább MOMban láttam.
    u.i.: Másnak is feltűntek a painkillerek az asztalon az irodaházban? Az hangulatos volt

  14. nekem a narralas hianyzott nagyon, az elejen meg orultem is, hogy ez igy franko lesz, de aztan teljesen eltuntek :(

    a max payne feeling kb felet az a komor mely narratori hang adja a jatekokban

  15. Mindössze annyit szerettem volna, hogy leülök a moziba(!!!), és újra átélem a játéknak azt az egyedi hangulatát, ami miatt filmre is vitték. Nem lett volna bonyolult dolog lemásolni a játékot, másolás közben úgyis jöttek volna ötletek amiktől egyedi lett volna. De jönnek itt halálmadarak… meg -engem legalábbis- felspanoltak a végén, amikor a főgeci várta a helikoptert, hogy na végre azért a filmet a játéknak tisztelegve fejezik be, de nem, a helikopter otthon maradt, és inkább Ödönke játszott vele, vagy nem tudom. Mekkora jó lett volna már a fájdalomcsillapítókon élő, eredetileg becsületes, és szerethető, de ma már sajnálatra méltó negatív hős-nyomozó, akit a világon csak egy dolog hajt, meg a durva szövegekkel végignarrált sötét képsorok?
    És Mark Wahlberg sem volt elég jó! A végén a homlokráncai már kifejezetten idegesítettek, mert nem volt mögöttük tartalom. El lehetett volna játszani a történetet egy az egybe! -bemegy egy ribancházba, romlottság érződik mindenhol, keresi a nyomokat, talál egy halott embert, közbe szól a tv, hogy kint irdatlan ítéletidő, mindenki maradjon otthon… felrobbantják a lakását, és beszól egy ilyet: home is where your heart is…stb… nagyon sok mindent ki lehetett volna hozni belőle.
    Én azt mondom: John Moore az új Uwe Boll! :(

  16. Eleg csunya csalodas, 3,5/10.
    100 perc sztem keves egy ilyen storyhoz. Csinaltak volna belole mondjuk 2,5 oraban egy rendes filmet akkor azt mondom. Elkezdodik, mire beindulna addigra credits. Hat koszi en nem ilyen biciklit akartam.

  17. Hát, bazz. Filóztam, nekem megér-e ez a szar 5/10-et, s arra jutottam, hogy nem. A koncepció szerintem sem támadhatatlan, de kétséget kizáróan sokkalta jobbat is ki lehetett volna hozni belőle. A hangulat még csak-csak rendben (bár az entroitásbéli narratációhiány nem volt jó ötlet), viszont ez a herélt, akciómentes montázs szomorú emlékeket hagyott bennem. Hitmannél nem rosszabb, de jobbnak sem mondanám. Az se ért 3/10-nél többet.

  18. A hópelyhek és ez meg az némi MaxPayne hangulatot adott, de még így is nagyon gyengécske ez a film. A szinkront én nem szoktam szidni, de most sztem (is) kínosra sikeredett. Piros pont a piros ruhás jövő Bond-lányé… teccik a hölgyike. Vele 2 hét múlva ugyanitt, egy jobb filmben :)

    4/10

  19. Ja és a magyar cím: egyszemélyes háború, tökéletesen illik a filmhez. Nagyon jól kifejezi, mennyire silány 1 film.

  20. Hát… nem éppen ilyen értékelésekre számítottam, nagyon vártam ezt a filmet én is. Nem is tudom, hogy így megéri e elmenni moziba, vagy várjam ki inkább a dvd-t.

  21. Najóvan, bicsiz.
    Látom, mindenki utálta, úgyhogy hétvégén majd fogom, lecsapatok a momba, citromot dugok a seggembe és ha csikorgó fogakkal is, de szeretni fogom a filmet.
    Jön majd a pozitív kritika. Meglássátok.
    Písz, áut.

  22. “Jön majd a pozitív kritika. Meglássátok.” – Nem hiszem. Egyetértvén az előttem szólókkal, ez a film nem méltó a Max P-kultuszhoz. Egy szánalmasan szarul összerakott, lényeges karaktereket mellőző plenír.
    Jóindulattal, 5/10.

  23. Most teljesen egyetértek Human kritikájával. Egy kicsivel régebben néztem meg (csaltam egy picit:P), de pontosan ugyanezt éreztem. Az első egy óra (majdnem centire pontosan, megnéztem mennyi telt el) nem kicsit unalmas, majd az utolsó fél óra söpör egy nagyot, aztán vége.
    Jó, nem ragaszkodik a játék történetéhez, rendben, legyen így (a karakterek legtöbbje is csak nevet kapott ajándékba a game-ból), de akkor tegyenek valami olyant az asztalra, hogy az ember összeszorított seggel bámulja, és felejtse el, mennyivel jobb volt éjszakába nyúlóan nyomozni, és bizony rosszfiúkat lődözni a monitor előtt. Ezt nem tudták eltüntetni, az a kevés kikacsintás, amit benne hagytak az meg… Szóval se a játéknak nem felelt meg, sem annak, hogy egy korrekt akciófilmként leoltsa az ember agyában a lámpát. Szerintem.
    Ez így viszont egy kicsit sz*ul esett no…

  24. Na most engem is bizonytalanná tettél a mozibamenést illetően: én nem végig, csak játszottam ismerősöknél a játékkal – nagyon tetszett, a sztorit nem ismerem percre pontosan, csak a hangulatra emlékszem… – lehet, hogy nekem akkor be fog jönni?

  25. Én 6-ot adnék rá. Valamint azt mondanám, hogy a forgatókönyv és annak írója volt a ludas, mert amúgy képileg, zeneileg, vágásügyileg kifejezetten jó volt a film, színészileg pedig egész jó (persze akkora nagy alakítások nem voltak benne :)).

