The Hangover is kapott egy bemutatót

Nos, ez így kb. ütötte az epikus ST meg a viccesnek szánt Up! trailerét számomra. Old School rendezőjétől? Ilyen fasza szerpelőgárdával? Atyaég. Már annó az első képek láttán feltámadt az érdeklődésem, és nektek is, hiszen noname filmként 18 kommentet kapott, erre a teaser egyáltalán nem okoz csalódást.


Tyson gigarulez!

human
írta
2009. 03. 07. 04:45
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “The Hangover is kapott egy bemutatót” bejegyzéshez

  1. “HÁH! Ez ütős nagyon! Ilyen jót rég röhögtem traileren!”

    uhh, majdnem megnéztem, de akkor nem. butaság lenne ellőni a poénokat, ha vannak ellőhető poénok.

  2. Nekem meg inkább a Három férfi és egy bébi (Three Men and a Baby) jutott az eszembe, főleg mikor a kaszinó bejáratánál álltak, de aztán teljesen más irányt vett a történet, így egyátalán semmi hasonlóság, csak az, hogy van három férfi és egy bébi :)

  3. So-so bejön.

    Phil Collins számot viszont szeretjük a végén. :P

    Nekem nem nyomta le se az Upot se az ST-t.

    1. ST
    2. Up
    3. The Hangover

  4. Érdemes volt ma (is) felkelni :) Először megnéztem a székbepaszírozós ST trailert, aztán a megmosolyogtató színmázolmány Up!-ot, most meg ez … hát bázz zakatol Hollywood, én meg 3 jegy árát bedobom a gépezetbe.

  5. azért elég bátor volt az a színész a végén, sírva ment volna haza ha mike nem figyel és tényleg talál

  6. Hát én nem tudom. Mit láttok ti ebben? Szerintem csak egy újabb agyatlan, háromfickós-babás vígjáték. Volt már ilyen több is.

  7. :D Mit látunk benne? Lehetőséget. Aztán majd vagy élnek vele vagy nem, de ebben látok fantáziát és jó a trailer. Majd meglátjuk mi sül ki belőre, trailer alapján nézős :)

  8. de nem arról van szó, hogy három férfi meg egy baba. Hanem másnaposak a legénybúcsú (gondolom arról van szó) után és mindenféle bajba keverednek és ilyen baj lesz a baba is.

  9. nano! Na épp ezért hasonlítottam inkább a hé haver hol a kocsimhoz. Nem a baba a hangsúlyos szerintem a filmben….

  10. yeaah.. that’s not gonna happen :) már tényleg csak a szereposztásért megéri megnézni ezt a filmet, nekem így trailer alapján elég Very Bad Things beütésű a cucc, csak jobb előadásban.

    (nagyon zárójelben: Human tudom, hogy azt írsz a blogodra, amit akarsz, jól is teszed, de ezt az “epikus” szót ne nagyon használd ilyen környezetben, mert nem egészen azt jelenti, amire gondoltál, legyen inkább szép magyar grandiózus, eposzi vagy valami hasonló :) bocs, ezért a szösszenetért, ha gondolod töröld)

  11. Hát ez béna szerintem, de nektek legyen igazatok :D – Kb el se mosolyodtam rajta, pedig értem én a poéntot :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.