Eclipse-előzetes

Nos, a harmadik Twilight-film előzetese megérkezett, pár fél nappal a 10 másodperces beharangozó netrekerülése után. Még a múlt őszi előző részt sem hevertük ki (kritika), erre már itt az új. Persze megnézve OMGOMG.NOOOOOOOO,OMGOMG és még szóköztelen felkiáltássűrítések, előre. Rajongók is.

79 hozzászólás a “Eclipse-előzetes” bejegyzéshez

  1. A virágos rét de giccses.Nem hinném hogy megszeretném ezt a “filmet” egy ilyen trailertől.Bella most is magát marcangolja hogy akkor melyik pasi a szimpi?Broáá

  2. ehemmmm, ehemmmm ez az amit még akkor se néznék meg ha pénzt adnának érte…..
    sztem ratyi

  3. ÁÁHH :D NEEEE!!:D Sose fogynak el ezek a vámpír-tinifilmek???

    így az előzetes alapján még több szenvedés lesz benne mint az előző kettőben együttvéve…

    “jaaj!Engem szeress! Jaajj!Ne!Inkább engem!!!Jaj most milegyen???” jesszus…

  4. De nem ugyanerről szólt az első meg a második rész? Nem lehet, hogy rossz trailert linkeltél be? Vajon lesz e folytatása a trilógiának, miután lezárják? (utolsó csak költői kérdés volt)

  5. …rég láttam ilyen rossz és semmitmondó előzetest ( erre mondhatnánk ugyebár azt is, hogy a semmiből nem lehet jó trailert összevágni :D )…..

  6. szeressen bele egy normális ember srácba a csaj, a két búza(vámpír és a farkas) meg legyenek egymáséi a végtelenségig, az lenne a happy end meg még politikailag is korrekt lenne :D :D

  7. hát. nemtom sztem ez a trailer elég semmitmondó. pedig a végén van fight “rendesen” akkor mért kellett egy ilyen lagymatag fost csinálni belőle? ááááh. ja most látom h előttem már hazsnálták a semmitmondó jelzőt. akkor nemcsak bennem van a hiba:D
    SPOILER :D
    Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy a 4.filmben hogyan oldják meg avérben fürdős szülős részt és a szexjeleneteket… úhh de elfogják cseszni már most látom.

  8. Ilyen visítva nézem a trailert videó még nincs? Azokon jókat szoktam röhögni… Nekem ettől nem lett nedves.
    A producerek örülhetnek akik ezt anno megvették, meg a kislányok. Engem eddig sem, meg ezután sem fogott meg ez a “művámpír nyáltenger”,mi több broáf:o)

  9. A sírva visítós trailer nézős engem is érdekelne, azok a legjobbak:) Ahogy így elnéztem, ez sem lesz jobb, mint az eddigiek, viszont rekord bevételt fog termelni:(

  10. Human, azt elfelejtetted azért említeni, hogy a Hardy Candy és a 30 of the Nights rendezője, David Slade az elkövető ezúttal. Hohó. :P

  11. Nézés közben azon gondolkoztam, ha a szinészeknek nem lenne ilyen unszimpatikus pofájuk, vajon mennyivel lenne jobb az összhatás?

    Na, megyek, körbesikítozom a szobát…:)

  12. EZ MI??? EZ MI?? EZÉRT PÉNZT ADNI EZZZÉÉÉRTT? Inkább a földrengés sulytotta országoknak küldték volna a pénzt, vagy nekem, de erre adni, hogy ez a SEMMI-mert ez az- elkészüljön. Rossz szinészi játék, borzalmas párbeszédek, talán az világ legrosszabb olyan filmje, amit imádnak. A rossz filmeket utálni kell, nem nézni:O:O Anyám.

  13. Hogy felvegyem a ritmust, én félmeztelenül néztem meg a trailert, hátha az segít, de nem.

  14. Nem tudom miért kell ennyit rágódni ezen a szerelmi szálon. Nyomják gruppenben. Így mindenki jól jár, sőt. A farkas gyereknek (ami inkább hasonlít Mr. Fantastic Fox-ra) és a “vámpírnak” is megvan az a meleg tekintet az arcán…

    …és így a faltalan szex után, sokkal érthetőbb “a vérben fürdős szülős” rész.

