X-Men: First Class-előzetes

Megjött az elsősökkel foglalkozó X-men-film előzetese végre. Kis áttekintéssel kezd, megalapozandó, hogy miről is van itt szó, aztán belevágnak az akcióba, aminek a vége Charles és Erik szembefordulása lehet. Kicsit variál a saját idővonalával, képregényfilmnél ez mennyire bocsátható meg?

Ilyen kell legyen az X-Men: First Class? Matthew Vaughn (Kick-Ass) szerint igen. Állad hol van?

HD a nagyoknak. További infó.

human
írta
2011. 02. 11. 06:02
megjelenés
59
hozzászolás


59 hozzászólás a “X-Men: First Class-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az a véleményem,hogy vannak benne kimondottan minőségi jelenetek is, amik tényleg pofásak / repülős,és egyéb hasonló részek, meg a lényes részek, de egyébként elég szimpla valaminek néz ki a szereplők,karakterek dizájnját illetően, nekem a szinészgárda sem túl szimpatikus így trailer nézőben. Annyira nem fogott meg ez az alapötlet ,mint a régi három rész előzetesekor.Azok valahogy nagyobb show-k voltak. Érdekesebbek.

  2. Engem megvettek. Főleg itt: Magneto: “Peace was never an option.” Erősen várós, ahogy a többi Marvel film is! :)

  3. Kicsit furának tartom amúgy, hogy Fassbender nyerte meg Magneto szerepét, hiszen az eddigiek alapján tudjuk, hogy fontos jellemformáló szerepe van a karakter zsidó származásának (és az ebből kifolyólag átélt megpróbáltatásoknak), erre egy olyan német/ír színészre bízták a megformálását, aki legutóbb még náci tisztként sziporkázott a Brigantykban. Végülis nem para, csak a németes arcél nagyon elüt a karaktertől. :S:D

  4. Ahogy nezem meglesz az a 60-as evek hangulata amit elvartam a projekttol … Nekem tetszik, nagyon varos. Ezt s a Green Lanternt varom a legjobban jelenleg.

  5. Nem hiszem, hogy rontana vagy javítana a színészi képességein Fassbendernek, hogy milyen származású és milyen szerepei voltak eddig. Dolph Lundgren sem volt igazán orosz származású a Rocky 4-ben.

  6. Tuti lesz. Fassbender tuti Magneto szerepére, a McAvoy srác viszont nem annyira tetszik Xavier profnak. Azt meg igazán lényegtelennek tartom a történet szempontjából, hogy milyen megpróbáltatásai voltak Magneto-nak. A képességei mindenképpen előjönnek tinikorában. Ilyen alapon McKellen sem játszhatta volna el Magneto-t.
    A lényeg, az előzetes tetszett, a színészek sem rosszak, kifejezetten örülök, hogy nem befutott, megszokott arcokat látok. Nagyon várós!

  7. Egész pofás a látványvilág, hozzák a Boogie Nights hangulatot. Mondjuk a kubai rakétaválság megakadályozásánál kisebb kaliberű első küldetés kellett volna.

  8. Fassbender szerintem hozni fogja Magneto szerepét, érdekes lesz látni, ahogyan egymás ellen fordulnak majd Charlessal.

  9. Nagyon nagy. Szerintem a jelmezek menők, jó képregényesek, retrósak, akkoriban elhiszem hogy egy ilyet felvettek volna. Jól látta, az egyik arc lézert lőtt a kezéből? Kicsit fura, a lézer lövés inkább a szembe való nekem. Szerintem ebben a részben az eddigi jelek szerint Magneto nem csapja szét Csársz hátát, tuti lesz második.
    Magneto zsidóskodását meg az első részben letudtuk, én személy szerint nem kérek többet belőle.
    Eric tuti megosztja majd a paplant Mistykkel is, ahogy látszik.
    Mennyi képregényfilm egy évre, nem semmi.

  10. Ez a zene valószínűleg egy trailer zene. X-ray Dog, meg más egyéb stúdiók gyártanak ilyeneket, nekem több albumnyi megvan belőlük, nagyon bírom.

  11. Jeeee a jó öreg sárgás jelmez, ez egy pozitívum. Az is hogy ránézésre lesz itt látvány rendesen. Eddig nem estem hanyatt tőle, sőt most sem, de felkerült a várólistára.

  12. Eddig jonak tunik, bar nem szeretem ha konkret haborut raknak filmekbe, de Kevin Baconnel akarmilyen vacak is lehetne, ugy is megvettek volna:)

  13. peace was never an option, ez az egy mondat megvett :D filmbuzin nem lesz idézetes szavazás vagy valamilyen téma? :D

  14. Nem attól félek, hogy Fassbender fel tud-e nőni a feladathoz, hogy Magnetot eljátsza (mert persze, hogy fel fog tudni nőni!), hanem hogy a fizimiskája nem autentikus a szerephez (ahogy egy Bruce Lee életéről szóló filmet se feltétlen bíznék európai színészre).
    De ez legyen a legnagyobb baja a filmnek, azt mondom!

