The Fighter-előzetes

Úgy tűnik minden érdekesebb trailert egy estére időzítettek, remekül csinálták. De ez most persze lényegtelen, hiszen itt a Fighter előzetesét nézhetjük meg, amiben Bale megint sovány és Mark Wahlberg ismét egy legendát alakít, ‘Irish’ Micky Wardot. Felemelkedéstörténet és igazi dráma. Decemberi bemutató. Ezt már Oscarra gyúrták, na meg jó filmnek.

Deserves a fighting chance. Ez azért poén volt.

HD a nagyfiúknak.

human
írta
2010. 09. 16. 04:32
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “The Fighter-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem egész jónak tűnik, de Balenek azért ez a fogyás hízás tuti nem tesz jót.
    A film várós!

  2. szab
    Nem vagyok orvos, de ha valakinek erős a testalkata, (izmos vagy kicsit túlsúlyos) hirtelen fogyás esetén meglazul a bőr. A löttyedt, ráncos bőrt csak újabb hízással lehet eltüntetni, vagy plasztika.
    Szerintem se tesz ez jót az embernek. Ezzel az állandó, hirtelen súlyingadozással még meggyűlik a baja Bale-nek.
    Amúgy a film nekem várós.

  3. Úgy tünik,Hollywoodban az a szokás egy ideje,hogy számtalan színész újra és újra ugyanazt a karaktert/szerepet játssza el.Walhberg egyszer már előadta ezt a Legyőzhetetlen c. filmben,mig Bale a Nehéz időkben és a Gépészben.Teszem azt,ha szerepet cserélnek,talán érdekesebb lett volna.

  4. Bale-t és Amy Adamset jelölni fogják. Wahlberget csak talán. Szerintem. Ennek a fickónak vért kell izzadnia, hogy kipréseljen magából egy épkézláb alakítást. Eddig max csak “korrekt” volt.

  5. Reméljük csak a trailer készítői nem voltak a helyzet magaslatán, mert ahogy elnézem, nem csak engem nem hozott lázba :)

  6. zsocso:
    Nem tudtam hogy Jeremy Renner oscart kap, de az is sok volt. Viszont azt tudom hogy Wahlberg a büdös életbe soha nem fog azt kapni, max egy rohadt nagy Aranymálnát!

  7. Hát nem tudom. Szerintem ennek a történetét is csúnyán átírták a film kedvéért, főleg a végét, ami az ilyen bokszos filmeknél mindig ugyanolyan.
    Bale megint jól lefogyott, az lehet, hogy jelölést kap.

  8. Azért annyira sztem nem fogyott le Bale, mármint a gépészhez képest ez lóf.. Marky Mark nem jó, sajnos itt sem és máshol se csak ritkán. Bale karaktere nekem marhára tetszik. A filmet megnézem, de nem tűnik túl nagy robbanásnak, azért valamennyire érdekel.

  9. A box miatt lehet, hogy elfogult vagyok (szakmai – vagy inkább hobbi – ártalom) de nekem bejött a trailer, várós.

  10. Szép filmnek tűnik, de szerintem is mindent lelőhettek benne talán.

    Úh a Whalberg gyerek jó kondiban van nagyon. Bale pedig hihetetlen, hogy képes így leamortizálnia magát 1 szerep kedvéért. Én nem tenném. Viszont minden elismerésem neki!

  11. Milyen hülyeség ez már, hogy xy tuti nem kap soha Oscart? Egy éve hányan mondták volna, hogy Sandra Bullock Oscart fog kapni? Én nem ismerek ilyen embert…

    A film egyébként nézős lesz, reméljük nem csalódás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.