  15. Én is félmeztelenül nyomom mert készülök alunni, de nekem se jött át, inkább pont jól el is álmosított. THX Human! :D

  16. Már várom a kövi trailert sok akcióval fűszerezve mint a könyvben! Hell Yeah! Addig lesz időm kiolvasni a 4et.

  17. Ez igen! Változatos cselekmény…. félmeztelen indián farkaskutyagyerek, Bella változatos arckifejezése…kb. Segallal már versenyezhet e téren, vöröshaju nő, aki az első rész óta sprintel az erdőbe..ki tudja miért…. Edward alkoholista feje egyre rondább… Gratulálok a könyv írójának meg a rendezőnek, egyszerűen fantasztikus!

  18. imdb:
    1. rész: 5.8/10
    2. rész: 4.6/10
    3. rész: előre a 3.0/10-ért!

    Remélem sok lassított futás lesz benne és mezőn csillogás közben lelkizés, akkor simán meglehet! :)

  19. Én se nedvesedtem be.
    Szánalmas dialógusok, ócska színészi játék.Nem is értem, hogy lehet ennyire populáris ez a szenny.

  20. Hogy sütne ki rájuk a nap, azt ott porladna el az egész tepedék bagázs, farkasokra meg vadászidényt, hozzá rakétavetőkre engedély, és további jókat kívánok :)

  21. Nem tudom, nem azt akarom mondani hogy jó volt a trailer, de azt sem szeretem ha bemutatják a film teljes cselekményét 1.5 percben. Persze aki olvasta a könyvet az úgy is tudja mi fog történni, de sokan nem olvasták, ezért esetleg marad valami meglepi is.

    Azt mondjuk én sem értem mi lehet jó egy human (bocsi :D ) vs vámpír szexben, belehelyezi a jéghideg micsodáját :ASD

  22. ez az egész nagyon gáz. tudom gyűlölni az ilyen tini vámpíros hülyeségeket. hogy ennek mi értelme van? :(

  23. Ez a csaj elvileg már rég fogadalmat tett a vámpír csákónak. Örökké meg minden. Vegyétek inkább az én életemet, mint az övét stb.
    Most meg megint vacilál. A két srác helyében úgy rúgnám ….., hogy csak füstöl, sztán keresnék valakit, aki ténylegesen jól is néz ki.
    Borzalom. Megint lesz 80 perc giccs és 15 perc farkassá változom + megküzdök a vörös csipuval.

  24. “vöröshaju nő, aki az első rész óta sprintel az erdőbe..ki tudja miért…. Edward alkoholista feje egyre rondább…”
    :D:D Cody ez nagyon jó:D

    az a vörös csaj elvileg az ember kiscsajt akarja kiszívni, de azt már rég nem tudni, hogy pontosan miért..:D
    Nahát Edward meg…olyan mintha jól összeverték volna a búráját, aztán valami alkoholista sebész rakta volna össze, kicsit másképp…mondjuk Oscart nem fog sűrűn kapni…se ő, sem a többi “Színész”
    a kutyagyerekben meg több a szteroid, mint a vörös vérsejt…

  25. @danzig: Én bepróbálkoztam a könyvekkel, hogy legyen miről dumálnom az unokatesóval (azóta kinőtte, huh), de az első részben van az a jelenet, amikor Edward kimegy a napra és Bella ott helyben elmegy attól, amit lát – ők ugyanis nem elégnek, hanem RAGYOGNAK bazmeg. Szeretem a könyveket, de erre akkor konkrétan ráugráltam egy kicsit…. És ez még csak a kisebbik rossz.

    Én pizsamában néztem a trailert és mivel ma nincs más dolgom, megyek is vissza aludni. Naaagyon sokat kellene fizetni, h én ezt megnézzem. :P

  26. Egy kérdés azoknak akik olvasták:A vámpíroknak van vérkeringésük?Mert ha nincs nem értem minek szenved a vámpírsrác a csajjal.

