A legújabb New Moon-előzetes!

Tegnap nyomták, vagy azelőtt vagy azután, hogy Kanye West egy köcsög volt, aki teljesen tisztában van a játékszabályokkal. Cirkusz kell a népnek, meg Twilight.

Ezúttal durván odatették magukat az előzetest összevágók, mert hát ez epic lett. Kivéve amikor nagyon bénán félreüti a csávó azt a farkast. Van itt minden: napfényimádat, Edwardhiány, régi vámpírok meg motorozás, és marhasok adrenalin. A New Moon utáni rész már lehet nézhető is lesz.

human
írta
2009. 09. 15. 03:13
megjelenés
44
hozzászolás


44 hozzászólás a “A legújabb New Moon-előzetes!” bejegyzéshez

  1. Valószíbüleg nekem is kötelező az asszony mögött. Viszek kispárnát, meg egy zsák popcornt és közben sokszorkimegyek pisilni… :)

  2. Látszik, hogy rendezőváltás történt…és úgy néz ki, jót is tett a filmnek, már ebben az előzetesben több harc volt, mint az egész első filmben:)
    Egyébként ez idáig a legjobb előzetes a 3 közül.

  3. valószínű a harmadik tényleg nézhető lesz, a könyv alapján abban van a legtöbb harc, így a pasiknak is lesz nézni valamit amíg a lányok edwardra csorgatják…

  4. Kezd Harry Potteres lenni :D
    Olyan sok akció azért nem volt :P
    Odavágtak egyet egy embernek meg egy farkasnak, meg Bella kicsit motorozott :)

    Megnézni meg fogom, persze nem moziban, egynek jó lesz.

  5. Hmmmm micsoda meglepetés…már ez a trailer jobb, mint az első rész XD

    A zene:
    Two Steps From Hell – Moving Mountains

  6. Szarból nem lehet várat építeni.Ennek ellenére jól megélnek majd ebből a remekműből.Na ki meri megnézni a tvájlijt fangörl reaction videóját? :D

  7. Hú hát amugy láccik, hogy lányoknak készült az előző is semmi jó nő nincs benne, és Edward se 1 Jason Statham :D…na mind1 engem igazából csak az zavar, hogy nem hummanoid farkassá változnak át hanem valódivá …De mindenesetre sokkal jobnak ígérkezik mint az 1 ….Talán megnézem moziban…talán:D.

  8. Áááá, én már nagyon várom. Meglepően barátomnak is tetszett – az első rész-, pedig nem egy nyáltípus. És tényleg nagyon jó tréler lett, végre lett egy kis értelme. Izgi nagyon, bár látom nem sok mindenben ragaszkodtak a könyvhöz: semmi harc nem volt a Volturi és Edward között csak a kiscsajszi gyötörte meg kicsit Edwardot. De pl. az ahogy Bellának rémálmai vannak, azt valami nagyon jól mutatta be kristen stewart, én nem képzeltem ennyire szörnyűnek, hogy ennyire szenved.

  9. aztakurvaeget… ezzel a taylor gyerekkel mit csináltak? azé nagyondurván izmos lett a csávesz. aza kirsten stewart-nál rondább csaj nincs a világon. szerencsére a filmben azé normálisan néz ki….

  10. Azt vettem észre, hogy divat fikázni ezt a könyv/film sorozatot. Szerintem meg jó csak sokaknak ciki lenne beismerni, hogy tulajdonképpen tetszik. ;) Mondjuk ha választani kéne, akkor inkább True Blood, de szerencsére nem kell választani. Van annak értelme ha azt írom, hogy vámpír-sucker vagyok? :)

  11. Általában az olyan dolgok fikázása válik divattá, amik megérdemlik. A könyv elmegy, az első film elment, ezt majd meglátjuk. De közel sem sikítvanedvesedős epic mű, márpedig a kisjányok így viszonyulnak hozzá. A média csinál belőle bohócot, szvsz.

  12. Rohadt jok a bemutatok es ezt csupan az tudja ertekelni,aki olvasta a konyvet, konyveket!Ha nem szeretsz olvasni es nem erdekelnek az ilyen fajta tortenetek,akkor nezd a terminatort…..
    A konyvekben es az eddig latottakban minden karakter szepen ki van dolgozva, a tortenet porgos es valtozatos raadasul a filmbeli szereplok is jo valasztas volt. Eszmeletlen jo lesz a film,legalabbis a konyvbol es a bemutatokbol kiindulva. Az elozetes szerint megint kitettek magukert a filmesek!:o)
    Udvozlom a TWiglight rajongokat! Mar csak 2 honap a filmig:)

    Akinek nem tetszik a film az ne nezze,mert nem kotelezo!
    Mindenkinek mas tetszik,de tiszteletbe lehet tartani a masik izleset…, konnyu fikazni,de irjon jobb konyvet, vagy csinaljon jobb filmet es bemutatot hozza…
    Kene az a bevetel, ami ezekbol a “szar” konyvekbol es filmekbol kerult az irono zsebebe!