  26. Na most hogy megvartam par kommentet. Hat igen, minimum 2 oras filmet jobban el tudtam volna viselni. Az elejen tul sok a nyomozas… nem azt mondom hogy egy agyatlan filmet kellett volna csinalni, de elegge egyertelmu volt az elejen mar sok minden, nem spoilerezek. A hoeses hangulata teljesen ott volt, de igazabol en is csak a vegen ereztem a Payne feelinget. Nem pontozok, mert azzal nem tudom magam kifejezni, egyszeruen csak annyi hogy a filmben tenyleg ott volt a lehetoseg csak nem hasznaltak ki elegge (sajnos).
    Ja a szinkron ismet nem vitte a palmat, foleg Olga neni…

  27. szomorú vagyok :(
    miért kell minden névből tescos minőségű filmet gyártani? miért nem képesek odafigyelni arra amit művelnek, nem több pénz kéne szerintem, hanem odafigyelés. én is szeretni akarnám ezt a filmet, és megakartam moziba nézni de félek így kénytelen leszek kihagyni

  28. Lehet, hogy jobb lett volna, ha Uwe Boll MESTER rendezi? :)

    human: A magyar alcímet nyugodtan leírhattad volna… Vannak azért még olyanok, akik nem tudják, hogy ki az a Max Payne.

  29. Mondjuk már a trailerek alapján érezni lehetett hogy gyenge lesz és semmit nem fog visszaadni az eredeti játék feelingjéből, de amikor akkor mondtam akkor persze le lettem oltva. Persze én is nagyon sajnálom, mer bírtam a max payne-t, és azért örültem volna egy jó filmnek.

  30. Hát kár érte:( Bíztam benne, hogy The Brick féle noir film lesz… Azért jövö héten beülünk rá a haverokkal, mert Mark Wahlberg, mert Mila Kunis és föleg mert Max Payne. Legalább alacsonyak lesznek az elvárásaim:)

    To aki látta: Imdb-n olvastam, hogy az eddigi legjobb játékadaptáció – tényleg?

  31. “To aki látta: Imdb-n olvastam, hogy az eddigi legjobb játékadaptáció – tényleg?”

    van, aki szerint, de ez nagyon szubjektív.

  32. “”Jön majd a pozitív kritika. Meglássátok.” – Nem hiszem. Egyetértvén az előttem szólókkal, ez a film nem méltó a Max P-kultuszhoz.”

    hidd el, nincs olyan film, aminek ne lenne rajongója. jönnek majd a pozitív vélemények is, elhiheted. még én is bízom, hogy bejön, bár a játékot sosem láttam:)

  33. Hát akkor mégse lett olyan, mint vártam. Na de ettől még nem hagyom ki, megnézem, azért egyszer megéri, nem?

  34. A legjobb játékadaptáció a Postal. Ez meg egy rakás szar, Lupino jelenetei valami borzalmasak, plusz akárhogy nyúltak bele az eredeti sztoriba, csak elbasztak valamit.

    Credits utáni jelenetre maradtál?

  35. Én hatalmas fan vagyok, elismerem ezredolyan jó lett mint a játék, de számomra így lett 2008 legjobb filmje… Ez azért mindent elmond Sam Lake zsenijéről…

    Érdkes elsőre nekem se tetszett, de másodjára már igen élvezetes volt… Furcsa volt, nem pont azt kaptam amit a játéktól, de ettől még szerintem jó film volt!

  36. Nekem se tetszett de ezta napokba írtam. a Hitman jobban adta a játék hangulatát számomra, több volt benne az akció is.
    Mark szinészi teljesítménye egyelő a 0-val , a film többnyire unalmas és kiszámítható egyedüla látvány lenne jó de hát sz is olcsó volt . nálam ez a film erősen felejtős volt

  37. Igazából ez a film tényleg csakis úgy poén szerintem, ha az ember már ismeri a világot amihez kötnie kell. A helyszínek, a monoton sivár hangulat mindenképp a játékot idézi nem is rosszul. Talán az az egy nyomora van neki, hogy túlságosan is arra épített, hogy van egy bázisa, aki a múlt héten nyomta végig a játékot. Holott az már 7-8éves.
    A lassított jelenetek iszonyatosan részletesek, meg az elszállós rész is a végén nagyon meg van csinálva. Bízom benne, hogy nekifutnak még egy résznek és írnak egy rendes forgatókönyvet, mert igazából tényleg a story felépítése és az hogy egy szálon fut a cselekmény, az ami manapság már kevés a nézőknek. A hitmannél ezt teljesen jól megoldották, hogy ment a háttérben az orosz biznisz, mégha ki sem fejtettték, a néző tudta hogy valami történik.
    A vágáso nagyon jó, és a metrós jelenet is hibátlan, főleg ahogy elindul játék nézetből.

    Nálam 7/10, mert tudom, hogy a Trailer miatt vártam túl sokat. Továbbra is fent tartom hogy az egyik legjobb előzetes amit valaha csináltak ilyen filmhez.

  38. “belerepül a kaki a ventillátorba”
    Ez a hasonlat tényleg érthetőbb…grat :D
    A filmet még nem láttam,de valószínűleg ezek ellenére megnézem mert anno végig toltam mindkét játékot.A trailer alapján pedig “nagy” reményt fűztem hozzá,mert valóban kilehetett volna hozni valamit ebből a Max Payne-es világból,hangulatból.Nade mind1 ami történt mgetörtént,ettől függetlenül lehet,hogy lesz folytatás,és az talán jobban fog sikerülni.Erről tudsz valamit Human?

