Álom.net

Egy pillanatig se gondoljuk, hogy nem vagyok célcsoport, mert de, a cukicsajos tinédzsermozik a kedvenceim, a Spinédzserek az a film, amit legtöbbször láttam életemben, az Álom.net pedig a trailer alapján igazi önmaga paródiájába hajló, aranyos, buta tinivígjátékot ígért. Nagyon kár, hogy nem sikerült végül jól megvalósítani, és az „olyan rossz, hogy ez már jó” kategória helyett is inkább csak a „szimplán rossz”-ba tartozik.

Álom.net

Regina (Labancz Lilla) dögös, nagyon szőke, a pompomcsapat kapitánya, valamint a Sportgimi legmenőbb fiújával, Dáviddal (Jankóczky Attila) jár. Egy nap azonban váratlanul kirúgják a suliból, és ha ez nem lenne elég, a szomszédba is új srác költözik (Csernoczki Ádám), aki haverjaival állítólagos rockzenét játszik a garázsban. Hálistennek Regi szülei gazdagok és befolyásosak, és már másnap beiratják csacska lányukat a város elit középiskolájába. A Virág Gimibe persze csak mufurc stréberek járnak egyenruhában, plusz a hangos szomszédfiú, mind lenézik a szilikonajkú Reginát, ám akkor! Kiderül, hogy a Virág Gimi kosárcsapatát csak egyetlen dolog mentheti meg: ha Regina itt is szervez egy pompomlány-csapatot még a mérkőzésig! Kaland, izgalom, alulöltözött tiniányok! És akkor még nem is beszéltünk a titokzatos rajongóról aki álom.net felhasználónév alatt romantikusan elcsavarja hősnőnk cuki fejét a világháló arctalanságába burkolózva. Vajon megnyeri-e a meccset a Virág Gimi az évtizedek óta veretlen Sportgimivel szemben? Vajon miért rúgták ki Reginát olyan tragikus hirtelenséggel? Kit tarthat az ember igaz barátnak, és ki ellenség a totál egyforma pompomcsajok közül? El lehet-e csábítani egy dögös macát a nagyi sütijével? És főleg, kit takar a romantikus álom.net fedőnév? Szerelem és féltékenység, ármány és emószene, eposzi küzdelem tesiteremben és gokartpályán alakítja és pecsételi meg a szereplők sorsát.

A film a nagy történelmi elődök, a Spinédzserek, Dr. Szöszi, High School Musical nyomdokain jár és azok kliséit próbálja ötvözni, amivel személy szerint nem is lenne problémám. Az sem zavaró, hogy itthoni középiskolákban nem éppen megszokott a pompomcsapat és a nyitott merci, ezek elit sulik, belefér. A színészek sem mindig mérhetetlenül rosszak. Profik csak a mellékszerepekben tűnnek fel, a film összes tiniszereplője amatőr vagy kezdő, ismeretlen arc, sajnos ennek megfelelően sokszor elég ügyetlenül játszanak, mintha könyvből olvasnák a szöveget. Dávid esetében ez éppenséggel direkt üdítő, a kősuttyó vagánycsávó karakterhez remekül passzol a Ford Fairlane szinkronos verzióját idéző beszédstílus, és most nem gúnyolódom, tényleg jó. A lányok esetében a látvánnyal kell beérnünk, ezt úgy tűnik, az operatőr is tudta, mivel szinte minden egyes snitt néhány másodpercig-percig filmezett napbarnított, meztelen combokkal, félmeztelen popsikkal vagy ezek tetszőlege kombinációjával indul. Komolyan többet látjuk a csajok hátsóját, mint a fejüket, és ez azért egy bizonyos dózis felett már zavaró, még akkor is, ha nincs szép fejük.