  13. Mesi teljesen igazad van h akit nem érdekel az nem nézi és ne nézze, de könyörgöm eddig szerintem még ki se robbant az igazi harc ami eddig jellemezte a twilight postokat :D. mondjuk ezen meg is lepődtem és jót röhögtem rajta, mi van veletek emberek?:D
    mondjuk pl amikor jacob megpördül a motorrol leszállva eléggé mesterkélt, azon nagyon betettXD.akár szar akár nem nézni fogom, legfeljebb röhögök 1et rajta v áhítattal nézem :D. minden csak felfogás, hozzáállás kérdése és máris élvezetesebb lesz a film :)

  14. Twilight hanyadik lerántott bőr a Werewolf vs. Vampire témáról? :)
    Már várom mikor próbál valaki World of Darkness moviet csinálni, szerintem zseniális lenne.

  15. Mesi, én olvastam, de Edwardon és Jasperen kivül még mindig nem nagyon tudok mit értékelni az egész tvájlájtban. :D A karakterek szépen ki vannak dolgozva, és egy kezemen össze tudom számolni, hányan szimpatikusak is.
    Meyer írói tehetségét én még mindig egy közepes fanfic íróéval teszem egyenlővé.
    Attól még, mert nem tetszik, mondhatok véleményt. Kinyírni nem akarok senkit. (najó, csak Bellát. megnyúúúúvasztanám!!)

  16. Ezekből a könyvekből,meg filmekből csak azért tudnak profitálni,mert a nők többen vannak… :)
    Amugy az egész egy alacsony költségvetésű,harmadosztályu,zs kategoriás “film”-nek néz ki.Nem tudnának annyit fizetni,hogy megnézzem.
    Ha vámpiros film akkor Interju a vámpirral vagy Let the right one in,és ezzel kifujt!

  17. “Azt vettem észre, hogy divat fikázni ezt a könyv/film sorozatot. Szerintem meg jó csak sokaknak ciki lenne beismerni, hogy tulajdonképpen tetszik. ;)”

    inkább az a divat, hogy valami gyenge produkció rajongói azt állítják, hogy a negatív vélemények divatfika eredményei.

    a könyv nem rossz, de a film botrányosan gyenge volt.

  18. Mesi tökéletesen igazad van, abszolut egyet értek veled, én is szeretném azt a bevételt :P :)
    Könyvet olvastam többször, szerintem nagyon klassz, az első film nem lett a legjobb, a trailer alapján a 2. sokkal jobb lesz.
    Sose fogom megérteni azokat az embereket, akik nem tudják miről van szó, vagy szimplán utálják miért is töltik az idejüket azzal, hogy ide írogatnak??
    Véleményt nyilvánítani lehet, de örömét lelni valaminek a fikázásában amit mások szeretnek az már szánalom…
    Vélemény nyilvánítást is egy bizonyos határokon belül kéne, és nem lenézni vagy röhögni azokon akik esetleg szeretik…Mellesleg ha ennyire sokan szeretik és világsiker akkor talán annyira szar nem lehet, persze ízlések és pofonok, de akkor is normális kereteken belül kéne..

  19. mindig is azon a véleményen voltam, hogy a film akciócsöpögős “valaminek” (de nem filmnek..) elmegy. engem az idegesít, hogy ezt mindenki rohadtul komolyan veszi. lehet tagadni, itt páran ezt baromijól nyomják.

    monedli: a “fanok” nem nézik le és röhögik ki azt, aki Nem szereti? volt már rá precedens, hogy egy ismerősömet lebunkózták azért, mert nem tudta, miez a… na ezek után ennyit erről…

  20. Nem tom mit fikázzátok ennyire.Akkor fikázátok ha olvastátok a könyvet rendicsek. Addig egy szót se.
    Igen ez 1.rész tényleg nem volt nagy szám a film részéről.
    De a new monn 1000X jobb lessz az bizta.