  27. Nietzschenek igaza volt: Isten halott. El nem tudok képzelni olyan hatalmat amely megtorlás nélkül hagy ilyesmit:)

  28. Nagy am a dilemma… itt van ez a csavo, aki mar tobbszaz eves es a kama sutra-t irok is pironkodnanak, ha o meselne a viselt dolgairol..cserebe nem tud vert pumpalni a micsodajaba es kisse lankadt :)

    Aztan ittvan a masik csavo..aki fiatal es valamilyen furcsa okbol mindig felmeztelen van. Apro szepseghiba, hogy ha bevadul _tenyleg_ lompos lesz a….szoval az.

    Nehez dontes ez..aterzem korunk lanyanak vivodasat. Kovetkezo reszben talan johetne egy torpe szellem, csak hogy tovabb noveljuk a perverzio faktort! Vagy egy kanos szornyecske a regi filmbol..Gizmo, csak sokkal nagyobb kiszerelesben es sokkal virgoncabb!

  29. polovcev 2010. 03. 12. 18:03

    Nietzschenek igaza volt: Isten halott. El nem tudok képzelni olyan hatalmat amely megtorlás nélkül hagy ilyesmit:)

    Nem igazán értem, hogy mi köze van Nietzschenek,és az általa lsd hatása alatt zagyvált fasságaihoz.
    Elhiszem, hogy mindenképpen kontrázni kell valahogyan az előtted szólók poénos írásaihoz,de be kellene látnod, hogy ez egyrészről nem vicces, másrészről pedig sérthetsz ezzel más embereket is.

    ez csak egy trailer ember.egy szar filmről.

    OFF VÉGE

  30. zombee:Egy kérdés azoknak akik olvasták:A vámpíroknak van vérkeringésük?Mert ha nincs nem értem minek szenved a vámpírsrác a csajjal.

    Biohazard:Nagy am a dilemma… itt van ez a csavo, aki mar tobbszaz eves es a kama sutra-t irok is pironkodnanak, ha o meselne a viselt dolgairol..cserebe nem tud vert pumpalni a micsodajaba es kisse lankadt :)

    távol álljon tőlem, hogy bármilyen szempontból megvédjem a filmet (könyvet), de ezek a dolgok fel sem merülnek senkiben a True Blood kapcsán…

  31. vicvega: a kérdés jogos, a true bloodban láthattunk vámpírszexet,a vérkeringés hiánya ezek szerint nem okoz problémát.
    de nyugi biztos a true blood fórumokon is felmerülnek hasonló kérdések hasonló jellegű kommentekben…:)

  32. Én sem akarom védeni mert ez nagyon gáz…mármint az előzetes , én mind a 2 előző filmet megnéztem és nézhető volt . sőt a 2. rész előzetese még izgalmas is .

    A vámpír ha vért iszik (friss meleg vért) tud úgy viselkedni mint egy ember ergo sexelni is tudna ..már ha Anne Rice gondolatait követem . mert úgye a Vámpírok nem léteznek:)
    Na de ezt a filmet egy sex jelenet sem mentené meg ..

  33. Vicvega:

    Azért nem merültek fenn senkiben, mert a True Blood egy vámpiros felnőtt ÉS minőségi sorozat.

    Ez viszont csak egy romantikus valami amit komolynak akarnak beállítani.

  34. Azért az is komoly kérdést vet fel, hogy miért Alkonyat a címe? Először úgy hittem, mert alkonyatkor jönnek a vámpírok elő. Mint kiderült, ők nappal is jönnek… Miért Újhold a címe, azt hittem azért, mert teliholdkor változnak farkassá, ezek nappal is, meg amikor jónak látják. Ez vajon miért napfogyatkozás?…Erre még elméletem sincs…. (undorító az egész)

  35. háááát…RÉG VÁRTAM,DE most nem lepődtem tulságosan! Tök máshogy képzeltem!
    (Nevek:
    Alkonyat- Fogalmam sincs hogy miért!
    Újhold- Talán azért mert új pasi jön, ezért új, a hold meg azért, hogy menjen az alkonyathoz! (szerintem…)
    Napfogyatkozás- Azért mert Jacob = nap, és mivel ő már nem nagyon lesz az élete része=kb elfogy,:NA EZÉRT!!!!)
    Ennyi…
    Na azért ezt is megnézem 2x a moziban…:)

