A király meztelen, de Jessica Alba az nem

Hát, egy korszak vége teljesen. Mostantól ha valami nagyobb név valahol meztelen, akkor a testdublőr kiszúrása nem lesz elég, mivel CGI-vel vetkőztetik már a csajokat és gondolom majd a pasikat is.

Az alábbi képen a Machete egy részletét vizsgálhatjuk be. A filmben úgy tűnik Alba zuhanyzik egyet meztelenül, csak hát a forgatáson az a fehér ruhaszerű is rajta volt azért.

Bocs az illúziórombolásért srácok és érdeklődő női olvasók, de úgyis megtudtátok volna.

human
írta
2010. 10. 01. 06:51
megjelenés
39
hozzászolás


39 hozzászólás a “A király meztelen, de Jessica Alba az nem” bejegyzéshez

  1. Inkább az a durva, hogy ha jobban megnézitek, a hasából is lefaragtak (nem mintha kellett volna… csak úgy)!!!!

  2. Remélem aki ezt kitalálta egy számítógépet fog kefélni egész hátralévő életében! A régi szép időkben Demi Moor a vetkőzős jelenetéért extra milliókat rakott zsebre. Éljen a CGI! :-(

  3. Tényleg, szegény szinésznők nem tudnak már így sem meggazdagodni/gyorsan extra keresethez jutni!
    Szemétség!! :D

  4. Basszus nem hiszem el, ezt a csalódást!! Pont tegnap néztem meg a filmet és teljesen oda voltam, meg vissza, erre kiderül, hogy kamu!
    Akkor gondolom Lindsey Lohen csöcsmutogatása se igazi! Mondjuk ezen meg is lepődtem, hogy ezt ő így bevállalja!
    Meg az elején a mexikói csaj?! Szerintem az igazi volt! :P

  5. Persze teljesen hihető, de nekem speciel az a fehérnemű sántít nagyon, mintha azt PS-elték volna rá, a körvonala, a színe…

  6. Szerintem sem igazi Lohannél a cici mutogatás.Mert:
    SPOILER
    A medencében cicit látni,arcot nem igazán.A kolostorban meg arcot látni,de a haja már eltakarja a lényeget.
    SPOILER vége
    De ja,a mexikói csajnál tuti nem kamu :D

  7. áhh gyalázat és nevetséges ráadásul nem mindegy már ilyenkor? az meg hogy a hasából is lefaragtak egyenesen botrány. Hogynézmárki? De amugy eredetileg én csak a meztelen képet láttam és már akkor gyanús volt, hogy ez fotobolt.

  8. És ennek mi az értelme?
    Hogy az az 5 ember ne lássa meztelenül, aki
    ott van? Nyilván ne legyenek ott ezren amikor
    felveszik az ilyen jeleneteket.
    Persze biztos ezer oka van, csak furcsa. A végén úgyis
    azt hiszi a néző, hogy JA-t látta meztelenül

  9. Lindsay Lohan nem mutat semmit, a medencés részben nem is ő szerepel , mivel azt az eredeti kamu előzetesből vágták ki ahogy elég sok jelenetet a filmben:P Jessica pedig… hát nagy csalódás de Rodriguez jól kisprólolt pár millát a meztelenségért, a CGI olcsóbb volt..

  10. Neeeeeeeeeee…
    Hát eljött a végítélet napja…
    :D

    Részemről nem igazán érdekel a dolog. Rühellem, ha egy filmben lassan és elnyújtva mutatják a szexet, meg a pucérkodást. Na nem vagyok frigid, sőt, de szar ügy, ha beülsz egy jó filmre, aztán egy ilyen jelenet után mereven ülsz magadban, aztán meg már nem is igazán a film érdekel. Erre találták ki a pornót.

  11. Szerintem meg tok mindegy, hogy a szineszno valodi testet mutatjak vagy nem. Szerintem ez esetben nem tesz hozza a filmhez es nem is vesz el belole.

  12. nem egy nagy katasztrófa ez szerintem, én olyan szempontból kifogásolom, mint az akciófilmek átvezetését a XX. századból a XXI-be. régen ez is őszintébb volt, igazi robbanásokkal, stb. régen legalább egy testdublőrt szereztek. régen azt hittem, szeretem a digitális dolgokat, hát a büdös nagy lóf*szt.

  13. Lehet, hogy vkinek ez illúzióromboló (én is meglepődtem azért), de ez attól még egy fikarcnyit sem vesz el abból, hogy az idei év egyik legszórakoztatóbb filmje a Machete.

  14. Nekem már rég feltűnt ;)
    Nem olyan nehéz észrevenni. Az egyik trailerben volt pár másodperc ebből jelentből és ott fehérneműben zuhanyzott, filmben már nélküle :)

    A trailer amúgy itt is volt:
    “Machete véresen és cicikkel
    írta human, 2010. július 24. 12:35”

  15. Még egy ok, hogy miért nézek inkább HBO-t, Showtime-t, vagy Starz-ot, legalább azokban a meztelenség az maradt ami. Nagyon beteg technikai újítás, mert mit gondolhat a rendező, ha a sztárpicsa alapgázsin felüli bérért vállalja be csak a saját testét, akkor inkább CGI?!