álom.net megint

Jó forgatókönyv, jó párbeszédek és jó zene kellett volna a filmbe, sajnos egyik sincs. A forgatókönyv annyira szétesett, hogy többször előfordult, hogy nem értettem, mi van, pedig azért ennél bonyolultabb történeteket is elmeséltek már kilencven percben filmvásznon. Nem passzoló, koncepciótlannak tűnő jelenetek és lapos, unalmas részek váltakoznak. A szereplők szövegét megpróbálták tiniszlengben megírni, amit néha eltaláltak, máskor inkább kínos. Van néhány valóban vicces jelenet, amin nevetek, máskor meg inkább olyasmi érzés nézni a filmet, mint Zuzu Petalssal beszélgetni. A zene alapvetően borzalmas, a szokásos magyar zenetévéken látható nyálas magyar romantikus popzene, az egyetlen valamirevaló (vagy legalább vicces) zenés jelenet, amit az Anti Fitness Klub nevű emószenekar művel az iskolabálon.

Álom.net értékelés

Tényleg sajnálom, jól is meg lehetett volna csinálni, ha nem rontották volna el. Cuki csajok, vagány csávók, néhány jó szöveg, többnyire lapos karakterek, rengeteg félmeztelenkedés, szétesett forgatókönyv, kínos zene. Valamiért nem tudom igazán utálni ezt a filmet, pedig borzalmas, 3/10-nél többet sajnos a legjobb szívvel sem tudok kiosztani rá. Cupp-cupp!

isolde
írta
2009. 04. 24. 14:27
megjelenés
96
hozzászolás


96 hozzászólás a “Álom.net” bejegyzéshez

  1. LOL

    végigolvastam, vakarom a fejem mi van ezzel a humannal…

    aztán felpörgetem címhez és megkönnyebbülve látom isold-e vagy? huhh :D

  2. Ez már nálam is előfordult:D

    A filmet nem láttam de amit a kritika írt na kb pont ilyenre gondoltam h ez egy ilyen lagymatag tipikus szar film…hát akkor nagyot talán nem tévedtem,úgyhogy kihagyom az tuti

    Bár enélkül a kritika nélkül sem néztem volna meg…

  3. Most nagyon gci leszek de örülök ,h ezt olvasom.Engem zavar az ,h az amerikai népbutító ökörségeket akarják lenyomni a torkunkon.Csak ez nem Amerika! Pompomlányok pff.. Tényleg ennyire futja? Ettöl nincs több a magyar filmesekben?Nem lehet orbitális klisék nélkül jó filmet készíteni? Igaz ,h nem láttam de a reklámból meg a promokból mindenezek lejöttek bőven.

    Lilla arcra tényleg nem helyes, finoman szólva.Hogy kerül ide?

  4. nyihaha :D

    Ahogy nézegettem egy plázában a posztert 2 dolog járt az eszemben:

    – Támogatni kellene a filmipart egy mozijeggyel, hátha így több filmet fognak csinálni mint a Valami Amerika meg Üvegtigris, és ki tudja, hátha ez is hasonló
    – A csaj feje annyira hülye, hogy én max mellékszereplőnek választottam volna. Nem látom mit kedvelnék benne, túl picsának néz ki.

    Mivel ez 50-50 volt eddig, Isolde cikke eldöntötte a kérdésemet.

    BTW, Isolde egyre többet ír aminek nagyon örülök, mert imádom az írásait! Csak így tovább Isolde, még azt sem bánom ha egy gagyi 3 pontos filmről írsz, azt is örömmel olvasom!

  5. Weyuzg: most nagyon geci leszek, de ha a szóközöket nem tudod hova tenni, akkor egy szót se szólj az amerikanizálás ellen, mert még ők is tudják, hogy írásjel->szóköz a sorrend

  6. Nem volt ilyen kérdés, de (a) Steiner Kristóf írta a forgatókönyvet, ezek szerint nem tett ki magért.
    Szegény Labancz Lilla meg nem szép.

  7. nem állom meg, hogy ne szóljak hozzá.

    Ez a film a leírás, a trailerek, a honlapja alapján egyértelmű koppincs a Hajrá csajok c. filmről.
    És még csak nem is változtattak semmit az eredeti sztorihoz képest!
    A Steiner Kristóf nevű figura amúgy sem szimpatikus, erre egy ilyen dologgal még tetézi is a vajat a fején.

