Itt a teljes Toy Story 3-előzetes, magyarul

És persze angolul is. Tegnap beharangozták, már pedig meg is érkezett. MIndjárt beteszem Flashben, de aki addig nem tud várni, az innen letöltheti QT formátumban a jobb minőségű szinkronost. Akinek angolul kell, az fáradjon a Myspace-re.

Nos, ez az előzetes már felfedte a főellenséget és a történetet. A srácoknak és lányoknak haza kell jutni, miközben a gonosz többi játék ellenük dolgozik.

human
írta
2010. 02. 11. 19:25
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Itt a teljes Toy Story 3-előzetes, magyarul” bejegyzéshez

  1. Ez már szerintem sem olyan jó, mint az első, vagy a második. Igazából véleményem szerint a második sem lett valami jó, pusztán azért mentek el rá sokan a moziban, mert megelőzte egy tényleg fasza első rész. Azért gépen majd egy megnézést megér.

  2. Mi ez a hülyeség? Komolyan az első és a második részt is imádtam, de ennek az előzetese a Shrek 3 előzetesét juttatta eszembe amikor csak ment-ment az előzetes és mégsem hallottam senkit nevetni a moziban.:S

  3. Tuti nem mozis számomra…

    Nem látok benne semmi különöset az előző 2höz képest. Még a 3D sem tud bevonzani rá, pedig arra általában vevő vagyok.

  4. hmm… nem fogott meg.
    de a amugy szuksege van, a Toy Storynak olyan nevekre az eladsahoz, hogy: Nemo, WallE meg Up? Ezeket is a Toy Storyval adtak el…

  5. Az a baj, hogy előttek mindent az előzetesben. Minek kellett tudatni, hogy a ovis játékok gonoszak? Lényegében most láttam a filmet…

  6. xpress: De volt én azt hittem hogy ha lesz is folytatás ő lesz az új gazdájuk. Elvégre a 2.részben pont azt említette Woody Jessynek hogy ha nem tetszik neki, majd ott lesz a kishúga. Ráadásul a 3. részben Andy egyetemre megy, miközben a másodikban mikor már arról volt szó, hogy Andy már egész nagy, a végén a pici még csak akkor tette meg az első lépéseit.

  7. haho “Alfie 2010. 02. 12. 21:20
    xpress: De volt én azt hittem hogy ha lesz is folytatás ő lesz az új gazdájuk. Elvégre a 2.részben pont azt említette Woody Jessynek hogy ha nem tetszik neki, majd ott lesz a kishúga. Ráadásul a 3. részben Andy egyetemre megy, miközben a másodikban mikor már arról volt szó, hogy Andy már egész nagy, a végén a pici még csak akkor tette meg az első lépéseit.”

    naná eltelt tiz év könyrgöm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.