Keanu Reeves a Cowboy Bebop filmről dumált

Az MTVsek faggatták, és nem oszlatta el a kétségeim. Lássuk röviden, hogy miket ejtett el, de előbb egy kép Spikeról.

Keanu nagy anime fan, hm, na és? Nicolas Cage nagy Ghost Rider fan volt. Ha Keanu tényleg nagy fan, akkor gyorsan keresnek valami lazább srácot a Cowboy Bebop főszerepére. Azt is mondja, hogy a kinézetbe majd rengeteg energiát kell ölni, annyira sítlusos az egész sorozat.

Meg azt is mondja, hogy az első rész sztoriját fogják felhasználni, és ahhoz hozzácsapni a szériából részleteket.

Yeah, it’s so episodic and so disconnected. We’re trying to figure out what pieces to put together to tell one story,

És itt vesztettem el a reményt. Simán van Spike múltjával egy nagyobb sztoriline, aminek legalább 6 részt szenteltek a készítők és összefűzhetőek könnyen. Ha rajongója a sorozatnak, akkor nem nyilatkozhatja, hogy disconnected az egész, mert az 1rész-1ügy sztorik mellett vannak átívelések. Ettől még lehet, hogy jó lesz a Cowboy Bebop film.

28 hozzászólás a “Keanu Reeves a Cowboy Bebop filmről dumált” bejegyzéshez

  1. Félek tőle, de várom is. Nagyon szeretem az animét, és ha lesz egy jó főszereplő és szép CGI, akkor nyert ügy. A történetet nem írom, mert az már szinte adott, reméljük nem térnek el tőle, és akkor kira lesz!

  2. Erősen kétlem, hogy jó lenne. Egyszerűen nem megoldható, tonnaszámra ellőtt CGI nélkül, akár hasonló miliőt is hozni, mint ami a sorozatnak volt. Szerintem Hollywoodnak marhára békén kellene hagynia az animét (is), mint műfajt. Gallyra vágtak már minden feldolgozást Homérosztól (Iliász->Trója, mint romantikus film, pfffhö..) Jane Austinig (BBC-s Büszkeség és balítélet, na az feldolgozás volt, szóról szóra a regényből, nem egy zanza izé). Mi a tökért kell megpróbálni elszúrni a kortársakat is?! Adja az ég, hogy tévedjek.

  3. nincs, akkor nyilván említettem volna. A rajongói találgatásokat hagyjuk, semmivel sem komoylabb pletyka mintha én szeretnék pár nevet és ideírnám.

  4. Csinálják meg a “ne hagyj dolgokat a hűtőben hónapokra, mert csúnya dolgok történnek” sztorit :D

  5. Sehogy se látom, miként lesz ebből jó film, ami legalább közelít az alaphoz. Ha csak egy epizódot vesznek alapnak akkor félő, hogy csak a szereplők neve fog passzolni. Ha fogják a Spike múltja szálat az egy űrben játszódó maffia történet lesz, de abba meg nem tudom, hogy fér bele a könnyed viccelődés, ami hozzá tartozik a Bebop hangulathoz. Illetve Jetnek és Fayenek is van egy múltja, de minden szereplőt nem lehet úgy kibontani egy 90-110 perces filmben.

  6. Nekem ebböl az jött le, hogy Keanu a legjobb esetben is csak az elsö részt látta. Nagy fan…

  7. Érdeklődnék human, hogy az a két sor offtopic – ami egyébként csak félig volt az, mert egy animet említettem meg benne – miért szúrta a szemed, hogy ki kellett moderálni?

    Nem volt benne káromkodás, anyázás, semmi. csak a Bebop kapcsán egy ajánló.

    Vicc.

  8. Most mondjam azt, hogy bizakodó vagyok, és nem írnám le előre a filmet? Max Payne-t sem írtam le, mégis mi lett belőle.

    Spike szerepében nehezen tudom elképzelni Neo-t, de meglátjuk. Végülis van vagy két féle arc mimikája, hátha elég lesz a szerephez.