  39. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy össze-vissza megvágták a filmet mert nem fért bele a PG13-ba. Talán a vágás miatt lehet ennyire rossznak? Nekem azért bejött, nem tökéletes, de éreztem rajta a lehetőséget…

  40. “Mondjuk már a trailerek alapján érezni lehetett hogy gyenge lesz és semmit nem fog visszaadni az eredeti játék feelingjéből”
    Akkor te valami más trailereket nézhettél, a Hitman bemutatóival ellentétben a Paynenek jók voltak a videói.

  41. tomee: nem láttam választ, úgyhogy leírom: igen, van pluszjelenet, de annak sincs semmivel több értelme és/vagy hangulata, mint a filmnek.

    És Titanworld meglátásával nagyon egyetértek: (SPOILER ALERT!) felspannolják a rajongót a végén a tetőn a helikopterleszállópályával, már dörzsöli a kezét, és várja az ütős zárójelenetet, erre az utolsó pillanatban jól elbénázzák…

  42. Mégis mit vártatok? Úgy tűnik, hogy nem lehet megtörni a rossz filmadaptációk sorozatát. Szomorú.

  43. üdv

    bocsi, de az emberek javarésze mindig várja a szgépes adaptációkat, amik 99% mind szarok
    ez a max payne is ezen az oldalon agyon volt reklámozva akárcsak a hitman… erreföl mindkettő szar
    meglestem mindkettőt ennek ellenére én is

    De azt nem értem mit vártok ezektől a filmektől? előre borítékolható volt, hogy gyenge lesz…

  44. Nah.. megnéztem én is… elbuktam 2 órát az életemből… extra ratyi volt… 4/10 (ha nem lennék Max Payne gém fan, akkor lehetne akár 5 pont is) :)

  45. Hát ettől még ugyanúgy megnézem. Maximum nem akkora elvárásokkal ülök be rá. De mindenképpen látnom kell.

  46. Gyerekek,lehet hogy a levegoben van valami,vagy a napsutes teszi odakint,esetleg annyi rosszat olvastam mar rola,hogy sokkal rosszabbra szamitottam,de a lenyeg : en adok ra 7/10. Tobbszor vegigtoltam mindket reszet a jateknak,az bitang volt,meg kell hagyni. Viszont amikor a Roscoe street-en setal Max,vagy a hoeses flashek,a vegen a lassitott felvetelen repkedo golyok mindenfele,meg meg egy csomo aprosag…nekem hozta a jatek feelinget. Messze alulmaradt a varakozasoknak,de en tartom a 7/10. :)
    Peace

  47. 2/10 úgy, hogy a játékkal elig játszottam. ha még ismerném is igazán a game-t, akkor lehet, hogy 0 pont lenne???

  48. @BLaCkMoRe: “azért egyszer megéri, nem?”

    Ha arra gondolsz, hogy otthon, DVD-n, pár doboz sör mellett, akkor igen. Ha mozis vonatkozásra, akkor, szerintem hagyd ki.

    3/10, pedig szeretne akartam.

  49. hi!
    én holnap nézem, de eléggé elszomorít amit itt olvasok.
    viszont! nem lehet hogy azért tűnik ilyen laposnak az első egy óra mert ott vágták meg a legjobban?
    tudjátok…valahol olvastam hogy jobban meg kellett vágniuk hogy megkapják a PG13..

  50. mondjuk ezt mondta a rendező: “we got the (PG13) rating without any major changes at all”.. hmmm pedig sokszor a “minor” finomságok tesznek frankóvá egy filmet

  51. Hát emberek ez iszonyatosan rosszra sikeredett! A szinkron meg egy fillért sem ért szerintem. A gagyi orosz akcentustól röhögnöm kellett! A játékot imádtam de ez borzasztó! Talán majd egyszer dvdn megnézem eredeti nyelven. Tényleg csak 5/10. :(

  52. A DVD kiadás egy “játékosoknak való” verzióval érkezik Amerikában, remélem minket se hagynak ki…

  53. hát ez gyengére sikerült, igaz nekem a trailerek se keltették fel annyira a figyelmem…Amit nagyon a hiányoltam azok a “vetődéses bullettime” effektek…A story kiszámítható, emiatt a nyomozós rész is unalmas lett…6/10 a vége miatt ami valamennyire kárpotólt…

  54. Én is használtam az iszonyatosan szót de most hogy így mondjátok ez a szó erős rá! Simán semmilyen volt a film. Iszonyatos az a Kis vuk volt! :) Annál ez tényleg jobb!

  55. hát én nem ismertem a játékot, de mint film borzasztóan rossz volt. unatkozós volt nagyon.

  56. [SPOILER!!!!]

    Creditslista utáni jelenet:
    Max egy söröző szerűségbe megy be, rendel egy sört, és a kocsmáros mutatja, hogy már várják. Mona ül egy asztalnál. Leül mellé, és Mona megmutat egy újságot:
    “Az Aesir részvényei emelkednek” – áll a főcímben, egy Nicole Horne fotó felett.

    Gyengébbek kedvéért lehet számítani a második részre.

  57. Na megnéztem egyik haverral énis, ki lehetett volna hozni belőle többet az biztos… haverom meg is jegyezte a 45. perc környékén, hogy a Mamma miában több lövöldözés volt, mint ebben :D

  58. Most néztem meg, nos igen, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, de mintha a forgatókönyv írásakor se nagyon tudták volna, hogy mit is akarnak.

  59. A film azért lett olyan silány és szinte akciómentes, mert csak 35 millióba került. Ez kurva kevés odaát a filmgyárakban, a merengős-drámai filmek kerülnek ennyibe…
    Nincs az a rendező, aki Hoolywoodban ilyen kevés lóvéból akciódús és látványos filmet tudna összerakni. Ezt a filmet a producerek baszták el, mert nem öltek bele több pénzt.
    A játékhoz méltó akciójelentekhez min. 70-80 milla kellett volna, ez van :(.
    Ennyi pénzből örüljünk, hogy egyáltalán elkészült és hogy egyáltalán van benne akció….

