Pandorum trailer

Szerintem már meg sem lepődtök, hogy újabb sci-fi trailere került végre a netre. Ezúttal egy hajón utaznak valahova az űrbe, és eltűnik 60ezer utas, amit a hibernálásból való felébredéskor szúrnak ki. A Resident Evil producereitől jön a Pandorum, szóval az utasok is visszatérnek gyorsan, bár nem zombikként. Ami még említendő, hogy dennis Quaid az egyik szerpelő. Na lássuk.

human
írta
2009. 05. 28. 15:27
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Pandorum trailer” bejegyzéshez

  1. Hát ez kibas*ott kemény lesz. Olvasva a felvezetőt, “..Na egy újabb Zs sci-fi..”, aztán a végén Dennis Quaid is, na? akkor valami csak ok. A trailer pedig nagyon jó, csak ezt a hangulatot visszatudja adni a film, akkor ok lesz. Alien + Halálhajó keverék szerűség :-) Várós!!
    A végén a kisgyerek bes*arás :-D

  2. jaja halálhajóra nagyon hajaz, és ez pozitív :)
    erre rá vagyok már készülve, várom nagyon. moziban nézős, csendben összefosós filmet várok

  3. Ben Foster miatt várós. Nagyon jó szokott lenni a zakkant szerepekben. Remélem itt is hozz belőle valamit.

  4. Dennis Quaid mint “szerpelő”? – Jól hangzik!:)
    Inkább Halálhajó a The Descent szörnyeivel, meg hangulatilag is az utóbbi köszön vissza. Nekem egyébként már elegem van a zombikból, meg az idióta Fűrész-klónokból. Szörnyeket akarok nagyvásznon látni, amint szétszednek, kibeleznek embereket, és persze féljünk rajtuk/tőlük.

  5. Amúgy régebben volt már olyan időszak, amikor ennyi scifi film van/lesz? Mert most megszámolni sem tudom, hogy mostanában mennyiről jött hír.

    Egy scifi rajongó.

  6. Én is örülök, hogy így megindulnak a sci-fi-k most. Jó lenne ha ez a tendencia folytatódna. :)

  7. Nem tudom, mond-e valakinek még rajtam kívül valamit itt az hogy Dead Space, de ez a film szerintem egy nagyon csúnya lopás…

  8. Várós a film, de a f*sz ki van az ilyen horror sci-fi-kel, jöhetne valami más témáról is. Star Trek-et nem számolom most :)

  9. nekem is a dead space jutott eszembe, de ha rendesen megcsinálják akkor örülök neki.

  10. vegre egy jonak igerkezo alien potlek, es ha sok scifi sikeres lesz, akkor valszeg az alien5-re se kell sokat varni :)

  11. nekem is dead space utánérzésem volt, ami jó :) legjobbakat a készítőknek!

  12. én most néztem meg a dead space downfall-t és a a játékot is végigvittem már (mindjárt másodjára) de nekem nem az jött le. lehet még túl friss az élmény. de az legalább jó játék, néha paráztam is :)

  13. Szerintem is Dead Space: The Movie. Főhősünk a feleségét keresi az űrhajón, ahol minden utas átalakult ordítozó vérszomjas dögökké. Van pár segítője de nem sok, és fogynak. Még néhol a felszerelések/háttér is a játékra emlékeztetett

  14. nekem az jönne be ha kicsit a sejtelmesebb hangulatot erőltetnék az akciók helyett, ki tudja talán az lesz

    ha megnézzük jobban akkor az alien 1-ben sokkal kevésbé volt a hangsúly a kőkemény harcon mint mondjuk a kettőben, inkább nyomasztó hangulat, menekülés… az kéne ide

  15. Iszonyat várós cucc! Horrorban most nálam ez játszik jobban mint a Raimis Drag me to hell, jó persze Raimi meg minden de ez engem sokkal jobban meggyőzött. Quaid meg plusz öröm. jöjjön, jöjjön !!!

  16. nekem is ugrottak be a film/játék címek a trailer láttán mint lehetséges “ihlet forrás”, de attól még trancsírozós survival scfi-fi horror :D
    nyam-nyam, ide vele!

  17. Na, ez akciósnak tűnik.
    A hibernáló kamra, valamint az a nagy valami középen az egy az egyben Dead Space, viszont a lények egyáltalán nem.
    Ha em csak a pörgös jeleneteket vágták ki és a film ilyen lesz, akkor nagyon dúrván pörgős lesz.
    Várós.

  18. Ennyi erővel az Alienre is mondhatnánk hogy Dead Space, illetve utóbbi honnan nyúlta. Az űrhorror már csak ilyen. Bár mostanában nem tudnak igazi klausztrofóbb és tényleg csavarral teli para horrort csinálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.