  36. A Újhold elvileg azért újhold, mert akkor legsötétebb az éjszaka és az a rész Bella életének legsötétebb, legkilátástalanabb szakasza volt, állította hajdan Meyer. Eclipse meg azért eclipse, alias napfogyatkozás, mert Jake tesz egy olyan megjegyzést Bellának a könyvben, hogy ő a Nap akar lenni Bella számára, a felhőkkel még meg tud birkózni de egy napfogyatkozással nem harcolhat. (“The clouds I can handle but I can’t fight with an eclipse”–>igen, én sem hiszem el, hogy tudom kívülről xD)

  37. hamár ezt a vámpíros körítést hozzá adták akko legalább lenne hű az eredeti vámpír sztorikhoz.De könyörgöm mi az hogy a vámpír csillog a napon,a farkasemberek félmeztelenül rohangálnak és még 1 puli is jobban hasonlít 1 “igazi” farkasemberre.

  38. Azt tudtátok hogy meyer eredetileg azt a címet adta volna hogy forks, de a kiadó akihez elküjdte a könyvet azt mondta hogy változtassa a címet twilightra.

  39. garrus, én ezt azért írtam mert itt vitatkoztak a címekkel kapcsolatban és én csak megjegyeztem. Nem kell máris belém kötni.

  40. hat igen. ez a trailernek nevezett dolog hiven koveti az elozo film minoseget.
    kar igy elcseszni egy konyvet.

    egyebkent miert csereltek le a voros haju vampirt (Victoria) egy masik szinesznore?

  41. Twilight…hmm..hm…Én olvastam..szeretem.
    A filmekkel meg tisztában vagyok, hogy ne sokat várjak..nézhetőek..de sokkal jobban is elkészíthetőek lehetnének.Ettől függetlenül is számtalanszor megnézem őket, mert a fene vigye el tetszik ez a Patiszon gyerek :D Még így fehérre meszelve is :D

    A Breaking Dawn magyarul Hajnalhasadás :)

  42. Ez az egész tvájlájt már ott elvágtam gaát hogy az egész vámpír fajt nyilvánosan megalázta és lealacsonyította. Most őszintén, honnan a fenéből jött az ötlet h nem hal meg a naptól? Ez a leg alapabb vámpír dolog, az nem vámpír aki nem hal meg a naptól az istenért! Csillog bazzeg, úgy néz ki minha izzadna, fúúú, de eredeti. szánalmas…és még van ahol horrornak merik feltüntetni…

  43. Hihetetlen,hogy egy kis promócióval hogy meg lehet hülyíteni a tiniket. Zekefronék meg bízom benne,mielőbb valami bugyuta szitkom sorozatban találják magukat.

  44. ezzel a filmmel voltaképpen csak annyi a baj hogy teljesen a romantikus fillinget nyomják benne ezerrel, már az első résztől kezdve

  45. nyolczi ezt már számtalanszor kitárgyaltuk/ták és hihetetlen, hogy még mindig ezen rágódsz :D Hagyd már a fenébe a csillogást. A vámpírok nem léteznek és nem is léteztek, hadd találjon már ki S. Meyer róluk azt, amit akar. Nincs megírva, hogy meg KELL pusztúlkodniuk azon a kibaszott napon…ha nem, hát nem. Mivel nem egy létező “fajról” van szó, nincs kit/mit megszégyeníteni. :)

    Nem akartam személyeskedni, de ez akkor is baromság.

  46. azért ez nem ilyen egyszerű, a köztudatban lévő vámpírok tulajdonságait az emberek nagyon hosszú idő alatt különböző hiedelmekből és sztereotípiákból állították össze majd ezeket a történeteket karolta fel ponyva majd hollywood és bár jócskán tettek hozzá vagy vettek el ezekből a történetekből nagyrészt tisztelettel bántak velük, nem pedig kiherélték és olyan szinten hátat fordítottak volna nekik mint itt ahol csillognak… ,direkt sarkítok az érthetőség miatt: teszem azt Supermant egy új feldolgozásban leszbikus néger nőnek ábrázolnák akkor ugye értjük hogy az nem superman igaz?
    na ugyan ez a helyzet itt is akik csillognak azok a tündérek nem a vámpírok…
    bocs, hogy tovább folytatom ezt az értelmetlen vitát, csak nem tudtam szó nélkül elmenni mellette…
    :D

  47. az elözetes tényleg nem valami jo.De a könyv hibátlan.Kár fikázni ugy is nézzi mindenki.

