Ender’s Game-előzetes

Az ősz-tél legjobban várt scifi akciója. Ha eddig nem hallottatok róla, az nem véletlen.

human
írta
2010. 11. 09. 16:14
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Ender’s Game-előzetes” bejegyzéshez

  1. Már az elején is gyanúsak voltak a bolygóra leereszkedő űrhajók, de egészen 0:44-ig nem buktak le egyértelműen. Szép munka.

  2. Star Wars, Csillagközi invázió, meg egy kis Star trek szerintem….1:10-nél elgondolkodtam, hogy nem e kompletten a csillagközi invázióból van e a jelenet.

  3. Serenity van benne sok. Rögtön a logo az elején, többek között. Már azzal lebuktak. :) Jó lenne egy Ender film végre, de nem úgy néz ki, hogy lesz mostanság.

  4. Már az első pár másodpercnél leeshet sok mindenkinek mert az új harry potter előzetesek hanganyagával kezdődik, amit Bill Nighy dumál.

  5. Jól összevágták, kár, hogy az első pár másodperc alapján már tudtam, hogy kamu. A Starship Troopers-t annyiszor láttam, hogy az űr- és csatajeleneteket bármikor felismerném :)

  6. Ez nagyon pofásan összerakott fake. :D miközben néztem arra pörögtem rá, hogy mikor lesz már mass effect film? :D az Illusive man írisz-nél kattant be.

  7. Hát basszus….kivert a víz, amikor rákattintottam, mert azt hittem Orson Scott Card-Végjáték című könyvéből végre valamelyik tökös rendező csinált egy sci-fi-t. Aztán a tizedik másodperctől lenyugodtam és csak annyit mondtam magamban “Menjetek a …..”:DD
    Imádtam azt a könyvet, kár, hogy nem lesz belőle igazi film.

  8. Lol én mielött rákattintotam tudtam hogy fake mivel a kép szerepelt a halo reach trailerében.

  9. #Briarius: az nem Illusive man írisze, hanem a Adam-é a Deus Ex H.R.-ből ;)
    +még Halo Wars-t nem mondta senki
    …..gyáááá kell egy epic sci-fi múvi, mondjuk ME univerzumról

  10. Pfff, a könyv 90%-a egy sivár űrállomás ablaktalan belsejében játszódik, az űrcsaták csak szimuláltak, a szereplők többsége 10 év körüli…
    Szóval ennek a trailernek nem sok köze van hozzá ;) az megint más kérdés hogy egy ilyen mélylélektani kamaradrámát mennyire lehetne eladni manapság, bár legalább nem is lenne túl költséges, ha nem kell telerakni CGI-vel.

  11. PolluxHUN
    Mass Effect múvi elvileg készül, Legendary Pictures + Avi Arad + a Bioware arcok részvételével…

  12. egek ura, egek ura, egek ura, az egész saga-t imádom, yipppyyyyy, wúúúhhhúúúúúúú, teljesen bezsongtam.
    kérdés az, a filmet hogy oldják meg, de a sorozat egyszerűen zseniális. a legtöbb rész már csak antikváriumokban kapható csilliárdokért, de megéri, nagyon.

  13. Hát ezt most én is megettem első körben… Amikor felmerült a pletyka pár éve, hogy Wolfgang Petersen meg akarja csinálni, akkor nagyon örültem, de azóta eltűnt még a hír is a süllyesztőben :(

  14. Elején én is azt hittem hogy valami jó és új.. de csak fan..
    Bedőltél human mint én a The Mist alternatív végnek a jútúbon. :D

  15. minek dőltem be? “Ha eddig nem hallottatok róla, az nem véletlen. ” Nem akartam egyértelműbben leírni, h sokaknak meglepi legyen, lett is szerencsére.

  16. mondjuk azt nem értem, hogy imdb-n két Ender’s Game is van, az egyik 2011-es, a másik 2013-as, mindkettő in development, lehet még valamelyikből valami, vagy urban legend marad örökre? :(

  17. Ákos:
    Star Wars EP II – A klónok támadása
    zoofi:
    az imdb-re te is beírhatsz bármit (vagy majdnem), szóval az nem jelent semit

  18. Ender Game az nem is a látványról hanem a zseni gyerekekről szól akik mellékesen legyőznek és kiirtanak egy másik civilizációt egy játékkal (asszem rég olvastam)

  19. Nem biztos hogy el kéne spoilerezni, hátha valaki be akarja gyűjteni a könyvet, vagy mégis lesz belőle film…

  20. egyszer csak elkészül. ráadásul jó kezekben lesz, ha végre elkészül egy jó forgatókönyv. (a szerződésben benne van, mit nem lehet változtatni a könyvön)eddig 6-ot dobott vissza o.s.c., most rágják magukat a hetediken.

  21. Fake! Szégyeld magad Human! Én is megörültem pedig.
    Nállam ifjabb James Tiberius Kirk-nél bukott le a dolog.

  22. Asszem be is pánikolnék, ha ilyen lenne a trailere a kedvenc könyvemből készült filmnek. Én is inkább mélylélektani drámának képzelem, mint akció-kalandnak.
    Inkább amolyan Gattaca-Holt Költők Társasága hangulattal.

  23. Csak az utókor kedvéért: milyen scifi rajongó az, aki a legelső értelmes hosszúságú képkockánál nem kapcsol, hogy azok a hajók a starship troopersből vannak? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.