    Részemről biztos bukta a film.

  8. Ez a film már a képek és a röviden leírt történet alapján is egyszerűen egy vicc…

    Nehezen tudom elhinni, hogy komolyan gondolták, hogy az embereknek ezt be fogja venni a gyomra.

    Eleve miért pont pompom? Miért? Ennyire fantáziátlan lenne a forgatókönyvíró? Akkor minek ír forgatókönyvet? Ha már egyáltalán készült a filmhez… Pl: A balettel tökéletesen lehetett volna helyettesíteni és ahhoz mondjuk esély is lett volna, hogy találnak szereplőket, akikről nem süt, hogy amatőrök.

    Az már mellékes, hogy a színészek sem karakterek és a főszereplőből ki se nézném, hogy pompomcsapatkapitány… azt meg főleg nem, hogy főszereplő. :S

    Összesítve: Ez a film egy nagyon kerek választ ad arra, hogy a mai magyar emberek nagy része miért nem ül be már csak elvből sem magyar filmekre. Pedig előfordulnak jók is… (Mint a már említett Valami Amerika, Üvegtigris és még ott van szvsz jó példának a Kontroll)

  9. most komolyan, steiner előző fordítása Paris Hilton könyve volt, ezek után ti mit vártatok?

  10. Második képen legszívesebben billogoznám, annyira ordít a lófejéről az értelem. Volt férfimagazinban, de hogy miért, azt nemtudom, nem egy széplány. Bár ugye tudja mindenki hogy az itthoni férfimagaziniparban a lófejű nagycsöcsű szőkék mennek dögivel, forigzempöl: Kelemen Kannácska.

  11. Hello.
    Tipikus magyar film volt? Hemzsegett benne a rejtett reklám?Ebböl a leirásból komolyan elgondolkodtam hogy temetni kéne a magyar mozit.
    Steiner Kristóf mint forgatókönyviró…. ehhh
    Legalább 1x csinálna valaki egy olyan filmet amin nevetni lehet.Pont pompom.. legalább olyasmit találtak volna amire felkapjuk a fejünk pl:kézilabda, viziladba,kenu bármi sport amiben jók vagyunk, bármi… de pont pompom(???)…Nem baj.. max fél év (álá Kis Vuk (broááf))és a tvben megnézheted mint szupermozi vagy mi…

    Steiner másik skillje amcsi trash imádat:
    EGY ÖRÖKÖSNŐ VALLOMÁSAI
    CSAJOS-CSERFES KUKUCS A MÍSZ PÓZ MÖGÉ
    -Paris Hilton élete

  12. Hát…én nem néztem meg…Nem is akartam csak a barátok mentek, én meg az utolsó pillanatban inkább a Dragon Ball-t néztem meg! És ahogy ezt a cikket olvasom jobban is jártam.
    De nekem Kristóffal amúgy semmi bajom, Mert Lilla viszi a prímet:D

  13. Nincs gondom a magyar filmekkel alapvetően, egy csomó tetszik, de ez a szőke főszereplő csaj annyira riasztó, hogy ha a film esetleg jól is sikerült volna, akkor se hiszem hogy megnézném.

  14. Inkább Kovi kezébe adták volna a rendezést, és csinált volna egy minőségi pornót.

  15. Kicsit jobbat vártam.Igy csak ultraszar lett.
    Ez a Lilla nem rokona az RTL-es Valkó Eszternek?

  16. ne vicceljetek már, látták vagy hatezren, kit érdekel egyáltalán? csak azért kapták fel itt-ott mert akkora szar.

  17. Tesómmal moziban dolgozunk, egy vidéki multiplexben. Ő folyosós volt, mikor jött ez a film, és belenézett… Azt mondta az az egy pillanat, agymosás volt neki, mintha az agyát a turmix gépbe tette volna. Bár mi gondoltunk rá, hogy megnézzük, inkább ez roncsolja az agyunk, mint az alkohol. Ez legalább nem árt a gyomornak sem.