  48. Az első rész óta nem történik ebbe semmi, ugyanaz van mindegyik részben. Szánalmasan rossz. Nulla, semmi. Soha nem fogom megnézni, vagy elolvasni, mert nem ér annyit.

  49. Eddy21::D:D hat a kommentek miatt erdemes itt neha olvasni,ezen en is “derultem” 1 jot:P
    1ebkent hihetetlen mennyien szeretik,de mar az elso reszben is kicsapta nalam a kortet a csaj fapofaval valo “szineszi”jateka.kb mintha 1 kirakati babu lenne berakva.es mas filmekben is kb ilyen “erzelmi reakciokat” tud felmutatni…nem is ertem h kerult film kozelebe…jah de..vagy nem?

  50. mersant: ugye nem azt akarod sugallni, hogy 14-15 évesen amikor filmközelbe került már kanapén szerezte a munkákat

  51. EEn??AA dehogy soha…Mert ha belegondolok h vki ezzel a novel,na az mekkora perv…na jo…:P

  52. Én egy apró részletet láttam belőle és a szinkron valami szörnyű. El sem hiszem hogy Robert Pattinson elvállalt egy ilyen filmet, pedig tök jól alakított a harry potter 4-ben. Legszivesebben rájuk uszítanám pengét vagy van helsinget.

  53. tánod szerintem Robert nem bánta meg h szerepet vállalt hisz megy körülötte a hiszti és van bevétel belőle bőven ahogy látod.. :P

    Amúgy a trailerben nemsok minden van, de a könyv marhajó. Nagyon remélem nem cseszik el és kemény lesz a végén a csata na meg az összefogás farkasok és vámpírok közt az újszülött vámpírokkal szemben. Bár nemtom mit várjak, én a másik 2 részt is sokkal jobban eltudtam volna képzelni a könyv alapján, de a rendezők ezt sajna nem így látták.

  54. LG: Bár én letojom és nem befolyásol a film “élvezetében” hogy tudom a végét mostmár köszönhetően, hogy leírtad, de talán egy SPOILER jelölést megédemelt volna.

    Zekefront meg nem feltétlenül kell Patiszonnal rémítgetni, mert a Megint 17 ben egész elfogadhatót nyújtott, annak ellenére, hogy az egész HSM-ben olyan fejet vágott mintha herén taposták volna. Lehet Patiszonnak is csak az kell majd, hogy kitörjön a festő és mázoló szakmából normálisabb filmekből.

  55. hát nem azért de ez még nekem is K.O volt. Pedig én olvastam még a könyvbe mindegyiket de eddig mind1ik film totál lelombozott! Ekkora s*rt régen láttam!!

  56. Nekem? egy szót nem írtam a végéről.. ez csak felszínes említés volt =) De amúgy igazad van a spoiler miatt sry

  57. Ma egy osztálytársammal érdekes vitába keverettem, ő azt mondta ez a könyv legalább nem alítja be a vámpírokat gonosz szörnyeknek, szerintem ezt meglehetett volna oldani úgy is hogy nem csinálják giccsesre. Nektek mi a véleményetek?

  58. A vámpírok legyenek vámpírok. Senki sem gátolta az írókat, hogy új lényeket találjanak ki, amire ráhúzhatták volna ezt a giccses köpenyt. Ja persze egy vámpírsztorit könnyebb eladni.

    Saus írta le a legjobb hasonlatot számomra:

    “teszem azt Supermant egy új feldolgozásban leszbikus néger nőnek ábrázolnák akkor ugye értjük hogy az nem superman igaz?
    na ugyan ez a helyzet itt is akik csillognak azok a tündérek nem a vámpírok…”

    Ennyi.

  59. Kristen színészi játékáról írt azt hiszem mersant…nagyon is egyet kell, hogy értsek vele. Ezekkel a filmekkel nem csak ott van a baj, hogy szarul vannak megcsinálva. A színézek sem úgy vannak összeválogatva. Kristent egy filmben sem láttam jobban szerepelni. (Mindig a Pánikszobával érvelnek velem szemben ilyenkor, ott még esélyt láttam a lányban, hogy lehet..lesz belőle valaki)Producer szüleinek köszönheti ezt a szerepet is, mint sok mást. Fapofával csinálja végig az egészet, nulla érzelemmel. Mindegy is.

