A Green Lantern forgatásról

Érkezett egy kép. Tudjátok, ez a Ryan Reynoldsos móka. Úgy néz ki, mint egy űrhajó. Áh, ebből itthon nagyon kimaradtunk, mármint a képregényből. Persze nem mindenki, tudom ám hogy izzik az ujjad, hogy kommentelj. Ellenben a többségnek ez a szuperhősös film lesz az első komolyabb találkozás vele.

Green Lantern forgatás

13 hozzászólás a “A Green Lantern forgatásról” bejegyzéshez

  1. Volt 2009-ben egy DC Green Lanter Direct to DVD rajzfilm valamint van egy Justice League Final Frontier Direct to DVD (azt hiszem 2007-es vagy 2008-as) rajzfilm. Abbol is kiderul, egy par dolog ambar nem hiszem, hogy a Green Lantern filmbol ur sci-fit csinalnak, ugy ahogy azt kene tegyek … Mindenestre legjobb tippem szerint Abin Sur urhajoja kene ez legyen … persze nem lovom le ki o es miert fontos, de aki ismeri a kepregenyeket, vagy a Direct to DVD rajzfilmeket az tudja, hogy miert kulcsfontassagu karakter, a masok keressenek ra Abin Sur nevere google-el aki kivancsi, vagy ha nem vagy kivancsi akkor ne keress ra es igy nem lesz spoiler ;)

  2. Az HBOn is ment a Green lantern története szinkronosan jópárszor. És Én jópárszor meg is néztem. Nekem bejött bár néha nem tudtam meghatározni hogy mennyire érős ill. gyenge az a szuperhős…

  3. Hű. Ez amolyan picit absztrakt kép hatását kelti. Azt képzelsz bele amit szeretnél :D

  4. CsMisi

    rohadtnagy űr sci-fit akarnak csinálni, a nyilatkozatok szerint kb csak az eleje és a legvége játszódik majd a Földön

  5. Még mindig Fillion lenne az isten erre a szerepre… :( (sajnos már a korábbi posztban lévő videó sem elérhető) Bár Ryan Reynolds is jó arc, meg a film is nagyon várós, de azért én hullajtok egy apró könnycseppet.

  6. Én csak a JLA (Justice Leage of America) című mesesorozatból ismerem a karaktert (Green Lantern-t), de ott elég szimpatikus volt. Várós!

  7. a mesesorozatban afroamerikai Lantern van az egy másik , nem ez lesz a filmben, de amugy a Superman rajzfilmben is volt Green Lantern egy részben ( csak az Kyle volt nem Hal). Amúgy bűn hogy nem jelent meg magyarul semmi GL, ezen a képen meg alig látszik mi van.

  8. Wo! :O
    Nem is tudtam, hogy már elkezdték a forgatását! :D
    Akkor várós a film, mert eléggé szimpatikus a karakter, az első hozzászólásban említett rajzfilmekből… :D
    Bár én még mindíg jobban örültem volna John Stewart-nak, de Jorden is megfog felelni… :D

  9. Balakin: Tudom, hogy abban néger volt, de a lényeg a lényeg: zöld ruci, varázsgyűrű, miazmás… :-);-)

  10. eredet történet lesz (természetesen). mást nem mernének megcsinálni.
    de ha sikerülne (bárcsak) kiegyensúlyozni, hogy ne legyen béna, de sokan megnézzék és szeressék is, akkor jöhetnek folytatások. így a távoli jövőben lehet esély egy Blackest Night filmre is, remélem. :)

  11. ja, így már csak egy tucat DC karakternek kéne saját filmet készíteni úgy, hogy linearitásában és a történetekben meg tudjon ágyazni egy minimum trilógiából álló filmnek :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.