    Csütörtökön pedig volt díszelőadás is ám belőle! Ott volt mindenki! Steinerke, meg Lillácska, meg rendezőcske, meg sok sok pompomocska… Lilla élőben is olyan picsa, mint a filmben, és abszolút nem szép. Hétköznap is dögösebb csajok jönnek mozizni, mint ő. Egyszerűen gáz.

  18. Most jövök a mozifanatikusok éjszakájáról, itt sikerült megnézni ezt a….
    A magyar film ennél mélyebbre már nem süllyedhet.
    Ennyi tehetségtelen nyomingert még egy átlag gimiben sem találni.
    És a fő karakterek: mik ezek?????
    Pl. Lillácskát honnan szalasztották?
    És miféle magánsuli az, ami lepukkantabb egy állami szakközépnél??
    Történet 0, tánc: táánc, hol? a kismamatornán?
    Ez szó szerint butaság.
    Ez nem Álom.net, hanem Szánalmas.com

  19. Bring It On nyúlás az egész, már az előzetes és az olvasottak alapján is, csak abba a főszereplő csajok is jól néznek ki, nem csak a mellékszereplők + szórakoztatóbb. Lillácska meg már a Tűzvonalban/-ban/ is szar volt.

  20. volt szerencsém látni ezt a filmet, szerencsére fizetni nem kellett érte. a zene kritikán aluli, de nem csak a betétdalok, hanem úgy az egész, az igénytelenség netovábbja…a szereplők iszonyat amatőr módon játszanak, már nem is vicces ahogy bénáznak. nemtudom h az rtlklub miért akarja az embereket ezzel butítani pl. vagy hogy mi célból költöttek erre pénzt. a stáblista végén van egy felirat, miszerint milyen sokan hátráltatták őket, de mégis megcsinálták…hát nem csodálom h azt mondták, ne csinéáld, ez szar. és állítólag már írják a második részt.

  21. A cikk jó. Lett volna, ha nem fél használni a kedves író olyan szavakat, hogy szar, baromság, lófejű, ocsmány, kurva. Bocsánat a vulgaritásért, de ilyen visszafogott cikket már rég olvastam. Ez tipikusan olyan filmnek ígérkezik, amit férfiember nem bír végigülni hosszas anyázás nélkül.

    Amúgy korrekt írás, látszik, hogy isolde milyen pozitívan állt a filmhez, és nagyon meg akarta dicsérni amit lehetett, más kérdés, hogy ez gyk. mission impossible volt.
    Talán egyszer meg is nézem (pénz ugyan nem adok ki érte), és attól sem félek, hogy a fiúknak egy idő után már túl sok lesz a segg meg csöcs a filmben.

    zalikának meg kitartást, tetszett az élménybeszámolója :D

  22. Nálam ez a film ott vált felejtőssé, amikor Rékasi kijelentette, hogy ha megnyerik a KÖZÉPdöntőt, bejutnak a döntőbe.

  23. nem Steiner Kristóf írta a forgatókönyvet, hanem a rendező N. Forgács Gábor. Kristóf “kisegített”. és nem pompom, hanem pompon. bár a film még így is értékelhetetlenül szar, ez vitán felül áll.

  24. én leszarom mit mondanak a többiek!!
    szerintem király csak meg kéne nézzétek!!!
    az év legjobb filme díjat adnám nekik!!!!!
    a hülye kritikákat meg leszarom!!
    szerintem jó és kész!!!

    (egy szőkeség)

  25. regike, megnéztük, nyugi. nekem például ez a munkám. neked persze, hogy tetszett, te voltál a célközönség. cupp-cupp.

  26. Szégyellem magam, de megnéztem….
    Szóval a véleményem rövid, igazából a kis vuk után életem második 1/10 es mozis élménye…
    A 0/10 talán reálisabb lenne!!