    “Zakefron gyereket ne rémísztgessük a Patiszonnal” dologra meg annyit, hogy ez a Patiszon srác tud jól játszani…lásd előző filmjei..(Little Ashes,Haunted Airman,The Bad Mother’s Handbook…stb.) és most a Remember Me..szerintem van tehetsége, csak kellett neki valami, amivel feltűnést kelt,hírnevet csinál.

    A többiek közül is csak egyetlen szereplő, akit jónak tartok, mégis kevés a szerepe :D Peter Facinelli.

    A többiek nem sokat tettek le az asztalra.

    Jó filmeket lehetne belőlük csinálni, de ha így kajálja a sok tini, minek csinálnák másképp.

  60. hogy ezek a filmek milyen szarok…
    pedig a könyvek nagyon jók. de a filmváltozat tinibálványok magamutogatásáról szól csak.

  61. Kezdek bekönnyezni attól a sok véleménytől, amit itt olvasok. S. Meyer ezt az egészet olyan jól csinálta, hogy az hihetetlen. A vámpírok nem égnek el a napon és tessék már vitáztok is róla vagyis megnéztétek vagy mutattok valamilyen érdeklődést. Sokan már csak azért nézik meg, hogy utánna hűen szidhassák a különböző fórumokon a nőnek pedig mindegy, hogy sikítozni és elalélni mentek be a moziba vagy utálni a lényeg a pénz.
    annak idején ez volt a Harry Potternél is, sokan utálták, de azért megnézték. Ezeknek az íróknak mindegy, hogy szereted vagy utálod, mert így már nem hagy hidegen. Én olvastam mindet és nekem tetszett. Jaj most meg fogtok verni? :) De a filmek úgy szarok, hogy vannak. Könyvből nem lehet filmet csinálni, de sajnos Amerika erre még nem jött rá. Sebaj mivel semmi kultúrájuk és valódi fantáziájuk ebbőül is szépen megélnek.
    A True Blood pedig Szerintem messze áll a minőségtől. Én olvastam az első könyvet, a másodikat néhány oldal után feladtam olyan gáz, hogy az már hihetetlen. Elkezdtem nézni a filmet és 10 perc után azt mondtam inkább meghalok, minthogy még ezt bámuljam.
    Minőségi vámpírtörténet az első néhány Anita Blake, de abból nem csinálnak filmet. Talán mert az tényleg jó.

  62. Semmi bajom az előző filmekkel, megy úgy az egész szériával, de ezt a trailert én is csak bambán, unott fejjel néztem végig. És e mellett, ahogy látom ezt a két tűz között dolgot még húzzák majd egy darabig…

    Ennél csak a True Blood rosszabb, ahol 12 rész alatt darálnak le egy egy Twilight részre való történést.

  63. Nem, az igazan jo vampirtorteneteket Anne Rice irta!
    Ott is jol elcsesztek a 2 filmet… :S

  64. Ha valaki olvasta a könyvet, sokkal jobban át tudja élni a filmet, mivel tudja mi van a háttérben. A könyv jobban tetszett, mint a film, de azért hihetetlenül várom a folytatást:)

  65. én olvastam mind a négy könyvet. angolul is. nagyon szeretem őket.
    a filmek viszont hihetetlenül szarok. az egészben szerintem ott van a legnagyobb hiba, hogy a könyvben mindent Bella szemszögéből látunk, le van írva, mit gondol. a filmben meg csak az lehet látni h KStew bambán drogos fejjel bámul maga elé és szenved a semmin. már az első *** részben tudtuk, hogy úgyis edwardot fogja választani, SPOILER aztán persze a breaking dawn-ban rájön hogy mégiscsak szerelmes jacobba dehát az nem is olyan igazi szerelem mint amit Patiszonra nézve érez SPOILER VÉGE szóval túl van már az egész bonyolítva.
    abba kellett volna hagynia már az első könyvnél. dehát abból nem jön a konyhára pénz ugyebár…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.