The Last House on The Left trailer

Vazze, mi van itt, egy jó remake? De legalábbis egy jó trailer a remakenek. Végre nem az a tipikus zeneválasztás és ettől bizony működik ez a reklám. És még a Terminátor sorozatból is szerepel a legjobb arc. I wanna hear you beg for your life.

Amúgy Wes Cravent remakelnek úgy, hogy ő a producer, szal annyira nem kell kiakadni, talán nem bólintott minden baromságra – vagy lehet azért is pénzt kapott, hogy ott legyen a neve. Majd kiderül. Szerintem csekkoljátok a trailert, kellemes meglepetés volt az átlagos másfélperces felvezetése után.

applenél hd. A dal amúgy a Sweet child of Mine, ami eredetileg G’n’R, de itt a Taken by Trees adja elő. Itt hallgathatjátok teljesben.

11 hozzászólás a “The Last House on The Left trailer” bejegyzéshez

  1. Nem néz ki olyan borzasztóan, mint a remake-ek zöme, de nem érhet az abszolút züllött eredeti (meg az eredeti eredetije :] ) nyomába. Olyan arcot úgyse találnak még egyet, mint a David Hess.

  2. (így utólag belegondolva) Talán egy SPOILER figyelmeztetés nem ártana az elejére, mert gyakorlatilag az egész filmet levetítik két percben :]

  3. Hát, így se hallottam még a Sweet Child O’ Mine-t :)…

    …a film viszont elég átlagnak tűnik :/ …

  4. Reszkessetek betörők 5? (Rated R)
    Viccen kívűl, tényleg olyannak hat. :D
    Kezd divatos lenni, hogy a képi erőszak alá ilyen melankolikus zenét raknak? Zsír. :)

  5. Duddits, ajánlom a Death Sentence-t Kevin Baconnel, ha még nem láttad. Az is efféle áldozat visszavág, ha már a rendszer nem.

  6. Van egy ugyanilyen nevű death metal banda, most novemberben jött ki lemezük… elég durca… ha érdekel vkit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.