Apollo 18-előzetes

Akit érdekel, hogy miért nem mentünk többet a holdra, az ebből a filmből megtudhatja. Találtak egy kamerát, amit az Apollo 18 misszió legénysége használt, az abban talált filmet elő is hívták.

Természetesen fake találtkamera, de ez a koncepció, mint a Blair Witchnél, a Cloverfieldnél meg a többinél a műfajban.

HD a nagyoknak.

human
írta
2011. 02. 19. 02:28
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “Apollo 18-előzetes” bejegyzéshez

  1. Pocok: talán mert a többség hihetőbbnek, reálisabbnak látja igy a dolgot. Én örülök hogy a bazinagy látványos blockbusterek közbe ilyen alkotások is születnek:)

  2. Engem idegesít, amikor így mutatják. Főleg, ha közben rángatják is… pl cloverfield.
    Én sokkal jobban szeretem amikor több mindent láthatok és nem vagyok lekorlátozva csak arra, amit felvettek.

  3. Látok benne fantazit, biztos meg fogom nézni.Nem az a moziban nézős anyag amugy,elég ideglelés klisé sorba tartozik. Mindenesetre egy újító elképzelés, ha dühkórosokkal huzakodnak elő megin,akkor meg a lehető legnyerőbb,arra mindig vevő vagyok. Szerintem valami járvány lesz, nem ürszőrnyeteg,meg holdszellem, ezek egymást ölik majd le, de előszőr a film 70 százalékát bemiszikázzák. Majd kiderül,de előre lehet sejteni.

  4. hm, ez most egy kicsit lelombozott. fene hitte, hogy ilyen klausztrofóbiás thrillert csinálnak belőle. ebben az esetben osztom pocok véleményét. most attól lesz egyedi és különleges, hogy a kézikamerás felvételek ráadásul még fakók, szemcsések és 4/3-as képarányúak is lesznek? eh. még szokni kell a gondolatot.

    amúgy lesznek érdekes dolgok, de az egyik legnagyobb WFT-ot le is lőtték a trailerben, ügyes.

  5. Nem volt egy olyan “kicsit félrevezető” plakát amin a Hold porban egy ufo karmos lábnyom volt?

  6. tényleg hihetőbb az az egész ha nem stabil kameraállásban és tökéletes élességű képpel látnád ezt, úgy még unalmas is lenne szerintem, de így remek lesz :)

  7. Na de akkor már űrszörny legyen, ne valami sima járvány, amitől megőrülnek. A szörny izgalmasabb és misztikusabb. (Nekem)

  8. lesz ott szörny, elég nagy árnyék villant át a két űrhajóson, meg az egyik arcán is mászott valami csápos a szkafenderben… engem leginkább az a (valószínűleg) szovjet leszállóegység fogott meg, ki tudja, talán ők kísérleteztek valamivel?

  9. Ez tök jó. :) Olyannak tűnik ez a trailer mint az Event Horizon meg a nemjutazeszembeacíme című scifi, amit szintén egy lapon említenek az előbbivel. Nézősnek igérkezik.

  10. jónak tünik… csak nem értem, hogy tudták eltitkolni, hogy az apollo 18 felszállt? Mert az oké hogy többet nem mentünk, de a kilövésről gondolom tudtunk :)

  11. Ha 2:27 nél megnézítek a trailert, akkor láthatjátok, hogy egy pókféle szörny mászkál a sisakban.

  12. Ez tetszik. Mármint a trailer. Mert ennél hosszabban ezt a történetet elmesélni nem is nagyon érdemes. Még talán fél órára el lehet húzni, külső szereplőkkel, meg egy két magyarázással, esetleg egy kis élettel a kabinban. De egy egész estés film ebből? Mégis mit lehet húzni? Nincs semmi rejtély az egészben, már tudjuk mi történik, 4-en leszállnak, 2-en eltűnnek, a 3-ikba bebújik egy lény és kinyírja egymást 3-as és 4-es. Se a gyilkos személye, se a történet folyása, se a helyszín nem ismeretlen innentől. Ki fogja ezt valójában végigszenvedni?

  13. Na megnéztem mélyebbrehatóan is ezt a trailert,hát elég nehéz észrevenni azt az akármicsodát a búrán mászkálva, de rá lehet fogni hogy valami fenyegető lény lehet.
    Simán ki tudnak hozni amugy egész estés cuccot ebből a témából, voltak már elég meglepő példák eddig is. amikben még ennél is jóval kevesebb volt az alapanyag,aztán milyen námber ván termékek lettek: Ryan R el a koporsós sztori, illetve a Moon című filmre gondolok, ezekben ráadásul csak egy szinész játszik, és szintén egy helyszín van. Itt meg azért még ennél is több a felhasználható elemek sokasága. De elfogadható,ha ne mindenkit fog meg , nem gyanakszok én sem,hogy egy világszenzáció lesz,de sok divatfilmnél,meg elvontabb vacaknál azért jobbnak igérkezik szerintem.

  14. Ez most az Apolló 18 kamerájának a felvétele?Mert azt a programot törölték.
    Nem 17-nek kellene lennie, vagy csak valamit nem értek?

  15. “egy egész estés film ebből? Mégis mit lehet húzni?”

    van egy film amiben egy kamion üldöz egy autót. 90 percig, érted, 90 percig!

  16. Minek kell kalapács a holdra? Ráadásul olyan, aminek szöghúzó van a végén.
    Ha már holdas filmeknél vagyunk, mikor jön már az iron sky?

  17. jó kis áldokumentumfilm fílingű horrornak tűnik

    ui. engem nem zavar a cloverfield rángatás, ha jól illeszkedik

  18. Ott az orosz lander. Szerintem a készítők szivatnak minket az előzetesekkel. Vagy olyan ez, hogy majd a vágás után fog eldőlni, miről szól a film, addig meg kisülhet bármi.

  19. Szerintem nagyon jó az előzetes hangulata, ha ezt tudják végig hozni, akkor nagyon komoly lesz. Amúgy én sem rajongok az ilyen kamerás filmekért, egyedül a Cloverfield tetszett, de ennek jól áll és nem is tűnik olyan rángatósnak.
    Viszont azt nem értem, hogy miért ne lehetne elhúzni bármilyen hosszúra is ezt sztorit. Igaz, hogy sokat elárul a bemutató, de attól még izgalmas lehet és filmet mondjuk én nem csak a sztoriért nézek, hanem a hangulatért amit kelt bennem az adott film.

  20. Nem lesz akkora rángatás, mivel képzett űrhajósokról szól majd a film, nem homevideósokról akik semmit sem értenek a kamerához. Nyilván megtanítják az asztronautáknak mit hogyan vegyenek fel, hogyan dokumentálják a munkát, hogyan koncentráljanak mindig lényegre, ez nagyon fontos. Jó lesz ez. Akárcsak a REC-nél, ott az volt a nagyon jó húzás hogy a sztori szerint egy képzett operatőr vette fel fel a film történéseit, így a kaszálás(ezt mondjuk amikor rángatás-zoomolgatás van) minimális lett. Okos ötlet ez, nagyon is, a film pedig nem feltétlen fog szkafander alatt szaladgáló pókokról szólni. Mondom, gondoljatok az Event horizonra, ott is sokat képzelegtek a hajón, elképzelhető hogy itt is nagyrészt majd valami rejtélyes mentális terror lesz, amit a film végéig nem egyértelműsítenek a néző előtt, így elrepül az a másfél óra gyorsan, higyjétek el!

  21. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a szkafander buráján tükröződik vissza az “EBE” (Extraterrestrial Biological Entity) képe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.