  27. Regina! Mint említettem moziban dolgozunk tesómmal. Hallunk véleményeket a nézőktől rendesen vissza, illetve mi is megszoktuk nézni a filmeket… Amit írunk itt szerintem igenis reális. Egy rossz giccs az egész film. Pedig én lány vagyok,és szőke…

  28. off: valaki kiengedné az előző kommentemet a moderálandók közül? (van benne egy link.) ezt meg törölje. kösz.

  29. elég szomorú, hogy ennek a filmnek a készítésére bárki pénzt szánt…jó, tudom, üzlet, meg minden, de akkor is…egyszerre sírok és hányok

  30. mindegy.

    thomyerk, belső infó, bár ez így hülyén hangzik, mert bárki utánajárhat. ha ugyanazon az oldalon, amit linkeltél, az alkotók alatt nézed, N. Forgács neve mellett is megtatálod a forgatókönyvírói titulust, a főszövegben is szerepel. vagy keress rá bármelyik interjúra vele. övé a forgatókönyv, Kristófot csak a dialógusok “frisebbé tételére” kérte fel, mondván “jobban ismeri a fiatalok nyelvét”. aham…

  31. Kösz a tippet, majdnem megnéztem a mozifanatikusokon. De igy könnyű volt a választás :D

  32. Szerintem jó ötlet volt egy lánnyal megíratni ezt a kritikát, csak ez menthette meg a filmet a 0/10-től.

  33. “Olyasmi érzés nézni a filmet, mint Zuzu Petalssal beszélgetni”
    Enyhén szórakoztató de leginkább fájdalmas :D

  34. Dane: :DDDD

    Na most akkor már az eyecandy faktor miatt sem érdemes végignézni? Mondjuk hang nélkül.

  35. Basszus ez az a film, aminek már a reklámjáról is majdnem felálltam.

    Nemnézős, inkább nézés nélkül fikázós. :)

  36. Sziasztok! Láttam a filmet közönségtalis vetítésen. Az elején az amatőr színészektől kicsit megijedtem h úristen mi lesz ebből. De a vége nekem tetszett. Jó volt a hangulata a ‘záróbulinak’ meg kicsit megkönnyebülés is. (nem azért mert vége…)
    Lilláról annyit mondanék h szerintem nagyon aranyos. Igaz hogy nem órákat töltöttünk együtt, de szimpi volt. Főleg az h Ő is előkereste a fényképezőjét és fényképezkedett velünk:D meg a végén külön köszönetet mondott a közönségnek. Tudom hogy ez nem minden róla de ezek alapján normálisnak tűnt, pont az ellenkezője mint a filmben szerintem. De a többi szereplő, Attila, Eszter meg Ottília és nagyon rendesek voltak rajongókkal.

    Szerintem nem rossz film ahhoz képest hogy magyar. Am meg lehet hogy a Forgács Gábor nem is halott a Hajrá Csajokról legalábbis a beszélgetésből ilyemsi jött le.
    CUPP CUPP

  37. Kecskeméten, a helyi multiplexben láttam a film első harminchét percét. Szerintem már így is tovább maradtam, mint kellett volna. Jellemző egyébként, hogy a közönségtalálkozóval egybekötött bemutatón kb harminc-negyven ember ült a kétszáz személyes teremben. A látott félóra alapján azzal értek egyet, aki azt mondja: ez a magyar filmgyártás (egyik) mélypontja, de mindenképpen szégyene. A normális értékrendű emberek elleni merénylet, amit szerintem akár büntetni is lehetne.

  38. én kiakadtam… ha nem láttam volna kontrasztnak a Valami Amerika 2-őt azt hinném ez valami unatkozó nagyegójú amerikai rendező hatodrangú filmje, ami szinkronizálva lett… az igazság persze, hogy magukat túlságosan komolynak tartó magyar rendezők alkották ezt a “remeket”
    kész röhej, pedig próbáltam összeszedni, mi lehetett a pozitív benne… én éreztem magam hülyén, hogy egyáltalán beültem, csakhogy ne vakon mondjak róla ítéletet.
    hát nem kellett volna.
    az elemzés helytálló, isolde grat;-)

  39. Én elmentem megnézni egyik barátnőmmel, neki tetszett, én végigaludtam az egészet. izlések és pofonok.(N)

  40. Szomorú!

    Én a kecskeméti multiplexben dolgozom. :) Akkor megérted miről kommenteltem eddig.