  9. Keanu-naknemvalóez a szerep, egyértelmű, egy filmjében se láttam még lazának, egyzserűen nem az, és nem is tudja eljátszani, innentől meg megette a fene…

  10. Engem nem Keanu zavar annyira, inkább az, hogy az első részben még nem is volt Faye a sorozatban, meg Ed sem, csak később csatlakoztak.
    Számomra azok a részek voltak a legélvezetesebbek, ahol már teljes volt a csapat.

  11. Igazából az lenne a jó ha kb a storyban a knocking on heaven’s door és az uccso rész között játszódna amikor már összerázodott a csapat, amugy végülis ha nagyon bele akarom erőltetni Keanu játszott már egy anime adoptációban ami jól sikerült ^^

  12. ööö.. az első rész alatt, az első 20 perces epizódot értik? vagy én láttam rég a sorozatot?

  13. Hát én abban igazat adok neki, hogy eléggé disconnected a Bebop. Nyilván attól fögg mivel hasonlitod össze, de ennyi átívelő szál szinte minden sorozatban van. És talán ki lehet belőle hozni egy filmet, de az sztem nem is adná az eredeti hangulatot, mert az a szál jóval komojabb mint az összes többi epizodikus történés.

    Sztem ha összefüznek vhogy okosan néhány sztorit pl Faye-el kapcsolatban akkor ki lehet vmi jó kis laza Bebopos cuccot hozni.

    De igazából nem is kéne erölködni, mert ott a Firefly élőszereplős Bebopnak. Na ott is pl a záró Serenity nem hozta a korábbi hangulatot ugyanolyan jól, ez lenne itt is Spike átívelő szálával.

  14. Kenau “I know kung-fu” Reeves?
    asszem előveszem az ásót meg a fejfát
    Cowboy Bebop
    (1998-200?)

  15. Mr.Neo érdekes lesz az biztos.
    Tervezzék eleve 3-4 részesre és akkor biztos belefér minden.
    Remélem a zenéhez nem nyúlnak mert az úgy jó ahogy van.Kanno Yoko egy istennő:)

  16. de hát abba nemsok dolog történik.. vagyis hajkurásznak pár gazfickót és kész. akk ez egy sima akciófilm lesz.

  17. nem baj ez kell a népnek!

    egy filmidézet jut az eszembe:
    – Nem kell egy szerelő? Én helyre pofozok bármilyen kocsit!
    – Itt nem helyre pofozzuk, hanem
    szétverjük a kocsikat!
    – Én abban is nagymester vagyok!

  18. Már csak azért is fura lenne egy film, mert nincs olyan színész, akinek olyan hosszú lába van, mint Spike-nak. ;]

    Egyébként szerintem is elég jó íve volt, nem az az epizódok egymás után stílus.

  19. OMFG.
    Miért kell ezt tenni? A világ egyik legjobb sorozatából csinálni egy élőszereplős feldolgozást, amerikai stílusban… Már az angol szinkront hallgatva is majdnem elharaptam a nyelvem, erre…
    Ehh.

  20. Cowboy Bebop élőszereplős filmben? Ez most vicc? Mert ha igen majd szólok amikor ráérek nevetni. -_- animeőrült vagyok és még a Death Note filmrevitelét és ellenszenveztem, de hogy amerikaiak feldolgozzanak egy ilyen nehéz lélegzetvételű animét az már nevetséges!

  21. huu de jól ragzom a magyrot xxD nah így akartam írni >>> …és még a Death Note filmrevitelével is ellenszenveztem…

    gome ^_^’

  22. Nekem nagyon tetszett a bebop angol szinkronja. És (így nem kezdünk mondatot) akkor szerintem is a Nagyfilmet kéne megcsinálni, több értelme lenne, mint összeollózni pár szálat a sztoriból.
    (személyes vélemény: mimika+ karakter , szerintem Depp nem lenne rossz, csak hát a kungfu, nameg a clamp…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.