  15. 1:24 nél az ott Nightcrawler ?
    Mert imdb-n a stáblistában nem látom feltüntetve.

    “horathius

    peace was never an option, ez az egy mondat megvett :D filmbuzin nem lesz idézetes szavazás vagy valamilyen téma? :D”

    Nagyon remélem, hogy nem lesz.

  16. Nem 1:24 nél Azazel van.

    Az új Beast smink eszméletlenül tetszik! :)

    Arról lehet esetleg tudni, hogy nálunk mikor lesz premier?

  17. Eszméletlen jó lesz! :) Fassbender tökéletes Magneto szerepére, még az arca is hasonlít a képregényes változatához.

  18. jóféle, állam nem a földön de azért vhol derékmagasságban :) nekem várós, csak azt sajnálom, hogy Emma Frost-ból nem kaptunk kicsit többet az arcunkba

  19. csuhas:

    Bevallom nekem Azazel új. Semmit nem tudok róla.
    De ezek szerint ugyanaz a képessége mint Nightcrawlernek?
    Mert kézen fogja a manust és elteleportál vele. Még az effekt is ugyanaz.

  20. Na, utánaolvastam. Ha jól értelmeztem a szöveget akkor Azazel és Mistique gyereke Nightcrawler. Így igaz?

  21. Bandido:

    Nem tudom, hogy ez benne lesz-e a filmben vagy sem ezért nem írom le, hogy miért vannak ugyan olyan képességei, mert lehet hogy baromi nagy spoiler lenne. :)

  22. Azta ez eget, nagyon várós!! Pedig nem hittem benne, de most itt kijelenthetem, hogy megvettek kilóra.

  23. “Bástya
    “…az egyik arc lézert lőtt a kezéből? Kicsit fura, a lézer lövés inkább a szembe való nekem…”

    az az arc Havok lesz majd, aki ‘talán SPOILER’
    Cyclops tesója, és a képességeik ugyanazok, de amíg a jó öreg Scott a szemével, addig Alex a kezével teszi ugyanazt.

  24. Hát Mistique és Árnyék beszélgettek a második részben, és semmi reakciót nem volt Mistique részéről, vagyis szerintem itt filmes keretek között nem lesznek rokonok talán.
    Baró Azazell vörös, lángos teleportálása, ezelőtt még sose hallottam róla.
    A (szánalmas) Rozsomák filmben a fekete hapsi teleportálása is egész jó volt, hogy rétegeiben tűnt el. Kár hogy az egész film ezentúl egy szutyok volt.

  25. Ez az X-Men világ tőlem valahogy mindig is távol állt, ez a trailer sem csigázott fel kicsit sem. Azért majd lehet meglesem.

  26. Vajon a superbowl-on miért nem vetítették le ennek is a fél percét?
    Nem hiszem, hogy a stúdiónak ne lett volna rá 1-2 milliója.
    Simán benne lett volna a top 5-ben ha jól összerakják azt a fél percet.

  27. Hát ez marhára bejön, különben is szerettem a hidegháborús sci-fiket meg hasonlókat. A hangulat és a látvány is nagyon jónak tünik, nem kizárt, hogy ez lesz az eddigi legjobb X-men film.

    Mathew Vaughn, csak így továb!

  28. Jóféle, jóféle! Sokat idéztétek ezt a mondatot:”Peace was never an option.” Lefordítaná nekem valaki, nagyon kíváncsivá tettetek, a fordító faxságot írt ki.

  29. Marv:

    Először ugye Charles beszél “Listen carefully, my friend. Killing will not bring peace.” Mire Eric: “Peace was never an option.”

    Tehát:
    Charles: “Jól figyelj, barátom. Az öldöklés soha nem vezet békéhez.”
    Eric: “A béke szóba sem jött, mint lehetőség.” (Esetleg “A béke sosem volt lehetőség.” vagy “Soha nem is akartunk békét.”.)

  30. Alig várom a nyarat, ismét X-men, most nézem 10edjére a trailert!!! Ez kb olyan szintű újraéledés lesz, mint a Star Wars univerzumban az Old Republic.

    Mikor Kennedy beszél a híradóban, Magneto kezében egy stukker van. Elég fura így a nappaliban. Vajon?

