Szex és NY 2-poszter

Látjátok, ilyenkor látszik mennyire veszik a film készítői és marketingesei is komolyan a filmet. Carrie On!!?? Lassan trailer is lesz, addig lássuk ezt a 80-as évek csillogásá idéző valamit.

Szex és New York 2-poszter

34 hozzászólás a “Szex és NY 2-poszter” bejegyzéshez

  1. A legtöbb munkát a PS-esek végezték ezen a képen az biztos (jó tudom, ez spanyol viasz esete lett, de akkor is)…

    Számomra ez inkább szánalmas, mint sem csábító.

  2. Ott a pont Gerusz:) Mondjuk akár lesz addig nőm, akár nem erre nem mennék el vele. Már egy lánnyal megnéztem az elsőt, megsínylette a kapcsolatunk( ami persze felszínes volt). Kevés filmet utálok jobban mint ezt, és hangot is adok neki.

  3. Sarah Jessica Parker a legocsmányabb 2lábon járó beszélő ló amit valaha is láttam. 30+ ronda dagadt leszbikus szinglinőkön kívül nézi más a hülye sorozatát?

  4. soder: 28 vagyok, 51 kg, férj+gyerek és nézem, többször is, mert imádom. mondjuk a film sehol nincs a sorozathoz, de meg fogom nézni a másodikat is. egyébként felhívnám a fikázó hímek figyelmét, hogy se a sorozat, se a film nem nekik készült. mintha egy miniszoknyára fintorognátok, hogy fújj én nem veszem fel. ki kérte?? :)
    mondjuk az a csaj se normális, aki a pasiját arra kényszeríti, hogy megnézze.

  5. Hetero társaim meg kell érteni.. amit “vámpir filmnek” el lehet adni a tiniknek.. a műszingli “sx és ny” pedig a leendő felvilágosult felsővezető túlképzett család és gyerekellenes túlliberális szinglinőknek is el lehet adni és kell is… hisz ebből a sok*sok pénzből majd csinálnak olyan filmeket is amit mi is várni fogunk.

  6. Véégre!!

    nálam város lesz az elős része is moziban ülös-nézős volt és ez is az lesz, imádom sajna sorozatból nem láttam midnen részt, de majd pótolom.

    Sodernek üzenem, hogy nem csak a Nők szereti, hanem pasik is… és a bnőim is szeretik akik nem leszbikusok….

    Am meg nem is a hetero pasiknak készült ez a film, legalábbis akik nem szeretik a csajos filmeket…

  7. Kitehették volna Overdose-t is plakátra, sokaknak nem tűnt volna fel a különbség :D

  8. “leendő felvilágosult felsővezető túlképzett család és gyerekellenes túlliberális szinglinőknek”
    ebből azt, hogy nőknek aláírom, sőt aláhúzom, de ez pont olyan mintha azt mondanám, hogy a zombi-horror filmeket, az agresszív, gyilkoshajlamú, érzéketlen férfiaknak “el lehet adni és kell is”. érdekes, hogy a SZ@NY milyen fájó pontja sok pasinak, és könyebb a lelküknek, ha azokat, akik nézik mindenféle negatív jelzőkkel illetik, tudni vélik az életkörülményeit, életfelfogását. mondom, mintha az írnám, hogy minden horror rajongó egy rohadt szadista állat. hát az nem? ha egyszer tetszik neki.

    “hisz ebből a sok*sok pénzből majd csinálnak olyan filmeket is amit mi is várni fogunk.”
    igen, mert minden, amit “ti” nem vártok az szarfos, bár pusztulna, ami nem a “ti” izléseteknek való. a “ti” itt nem a férfiakat jelöli, hanem azokat, akik nehezen viselik, ha valami nem úgy van, ahogy nekik tetszik.
    ööö… részemről befejeztem, mert több szót már tényleg nem érdemel ez a film. minden imádatom ellenére sajnos én is látom, hogy főszerepet játszik benne az a bizonyos róka, ama többször nyúzható bőrével.

    ui: SJP-nek tényleg lófeje és karika lába van, de szerintem akadna elég sok tökéletes szépségű csaj, aki cserélne vele. mondjuk nekem elég lenne csak a pénze, amit ilyen rondán is meg tudott keresni :)

