Megérkezés a Planet 51-re

Itt az első teaser a novemberben jövő filmhez. A Tristar (Sony) még mindig próbálkozik az animált cuccokkal, hátha van hely a Dreamworks és a Pixar mellett számukra. A videóban alien is van, mármint a savas srác! Na meg a felfedező ember.

human
írta
2009. 01. 16. 14:39
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Megérkezés a Planet 51-re” bejegyzéshez

  1. A zászlótűzős szökdécselés és az alien…ez kell, legalábbis az ötlet ott van a szeren. :D

  2. ilyen animációs ötletekből csak rövidfilmeket szabadna forgatni, azok egytől-egyig szenzációsak. a 70-80 perc már sok szokott lenni. általában.

  3. Ha végig meg tudják tölteni így poénnal, mint a teaser-t akkor nem lenne gond a 70-80 perc se, csak sajnos a gyakorlat azt mutatja hogy ilyenkor már ellövik az összes mosolyogtató poént, és az a pár ami megmarad a filmre tényleg nem elég.

  4. De tényleg mekkora ötlet már, hogy mi van ha az ember jelenik meg idegenként egy civilizációban. Szerintem ez baromi jó humorforrás és rengeteg poént ki lehet hozni belőle.

  5. Az a fej amikor nézik hogy az miért szökdécselve, lassan lépked a földön mielőtt a zászlót beteszi:D:D. Az ötlet egész jó bár a kisgyerekek az alient nem fogják érteni…aztán ki tudja ma már egy Elemi Ösztönt is leadnak este 8kor egy 18-as karika kíséretében:D

  6. Nagyon komoly. A szkafanderben biztos Fiona lehet aki megérkezett Shrekföldjére.
    Nagyon jónak néz ki.

  7. Csatlakozom, a kutya nagyon jó! :)
    Az alapötlet meg érdekes, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.

  8. ami még nagyon fain ötlet benne az ufók világa ami tisztára olyan mint a mi világunk az 50 es 60 as években. jó kis ötlet nagyon az egész

  9. sztem is jó lesz :D
    a blink182 zene mindig jó:P bár az alien-t szerintem nem kellett volna belerakni.

  10. Az Alien 3-ban egy kutyából jött ki az Alien. Lehet, hogy itt is ez történt, csak ebben az esetben a kutya én dominál :)

  11. ebbe pont az alien kutya volt jó:P:)
    Tényleg a fox nem támadja a columiát ezért h az ő figuráját nyulják???

  12. Most mutattam meg hugomnak a trailer (nyáron múlt 8) és felismerte a kutyát, mert már annyit hallott tőlem az Alienekről, szóval lehet, hogy a kicsiknek is lesz benne valamilyen poén :) (sry a double post-ért)

  13. na, végre egy animációs film, amire én akarom elvinni a kölköt:D
    a sarlot hálója majdnem az életembe került, a kis hülyének meg tetszet…
    muhhahhaaa

  14. oké oké a kutya tényleg nagy, de miért nem lehetett kitalálni más nevű ünnepet, meg az 51-es bolygó [én kapásból 51-es körzetre/ufo-ra asszociáltam] a shrek utánzatok meg unalmasak ^^

  15. EEEEEESZMÉLETLEN! Nagyon eltalált trailer! A zene, az ötlet, és főleg a kutya… naggyon naggy!! Novemberben mozikban? Ott a helyem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.