Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)

Amikor az egyetemi professzor tanítja ősszel, hogy miért rossz egy 90 perces büfit elhúzni két órára, akkor a Bounty Hunter tökéletes szemléltető példa lesz majd. Valószínűleg ezért készült, más célja nem nagyon lehetett.

Bounty Hunter kép

Megmondom mi a baj ezzel a filmmel: majdnem minden. Méghozzá úgy, hogy basszus, minden kliséje ellenére volt benne lehetőség. A történet röviden annyi, hogy van ez a fejvadász, aki az óvadék ellenében megpattanókat vadássza le, aztán úgy alakul, hogy a volt felesége után kell erednie. Ez az ami valamennyire működik, ahogy civakodnak és szivatják egymást, hiszen az asszony nem vonul önként a börtönbe. Minden más el van baszarintva.

Kezdjük ott, hogy Jennifer Aniston kisasszony vagy 3 pontot elszipkázik a ponszámból, annyira nem illik a szerepbe, nincs összhangban a másik főszereplővel. Most majdnem azt írtam, hogy általában nincs a hölggyel gondom, de a múltkor abban sem bírtam amiben a seggét fogdossa Zahn. Ehhez vegyük hozzá, hogy a filmzene mennyire nem passzol az egészhez. Néha csak unalmas, az még elmenne, de amikor egyenesen rombolja a jelenetet a fölött már nem lehet szemet hunyni. Aztán van a már említett felesleges 30 perc. Nem a romantika a gáz, hiszen az kell egy könnyed limonádéba, hanem a cukorszirup érzésú túlzások.

Aki jó volt az Butler. Basszus, olyan természetes a pisztollyal, hogy a francért nem hajlandó több akciófilmben szerepelni. Szóval olyan bunkó volt, ahogy azt kell, hogy szórakoztató legyen. És most nem is lett olyan a végére mint az Ugly Truth-ban, ahol ugye a macsó máz alatt nagyon érző lélek lapult. Itt is vannak érzései, de azért a végén is durván ugratja az asszonyt, nem lesz rögtön palotapincsi. Egyáltalán a palotapincsik békések és nyájasak, vagy megsértődtek most ezen a hasonlításon? Valami kaparja az ajtót, pill.

Exférj újratöltve értékelés

Nem tudok 4/10-nél többet kiadni. Láttuk már ezt a filmet, talán Mel Gibsonnal, más címmel, de ez még nem lett volna baj. Akadt pár poén is, szintén jó pont – bár jó részét ellőtte a trailer. Ellenben a középszer rendezés és a borzasztó zene és Aniston és az a plusz harminc perc kinyírja. Durván.

És akkor most képzeljétek el, hogy ez még egy pozitív írás a filmről, hiszen olyan mennyiségű agykikapcsolás kell, nos a TF2 kettő óta nem álltunk ilyen közel a flatlinehoz.

15 hozzászólás a “Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)” bejegyzéshez

  1. Igazat kell adnom, mert szerintem sem volt nagy durranas..En meg lehet a 4-et sem adtam volna meg..:)

  2. Alapból nem lehet 6-nál több ha Aniston szerpel benne. Szeretem a nőket a színésznőket meg még inkább de Anisztonnak az a három fej amit tud vágni -micsoda nem értem egyik kezzemmel a fejem piszkálom, haragos vagyok arc meg a mosolygok szééépen – még az is annyira sótlan, hogy horrorba kéne inkább szerepelnie! (mármint hogy ő lenne a szőrny/gyilkos/stb.) Batler koma meg gondolom most elvállal mindent amit csak elédobnak mer’ dől a lé! Szal’ ennyi, van rosszabb is (valaki látta a Zombik földjét jelentkezzen :D ) meg jobb is és ennyi! Kellemes hétvégét mindenkinek!

  3. “Alapból nem lehet 6-nál több ha Aniston szerpel benne. ”

    utánanéztem. még 8-as filmje is volt. sőt.

  4. Nem mondom, hogy teljesen tehetségtelen de más nagy színésznőkhöz képest….. valjuk be azért nem az az ‘legnagyobb sztár’!

  5. ebbe a filmbe nem illett, ez tuti. Sajnálnám ha arra mennének a kommentek csak, hogy miben jó amúgy.

    De az tuti, hogy Bountyra nem rohantak sokan az olvasók közül, pedig amin én voltam az még majdnem teltház volt

  6. Butler papa viszi a hátán a filmet szerintem. Vannak egész nagy beszólásai, és egyes akciójelenetekben is tud domborítani. A többi színész annyira nincs a csúcson. Egyszer nézhető, de senki ne üljön be rá nagy elvárásokkal. Sima kis agyellazító hülyülés, ilyenekre is szükség van azért néha.

  7. A vicc az, hogy ma azt hallom a rádióban:
    “EXFÉRJ ÚJRATÖLTVE…KIHAGYHATATLAN VÍGJÁTÉK A MOZIKBAN.”
    :D:D

  8. Butler a 300ban volt a csúcspontján, de azóta én személy szerint láttam két jó filmben is (RockNRolla, Törvénytisztelő polgár), az más tészta, h az utóbbi 3 filmje (ez, Gamer, The ugly truth) nem sikerült túl jól, a két vígjátékban azért hozta a kötelező bunkót.

    Annistonról annyit, h eddig még nem láttam olyan filmet, amiben tetszett volna. A Jóbarátok óta ő se tud nyújtani semmi kiemelkedőt…

  9. ez még mindig az elmegy kategóriában lesz sokaknál, pedig tény, h a baromi sok klisé egyszerűen tök érdektelenné teszi a filmet. mosolyogsz mert van benne pár poén, de annyira fáradtak azok is h nagyon.

  10. Teljesen egyetértek a kritikával. Sajnos azt hittem, hogy csak túlzol, ezért megnéztem,…de nem. Nem sűrűn állítok le egy filmet, de eközben levittem a kutyát, ettem egyet és majdnem el is aludtam. A 4/10 reális.

  11. “Butler papa viszi a hátán a filmet szerintem. Vannak egész nagy beszólásai, és egyes akciójelenetekben is tud domborítani. A többi színész annyira nincs a csúcson.”

    Valaki 10 éves kor felett tényleg azt hiszi, hogy a színész találja ki a szövegét?

  12. OMG:

    Valaki 10 éves kor felett azt hiszi, hogy a színészt az teszi hiteles/jó/vicces/tehetséges színésszé, hogy jól van megírva a szövege?

    Nem mindegy, hogy Forest Gumpot Tom Hanks vagy Bajor Imre játsza.

    Szerintem Butler karaktere igenis soat dob egyes szituációkban a poénokon, és tény, hogy az akciójeleneteknél sem kell szégyenkeznie.

  13. Butler nemtom, lejton van-e, de clive o. hatasosabb lett volna. O legalabb nem adja fel az anyanyelvi kiejteset egy kommersz szar miatt (sem). Melle meg thandie newton + 1 laza forgatokonyv? :)
    Ja, az mar nem amcsivgjatek, telleg ja!
    Bar owen is jatszott mar hollivuudiban, egy szint ala soha nem ment..
    Nem igy butler, ezuttal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.