Super 8-előzetes

Hát megérkezett. Nyilván nem tudott akkorát ütni, mint anno a Cloverfield első bemutatója. Főleg így, hogy kiszivárgott előre a Super 8 trailer létezése. Csak hogy átvegyük: rendezte JJ Abrams, teljesen stikában dobták össze ezt a trailert Steven Spielberggel, aki pedig a producer. Next summer, It Arrives.

A Super 8 egy kamerába rakható filmet jelöl amúgy, bár ez a teaser nem utal rá, de ez alapján elképzelhető, hogy kézikamerás móka lesz. Unalmas lenne, meg ez csak találgatás.

Csak kamerás egyelőre.

frissítés: tisztázzuk, a Cloverfieldhez csak a videó körülményeiben van köze, mielőtt mindenki leírja ez alapján a filmet előre. Abrams az új NBC sorozatának előkészületei közé rejtve dobta össze ezt a videót (de még így sem tudta teljesen titokba tartani sajnos). Elvileg Spielberg régi alienes filmjeire fog hajazni, amiket a 80-as években csinált.

human
írta
2010. 05. 07. 13:29
megjelenés
39
hozzászolás


39 hozzászólás a “Super 8-előzetes” bejegyzéshez

  1. Elmegy. Számomra már gyengus ez az Area51, földönkívüliek, földi idegenek… stb téma. A Cloverfieldnek volt viszont egy hangulata… szóval kitudja. De picit már sok ez a téma úgy alapból is, JJ-től meg főleg.

  2. Imadtam a Cloverfieldet, birom Adams munkajat, es Spielberg uber zseni … Ebbol nem johet ki rossz dolog …

  3. hm, ez jó lesz, én biztos nézem majd, ahogy jön… viszont, ha tényleg kézikamerás lesz (rá vannak gyógyulva, vagy wtf?), akkor csakis itthon, 56 darab kis részletben, jó hosszú szünetekkel, mint a cloverfieldnél :)

  4. a kézikamera az csak tipp, komolyan. Egyszerűen a címből néztem csak. Pl ez a teaser sem kézikamerás, lehet valami fontos felvétel is a Super 8-on aminek jelentősége lesz.

    Mondjuk durva lenne ha tényleg Super 8-ra forgatott volna filmet.

  5. Abrams + Spielberg = siker. Na de nekem is kezd elegem lenni az 51-es körzettel, aminek kb semmi köze az idegenekhez :D

  6. Nekem az lenne a tippem, hogy a Super 8 valami 8 lábú lényt jelöl. Megagiga óriáspók… :D

  7. Area 51? Nekem még mindig érdekes. És nagyon jó lett ez a trailer is. Várós.

  8. amúgy egyelőre tényleg csak találgatások vannak. Felelesleges felhozni cikkeket, hiszen olyanok voltak, hogy mezőn játszó gyerekek lesznek, meg hasonlók. Egy darabig tényleg nem tudunk meg szerintem többet azon kívül, hogy Spielberg 80-as évek beli alienes filmje előtt fog tisztelegni valamennyire.

    Nem lesz köze a Cloverfieldhez, azt csak a trailer körülményeire értettem én is végig, hogy a semmiből rögtön videóval érkezik.

  9. Lehet, hogy nagy hülyeséget mondok, de az nem lehet, hogy a Super 8 az nem is a végleges címe a filmnek?
    A Cloverfield-et is jó darabig 1-18-08-nak nevezték, bár ez ugye az amerikai premierre utalt, a Super 8 azért ennél valami konkrétabb dolog.
    De lehetséges, hogy ahogy fentebb írta RaveAir, hogy ez nem is videoszalagra utal, hanem valami filmben szereplő dologra, lényre, akármire.

  10. ez kilóra megvett, de tényleg. a vonatos baleset is awesome, utána meg valami lényes-cucc :O
    a clover-t meg imádom. ez nagyon jó lesz!

  11. nem. szörnyes/alienes/area 51-es cuccból SOHA nem elég. alig van normális sci-fi a mozikban, kell ez nagyon is. JJ iz my IDOL.

  12. Így látatlanban nekem ez a film nem eladható. A két alkotó óriás csaj a hypera alapozva kockáztat… ök tudják. 1x bejött másszor meg nem biztos.

  13. Hát ebből még bármi lehet.
    Annyit tudunk, hogy 51-es körzet, meg hogy valaki nagyon ki akar jönni azon a vasajtón. Ez alapján még találgatni is csak nagy fantáziával lehet. Oké, a Cloverfield biztos sok embert megvezethet, de szerintem egyelőre csak várjuk ki, milyen irányban kezdik kibontogatni a későbbi trailerekben a sztorit.

  14. “Elvileg Spielberg régi alienes filmjeire fog hajazni, amiket a 80-as években csinált.”

    Tehát ET/Harmadik típusú találkozások-féle gejl fostalicska lesz. Fasza.

  15. Szerintem, ütni fog (vmit, engem biztos). A teaser meggyőzött!

  16. JJA + SPIELBERG??? IDE NEKEM, MOST!!! :D

    Tuti várós!