    6/10

  60. “csak 35 millióba került. Ez kurva kevés odaát a filmgyárakban, a merengős-drámai filmek kerülnek ennyibe…
    Nincs az a rendező, aki Hoolywoodban ilyen kevés lóvéból akciódús és látványos filmet tudna összerakni.”

    öö, akkor most nézd újra a running scaredet pl (15 millióból készült.)

    És amúgy látszott, hogy megy nekik, mert amikor volt akció az sztem stimmelt. Ez egyáltalán nem a zsén múlott, talán a helikopteres jelenet kivételével, mer tazt amiatt hagyhatták ki.

  61. Na megnéztem. Nem volt rossz film igazából, csak az ember tényleg végig érzi, hogy az egész mennyivel több is lehetne. Egyrészt iszonyú rövid /nem mértem de szerintem alulrók üti a 90 percet/. Lehetett volna hosszabb, akkor belefért volna még pár akció meg egy kicsivel több sztori. Mert voltak benne zseniális dolgok. A képi világ csillagos ötös, arra azt mondom, hogy igen ez Max Payne. Meg volt pár nagyon jól sikerült jelenet is. Például a visszaemlékezős résznél amikor a végén a kamera körbefordul Max körül és közben a múlt világosabb színeiből átvált a jelen szükréjébe az nagyon bejött. Az akciók se voltak rosszak, csak nagyon rosszul voltak elosztva, hogy mindent a végébe zsúfoltak. Igazából olyan érzésem volt, hogy éppen csak elkezdődött a film és már vége is lett. Mert ennyi felvezetés az kellett végülis csak a többi volt kevés. Ezért bízom egy esetleges második részben, ott már mehetne a durvulás is.

  62. a film egyébként valóban nagyon gyenge lett, erős 3/10.

    “nagyon jól sikerült jelenet is. Például a visszaemlékezős résznél amikor a végén a kamera körbefordul Max körül és közben a múlt világosabb színeiből átvált a jelen szükréjébe az nagyon bejött.”

    huhh, én pont ezen pislogtam, hogy mennyire gáz, mert annyira egyértelmű volt, hogy erre utaznak, tipikusan klisés volt.

    “a többi volt kevés. Ezért bízom egy esetleges második részben, ott már mehetne a durvulás is.”

    á, sajnos szinte esélytelen. a bukás + a gyenge kritika nem fogja wahlberget rávenni a folytatásra, még ha akad stúdió, akit érdekelne is.

  63. Azért pár mondat elég vicces volt :)

    -Még ne!

    -Jé mennyi hó!

    Amugy gondolom az eredetiben nem azt mondtak, hogy a Vikingek a menyorszagba akarnak jutni, hanem a Valhallaba.

  64. “huhh, én pont ezen pislogtam, hogy mennyire gáz, mert annyira egyértelmű volt, hogy erre utaznak, tipikusan klisés volt.”

    Persze, hogy klisés volt. De attól még jól nézett ki. :)

    “á, sajnos szinte esélytelen. a bukás + a gyenge kritika nem fogja wahlberget rávenni a folytatásra, még ha akad stúdió, akit érdekelne is.”

    Álmodozni mindig szabad. :)

  65. Vicces a zsére hivatkozni, amikor az uccsó igazán jó amerikai akciófilm az Utolsó Cserkész volt. Azóta max közepeseket hoztak össze arrafelé.

  66. ok, a szinkron fos, a dirr-durr kicsit kevés, a flash-back kicsit sok, de azért nem olyan rossz ez a film, szerintem a narkós-flash is ütött, szval én a kritikák alapján szarabbra számítottam, szerintem megér egy péntek estét.

  67. Human, a Running scared kőkemény krimi és nem akciófilm, a filmen látszott is, hogy fillérekből készült… de ettől még nekem bejött az a film

  68. Egyfelől nézhető film. Másfelől k. lehangoló, h ott volt benne a lehetőség, de elbaszták.
    Az elején a narráció k. jó, ilyen szövegek kellettek volna bele végig, a játék alaphangulatát is az adta meg.
    Ehelyett azoktól a hülyeségektől, amit lenyomtak néha, a falra másztam.
    A helyszínek jók, a karakterek tűrhetőek, a szövegek szarok, a sztori gáz, az adaptáció szintén szar, az akció szintén halovány.

    Miért??? Miért??? Miért???
    és: Miért???

  69. Eleinte 10/10 aztán lesz belőle 8/10 majd 6/10 és a vége megint 10/10, szóval összvisz 8/10. Wahlberggel semmi baj nem volt hozta a formáját. Neki 10/10 :)

  70. Véleményem szerint a Hitman sokkal szórakoztatóbb lett mint a Max Payne. Ott igazából sosem unatkozott a nagyérdemű, de itt.. túlságosan elnyújtották az elejét sajnos.
    1 észrevétel az oldallal kapcsolatban. Human nem lehetne azt csinálni, amikor kipostolsz 1 kritikát csak a cimet rakod ki és 1 tovább linket, szerintem sokan vannak akik nem szeretnék elolvasni a kritikát mielőtt megnézik a filmet. Max utána:)
    hitman 10/7
    Max Payne 10/5

  71. Na ezt figyeljétek (OLYAN ÜGYESEN SPOILEREZTEM JELÖLÉS NÉLKÜL, LÁTTÁTOK? HUMANNAK KELL IDEÍRNI MSOT NAGYBETŰVEL A FIGYELMEZTETÉST):

    A magány csak keserűséget szül és erőszakot. Max Payne (Mark Wahlberg) nem hitte volna, hogy a saját bőrén kell megtapasztalnia ezt. Jó zsaru volt, aki boldogan él a felesége és kislánya mellett. A családját azonban meggyilkolták. A tettesek egy új kábítószer hatása alatt álltak, és mostantól Maxnek csak egy célja van. Megtalálni a drog forrását.
    A dealerek közé áll, és a drogmaffia tagja lesz. A félhomályban él, a sötétet keresi, és egyetlen célja marad: a bosszú. Egyre mélyebbre jut, egyre borzasztóbb bűnök nyomára talál. Egykori társai és új szövetségesei is ellene fordulnak. Ő azonban mindenre hajlandó és nagyon sok mindenre képes az igazságért: pedig már alig emlékszik rá, hogy mi is az.

