I Am Number Four-előzetes

Az I Am Number Fourról főleg azt kell tudni, hogy D.J. Caruso (Eagle Eye, Disturbia) rendezte. A főbb szerepekben: Alex Pettyfer, Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand, Timothy Olyphant. Nem a sztárpower adja el, akkor ez a trailer?

9 földönkívüli gyerekről szól, akik menekülnek itt a földön, és a képességeiket fedezik fel idővel, tiniként. Vagyis főleg egyről szól, a negyedikről.

HD is van, de angolul. Magyarul A negyedik lesz a címe, nem bonyolították túl, így helyes. A bemutató itthon február 17.

Bár félek az Eagle Eye esettől, de ez a videó egész lelkesítő.

Ha androidos mobilotok van akkor a klip végén levő kódot érdemes megetetni vele.

20 hozzászólás a “I Am Number Four-előzetes” bejegyzéshez

  1. Meggyőztek:) nekem ez tetszik és a zene is cool alatta..csak február van még messze picit de nem baj addig itt a Skyline és a Monsters ha idegenekről akkarok filmet nézni:)

  2. A trailer közepénél sejlő tini szerelmi szálnak nem örülök, félek hogy kisiklik, mint a Jumper. Az inceptionből kölcsönzött hanghatás miatt viszont nagyon jó lehet moziban ülve nézni az előzetest.

  3. A kódot hiába akarnánk megetetni a telefonnal, mert ameddig látszik nem kap rá de ha megállítjuk kitakarja a bazi nagy play jel.

  4. ..és Robi Pattiszon haján aranylóan tündöklött a hajnali fény….ja bocs ez nem Tvájlájt…pedig olyannak néz ki! Már most felejtős!

  5. Bukás szagot és szar film szagot érzek.
    Tini sci-fi.
    vazze.
    a tini-horror, tini-vígjáték, tini-vámpír, és tini-pornó után új műfaj esett áldozatul.
    tini sci-fi.
    mi jöhet még:
    tini-dráma
    tini történelmi film
    tini-doku

  6. Nekem a Push meg a Heroes sorozat jutott egyből eszembe a trailert látva. Nem különösebben nyűgözött le.

  7. Ez valahogy nem .Úgy vagyok vele , mint az ilyen Utolsó léghajlítóval , meg azzal a varázslótanoncos Nicolas Cage filmmel, hogy előzetest megnézem 1x , és kész a filmet nem , azoknak az előzeteséből is az jött le nekem mint ebből . számomra gagyi.

  8. hát ezt megettem. nagyon jó anyag. Ez ilyen Jumper szintű beleélős cucc, azért annál remélem jobb lesz. Azért a Heroes is felsejlik picit.

  9. Jól láttam, hogy a Glee-s punca van benne :) (Dianna Agron)

    Amúgy az ilyen szuperképességes filmeknek mindig adok egy esélyt, hátha ezúttal 10es lesz, bár nekem a jumper is bejött, de főleg a helyszínek miatt…

  10. Merkaba : erre vana Print Screen billentyű –> paint megnyit—> CTRL+V —> happy people

    A filmről. Elsőre nem tűnik moziba rohanósnak. Talán majd a következő jobban behúz.

  11. Racoon: McFly a középiskolába ment vissza, szar tiniscifiről beszélünk ott is? Méghogy most esett el a stílus..

  12. Hát nekem inkább marad a negyedik helyett a hetedik újranézése.Ha no.4 kétszer olyan jó ,mint a heroes,akkor is hulladék.

  13. Melyik szerencsétlen csinálta a feliratot,megölve pont a hatást a szar fordítással..csak a 3 fő mondatnál..gratula érte..:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.