  41. Szerintetek érdemes megnézni?Eddig azt hittem h igen, de az olvasottak alapján elbizonytalanodtam:/

  42. Én nem látta a filmet de talán megnézem. Kitudja, talán a végén megfog tetszeni. Ne ítéld meg a filmet a plakátról.

  43. Én még nem láttam a filmet, de nagyon szeretném. Nővérem barátnőjével már megnézte és azt mondta nagyon jó!!!! =DD

  44. szerintem nem csak 3 pontot ér ez a film…nekem nagyon tetszett és nincs vele semmi problémám :)
    abban viszont van valami, hogy hasonlít a Hajrá csajok c. filmre, de szerintem nagyon nincs is vele probléma!
    Kár volt így le pontozni a filmet =/

  45. ez a film egyszerűen K A T A S Z T R Ó F A! ! !
    egy csomó tehetségtelen eberke,ratyi történet, az egész nézhetetlen volt!
    A “kedvencem” az, amikor lilácska elkezd nyávogni (=hisztizni) de annyira tehetségtelenül h az valami csúcs. Nem tudom mért kll felpontozni egy ilyen szar filmet…. -10 … MAXIMUM!

  46. Amikor a film felénél jártam, már tudtam, hogy vagy blogot fogok erről írni, vagy keresek egy olyat, ami erről szól.
    Tökéletesen jellemezted az egészet! :D
    Az egész az Amerika-imádatra épül, trendi cuccok, tökéletes világ, stb., minden megjátszott, ráadásul egy filmbe akarták belesűríteni a Bajos Csajok, a Spinédzserek és számtalan “tipikus amerikai tinifilm” cselekményét…
    Alig tudtam követni az egészet, a film címe is már elég abszurd, én tuti nem erre mentem volna rá. Egyszerűen katasztrófa! :D
    Szerintem az egészben a legjobb Rékasi Károly volt és Kristóf (valóban a mellékszereplők). Látszik, hogy ki játszik túl, és ki a színész.

  47. Húgom hozta haza a filmet, és beletekintettem vagy 20 percet…
    Komolyan szörnyű volt, és nem azért, mert le kell szólni, hanem mert tényleg az volt. Tele olyan dologgal, ami itthon nem létezik, amerikai mű dolgok kishazánkban. Undorító, és nagyon gáz. Inkább olyan filmekre kellene költeni, ami igazi kultusz lesz (pl: Üvegtigris, Valami Amerika). Nem hiszem el, hogy ilyen szarral kell tömni az emberek fejét.

  48. Sziasztok.
    elkezdtem nézni a filmet, és leseggeltem. max 10 percet láttam belőle de már elszállt az agyam. a főszereplő (Labanc Lilla) szerintem borzasztó, a sírós hisztizős jelenet az elején engem padlóra tett. nem bántani akarom mert semmi bajom sincs vele, de színészként szerintem teljes csőd. kb a barátok köztben tudnám elképzelni…
    számomra ez a film teljesen nézhetetlen.
    még szerencse hogy nem moziba ültem be, csak gépen néztem.
    bár csak 10 percet láttam belőle, de ez a film nálam a legrosszabbak között van.

  49. Hi. hát Én megnéztem a filmet, és az idegesit, hogy nem jövök rá, hogy kiírta az álom.net-es szövegeket????Ki volt a “felhasználója”..?????? Eléggé idegesít,úgy hogy aki tudja legyenszíves irja meg. Előre is köszönöm!

  50. zt akarom hogy nagyon helyesek vagytok mindanyian…Labancz Lilla nagyon nehéz volt a kariedbben menni

  51. “inkább csak a „szimplán rossz”-ba tartozik.”