  21. “Nem tom mit fikázzátok ennyire.Akkor fikázátok ha olvastátok a könyvet rendicsek. Addig egy szót se.”

    márpedig itt nem a könyvről van szó, hanem a filmről. nem hiszem, h attól jobb lesz, h elolvasod a könyvet. nyelvtanórán kicsit jobban figyelhetnél ;)

  22. Én már az összes részét olvastam magyarul… nekem nagyon tetszett a történet tele van váratlan fordulatokkal. a szerelőket a lehető legjobban sikerült kiválasztani. Mindenidők egyik legjobb vámpíros története, kicsit más mint a legtöbb vámpíros- vérfarkasos film még történetben és jellemrajzilag is. Szerintem ha az irónő egy olyan történetet irt volna, ami már megint csak egy lesz a sorban, egy a többi vámpiros történet közül, nem biztos hogy ekkora sikere lett volna. Ez a történet egy teljesen más szemszögből mutatja be a vámpírok életét. Számomra még jobban hihetőbb mint a többi ilyen történet sok szempontból.
    Véleménynem szerint mind a könyv és mind pedig a film is külön-külön egy jó élvezhető izgalmas történet, sok az összefüggés a kettő között,de sokkal több van benne a könyvben, ami érthető is.

  23. Én olvastam a könyvet és szerintem egy irodalmilag iszonyatosan igénytelen nyáltömeg, ami csak a 13 éves tinilányok figyelmét keltheti fel igazán… a vámpírokról elég elb*szott képet alkot… és ha valaki jó vámpírsztorit akar sztem olvasson inkább Darren Shant, vagy akár Anne Rice-t, v isten tudja, mert a Twilight csupán egy langyi nyáltömeg…
    Egyébknét az első film számomra elég amatőrnek hatott de azért megnézem a többit is, hátha képesek némi fejlődésre…

  24. Valóban ez a legjobb trailer eddig és a filmet végre hűen szemlélteti is, mivel ebben már több harcot és eseményt láthatunk. A harmadik könyvben még több van így érthető lesz ha többen fogják kedvelni azt a részt azok közül akik eddig nem szerették. A negyedik könyvben vannak igazán fordulatos harcok és kellemes meglepetések szóval azt már jószívvel ajánlhatom minden kedves “utáljok a tvájlájtot” emberkének.

    Kicsit eltérve a témától: Lindír:
    Én olvastam Darren Shane összes vámpír és démonkönyvét egyaránt. Anne Rice-t is, J.R. Ward Fekete Tőr Testvériségét is..meg még megannyi vámpíros sztorit. De ezek már mindig lerágott csont témával szolgálnak és én nem vagyok híve ezeknek. Csupán azért olvastam őket mert tájékozódni szoktam mielőtt véleményt nyílvánítok valamiről. Anne Rice Lestatja az etalon ha vámpírról van szó ,de nem Tom Cruise-zal mert ő minden csak nem vámpír Braddel együtt….Az interjú a vámpírral, mint film egy kalap kaki volt..a Kárhozottak Királynője meg már valami amit milliószor meg tudok nézni. Ezt így végén már ammoknak címezve írtam.
    Aki megint a HP témával akar itt villogni menjen már vissza az első osztályba és kérje meg szépen a tanítónénijét, hogy gyakorlják a szövegértést, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz. Nem fogom kifejteni, hogy miért mert a témába vág.
    Még valami így a végére ez még mindig NEM a Vérfarkasok vs. Vámpírok harc újabb adaptációja, mivel ebben még mindig NINCSENEK vérfarkasok..azért változnak csak “simán” farkassá…:)

  25. Biztos ,hogy jó lesz ez a része is de én azt mondom a könyv százszor jobb mint a film lesz.Nagyon várom már hogy megnézhessem de a könyv sokkal jobban részletezi az egészet.Én már olvastam az összes részét és nagyon jó izgalmas főleg a legutolsó része!Tehát ajánlom minden rajongónak hogy olvassa el a könyvet ,mert kellemesen fog csalódni!
    Puszika:Brigi

  26. gyűlölöm Edwardot. xDDD
    Jakob a best:D és amugy.. ennek a trailernek tényleg többértelme van mint az előzőnek. XDD
    én már várom :”D

  27. Jaj annyira rosszul álltok hozzá. Ez nem vámpírtörténet, hanem egy szerelmes film. annak meg jó. Szvsz kár elrontani ezekkel az “akció” jelenetekkel, mert akciófilmnek gyenge lesz. Aki nem kíváncsi rá, hogy szenved egy elhagyott nő, az ne nézze meg, max. ha az asszony elcipeli, mert ez a film sem fog neki bejönni. Én olvastam, néztem többször is, a könyv nem egy komoly irodalmi mű, de egy könnyen olvasható, élvezetes ponyva. A film meg hemzseg a bakiktól, bella magyar hangja kritikán aluli, egy csomó jelenet túljátszott, de remekül lehet rá elérzékenyülni, h micsoda szép a szerelem, és ami elvehetetlen érdem, a kiváló felvételek, az operatőr nagyot alakított. Sajnálom, ha a második részt megpróbálják pörgőssé tenni, mert nem az. Én megnézem moziban is, meg dvd-n is megszerzem, ha olyan lesz, mint az 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.