    Másik, Csársz és Eric egy vörös szobában nézegeti a szitakötő csajt, olyan az, mint valami sztiptíz privát szobában lennének. A csajon nincs ruha, Magneto martinit szürcsölget. Kicsit fura, hogy így együtt nézik a showt :D

  31. Valszeg ez lesz a legjobb X-man rész az összes közül.Egyedül az a szitakötő néz ki kicsit ostobán,de Vaughn nagy kedvenc,még ez sem rontja az összképet :)

  32. trailer rendben van, jónak nézz ki, de esküszöm ha lesz olyan rész, hogy a szitakötős csaj el kezd repülni már most tudom, hogy hangosan fogok felnevetni, tök röhejesnek nézz ki filmen, ha jobban belegondolok :-)

  33. nini, még a végén feltámasztják a franchiset

    trilógiát szerettem, bár Singerre nagyon haragudtam, hogy elhagyta
    lehet gyáva volt, félt a trilógia átoktól:
    első rész jó, második rész még jobb, harmadikra elrontják, nem tudják elvarrni a szálakat

    azt az x-men védjeggyel ellátott negyedik “filmet” inkább kitörölném az agyamból

    várok a kellemes csalódásra, hogy visszahozzák a szarból a mutánsokat

  34. Hú, ez jól nézett ki. Még mindig tartok tőle, hogy miként fogják összefűzni a régi részekkel. Persze lehet sehogy, ha McCoy itt már gyerekként kék szőrt növeszt, mikor az X2-ben még ember fazonúként tűnik fel a tv-ben. Ezzel a teleportálós csókával nem vagyok kibékülve. Tudom az okát, és az X2 nyitójelenetes akciói zseniálisak, de a két szemvillanásnyi bunyó így is ismétlésnek tűnik, az egyszeri mozinézőben meg tuti csak ez fog megmaradni.
    Ennek ellenére ez az egyik legjobban várt képregényfilm idén. Asszem több trailert nem is nézek belőle.

  35. nekem az sántít egy kicsit, hogy már látszik h Charles és Erik itt kezdenek szembe állni egymással, de a 3. film elején, mikor Jane-t meglátogatták kislányként még együtt dolgoztak és már jóval idősebbek voltak, mint itt. lehet szőrszállhasogatás, meg lehet nem is fognak még itt szétválni. csak nem szeretem az ellentmondásokat sem :D

  36. Eredetileg Bestia nem volt szőrös, ha jól emlékszem…
    Havoc pedig küklopsz tesója, nem? Kicsit korai lenne :(

  37. Nekem ennyi alapján nézős, tetszik.
    Színészek, látványvilág, sztorivonal is.
    Viszont féltem a sok szuperhős-film között, sanszos, hogy eltűnik…Thor, Captain America, Green Lantern, X-men: First Class – kizárt, hogy ezek 2(-3) hónapon belül mind sikeresek legyenek:/

  38. Kit érdekel a sikeresség, mi megnézzük az összeset, és jól van. Ami számít, hogy jó legyen. A Rozsomák is relatíve hozott a konyhára, mégis egy nagy szutyok volt.

  39. “Viszont féltem a sok szuperhős-film között, sanszos, hogy eltűnik…Thor, Captain America, Green Lantern, X-men: First Class”

    Szerintem éppen, hogy nem.
    Ugyanis akik nincsenek otthon a képregényekben azoknak kb az X-men fog ismerősen csengeni. Tekintve, hogy már 3+1 része is volt itthon a mozikban. Épp, hogy ez lesz a legsikeresebb a többi közül. America kapitány meg zöld lámpás (muhahhhaa) szerintem nagy bukta lesz itthon.

  40. Hű, de jól összekavarták itt a szereplőket és az időt… “Kicsit variál a saját idővonalával” Kicsit? Bakker, némely szereplők (vagy azok állapota/kinézete) között több évtized van.
    Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből, remélem nem cseszik el annyira katasztrófálisan, mint az X3-at…

  41. “Azt meg igazán lényegtelennek tartom a történet szempontjából, hogy milyen megpróbáltatásai voltak Magneto-nak.”
    A film kedvenc szereplöiink elötörténetét meséli el, ami szerinted nem fontos? Gondolomha masfel oran keresztul püfölnke az már neked elég.

  42. nem lesz kapcsolat az eddigiekkel, nem probléma, hogy máshogy néznek ki, nem baj, hogy az X3ban együtt dolgoztak, ez ugyanis teljes reboot. semmi köze az eddigiekhez történetileg.

  43. Venom:

    Ne haragudj hogy ezt mondom de látod a fordításod pontosan bemutatja mi a hiba a mai magyar szinkronokban. Egyetlen szó kihagyásával megváltozik a mondat értelme.

    ” Figyelj rám barátom az öldökléssel sosem leled meg a BÉKÉD”-nem lelsz békére.

    Ettől fogva máris mást jelent és a filmes előtörténete Magnetonak beköszön.

    Válaszul pedig, Soha nem is kerestem a békét, vagy Nem is vágytam velük (hagyományos emberekkel) békére.

    Tudom, leülök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.