    De hát ez a világ legfosabb filmje!
    Erre nyomni el milliókat? Inkább építsenek játszóteret, vagy újítsanak fel 5 óvodát!

  52. Mondhattok akármit, azért egy jó film valljuk be. Nem egy 10 pontos de ahhoz képest hogy magyar jó.Hát amit a főszereplőt illeti(Regina)igen nem egy szépség, lehetett volna egy másik csajt berakni nem értem miért öt választották.De mindenesetre várom a 2. részt.

  53. Sziasztok.

    elkezdtem nézni a filmet, és borzasztóan tetszik.az egészet láttam belőle de már elszállt az agyam. a főszereplő (Labanc Lilla) szerintem nagyon jó, a sírós hisztizős jelenet az elején engem padlóra tett. nem bántani akarom mert semmi bajom sincs vele, de színészként szerintem teljes csőd. . .
    számomra ez a film teljesen káprázatos.
    mivel láttam belőle az egészet, ez a film nálam a legjobbak közé tartozik . . .már alig várom a 2. részt !

  54. gyorsan értékelem a filmet, most láttam belőle az rtl-en 2 percet kb.. A lényeg: Erődlködnek hogy valami amerika pite stb ilyen kaliberű filmehz hasonlót készítsenek..
    1 jó tanács.. semmi értelme észnélkül , agynélkül másolni, majmolni a külfüldi filmeket..mert szánalmas.

  55. sztem ez a film jó volt:D
    kicsit hasonlít a doktor szöszire…
    de nem baj:D
    am télleg nem valami szépség a főszereplő(regi)…

  56. Szerintem nem annyira rossz film de azért nem kellett volna lemásolni a Hajrá csajok-mindent bele című filmet.Annyira hasonló hogy már fáj.Labanc Lilláról (Regina) meg annyit hogy nem egy szépség és színésznek sem valami jó.Kíváncsi vagyok a 2. részre :D vajon meik filmet másolják le ? :D :D jah és CUPP_CUPP

  57. Hát, mit mondjak, annyira azért nem rossz film.
    Nekem bejött :D
    Bár, a Hajrá csajok beütés nekem is feltűnt, de sebaj.
    Ha egyeseknek nem annyira nem tetszik ez a film, szerintem ennyire nem kellene lefikázni. Izlések és pofonok (N)(Y)
    (én nem vagyok szőke, mégis teccik, hogyvanez??:D)
    Na Halli^^

  58. Na végre megnéztem.

    Rettenet a – z – ig.

    Még ha jól tudták volna utánozni az amcsis kliséket, de nem, még ez se megy.

  59. megtaláltam ezt a bejegyzést én is.:) zenékkel is voltam már úgy, h annyira irritált, h képtelen voltam végighallgatni. Itt is hasonló volt a helyzet..kb 10 percet tudtam megnézni. Ebben benne volt a Lilla fantasztikus jelenete, melyben kiakad és elkezd üvöltözni apucival, mert ő szépségkirálynő (???), a pom-pomcsapat kapitánya és h mi lehet ennél elitebb? wtf was this shit? Ez neki színészi alakítás volt? és miért pont ő? nemhogy az arca, de még a hangja, a keze, a beszédstílusa sem szép..és ilyenbe pénzt? ááh..vicc
    kár belé minden drága perc…sokallom még azt a 3 pontot is és fel vagyok háborodva. ilyenekkel teszik nevetségessé az egész magyar filmipart..már ha lehet ilyenről beszélni

  60. Ez nagyon jó film, tegnap is vetítették az RTL Klubbon. (:
    Nekem nagyon tetszett. :D
    Puszi, üdv.: Noi

  61. Láttam már ennél rosszabb filmeket is. Ennek legnagyobb baja az volt, hogy nagyon az amerikai tinivígjátékokat akarta koppintani.
    De legalább sok jó csaj volt benne. :D