    Ha ez tényleg így van, akkor alig van köze a játékhoz, ott a Max főnöke volt a hunyó. Az asszony meg rájött valamire, ha jól emlékszem.
    Ahogy olvasom nincs benne valami sok vetődős bulett time eksön. Én még nem láttam, ha jól tudom Kaposváron még nincs. Egyébként én Max Paynenel nagyon elfogult vagyok, mert szerintem utóbbi idők egyik legjobb, és leghangulatosabb TPS játéka, mivel a Megtorló előtt készült(mármint a gamma), a sztori is bejött.

  72. 8/10. Nálam persze.

    Nem leutánozták a játékot, hanem megfilmesítették. És nem csinálták rosszul. Én személy szerint az első részt 3szor, a másodikat 4szer vittem végig, és így mondom nyogott szívvel hogy teljesen rendben volt. Nem lett egy ultrabrutál film, de hozta amit kellet. Marky fiú meg hozta a kötelezőt, örülök hogy őt választották, de Mona szerepére jobban illet volna akkor is Olga :D .

  73. Énis többször végigvittem mindkét rész és szerintem se lett rossz, nem adhattak tükröt a játékról mert akkor kb egy Rambo 5-öt láthattunk volna, rendben volt teljesen. 10/8

  74. nekem csalódás volt nagyon… alig 2-3 igazi akció ami talán idézi a játék hangulatát, “bulletin tájm eksön”.
    a helyszineket viszont nagyon eltalálták, sajnálom hogy a sztori ilyen gyengére sikeredett…
    “a mártixban több max payne volt” XD
    áááh ekkorát csalódni… pedig megcsinálhatták volna….

  75. Készül egy underground Max Payne is…
    Kisköltségvetésű, de elég profi feldolgozásnak igérkezik, ingyenesen letölthető lesz majd ha elkészül.

  76. Chad85
    “Nem leutánozták a játékot, hanem megfilmesítették.”
    Nándi
    “Nem adhattak tükröt a játékról”

    És ahányszor végigvittétek el is olvastátok a képregényeket?

    Tegnap néztük meg kedvesemmel, csalódott voltam/voltunk a film alatt is végig.
    Egy dolog, h. nem a játékot kell egy az egyben filmre vinni mint egy tükör. De könyörgök, ne legyen már eltérés! Olga? WTF ez a név meg ez az orosz beütés? Vlad volt orosz baszki, és ő hol van a filmből? Ragnarock? Mi a gyíkság volt az, semmi hasonlóság. Beadta magának a V-t Max, hol adja be magának a játékban? – Mikor megkapja akkor beadják neki. Egyáltalán V-nek nem is hívták. A végén mi az a gagyi leszámolás a helikopterleszállónál? Ugyan már. Winterson is hiányzott? Bravura meg, kb mintha vmi társszereplő lenne.
    Hűű, még írhatnám. az ELTÉRÉSeket, nem a hasonlóságokat.. sajnos
    Ami jó volt: a képi világ, (persze a helyszínek nem nagyon hasonlítottak de mind1) A hó is jó volt, már ahol (a teljes felülnézetes képen, asszem mikor volt egy ilyen kép a városról, vicces volt, ott mintha sütne a nap és esne a hó, de a házak nem havasak)
    Ha a filmből percenként csinálnának egy fényképet, és abból egy albumot, akkor azt lapozgatva jobban átjött volna minden. De így… Áhh :D
    A szinkronnal annyi bajom nem volt, csak az, hogy DVD-n jobban örültem volna neki, és moziban feliratosra vágytam volna.

  77. “(A magyar alcímet pedig nem vállalom ide fel a poszt címébe, az tuti)”

    Erről meg megint csak annyit, amit már írtam az előző ilyen témához is. Ez így konkrétan szó szerint UGYANÍGY benne volt a játékban.

    Mielőtt valaki megkérdezné, kb 5-5ször toltam/tuk ki.

  78. Valaki légyszi mondja meg, hogy miben más az a “helikopteres” jelenet, amit annyira hiányoltok a film végéről. Csak az olyan műveletleneknek , akik kihagyták a játékot. :D

  79. SPOILER

    ott beszáll valaki a helikopterbe, és egy bazi oszlopot döntünk a gépre miután átvágtuk magunkat egy osztagnyi testőrön. Ebből lett egy lövés.

  80. Ejj hajj…
    Olyan 6,5/10 részemről az értékelés. Voltak nagyon nagyon jó pillanatai, a kezdés remek volt, és ez az egyszerűsített befejezés is valahogy jobban ilett nekem a filmhez, mintsem a játékból emelték volna át a végét. Persze gondolom pénzügyi okok is közbeszóltak, azért lett a vége ilyen. Jó film volt, csak ahogy Human is írta, sokkal jobb is lehetett volna. Nem baj, az eddig olvasott kritiák és értékelések a béka segge alá vitték a várakozásom, így azért élmény volt.