    Nagyon trendi, tényleg, habár Alba ezzel magát alázza, mert alapvetően egy ilyen adottságokkal rendelkező testet felcserélni valami művi pixelmásra, ahelyett, hogy büszkén vállalná, nagyon tré dolog.

  16. symor

    Arra nem gondoltál, hogy azért kellett, mert alapgázsin felüli bérért SEM vállalná be…? Egyik filmjében sem meztelenkedik.

  17. következő szint mi lesz? playboyban nagykabátban fényképezik a nőket aztán hajrá cgi!!! meg robin ha Alba nem vállal meztelenkedést akkor szerintem ebbe is lett volna beleszólása, hogy nem mutassák akár cgi akár nem

  18. Robin: A vásznon ugye meztelen, vagy legalábbis annak látszik pár millió ember előtt, akkor miért nem vállalja fel a saját testét?

    A testdublőr is nevetséges finnyásság néha, de hogy leszedjék a ruhát digitálisan?! A filmen meztelenkedik, mert meztelennek látszik és ennél már az eredeti sem mutathat semmi újat, ez legfeljebb valami aberrált önérzeteskedés Albától, miszerint: – Nem baj, ha pucérnak látszom, de valójában nem leszek pőre, álcázom magam generált Éva-kosztümmel!

    Ez úgy üresfejűség, ahogy van és nem önérzet.

  19. Az eszetekbe sem jut, hogy esetleg nincs kedve levetkozni teljesen a stab elott vallasi, elvi vagy barmi mas okbol? Lehet hogy neki fontos mit gondol a ferje vagy a csaladja. Loveja mar van annyi, hogy nem szorul ra arra a plusszra. Vagy eloszor felvettek az alsonemuben zuhanyzos jelenetet es utolag jottek ra, hogy marhasag, mert senki nem furdik ugy.

  20. mennyivel jobb nekik hogy kamu-meztelenek? forgatáson oké, de a világ meg azt hiszi tényleg levetkőzött… mondjuk most már nem, de értitek a lényeget

  21. Zsozso: Jól megvédted, vallási vagy elvi alapon már nincs is mit hozzátennem.

    Szerintem égés, mást gondolni bárkinek szíve joga.

  22. mondjuk machete nem pont egy fired up, így nem kifejezetten alba vagy lohan domborulatai miatt néztem meg eleve sem, szóval nekem aztán teljesen nyolc, hogy övé, nem övé :)

  23. hááát ezen azért kicsit ledöbbentem , de annyira nem lep meg…
    (valaki egyszer azt mondta hogy a mai filmek 90%-ában van CGI…)
    :D

  24. lám lám, de nyugodjunk meg, a mi kishazánkban a sztárok nem ilyen finnyásak és élesbe nyomják az ilyesmit :)

  25. Alba létezését is csak azért hiszem el, mert a Dark Angel-ben ott volt :D De komolyan a jövő a cg sztároké lesz? Végül is el lehet majd adni 100 évig 1000 filmet akárki nevével, mert nem fog öregedni egy napot sem. Durva.
    Éljenek a pucér nők!

  26. Én úgy gondolom ezen nem érdemes lovagolni, elvégre azért ez elvi dolog, ami miatt meglehet érteni miért nem vetkőznek le. Most őszintén, hagyjuk már ezt, hogy a 21. század első évtizedének a végén még azt a színvonalat akarjuk, mint régen, hogy egy sztárnak a filmben a mellét lássuk. Emlékszem mikor haverokkal oda-vissza tekergettük az Elemi Ösztön szexjelenetét a videón és Isten volt az akinél megnézhettük, mert volt saját videója.:) Ma meg már azt mondanád, hogyha tényleg a Valódi Jessica Alba ciciket látnád, hogy “ilyeneket a délutáni MTV adásokban is látni, hogy megmutatják nem nagy kunszt”

  27. Komolyan mondom nagyon elgondolkodtam. Mert akárhogy nézem a két képen ugyanazt látom. A Melle ívét, a feneke formáját. Most hogy éppen barna a színe vagy fehér az mindegy. A meztelen képen sem látszik több. Szóval nem az zavar hogy nem volt meztelen a stáb előtt de mégis. De pl ha én nem akarom hogy meztelen kép legyen rólam akkor akkor az sem nyugtatna meg ha renderelnének rólam egy ugyanolyat, mert akkor ennyi erővel fényképezhetnének is. Eddig valahogy a pályájuk elején álló színésznők kiváltsága volt a meztelen jelenet de ennyi erővel Alec Baldwin is állhatott volna a tükör előtt majd átrajzolják. Valahol a színészeknek sem lesz ez jó mert pl. az avatar 2-t már forgathatnák a színészek nélkül is annyi 3d-s anyaguk van a színészekről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.