  9. en fiu vagyok es szeretem. nem azért mert azonosulni tudok egy emancipált szingli nővel vagy mert akármilyen liberális eszmét (HAHAHA) keresek benne. miért kéne a nézőközönséget a filmmel azonosítani? simán kikapcsolódás, szórakoztató karakterek és abszolút megértem akit nem érdekel, de tagadhatatlan, hogy a sorozatra és az első részre is magas volt az igény. amugy jo a foto, csak felismerhetetlen ez a gyerekellenes emancipált túlliberális szingli

  10. Nos egy horrorfilm nem egy életstilus reklámozása… de az s&ny az ténylegesen az…. sajnos bnöm révén több részt láttam (bár én is megnézetem vele a south parkot)
    a film nézhetetlen volt számomra bár lehet túlérzékeny férfiak megnézik de nekem túúúl sok volt.
    Én nem nézem le a s&ny rajongó nőket… de ez az életképet amit maga a film sugározz az átlagnő 90-95% nem elérhető.
    Kicsit a twilighthoz tudnám hasonlitani csak az id. nők 22-45(ami 55) az edwardjuk helyett az ő nagy bigjüket kergetik a 1,5-2millió fős bpn.
    Nos a túl liberálisnál az a tipikus dolgot értetem ami azt jelenti szingli csaj+meleg barát??khmmm
    ide-oda váltogatás szexulis beállitotságban van ami nemugy való képernyőre bár lehet maradi vagyok

  11. reklámozás? hát ugye olyan van, hogy egy filmnek hatása van a popkulturára vagy a társadalomra, de nem hiszem, hogy az elhelyezett termékeknél többet akarna reklámozni. biztos sok nőt magabiztossá, öntudatosabbá tett, meg mittudomén de ez nem befolyásolható 7éveseknek szól. kedves, felnőtt embereket akarsz megkímélni, mert a te vitatható morális elképzelésed miatt “nem való képernyőre”

  12. Többséggel ellentétben én azt vallom, ez a film az érzékeny férfiakat akasztja ki jobban, így engem is, mert az érzéketlen férfi, csak alszik rajta egyet, míg az érzékenyből érzelmeket vált ki legyenek azok, bármily szörnyű érzelmek is, egy horror, ez az igazi amortizáló mindfuck movie férfiaknak, egy horror.

  13. -Szerintem a cucca kifejezetten ász. Most komolyan, ti láttatok már korábbi Carrieket? Még igen sokat fejlődött a ’90-es évek óta:D
    – Vicces az eredeti és a PS-elt kép közötti különbség
    (kedvencem a haja)
    -A szóvicc sztem is jó
    -A többi nemérdekel, megnézem mert szórakoztat. És ez a szórakoztatóipar lényege, nem?:)

  14. érdekes, h azt senki nem jegyzi meg, h mennyire rossz ez a plakát, meg h milyen szarul áll neki az a szemüveg.
    amúgy ez a nő fiatalon nagyon is aranyos volt (lásd pl: L.A. Story), és most se lenne gond vele, ha nem akarna hasonlítani Madonnára testileg (értsd: inkább a teste hasonlít egy inas lóéhoz, mint a feje)

  15. sztem kurva jó nő.és a sorozatot is szeretem.34 éves férfi vagyok.
    mondjuk az első film gyenge volt,reméljük ez jobb lesz.

  16. Az elsőt végignéztem, mert elrángattak rá…A férfiak többsége a teremben azzal küzdött, h elég mélyre tud-e hajolni ahhoz, hogy elharapja a saját nyakát, a nők 90 százaléka pedig kínosan feszengett, hogy ők nem ezt várták.
    A sorozat nézhető volt, de széthúzva, kevesebb poénnal, mint a félórás részekben, de filmként?! Ez már az elején is csak a pénzre ment, a második részre pedig kár szót is fecsérelni.

  17. Sarah Jessica Parker kifejezetten nem egy szép nő, de ez az agyonfényezett plakát legalább valamennyit dob rajta. a film meg, hmm. hát film. talán meg lesz nézve.

  18. aucs, ez a szóvicc… :'(
    Ostoba egy sorozat, az biztos, a szereplői szinte mind antipatikusak (ugyanúgy, mint a ‘szülifeliben’), de attól még könnyed szórakozás, ha van 20 perc üresjáratod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.