Extraterrestrial-poszterek

Nacho Vigalondo előző filmje, a Timecrimes most kicsit előrébb került a megnézési listában. Érdekesnek tűnt, csak hát az idő. Azért mondom, mert egyrészt máris új filmje van, szóval azt látva valakik láttak még pénzbefektetési lehetőséget benne, másrészt pedig az Extraterrestre poszterei érdekes koncepcióval bírnak.

Még egy idegen inváziós film amúgy, tele lesz velük az ég, de például a szivecske azért van a házon, mert a srác aznap találkozik szíve szerelmével először és épp a lánynál lógnak.

Az Extraterrestre egyik posztereAz Extraterrestre egyik posztere

9 hozzászólás a “Extraterrestrial-poszterek” bejegyzéshez

  1. Gondolom a poszter alapján ez is kézi kamerás stílusú lesz.
    Nem baj, jöhet! Szeretem a spanyol filmeket. Végre nem NY-ban pusztítanak.

  2. Alien Invaders volt eme gyöngyszeme a programozásnak, de simán film lehetne belőle :)) Jahh tényleg.. talán most lesz is :P De ezek a poszterek valahogy jobban bejönnek, mint a totál frontál kinagyított főhös plussz minimál háttér.

  3. Ez jó, még nem is hallottam erről a filmről! Tetszik, hogy bevállalták a space invaderes plakátot. Ez jutott róla eszembe. :) Régen imádtam. youtube.com/watch?v=eAx1zBcxyvk

  4. Vége a vámpírtémának, jönnek az ufók. Egyszer jöhetnének már jó szándékkal is. Talán ET volt az egyetlen. Én valami olyasmit képzelek el,hogy leszállnak, barátkoznak de aztán idővel a hülye fajunk kimutatja a foga fehérjét. Még ekkor sem támadnak meg minket csak elmennek. Amikor távolodnak a Földtől az egyik kis szürke közli majd a vezérrel,hogy egy aszteorida tart a Föld felé és megkérdezi,hogy közbe lépjenek-e. A főnök ekkor rávágja,hogy az ő dolguk. Közeli a szikláról Ahogy közeledik a Föld felé. The End. Na?

  5. az időbűnöket sztem én láttam, az elég jó kis film volt, semmi nagy extrával, hanem csupa érdekes kérdéssel, gondolom most is valami hasonló lesz, nem nagypénzes dolog, én district 9 szerűnek képzelem egyelőre (hangulatilag), aztán kíváncsi leszek, mi sül ki belőle

  6. Az nem visszapillantó, hanem egy kamera lcd kijelzője. Amúgy az Időbűnök tök jó volt. Minimál pénzből egy nagyon profin összerakott történet. Ettől a rendezőtől szívesen nézek bármi újat is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.