22 hozzászólás a “Prince of Persia: A csaj és a gonosz” bejegyzéshez

  1. Nekem egy pillanatra Xénát juttatta eszembe a főhősnő,.. hát igen kicsi nosztalgia és még korán is van. A csóka meg mehetne Aladniba ennyi.

  2. Kíváncsi vagyok Ben Kingsley-re, nagyon bírom, de ez a film tuti csak DVD-n nézős.

  3. A PoP Sands of Time szerű hangulatot hozzák a képek. Még mindig bízok benne, h enm rontják el a filmet.

  4. Ez a betűtípus már comic sans-i mélységekben van! A kopasz csávó meg csak kapott egy Oscart. Mondjuk ez nem minden.

  5. A csajos poszter tényleg nem rossz, (bát mindkettőnél lehetett volna azért ütősebbet megalkotni, a betűtípus retek!) de a Ben Kingsley-s az nagyon gagyi kábé én jobb fénypászmát csinálok ps-sel :) Mindezek ellenére sztem jó kis mozi lesz.

  6. Csak nekem rontja el az egész epic hangulatot a kis “Disney” felirat a cím felett?…
    Egyébként a moziban a trailere nagyon látványos volt, kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle.

  7. Elfogyott a pénz a plakátokra? Nem elég, hogy ocsmány a betűtípus, még elég idegesítő, hogy erre a két szereplőre sem tudták kiírni a nevüket, hanem alattuk a Jake Gylenhall neve szerepel. Tudom, hogy sokoldalú színész de azért nem hiszem, hogy ő játsza el a csajt és a Ben Kingsleyt :D:D

  8. Én, mint igazi PoP fanatikus (:D:D) úgy érzem ezek jó plakátok. Főleg a csaj tetszik persze, de maga a casting eddig úgy tűnik jó munkát végzett ezekkel a szereplőkkel. Bár mintha BEN nem a gonoszat játszaná… vagy igen?

  9. Ben a gonoszat játsza!
    nekem bejön mindkét poszter ,sztem jól lesz a film is a trailer alapján

  10. Stickie: hogy lenne már a helvetica bármiféle rossz társaságban! Ehhez a filmhez nem annyira illik, ez tény, ennek ellenére az egyik legszebb betűtípus.

  11. Háááááát…szerintem bőven lehetett volna jobb posztereket is csinálni :( Alulról üti az elmegy és a jó határát, legalábbis nekem. A csaj tényleg szép egyébként:) Viszont ahogy Kingsley-re néztem az első dolog ami eszembe jutott a fejéről, az az, hogy tökéletes Keselyű lenne egy pókember filmben, eszméletlenül passzolna hozzá arca:) Ha nagyon offtopic, del nyugodtan:)

  12. Hát igen. Biztos nem volt pénz a betűtípusra :) Egy Prince of Persiához nem olyan rosszak ezek a poszterek (aki játszott vele, az szerintem érzi). A Disney és Jake engem is idegesít h ott vannak, de ha egyszer a Disney keze is benne van a dologban…

  13. uj csajom van, ugy hívják hogy Gemma arterton. /csak képzeletben/ Ez a csaj simán ráver még Monica Beluccira is. Clash of titansban is játszik meg ebben is.Lessz mit nézni a CGI-n kivül.

  14. krizsmis: nem volt pénz baszki, ezt a hülyeséget felejtsétek már el, a Helvetica is pénzbe kerül, ami rajta van.

  15. Szerintem krizsmis csak irómikus akart lenni, sztem csak viccelt azért smiley-zott :O

  16. “A csajrol nekem hirtelen Bencsik Tamara jutott eszembe”
    Nekem Tompos Kátya :D No mindegy.
    A betűtípus ha úgyis pénzbe került, vehettek volna valami hangulatosabbat is. Ez nem egy modern valami, egy keletiesebbel máris fel lehetne dobni sztem. Amúgy szépek.

  17. Amugy ezen a képen egészen másként néz ki,nemtom hogy fotózták. Amugy Bencsik Tamaráról nekem meg Eric Roberts jut eszembe :))

  18. Sir Ben Kingsley-nek remekül áll a szerep
    Jake-kel viszont szem nem lehet még eladni filmet.

    Közepes lesz a mozi, tipikus RTL-Klub délutáni film két Reszkessetek Betörők közé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.