  62. A film felénél kapcsolódtam be, de innen is borzalom volt. Olyan mint amikor 6. rangú miramaxos filmet néznék, borzalom a főszereplő szőke csaj. Sajnálom, hogy a magyar filmek ilyen mélyre süllyednek. Kár, hogy Reviczky Gábor ennyire rossz filmhez adja az arcát.
    Erőltett, nyafogós, amerikai koppintós (csak ez rosszabb) :)

  63. Valaki tudja esetleg, hogy ki volt az Álom.net néven írogató személy? Lehet hogy csak én nem jöttem rá?
    Ez a film szerintem nagyon hasonlít a Hajrá Csajok 3.-ra, sőt szinte minden részletében, azis nemrég volt valamelyik csatornán.
    Labanc Lillát szeméylesen nem ismerem, de szerintem jól alakította a szerepét: butácska, beképzelt, elkényeztetett milliomospalánta, szőke plázacica.

  64. Tegnap megtekintettem a képdobozban. Agyradír. Amellett majdnem sírógörcsöt kaptam, annyira széklet a megvalósítás is. Az egyetlen üdítő tulajdonsága az volt, hogy napjaink túlreprezentált fiatal színészóriásai nem próbálkoztak benne.

    Az, hogy volt benne pár csinos popsi, meg karcsú derék, még nem elég az eladáshoz. Sztori, stílus, dialógusok, színészi játék nélkül, koppintva és erőlködve filmet csinálni – MINEK?!

    (Ennél még a ‘Pánik’-ot, meg az ‘Intim fejlövés’-t is jobban csipáztam…)

  65. tudtam, hogy ne számítsak sok jóra, de csak magyar, támogassuk a magyar filmgyártást stb…
    a film közben komolyan mondom én éreztem magamat kellemetlenül a “színészek” helyett…
    katasztrófa ez a cucc, és mindenképpen a magyar filmgyártás egyik mélypontja. nem is értem igazából a forgytókönyvírónak mi volt a célja ezzel az egész támadással. Gyanítom a főszereplő pinából akarnak egy új celebet gyártani, vagy nem is tudom…
    borzasztó.
    elgondolkodtató viszont, hogy ilyenre miért lehet el tapsolni sok-sok zsetont…

  66. Az Álom.net egy amerikamajmoló műnyál, Reviczky Gábor és Rékasi Károly valószínűleg csak a pénzért adta hozzá a nevét. Ribanc Lillának a pénz mellet meg mindegy volt… Egy az egyben átvettek egy ezeréve Amerikában futó hasonszőrű filmet, de ott legalább a lányok tudtak táncolni, és – nem mellesleg, de a mellük ellenére is – színészkedni. A szereplőválogatásnál az utóbbi nem lehetett szempont, na de az előbbi! Az meg, hogy Magyarországon nincsenek pomponlányok, kit érdekel? Legalább valami történetet kitalálhattak volna hozzá!

  67. hát szóhoz sem jutok!!!káromkodni meg akarok.nem hiszem el hogy ezt valakinek tetszik!!!BORZASZTÓ!!

  68. 3/10!!! Ez túl jó pontozás egy ekkora hányás filmhez mint ez. Az Álom.net a Steven Seagal-nál is rosszabbul játszó osoba, pornós beutésű tinistül, undorító emo-s zenekarostúl a magyar filmművészet szégyene.

  69. Nem tudom mért vagytok ennyire kiakadva a filmtől. Nekem tetszik. Jó, főszereplőként választhattak vna valami szebb arcú csajt.. mert nekem nem jött be:D de simán meglehet nézni 1x.. Kicsit kevesebb hisztivel egész jó is lehetne.

  70. Megnéztem a filmmet és szerintem nagyon jó!

    Ja és nagyon jók ezek a képek!!!

  71. Ez a film valami eszméletlen jó. Magyarországon ritkán látni ekkora filmet. Nem vagyok már tini, de énekeltem és járt a lábam, miközben a filmet néztem. Ha valaki akar egy jót szórakozni, nézze meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.