    RaveAir 2010. 05. 07. 14:35

    Remélem nem lesz igazad, mert én félek az óriás pókoktól :S

  17. Biztos, h a nyár egyik legnagyobb filmje lesz, számomra ez már a trailerből nyilvánvaló. A 2 név garancia a sikerre és az igényességre. Nyárig még jön minimum 2 überlátványos trailer a filmből, efelől nincs kétségem. Valószínüleg a Super 8 egy kézikamerás filmfelvételre utal amivel lefilmezték a vonatbaleset után kiszabduló Alient. A tippem az, h ez a felvétel utáni hajsza / alien rejtegetése á la E.T. lesz a film témája. Részemről mindenképp moziban nézős.

  18. Ez a film nagyon ütni fog, ha:
    – az ajtó mögül kirontó valami vérre szomjas gyilkológép lesz.
    Ez a film nagyon béna lesz, ha:
    – az ajtó mögül kirontó valami békés, megszeppent gyerekbarát izé lesz.
    Én szóltam! :D

  19. több mint egy év.az nagyon messze van : /
    (kocsival tehervonatot összetörni kicst nem túlzás? :D)

  20. OFF:
    miért, spielberg csinált a 80-as években alien-filmEKet? én csak az ítiről tudok, de azt sem nevezném kimondottan alien-filmnek (na nem azért, mert számomra az élieneknek hosszú fejük, dupla szájuk, nyálkás bőrük és hegyes fogaik vannak), inkább valami romantikus családi mozinak. de hát ízlések és pofonok. ja, és még mielőtt vki a szememre veti, a harmadik típusú találkozások 70es évek…
    OFF vége
    a trailer ettől függetlenül ígéretes, mostanában úgy is mindenki valami baromi eredetit akar csinálni, talán ez szembe megy kicsit ezzel a trenddel (vagy nem) és valami ütőset mutat.

  21. Már megint a sok “előfanyalgó”…
    Nem lehetne megvárni a filmet, aztán majd utána, ha nem tetszett? Részemről egyébként várós, hiszen egy LEGENDA (Spielberg) és napjaink feltörekvő zsenije (JJA) együtt, az csak jó lehet. Ráadásul ufós téma, az nekem jöhet tonnaszám.

  22. Engem felcsigázott az elözetes és a készítők neve is bizalomra ad okot (J.J-ben még nem csalódtam: Lost az egyik legjobb sorozat az utóbbi évekből, a Star Trek reboot baromi jó lett, a Cloverfield imho a legjobb szörny inváziós film és nekem a trilógiából eddig legjobban a Mission Impossible 3 jött be a legjobban).

    Az a tény, hogy a Spielber sci-fiknek tiszteleg remélem ez nem azt jelenti, hogy ilyen gyerekes dolog lesz ( lehet, hogy egyedül vagyok vele, de az E.T. sose jött, be a Harmadik típusú az már nem volt olyan vészes, de legjobban Spielberg sci-fik közül a Minority Riport, a Világok harca és az A.I jött be, ezek közül pedig csak a harmadik nevezhető igazán Spielberges SCi-Finek, lévén, hogy a másik kettő adaptáció és az akció irányába is jobban elmentek).

    De azért várom a filmet, mert kivagyok éhezve ilyen Area 51-es cuccokra.

  23. Nekem ebben az egészben csak az a fura,hogy a mozdony súlyához képest kis bolhafingnyi autó ekkora rombolást okoz a szerelvényben. Valahogy nem tűnik életszerűnek..

  24. OFF

    Az A.I. eredetileg Kubrick film lett volna, ráadásul egy Aldiss novella alapján. Csak ennyit akartam.

  25. The Man who laughs: de egyik sem 80-as évek ami jókat modntál tőle. Grrr

  26. “a Cloverfieldhez csak a videó körülményeiben van köze, mielőtt mindenki leírja ez alapján a filmet előre.”

    Én nem a Cloverfield, hanem Abrams (és Spielberg! :S) neve miatt írtam le. Jó szórakozást hozzá, nekem ez bizton kimarad.

  27. ezek szerint az A.I. csak nekem tunt egy ritkamod idegesito pinocchio adaptacionak?:D reg volt olyan film amin annyira felkurtam magam hogy miert neztem meg, a vilagok harca megint ritka gyenge volt, a minority report az viszont sci-fi volt a javabol

  28. Koge: de ezek továbbra is hoyg jönnek ide? Egyáltalán nem azokra a Spielberg scifikre fog hajazni.

  29. Amióta megmutatták hogy egy gyerek rejtőzik az utolsó képkockák egyikében, azóta attól félek hogy egy “szuper 8 éves srácról” fog szólni…ne így legyen :D
    Amúgy meg egyetértek Malachival. Kell a sci-fi, sajnos szerintem is csak kevés jó akad…főleg mostanában pl. Skyline..hát nem is tudom, mit mondjak. Aztán itt van( lesz) még a Battle for L.A., Cowboys vs. Aliens…meglátjuk, mindenesetre várom őket. Ja, és majdnem megfeledkeztem a 3. Transformers-ről! (Y)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.