  81. Ez a film egy szégyen volt.
    Meg komolyan mi volt az az 1 db bullet time? hagyjuk már, főleg h a játékban nem is tudott hátrafelé lőni, de ezek még a kisebb dolgok, a sztorit teljesen kiherélték h a hálívudí elvárásoknak megfeleljen. csak kényszerből ültem be moziba pedig nem akartam….

  82. Megnéztem, és igazatok van. Amúgy nem moziban néztem, hanem otthon, mind1, lényeg, hogy elég gáz lett, de én még megadnám rá a hat pontot. De nem fogom, ugyanazért, mint mindenki. A vége meg télleg elcseszték. Ha benne volt Nicole Horne, aki a játékba a főellen, miért nem őt nyírta ki? Én is egyből erre gondoltam, hogy második rész lesz ebből…
    Na majd meglátjuk.

    5.5/10

  83. Én is szeretném ha folytatnák, de félő nem fogják a negatív fogadtatás miatt. A Godzillának is úgy lett vége hogy akár folytathatnák, de aztán abból sem lett semmi. De van erre még több példa is.

  84. Az a helyzet, hogy a mai filmeket a képi világra építik, számítógépes trükkök, látvány , és közben megfeledkeznek a lényegi mondanivalóról, a kitűnő párbeszédekről, vagy humorról, ami egy rosszabb képi világú filmmel is nagyobbat ütne. Egyetlen dolog, ami értékelhető az a néhány jól megcsinált operatőri beállítás. Egyébként nem lehet nagyon drága költségvetésű film…amitől persze nem feltétlenül kellene rossznak lennie. Csak hát végig egymásra dobálták a sablonos jeleneteket, Mark komor nézése pedig nem elég ahhoz, hogy magával ragadja a nézőt. Vártam volna valami lényegi mondanivalót, de hát nem volt.
    Ha nem lett volna a játék rajongótábora, sztem eladni se tudnák ezt a filmet. Nagyjából semmivel se többet tudok meg a filmből, mint a trailerből.
    Nagyon sajnálom, hogy manapság nem tudnak olyan filmet csinálni, amit többször is meg lehet nézni, esetleg még évek múltán is. Ez is csak egyszer nézhető…

  85. Azon nevettem, hogy szegény Olga Kurylenkot már a Hitman-ben sem akarták elkapni, pedig szerintem ott is meggyőzően ajánlotta magát, remélem Bond majd elkapja.

    Amúgy a kritika jó lett. Ezt tényleg kihagyták!

  86. Én csak azt nem értem, hogy miért Mark Wahlberg kellet erre a szerepre ? Ott van ezernyi színész (nem csak a legjobbakra gondolok) aki jobban illene erre a szerepre. :S

  87. egy kezemen megtudom számolni hány percet játszottam a Max Payne-nel, viszont nagyon vártam a filmet, Mark miatt is. iszonyatosat csalódtam. mondanám, hogy Sucre jelenléte feldobott, de valahogy még sem. én érzem magam kellemetlenül, hogy így eltolták.

  88. megnéztem, nekem bejött. nem azt mondom, hogy zseniális a film, vagy hogy hozta azt a szintet, amit a hype alapján vártam, de egynek bőven elment.

    abban látom a problémát, hogy az emberek azt várják a filmtől, amit a játék nyújtott, pörgős akciók, folyamatos gyilkolászás, átkövte filmnoir-os, képregényes jelenetsorokal, amik a történetet mesélik el. ezt filmben előadni nehéz, ha nem lehetetlen. szerintem ezt ők úgy oldották meg, hogy a film egy része a sztori elmesélése, a többi meg az akció. hogy az egyensúlyt nem találták el, az majdnem biztos, mindettől függetlenül nem rossz. adok rá 6/10-et. lehetett volna jobb, de a poszt olvasása nyomá szarabbra számítottam.

  89. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de látom, hogy sokaknak nem tetszett a film! Kinek ezért, kinek azért, valószínűleg (a játék miatt pláne) mindenki valami oltári nagy durranást várt! Nem lett az, de ettől még jó film! Nem volt benne elég akció? És akkor? El kell fogadni, hogy nem csak világsikereket készítenek a világban! (Pedig ez volt a céljuk, tudom.)
    Ha a saját szemszögemből nézem a filmet, pozitívumként említhetem, a képi világot, a jó színészgárdát (Luda kellemes csalódás, “annoRobin” meghízott, de pont annyit adott, amennyi még jólesett, Mark – na hát Őt egyre jobban kedvelem, Sucre pedig akárhol feltűnhet, széles vigyor!) a zenét és a hangulatát. Jó jó, nem volt egy egetverő forgatókönyv, és tény, hogy én arra számítottam, hogy misztikusabb története lesz, de akkor is… Nem bántam meg, hogy megnézzem, de 4x (The Dark Knight-mintára) nem fogom megnézni a moziban!
    Aki pedig nem látta és a hozzászólások miatt nem is akarja megnézni, annak ajánlani tudom, hogy nézze meg, mert csak így tud igazi véleményt alkotni róla!
    Ui.: Daphne 15 másodperces feltűnése plusz 1 pont! :)

  90. Sokaknak nem tetszett, nekem nagyon. Pedig nem is akartam elmenni, annyi rosszat hallottam a filmről, de (hála a jó égnek) meggondoltam magam. Minden egyes része tetszett ( a fájdalomcsillapítózást hiányoltam kicsit, de a megfelelő helyeken odagondoltam).
    Max Payne nem egy szuperhős, ő nem Neo (a játékban igen), csupán egy zsaru, aki keresi szerettei gyilkosát. Én elmerültem a nyomozós részben és élveztem az akciót.
    Én egy remek filmélménnyel lettem gazdagabb.

