Ez Biutiful lesz

SHIT! Depressziós dráma lesz, az odáig rendben, de ez a trailer valami baromi ütős lett. Ezt még úgy is el lehet ismerni nyugodtan, ha kicsit fennköltnek tartod Alejandro González Iñárritu (21 Gramm, Bábel) eddigi munkáit. Ebben segít az is, hogy Bardem a főszereplő.

Kell.

human
írta
2010. 07. 17. 04:37
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Ez Biutiful lesz” bejegyzéshez

  1. Várós nagyon! Apropó…rajtam kívül más is észrevette h ezen trailerben (is) feltűnik a Sunshine OST-je?

  2. Basszus, idén jön Malick filmje is, Inarritu-é is, mi lesz még itt? :)

    Nagyon jó lesz ez a Biutiful tényleg!

  3. UEVCS
    Pont hogy azzal. Inaratu egy nagyon jószemű rendező, de egyben egy hatásvadász seggfej akinek minden filmje egy kurva nagy faszságot közvetít: valami nagyon rossz ebben a világban.

    ENNYI! Nincsen megoldás, vagy kiút, hanem (hangsúlyozom megint —>) gyönyörű rendezéssel és vizualítással pár életsorson keresztül megtudhatjuk h ez így bizony nem jó…
    Ez így őnmagában kevés.

    Szerintem.

  4. Human! Épp azt a filmet hagytad ki Iñárritu munkái közül, ami szerintem messze a legjobb. Szóval, ha nem ismered, feltétlen pótold a Korcs szerelmeket. Ha direkt hagytad ki, akkor sorry.
    Egyébként tényleg nagyon ígéretes, de hát melyik Iñárritu-film nem tűnt annak?

  5. tetszetős..tényleg állat ez a bemutató.. jó pár holivadi sz*r megirigyelhetné..szerintem…

  6. Levin: egyetertek

    A filmet varom, a jelen generaciobol Bardem a kedvenc szineszem, a rendezo filmjeit alapvetoen szeretem (bar sok helyen tulcsordulnak, de van abban is vmi szepseg altalaban), szoval jo lesz ez.

  7. Hát Kerub egy dráma azért dráma, mert elcseszett életeket mutat be. Ha nem így lenne akkor vígjáték lenne, arról, hogy az élet mennyire fos, lehet vitatkozni, de sztem nem a filmbuzin.
    Ez 1xűen műfaji sajátosság. Szal sztem drámának jóféle lesz. Akkor lenne gond, ha ez a vígjátékok közt indulna, így sztem semmi kivetnivaló nincs abban, h elb*szott sorsokat látunk, megoldás nélkül. Aki drámára megy, az azért megy h ezt lássa.

  8. Engem megfogott a képi világ, a zene, főleg a végén, de akkor most ez mi a f*szról szól? mert fenemód nem sikerült rájönnöm…

  9. Ez kell. Azonnal.
    Ezután a pár perc után most nem értem miért, de vadul és féktelenül élni támadt kedvem. megyek is az éjszakába…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.