  91. Csatlakozom az utolsó hozzászólókhoz: nekem is tetszett. Nem pont azt nyújtotta, amit vártam, a játéktól is eltért rendesen, de voltak jelenetek, ahol tökéletesen visszajött a Max Payne-érzés, és olyankor ütött. Wahlberggel nem nyúltak mellé, azt pedig el kell fogadnunk, hogy nem csak a rajongótábornak készítették a filmet.

  92. Szerintem 10/10!!!! Most hogyha jobban belegondoltok,akkor kit érdekelt volna a film,hogyha ugyanazt nyomják le,mint a játékban.. ha így lett volna,akkor csak a “fanatikusok” nézik meg,vagy akkor egyszerűbb lenne otthon belökni a CD-t,és végigjátszani!Egy olyan,aki csak szombat esti akciós kikapcsolódásra vágyik,annak tökéletesen megfelel!! 2001 óta vagyok “szerelmes” ebbe a játékba,és hogy igazán megmondjam,szarabbra számítottam! Egy igazi fanatikus örül,mint majom a farkának,hogyha már 3. rész nem is lesz (bár egyes pletykák szerint közkívánatra lesz egy Max Payne 3),de legalább a moziban megelevenedik újra a sztori,és megmézhettük,így is történhetett volna!!!! Szerintem jó volt!! De ez az én véleményem.. :)

  93. lehet írta már vki, de engem a színvilága egy idő után idegesített. túl sok helyen ellőtt poén. a sztori elég okés volt viszonylag, de vhogy olyan ürességérzésem van..
    6/10

  94. Nekem összességében azért bejött, nem mondom, hogy korszakalkotó, de hangulata azért van. 7/10.

  95. sajnos pont hogy a hangulat hiányzik a dologból.
    Szerintem teljesen korrekt a képi világa. Story, hát na átírták tudtam előtte is, nem is vártam h ugyan az legyen.
    De sajnos ez a story így rövid. Hangulatban pedig nulla. Zeneileg meg……
    Valamint engem iszonyatosan zavartak a sorozatos színészek ebben. Számomra komolytalanná váltak a karakterek. Nemtom azért mert egybőé tudtam h ki hol mit játszott, vagy csak szimplán nem akkora színészek mint amit számomra egy Max Payne cím érdemelne.

    Asszem igazából nekem is az fáj legjobban a filmel kapcsolatban mint human-nek, hogyhát nem volt szar. Csak éppen jó se.

  96. SPOILEREZEK JELÖLÉS NÉLKÜL, PONT AZÉRT AMIÉRT SZÓKÖZT SEM TUDOK RAKNI A VESSZŐ MÖGÉ

    A film végén valóban ott van Mona,aki Maxet várja,és mutogatja neki Horn-t,és az AESIR részvényeit! Lesz még helikopteres jelenet,nem kell beszarni!! Most ennyire futotta.. Lehet,hogy úgy tervezték,hogy vagy 3-4 filmet forgatnak a 2 részből.. Mint a Harry Potter.. :)

  97. Egyszer nézhetö , de nem tudja magával ragadni a nézöt annyira, hogy mégegyszer meg lehessen nézni. Akinek ez a film 7/10 vagy jobb, annak nem nagy igénye lehet. Ha ennek a filmnek lesz folytatása, és mivel az alap sztorit nem tudják mégegyszer leforgatni, tehát vmit ki kell találni, az már csak jobb lehet ennél, Viszont ha nem lesz folytatás, akkor ez a film mehet a polcra porosodni, mert 2 év mulva a kutya sem fog rá emlékezni.

  98. Számomra is nagy csalódás volt a film pedig a játék után nem erre számítottam… És szerintem a befejezése sem volt az igazi. 5/10

  99. Az a baj h. attól még nem lesz Max Payne hangulatom h. úgy hívják a figurát + esik a hó, feketében jár, és van benne 1 lassított felvétel. Hál istennek nem moziban csekkoltam. Ez kurva nagy csalódás volt 4/10

  100. Tegnap néztem meg (moziban), és számomra (is) az év csalódása. Borzalmas. 3/10 A játékhoz nem sok köze van, simán meglehetett volna csinálni úgy, hogy a játékhoz szorosabban kapcsolódjon, de a ‘laikusokat’ se untassa…de ez így kritikán aluli volt.

  101. Ühüm.

    Ha a film ugy festett volna végig, mint abban a 30 másodpercben amikor Payne hentel a garázsba bedurranva 2 adag Valkyretől, akkor aszondom h nu, igy botrányos volt. Remélem a második rész valamivel konkrétabb lesz hentesmunka terén.

  102. Hmm… Vártam ám nagyon a filmet, nem vagyok gamefan, sőt, talán a 2 Max Payne játék volt az egyetlen amivel játszottam, mert ez ragadott meg (természetesen annyira h többször is kijátszottam). Na hát amikor meghallottam hogy filmet is készítenek belőle…Szinte repdestem örömemben :) Hát kár volt várni rá. Annyira jó volt, hogy elaludtam rajta :( Semmi az ég világon nem fogott meg benne. Tényleg semmi. Értékelni így nem tudom, de ha sikerül végignézni, akkor sem próbálom számokban értékelni. Inkább maradok a játéknál. Ja és második rész? Ugyan. Én inkább várok jópár évet a remake-re. A Batman-nél is bejött, ennél meg sztem úgyis csak jobbat tudnának csinálni. Legalábbis remélem.

  103. Bocsi mindenkitől előre, DE!

    A Film ugy ahogy van rossz értelmetlen unalmas.
    Nekem nagyon nem jött be vártam volna akciót, de a verekedések anyira buták és erőltetettek voltak, hogy nekem tiszta bkategória filingem lett. beleut és repül 3 métert… jóóólvan.

    HITMAN ellentétbe viszont tetszett! Ez a MP nagyon nem sikerült, de sajna a heppening óta ami ugyancsak egy felesleges film, gyanakszom hogy Mark W. talán szinésznek semmi. Az eseménybe se volt valami nagy szerepe. szigoru nézést azt kész. Valami valahol el lett rontva. :(

    Nálam a film 3 / 10 azért a 3 pont, mert:

    1. Szines film. 1 pont jár érte.

    2. maga a helyszinek jók voltak.

    3. csak hogy ne kettő legyen.

    nekem több jó nem jut eszembe a filmről…

  104. Így ELRONTANI ezt a filmet!

    A szereplőválasztások KATASZTRÓFÁLISAK!
    Az egyetlen hiteles szereplő a tetkós üzlet eladója….
    …a speciális effektes bandát sajnálom, mert az kitett magáért!
    De a többiek?!
    Ki adott erre pénzt ki?

  105. Hát őszintén szólva nem ezeket a főszereplőket raktam volna be a filmbe. Látván a játékot ahol tiszta maffia feje van az ürgének. Összecsapták 1,5 órába. Egyszer nézhető volt. Többet várok a második részétől.

  106. “Többet várok a második részétől.”

    miféle 2. rész? bukás volt, max videóra forgatnak másokkal valami olcsót.

  107. csak a stáblista mögötti részből hiszi mindenki hoyg lesz, pedig az semmit nem jelent, csak hogy terveztek, de nyilván az első rész sikerétől függően csinálták volna meg.

  108. A színészi játék nem volt túl fényes, nem hitelesek a karakterek. Képileg rendben volt a film, az operatőri munka, a vágások jók voltak, de nem volt ritmusa a filmnek úgy mint a játéknak, a nyomozás/akció váltakozása nem volt megfelelő. Nem lett volna nehéz többmindent átemelni a játékból, ezt a Silent Hillnél is megtették, ott működött rendesen. Itt nem így volt, sajnálatos módon. Nagy erőlködés lett az egész… a színészek nem élvezték… kellett egy film..megcsinálták…betömtek egy rést..ismét készült egy megfilmesített játék..de nem mondhatjuk el hogy a film beállhatna a sorba játékok után… kár érte.. az alapanyag nagyon jó…

  109. Végigtoltam mindkét részét megint a játéknak… hogy lehetett így elrontani a filmet… :( :( :(

  110. Én nem játszottam a játékkal és talán pont ezért tetszett.Jó film. Mostanában úgyis sokkal rosszabbakat csináltak ennél.
    8/10

  111. Egyet értek Human-al addig a pontig,amíg azt nem írta,hogy jobb lett,mint a Hitman… Meg sem közelíti a Hitmant! Ha a Hitman rendezőjére bízták volna a filmet nem kis sikere lett volna szerintem… Végignéztem kiknek a keze munkáját “dícséri” a Max Payne… hát csupa elbaszott bagázs! Még a zeneszerzőnek sem volt soha 1 jó dobása! A filmből végig hiányoztak a játék zenei aláfestései a folyamatos kommentárról már nem is beszélve,amit az “igazi” Max Payne nyomat végig a játék közben! A filmben végig kuss volt és ez nagyon zavart… sehol 1 jó beszólás,esetleg költői szófordulat amivel a játék során nem egyszer találkozhatunk! Ha már tényleg olyan drámaiak akartak lenni, benyomhatták volna legalább a film végére a játék betétdalát, mert amellett hogy igen szomorú, iszonyat hangulatos, dallomos, mintha nem is “csak egy” játékhoz írták volna. Nagyon sajnálom,hogy ennyire rossz lett, 1000-szer jobbra számítottam a játék alapján,ami mai napig a kedvencem! Már ott agynús volt a dolog mikor megláttam a bemutatóban a főszereplőt,akit Az Esemény című filmben láttam előszőr. Köze nincs az eredeti Max Payne jelleméhez, nem is értem miért rá esett a választás…

  112. Hát egy pozitívummal szolgált számomra a film: kedvet csinált újra a játékhoz. :D Szóval egy New York Minute-el később ;) kezdődött a tánc! – A filmről meg annyit, hogy jobb pillanataiban elérte a játék mélypontjait. Ha a filmet önmagában nézem, az átlagnál csak a (Max Payne-es) hangulat miatt éreztem hajszállal jobbnak. _\,,/

  113. énnekem tetszett… de tényleg így van: “az utolsó 30 percben beüt a C4, kitör a buli” jah és gratulálok a frappáns fogalmázásért:D

  114. Valóban lehetett volna sokkal jobb, de szerintem egész hangulatosra sikerült és olyan 6-7/10 környékét megérdemel. Egy folytatásnak jobb forgatókönyvírókkal adnék esélyt.

  115. 1/10! De még most sem találok szavakat. Néhol sírtam, néhol nevettem, mert ez egy akkora SZAR hogy hihetetlen! EZT HOGY MERÉSZELTÉK!!!? MIÉÉÉRT!!? A legközelebbi játékadaptációt én olyan messziről elkerülöm, hogy… húúúú….

  116. ez elszabott 1 dolog lett. sztem ez jóindulattal is csak 4per10.

    a hitman sem volt etalon, de ennél még az is többet tudott.

    sovánka volt ez így nagyon, a végén még be is csicsiztem. 4/10.

  117. a képi világ miatt és a repülő vackok miatt legyen mondjuk 3/10 többet nem tudok rá adni.
    végig az elalvás ellen küzdöttem, néhol még be is pilledtem, szerintem a barátok közt bármelyik része több izgalmat tud mutatni. néhol bevillantak képek a játékból de semmi több. kidurrant a lufi amiben még csak nem is hélium hanem fing volt.
    csalódás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.